Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Νομιζω το πιο σημαντικό ειναι οτι ακούσατε καρδούλες και να μεινετε σε αυτο.. και οχι σε πράγματα που σας λενε χωρις να ειναι επιστημονικα τεκμηριωμένα! Γιατι δεν νομιζω να σας  το λεει ο γιατρος σας αυτο.. ουτε οι αναγουλες ουτε το αίμα εμφύτευσης ειναι κανονας.. οσες εγκυμοσυνες προερχονται απο εξωσωματικη με τοσα φάρμακα καποια συμπτωματα ειναι αναμενόμενα.. καθε οργανισμός και καθε γυναικα ειναι διαφορετικές! Να μην επηρεάζεστε.. επισης κάποια συμπτώματα αν κρίνω απο τον εαυτο μου, πιστευω και σε αλλες γυναικες λειτουργούν placebo! Ολα καλα να πανε ευχομαι!!!

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

bpa free ειναι τα καινουργια μπιμπερο οχι bbf που εγραψα η χαζη!!!μαλιστα ερευνες εδειξαν οτι ειδικα για την φυλαξη μητρικου γαλακτος ειναι καλυτερα τα πλαστικα και οχι τα γυαλινα!!!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ανακαλύψτε Γιατί BPA Free Μπιμπερό δεν είναι η μόνη απάντηση

από Adam Webster

Ανησυχίες εξακολουθούν να αυξάνονται αφορά το ποσό των δισφαινόλη Α (BPA), που χρησιμοποιούνται σε προϊόντα για βρέφη, και τις επιπτώσεις που θα μπορούσε να έχει στην ανθρώπινη υγεία. Ενώ δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία υπάρχει στις σχέσεις μεταξύ των δύο, BPA ελεύθερη μωρό φιάλες είναι διαθέσιμη όλο.

Το θέμα με BPA, αφορά τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει για την ανάπτυξη του σώματος και τα εμπόδια που θα μπορούσε να προκαλέσει τη λειτουργία του. Οι ερευνητές στο συμπέρασμα ότι τα σύνθετα διακωμώδηση των οιστρογόνων μπορεί να προκαλέσει βλάβη στην αναπαραγωγική δυνατόν, το ανοσοποιητικό σύστημα και το νευρικό σύστημα. Δοκιμές σε ζώα έχουν αποδείξει ότι είναι πολύ προφανές.

Μερικά από τα πιο δεικτική ομάδες BPA ισχυρισμός θα μπορούσε να προκαλέσει καρκίνο των όρχεων και του μαστού. Αν και περισσότερο υπέρμαχοι κατά τη χημική προτείνω αυτό δεν είναι τίποτα περισσότερο από ενοχλητικό και ανακριβές.

Οι κατασκευαστές είναι επίσης πρόθυμοι να τονιστεί ότι τα χαμηλά επίπεδα της BPA που χρησιμοποιούνται στα προϊόντα τους δεν έχει αποδειχθεί ότι προκαλεί βλάβη σε ανθρώπινους ιστούς. Ωστόσο, έχουν συγκατατεθεί ότι τα επίπεδα που τίθενται σε περιεχόμενο, θα μπορούσε να αυξηθεί από σταθερή θέρμανση και το ξύσιμο με το χρόνο.

Με τόσο μεγάλη και δύσκολη συζήτηση, είναι φυσικό οι γονείς να αναζητούν απεγνωσμένα BPA ελεύθερη μωρό φιάλες. Είναι λόγω αυτού του γεγονότος, ότι οι πωλήσεις προϊόντων υάλου έχουν αυξηθεί εκθετικά τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο, ενώ το γυαλί είναι ένα προϊόν που επικαλέστηκε για δεκαετίες, για την ικανότητά του να σπάσει πολύ εύκολα να είναι τόσο μεγάλη ανησυχία.

Καθώς μεγαλώνει τις ανησυχίες του κοινού, οι εταιρείες είναι τελικά αυτή μία βουτιά στα κέρδη τους και αντιδρούν.

Επενδύσεων έχει αυξηθεί με την ανάπτυξη, διάθεση και μετέπειτα, όπως αυτών των εναλλακτικών λύσεων, μεταξύ άλλων, το πολυπροπυλένιο, το οποίο παρέχει παρόμοια χαρακτηριστικά όπως BPA ραφούν προϊόντων. Τι γίνεται τόσο δημοφιλές BPA ήταν το εξαιρετικό ιδιότητες δεν παρέχουν μόνο πεντακάθαρη εμπορευματοκιβώτια, αλλά και να παρέχει εξαιρετική ανθεκτικότητα και αποδεδειγμένη θρυμματίζω αντίσταση? Πάνω από όλα με λίγα χέρια πολύτιμη.

