Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Νομιζω το πιο σημαντικό ειναι οτι ακούσατε καρδούλες και να μεινετε σε αυτο.. και οχι σε πράγματα που σας λενε χωρις να ειναι επιστημονικα τεκμηριωμένα! Γιατι δεν νομιζω να σας  το λεει ο γιατρος σας αυτο.. ουτε οι αναγουλες ουτε το αίμα εμφύτευσης ειναι κανονας.. οσες εγκυμοσυνες προερχονται απο εξωσωματικη με τοσα φάρμακα καποια συμπτωματα ειναι αναμενόμενα.. καθε οργανισμός και καθε γυναικα ειναι διαφορετικές! Να μην επηρεάζεστε.. επισης κάποια συμπτώματα αν κρίνω απο τον εαυτο μου, πιστευω και σε αλλες γυναικες λειτουργούν placebo! Ολα καλα να πανε ευχομαι!!!

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα κοριτσια

Νατασσα και εμεις γυαλινα ειχαμε αλλα δεν εβρισκα για πανω απο 250 μλ γυαλινα αυτα που βρηκα ηταν για 4 μηνων και πλαστικα αλλα απ οτι λενε αφου η αποστειρωση κραταει για 6 μηνες τοτε αποστειρώνονται και αυτα λογικα εγω πάντως τα αποστείρωσα :( Μπραβο κουραγιο και 4!!!!!!!!!! και με τρεις γιους εχεις κουραγιο!!!!!!!!!!!εγω προσ το παρον μονο το δευτερο σκεφτομαι λες να μετα το δευτερο να αρχισω να ζηταω και να μην σταματάω!!!!!!!!!!!!!!:tongue:

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσια!!! Τωρα ξύπνησαμε!!! Βασικά κοιμηθηκαμε στις 2 ξυπνησαμε στις 9 για φαγητό και ξανακοιμηθηκαμε καπάκι και σηκωθηκαμε τωρα!!!

Τι τυχερή που είμαι!!!

Αντε καλη μέρα να εχουμε!!!! φιλια

Μιχάλης 15/10/04, Μπέμπα 15/10/09

Κορίτσια, μιά χαρά είναι και στα 42 μου που έκανα εγώ τη μπέμπα. Είμαι πιό συνειδητοποιημένη μάνα, έχω την άλλη μου κόρη στην εφηβεία που είναι εξίσου υπέροχο και απολαμβάνω ξανά αυτά που είχα ξεχάσει!! Ο τοκετός ήταν πιό εύκολος (σε 2ώρες γέννησα με Φ.Τ.) και η εγκυμοσύνη υπέροχη. Σκεφτείτε ξανά όταν θελήσετε κι άλλο μωράκι τότε.

Εμείς χθες κάναμε το 1ο εμβόλιο -κάναμε μόνο δέκατα-και από βάρος είμαστε 5.900 με 62εκ. ύψος!

Κορίτσια, μιά χαρά είναι και στα 42 μου που έκανα εγώ τη μπέμπα. Είμαι πιό συνειδητοποιημένη μάνα, έχω την άλλη μου κόρη στην εφηβεία που είναι εξίσου υπέροχο και απολαμβάνω ξανά αυτά που είχα ξεχάσει!! Ο τοκετός ήταν πιό εύκολος (σε 2ώρες γέννησα με Φ.Τ.) και η εγκυμοσύνη υπέροχη. Σκεφτείτε ξανά όταν θελήσετε κι άλλο μωράκι τότε.

Εμείς χθες κάναμε το 1ο εμβόλιο -κάναμε μόνο δέκατα-και από βάρος είμαστε 5.900 με 62εκ. ύψος!

Αυτό θα πει ανανέωση.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

που ειστε καλε σημερα πολυ ησυχια εχει !!!!!!!!!!!

στο forum γιατι εδω ειχαμε πολυ γκρινια πονουσε παλι το καημενο και ολη μερα γκρινιαζε τωρα ηρεμησε λιγο αν και δεν νομιζω να κρατησει πολυ:(

