Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Νομιζω το πιο σημαντικό ειναι οτι ακούσατε καρδούλες και να μεινετε σε αυτο.. και οχι σε πράγματα που σας λενε χωρις να ειναι επιστημονικα τεκμηριωμένα! Γιατι δεν νομιζω να σας  το λεει ο γιατρος σας αυτο.. ουτε οι αναγουλες ουτε το αίμα εμφύτευσης ειναι κανονας.. οσες εγκυμοσυνες προερχονται απο εξωσωματικη με τοσα φάρμακα καποια συμπτωματα ειναι αναμενόμενα.. καθε οργανισμός και καθε γυναικα ειναι διαφορετικές! Να μην επηρεάζεστε.. επισης κάποια συμπτώματα αν κρίνω απο τον εαυτο μου, πιστευω και σε αλλες γυναικες λειτουργούν placebo! Ολα καλα να πανε ευχομαι!!!

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας κι απο μένα. Εγω στον γιο μου που ειναι τώρα πεντε χρονών τον θήλαζα μεχρι 9 μηνών. Του έδωσα νερό μετά τον 6ο μήνα, που αρχισαμε τις κρεμες και τις τροφές!

Μιχάλης 15/10/04, Μπέμπα 15/10/09

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

οντως περναει πολυ γρηγορα ο καιρος και εγω δεν καταλαβα ποσο γρηγορα περασε και μεγαλωσε σε λιγο θα προχωρανε και δεν θα καταλαβουμε πως εγινε οταν περνας ευχαριστες στιγμες δεν τον καταλαβενεις πως περνει :rolleyes:

Και που είσαι ακόμα....Όταν αρχίσουν να μιλάνε,να μας αγκαλιάζουν,να μας λένε τρυφερά λογάκια...Αχχχ τα σκέφτομαι και λιώνω....

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

γεια σας κι απο μένα. Εγω στον γιο μου που ειναι τώρα πεντε χρονών τον θήλαζα μεχρι 9 μηνών. Του έδωσα νερό μετά τον 6ο μήνα, που αρχισαμε τις κρεμες και τις τροφές!

Γειά σου Κατερίνα.Τι κάνουν τα ζουζούνια σου???Η μπεμπούλα καλά??Εμένα γενικά είναι λίγο προοδευτική η παιδίατρος αν και είναι μεγάλη σε ηλικία καθώς ταξιδεύει συνέχεια στο εξωτερικό για συνέδρια και ήταν και στο "Αγία Σοφία" παιδίατρος...

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Και που είσαι ακόμα....Όταν αρχίσουν να μιλάνε,να μας αγκαλιάζουν,να μας λένε τρυφερά λογάκια...Αχχχ τα σκέφτομαι και λιώνω....

εγω δεν θελω να το σκεφτομαι γιατι μπορει να παω να την ξυπνησω να την παρω αγκαλια και να την αρχισω στα φιλια :tongue:

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Γειά σου Κατερίνα.Τι κάνουν τα ζουζούνια σου???Η μπεμπούλα καλά??Εμένα γενικά είναι λίγο προοδευτική η παιδίατρος αν και είναι μεγάλη σε ηλικία καθώς ταξιδεύει συνέχεια στο εξωτερικό για συνέδρια και ήταν και στο "Αγία Σοφία" παιδίατρος...

α και ο δικος μου ηταν στο Αγια Σοφια κατσε να δω τι θα μας πει και εμας αυτο τον μηνα λες να μας πει και εμας τιποτα τετοιο :tongue:

τι βλεπω προστεθηκε και αλλη νυχτοβια ?τι κανεις κατερινα?

Διαφημίσεις

εγω δεν θελω να το σκεφτομαι γιατι μπορει να παω να την ξυπνησω να την παρω αγκαλια και να την αρχισω στα φιλια :tongue:

Εγώ κάθε βράδυ πριν πάω για ύπνο στέκομαι λίγο από πάνω της και την χαζεύω που κοιμάται και την φιλάω και της ψιθυρίζω στο αυτί γλυκά λογάκια και μετά πέφτω για ύπνο...

Αχ κοριτσια ειναι τέλεια εμεις εχουμε αρχισει και χαμογελάμε σε οποιον μας μιλάει ειναι super. Να σας πώ και τον καημο μου... βλέπω τη μπέμπα μου και λέω... αχ ειναι το τελευταίο μωρο που κάνω πρέπει να το χαρώ πολύ πολύ και να το χορτάσω!!! Δεν πάμε γι'αλλα μας φτάνουν δύο!

Η μπέμπα μου ειναι καλά, ο γιος μου ομως ξημερώματα Σαββάτου εδειξε σημάδια γαστρεντερίτιδας!!! περάσαμε ενα Σ/Κ με εμετούς και πυρετό!!! Ασε που τον εξάντλησε και επρεπε να πιει οπωσδήποτε ηλεκτρολύτες που μας εβγαλε την ψυχη!!! Το ξέρετε οτι αμα χανουν πολλά υγρα πρέπει να πιουν ηλεκτρολύτες για να μην πάθουν αφυδάτωση έτσι!