Ωστόσο, αυτές οι παιδικές BPA δωρεάν φιάλες δεν είναι απόλυτη εγγύηση. BPA είναι ένα από τα πιο ευρέως τα χημικά που παράγονται σε παγκόσμιο επίπεδο. Πέρα από τα μωρά "φιάλες, είναι να υπάρχουν σε πολλά καταναλωτικά προϊόντα, όπως τα εμπορευματοκιβώτια και να συνάπτει κονσερβών χιτωνίων. Ωστόσο, πιο ανησυχητικό για τους γονείς είναι ότι η BPA είναι επίσης χρησιμοποιείται ευρέως από πολλούς retainers, βοηθήματα οδοντοφυΐας και pacifiers - αν και σε πολύ χαμηλότερα επίπεδα.

Μια άλλη ανησυχία για τους γονείς είναι ότι ακόμη και αν όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται για τις παιδικές BPA είναι εντελώς δωρεάν, το σύνθετο μπορεί να περάσει μέσω του μητρικού γάλακτος.

BPA διαπερνά τη ζωή μας σε πολλούς τομείς, καθώς και πρόσφατες μελέτες που απελευθερώνονται από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών (CDC) έχουν κατ 'εκτίμηση η χημική ουσία είναι παρούσα σε όλα, αλλά το 5% του πληθυσμού των ΗΠΑ.

Ενώ όλα αυτά τα χρώματα μια σκοτεινή εικόνα, με θέμα την BPA πολύ το κέντρο της προσοχής του κοινού, την κυβέρνηση και τη βιομηχανία, BPA ελεύθερη Μπιμπερό καθίστανται ευρέως διαθέσιμα, και αυτή είναι μια τάση που αναμένεται να συνεχιστεί και με άλλα αντικείμενα κατά τα προσεχή έτη .

Σχετικά με το Συντάκτης:

Δεν θέλετε το μωρό σας να πίνετε επιβλαβών χημικών ουσιών που χρειάζεστε BPA Free Μπιμπερό φροντίστε να επισκεφθείτε http://www.DiaperEtc.com για μεγάλες τιμές για ασφαλή Μπιμπερό

wg46ge0puogpbep1.png

Οι φιλες μου στηνΕλλαδα χρησιμοποιουν ολες γυαλινο μπιμπερο μετα απο "οδηγια" των κατα περιπτωση παιδιατρων τους. Εδω στο Βελγιο τα γυαλινα μπιμπερο δεν ειναι και τοσο διαδεδομενα! Βρηκα μονο σε ενα συγκεκριμενο καταστημα.

Αρχικα σκεπτομουν να χρησιμοποιω γυαλινο μπιμπερο οταν ειμαστε στο σπιτι και πλαστικο οταν βγαιναμε εξω (μια και ειναι πιο ελαφρυ). Διαβασα ομως στο internet οτι το γυαλινο μπιμπερο δεν ενδυκνειταιγια το μητρικο γαλα για δυο λογος.

Ο πιο "αστειος" ειναι οτι αν το μπιμπερο σπασει χανεται το πολυτιμο υγρο. Ο αλλος λογος και ισως πιο "επιστημονικοφανης" οτι τα λευκα αιμοσφαιρια που υπαρχουν στο γαλα κολλανε στα τοιχωματα του γυαλινου μπουκαλιου.

Μια και αντλουσα το γαλα με το θηλαστρο και το εδινα στο μωρο μου με το μπουκαλι μαζι με γαλα σκονη τελικα χρησιμοποιησα μονο τα πλαστικα μπιμπερο. Εξακολουθω να τα χρησιμοποιο και τωρα μια και ο 10μηνος γιος μου κραταει μονος του το μπιμπερο αλλα εκνευριζεται και το πεταει οταν αδειασει το μπουκαλι και αυτος πιναει ακομη..

Μπορω την επομενη φορα (την οποια ευχομαι να υπαρξει) να χρησιμοποιησω γυαλινο μπιμπερο (αν και θα ηθελα να προσπαθησω να μην χρησιμοποιω αποκλειστικα το θηλαστρο)?

Μηπως πρεπει τωρα να αλλαξω τον γιο μου σε γυαλινο μπιμπερο (τωρα πινει το γαλα σε θερμοκρασια βελγικου περιβαλλοντος)?