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Γειά σας φιλενάδες!!Τι κάνετε???Εγώ έφτιαξα σήμερα πάλι μελομακάρονα γιατί αυτά που είχα φτιάξει τελειώσαν και νομίζω ότι τα έκανα καλύτερα από την άλλη φορά...Με έχει πιάσει μια μανία με την μαγειρική αυτόν τον καιρό και όλο και κάτι φτιάχνω...Προχτές έφτιαξα χριστουγεννιάτικα μπισκότα σε διάφορα σχέδια, σήμερα μελομακάρονα και την Πρωτοχρονιά έχω τραπέζι και έψαχνα μέρες να δω τι θα φτιάξω και κατέληξα στα εξής: Ορεκτικά: Χριστουγεννιάτικη σαλάτα σε καλαθάκι παρμεζάνας, καταίφι με τυριά και μπέικον, πανσετούλες με μέλι, μίνι σαντουιτσάκια με φιλαδέλφεια και προσούτο, πλατό τυριών, ρώσικη σαλάτα και σαλάτα φάρμα. Κυρίως πιάτο: Γουρουνάκι στη γάστρα με πορτοκάλι και μέλι και ολόκληρες πατατούλες. Επιδόρπιο: Αχλάδια ποσέ με κόκκινο κρασί και παγωτό και Βασιλόπιτα ( αυτή θα ναι έτοιμη!!!). Επίσης θα φτιάξω και σανγκρία...Αυτά...Καλά δεν είναι???Εσείς τι θα κάνετε την Πρωτοχρονιά???

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Γειά σας φιλενάδες!!Τι κάνετε???Εγώ έφτιαξα σήμερα πάλι μελομακάρονα γιατί αυτά που είχα φτιάξει τελειώσαν και νομίζω ότι τα έκανα καλύτερα από την άλλη φορά...Με έχει πιάσει μια μανία με την μαγειρική αυτόν τον καιρό και όλο και κάτι φτιάχνω...Προχτές έφτιαξα χριστουγεννιάτικα μπισκότα σε διάφορα σχέδια, σήμερα μελομακάρονα και την Πρωτοχρονιά έχω τραπέζι και έψαχνα μέρες να δω τι θα φτιάξω και κατέληξα στα εξής: Ορεκτικά: Χριστουγεννιάτικη σαλάτα σε καλαθάκι παρμεζάνας, καταίφι με τυριά και μπέικον, πανσετούλες με μέλι, μίνι σαντουιτσάκια με φιλαδέλφεια και προσούτο, πλατό τυριών, ρώσικη σαλάτα και σαλάτα φάρμα. Κυρίως πιάτο: Γουρουνάκι στη γάστρα με πορτοκάλι και μέλι και ολόκληρες πατατούλες. Επιδόρπιο: Αχλάδια ποσέ με κόκκινο κρασί και παγωτό και Βασιλόπιτα ( αυτή θα ναι έτοιμη!!!). Επίσης θα φτιάξω και σανγκρία...Αυτά...Καλά δεν είναι???Εσείς τι θα κάνετε την Πρωτοχρονιά???

SUPER ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ!!!

ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩ!!!!

Μιχάλης 15/10/04, Μπέμπα 15/10/09

που ειστε καλε σημερα πολυ ησυχια εχει !!!!!!!!!!!

στο forum γιατι εδω ειχαμε πολυ γκρινια πονουσε παλι το καημενο και ολη μερα γκρινιαζε τωρα ηρεμησε λιγο αν και δεν νομιζω να κρατησει πολυ:(

Αχ μωρέ το παιδάκι τι τραβάει....Ας ελπίσουμε να σκάσει γρήγορα το δοντάκι και να ηρεμήσει η μικρούλα σου!!!

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Διαφημίσεις

Αχ κοριτσια ειναι τέλεια εμεις εχουμε αρχισει και χαμογελάμε σε οποιον μας μιλάει ειναι super. Να σας πώ και τον καημο μου... βλέπω τη μπέμπα μου και λέω... αχ ειναι το τελευταίο μωρο που κάνω πρέπει να το χαρώ πολύ πολύ και να το χορτάσω!!! Δεν πάμε γι'αλλα μας φτάνουν δύο!

Αχ Κατερίνα πόσο σε καταλαβένω, εμείς πάλι λέμε και για τέταρτο.

Τέταρτο ακούω Νατασσούλα ε???Μάλλον σε έπεισα με την συνταγή...!!!:lol::lol: Και που ξέρεις μπορεί να ναι και το τυχερό και να κάνεις και μια όμορφη κορούλα που θα ναι και τυχερή με τέτοιους αδερφούς...;)

Τι μελομακάρονα μου λές... απ'τα άλλα θέλω !!!!!

Αυτά δεν τα χω φτιάξει ακόμα αλλιώς ευχαρίστως να σου προσέφερα...:):) Ελπίζω να τα πετύχω γιατί κάποια από αυτά θα τα φτιάξω για πρώτη φορά!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...