Αγαπητή φίλη,

Αν κατάλαβα καλά χρησιμοπιείς το θήλαστρο για να αντλείς το γάλα σου και ο προβληματισμός σου είναι αν θα ταϊζεις στο παιδί σου το μητρικό γάλα σε πλαστικό ή σε γυάλινο μπιμπερό.

Η αλήθεια είναι πως δεν βρίσκεις στο Βέλγιο γυάλινα μπιμπερό και πως στην Ελλάδα είναι πολύ διαδεδομένα τα γυάλινα. Αν τα μπουκάλια είναι καλά καθαρισμένα, δεν έχουν σημάδια φθοράς (σπασίματα στα γυάλινα και εκδορές στα πλαστικά) που μπορούν να αποτελέσουν φωλιά μικροβίων, αν τηρούνται όλοι οι απαραίτητοι κανόνες υγιεινής και προσέχεις τις θηλές να μην είναι σχισμένες ή φθαρμένες τότε δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιο μειονέκτημα είτε επιλέξεις το ένα ή το άλλο. Το θέμα είναι τι βολεύει εσένα στην καθημερινότητά σου και τι βολεύει και το παιδί σου.

Μπορείς να επισκεφτείς την παρακάτω ιστοσελίδα που λέει ακριβώς τι να προσέχεις είτε επιλέξεις γυάλινα είτε πλαστικά μπιμπερό, από άποψη τεχνικών χαρακτηριστικών

http://www.thegreenguide.com/doc/ask/saferbabybottles

wg46ge0puogpbep1.png

Διαφημίσεις

ρε κοριτσια και κατι ακομη οσες εχετε και αλλα παιδακια θα ξερετε σιγουρα πηγα σημερα να της παρω πιο μεγαλα μπιμπερο επειδη αυτα δεν χωρανε το γαλα μας πινουμε πια πανω απο 240 μλ (και για να μην αγχωνεστε κανουμε πιο λιγα γευματα γι αυτο) και ειχε μονο πλαστικα αλλα απ οσο ξερω τα πλαστικα δεν κανει να τα αποστειρωνεις μηπως ξερετε αν καποια αλλη μαρκα εχει γυαλινα ?τα μπιμπερο ηταν της chico αλλα και της nyk που ειδα πλαστικα ειναι :confused:

Κατερίνα και η nuk και η chicco έχουν γυάλινο μπουκάλι εγώ έχω πάρει της nuk απο το φαρμακείο το γυάλινο είναι 240ml και το πλαστικό 300ml.

Τα πλαστικά είχα ακούσει οτί γενικός δεν κάνουν, εγώ τους ειχα γυάλινα αλλά όταν αρχίσαν να πείνουν μόνα τους σπάσαν 3-4 φορές και τα αντικατέστησα με πλαστικά.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

Αχ κοριτσια ειναι τέλεια εμεις εχουμε αρχισει και χαμογελάμε σε οποιον μας μιλάει ειναι super. Να σας πώ και τον καημο μου... βλέπω τη μπέμπα μου και λέω... αχ ειναι το τελευταίο μωρο που κάνω πρέπει να το χαρώ πολύ πολύ και να το χορτάσω!!! Δεν πάμε γι'αλλα μας φτάνουν δύο!

Αχ Κατερίνα πόσο σε καταλαβένω, εμείς πάλι λέμε και για τέταρτο.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Τι υπέροχο να 'σαι άνδρας!

ΔΙΟΤΙ στατιστικά κάθε στιγμή σού αναλογούν τέσσερις διαθέσιμες γυναίκες

Δεν είναι ντροπή ούτε μυστικό που αυνανίζεσαι συνεχώς.

Κανείς δεν χαζεύει το στήθος σου, όταν του μιλάς. Μπορείς να αγοράσεις

προφυλακτικά χωρίς ο περιπτεράς να σε φαντάζεται γυμνό. Μπορείς να βρεις

καλή δουλειά κι ας μην έχεις υπέροχα οπίσθια.

ΔΙΟΤΙ καρφάκι δεν σου καίγεται που κανείς δεν πρόσεξε το καινούργιο σου

κούρεμα. Οι ρυτίδες, τ' άσπρα μαλλιά και η κοιλίτσα είναι γοητεία. Δεν έχεις

λόγο να ξυρίζεσαι απ' τον λαιμό και κάτω. Τα παπούτσια ποτέ δεν σε

πληγώνουν. Αν γουστάρεις, αφήνεις μούσι και μουστάκι. Μπορείς να ρευτείς

ελεύθερα. Οταν κάθεσαι, δεν χρειάζεται να θυμάσαι τι φοράς για να βάλεις

ανάλογα τα πόδια σου. Ολοι οι οργασμοί σου είναι αληθινοί...

ΔΙΟΤΙ οι φίλοι σου δεν σου τη σπάνε άμα βάλεις κιλά. Συνεννοείσαι στο

τηλέφωνο σε 30 δευτερολέπτα. Δεν ψυχαναγκάζεσαι να κουβαλάς μια τσάντα

γεμάτη άχρηστα πράγματα. Στα εστιατόρια τρως όλο το φαγητό σου. Οι

πενθήμερες διακοπές χρειάζονται μια μικρή βαλίτσα μόνο. Οι ουρές για να πας

στις τουαλέτες είναι κατά 80% μικρότερες. Μπορείς να κάνεις μπάνιο και να

ετοιμαστείς σε 10 λεπτά. Ακόμη και στο κατούρημα έχεις στόχο. Στα 35 αν

είσαι ανύπαντρος, κανείς δεν το κάνει θέμα.

ΔΙΟΤΙ το μόνο βιολογικό ρολόι που έχεις είναι εκείνο που σε ειδοποιεί πως

αρχίζει το Champions League. Οταν ζοχαδιάζεσαι, δεν φταίει μια αόριστη

ορμονική τσιγκολελέτα που εκφράζεται με τη δικαιολογία-πασπαρτού «είμαι

αδιάθετη». Δεν υπάρχει τίποτα ανώμαλο και παρεξηγήσιμο όταν δύο γυναίκες

κάνουν σεξ μεταξύ τους· αρκεί να το κάνουν μπροστά σου.

ΔΙΟΤΙ ο γάμος δεν είναι η σημαντικότερη στιγμή της καριέρας σου. Δεν

καταλαβαίνεις γιατί πρέπει να συζητάς 6 μήνες πριν και 6 μήνες μετά γι' αυτό

το μισάωρο ορθοστασίας δίπλα σε μια ντυμένη μπομπονιέρα. Οι ποικιλίες νέων

μοντέλων σε αυτοκίνητα και γυναίκες ανανεώνονται συνεχώς. Οσο υπάρχει ζωή σ'

αυτόν τον πλανήτη, θα υπάρχει πάντα και μια Σούλα - ανακουφίστρα, πρόθυμη ν'

αποτελέσει την εναλλακτική σου λύση.

ΔΙΟΤΙ σ' ένα πάρτι αν κάποιος φοράει τυχαία τα ίδια ρούχα με σένα μπορεί να

γίνει άνετα κολλητός σου. Ενα λευκό πουκάμισο με κολαρισμένο γιακά κι ένα

ζευγάρι παπούτσια σοβαρά ήταν, είναι και θα είναι πάντα αρκετά. Εχει

αποδειχθεί ότι οι άνθρωποι που έχουν οπτική επαφή με τα γεννητικά τους

όργανα είναι εξωστρεφείς και άνετοι· καθόλου τσιτωμένοι. Ε ναι λοιπόν, δεν

χρειάζεσαι ποτήρι για να πιεις νερό απ' το μπουκάλι του ψυγείου!

ΔΙΟΤΙ έχεις λόγο τιμής. Ανοίγεις τα βαζάκια μόνος σου. Ξέρεις πώς θ'

αλλάξεις λάστιχο στο αυτοκίνητο. Ολα στο πρόσωπό σου παραμένουν στο φυσικό

τους χρώμα. Δεν χρειάζεται να τακτοποιείς το σπίτι επειδή θα έρθει ο

υδραυλικός. Δεν είναι απαραίτητο να θυμάσαι τα γενέθλια των άλλων. Δεν

χρειάζεται ν' ανησυχείς αν θα φύγει κάποιος πόντος απ' το καλσόν σου· εκτός

αν είσαι τσολιάς στ' ανάκτορα.

ΔΙΟΤΙ όταν χωρίσεις, υπάρχει πάντα τουλάχιστον μία γκόμενα διαθέσιμη,

κολλητή φίλη της δικιάς σου, να σε παρηγορήσει στην αγκαλιά της.. Αμα σφίξουν

τα πράγματα υπάρχει πάντα ένα Αγιον Ορος· και μόνο που το ξέρεις, αρκεί. Σε

τελική ανάλυση αν δεν σ' αρέσει που 'σαι άνδρας, έχεις πάντα την επιλογή να

κάνεις εγχείρηση αλλαγής φύλου.

τελειο :lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...