Πέρυσι που το πάθαμε 1η φορά, σε πολύ μικρο χρονικό διάστημα (επειδη δεν γνωριζα τιποτα) ο Μιχάλης εχασε τις αισθησεις του!!! Πανικοβλήθηκα!!!! Μετά εμαθα!!!

α και ο δικος μου ηταν στο Αγια Σοφια κατσε να δω τι θα μας πει και εμας αυτο τον μηνα λες να μας πει και εμας τιποτα τετοιο :tongue:

τι βλεπω προστεθηκε και αλλη νυχτοβια ?τι κανεις κατερινα?

Οι τρεις Κατερίνες που είναι και νυκτοπούλια....:D:D:DΕμένα η παιδίατρος ήταν στην ομάδα του Ματσανιώτη και όλο το λέει και το ξαναλέει...Ποιός είναι αυτός τώρα δεν ξέρω...:tongue:

Super! Εμενα ο γιατρός μας ειναι στο Μητέρα και ειναι super τον λένε Βουδουρη

Εγω εχω συνηθίσει το ξενύχτι απο τη δουλειά μου!!! Εδω και 10 χρόνια δουλευω βράδυ!

μου εστειλα ενα email που ειναι φοβερό δειτε το!!!

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΝΥΧΤΩΝΕΙ ΣΤΟ HONG KONG

τοποθετήστε το ποντίκι στην κορυφή της φωτογραφίας

παρατηρήστε ότι η ώρα είναι 6.10 Μ.Μ.

μετακινήστε το ποντίκι σιγά σιγά προς τα κάτω πάνω στη φωτογραφία

μην κάνετε αριστερό η δεξί κλικ

ο ήλιος δύει και τα φώτα ανάβουν... 7.40 Μ.Μ. -> σκοτάδι..

Η τεχνολογία της φωτογραφίας στα καλύτερά της.

http://61226.com/share/hk.swf

Διαφημίσεις

Αχ Κατερίνα μου περαστικά σας!!!!Τι τραβάνε και αυτά και εμείς όταν αρρωσταίνουν ε???Εκείνα υποφέρουν κι εμείς τρελό άγχος και στεναχώρια που υποφέρουν!!!

Πάντως ποτέ μην λες ποτέ γιατί δεν ξέρεις τι γίνεται καμιά φορά...Μπορεί τώρα να μην θέλεις τρίτο αλλά πιο μετά που θα έχουν μεγαλώσει τα άλλα που ξέρεις???Μπορεί και να θελήσεις....Εμένα η μάνα μου έκανε την τρίτη αδερφή μου πολύ μετά,εγώ έχω 12 χρόνια διαφορά με την μικρή και η μεσαία οκτώ...Και εγώ πιστεύω ότι ξανάνιωσαν οι γονείς μου γιατί εμείς παντρευτήκαμε και φύγαμε από το σπίτι και εκείνοι έχουν τώρα την "μικρή" που δεν τους αφήνει σε ησυχία τώρα που μπαίνει στην εφηβεία...:PΒέβαια οι γονείς μου ήταν μικροί όταν μας κάνανε,εμένα με έκανε η μάνα μου στα 18 αλλά κι εγώ λέω πως έτσι θα θελα να κάνω, να κάνω δηλαδή τα 2 πρώτα κοντά και το τρίτο πιο μετά όμως δεν ξέρω ηλικιακά κατά πόσο θα με πάρει γιατί άλλο 18 που ήταν η μάνα μου στο πρώτο της και άλλο 28 που είμαι εγώ...

Αχ Κατερίνα μου περαστικά σας!!!!Τι τραβάνε και αυτά και εμείς όταν αρρωσταίνουν ε???Εκείνα υποφέρουν κι εμείς τρελό άγχος και στεναχώρια που υποφέρουν!!!

Πάντως ποτέ μην λες ποτέ γιατί δεν ξέρεις τι γίνεται καμιά φορά...Μπορεί τώρα να μην θέλεις τρίτο αλλά πιο μετά που θα έχουν μεγαλώσει τα άλλα που ξέρεις???Μπορεί και να θελήσεις....Εμένα η μάνα μου έκανε την τρίτη αδερφή μου πολύ μετά,εγώ έχω 12 χρόνια διαφορά με την μικρή και η μεσαία οκτώ...Και εγώ πιστεύω ότι ξανάνιωσαν οι γονείς μου γιατί εμείς παντρευτήκαμε και φύγαμε από το σπίτι και εκείνοι έχουν τώρα την "μικρή" που δεν τους αφήνει σε ησυχία τώρα που μπαίνει στην εφηβεία...:PΒέβαια οι γονείς μου ήταν μικροί όταν μας κάνανε,εμένα με έκανε η μάνα μου στα 18 αλλά κι εγώ λέω πως έτσι θα θελα να κάνω, να κάνω δηλαδή τα 2 πρώτα κοντά και το τρίτο πιο μετά όμως δεν ξέρω ηλικιακά κατά πόσο θα με πάρει γιατί άλλο 18 που ήταν η μάνα μου στο πρώτο της και άλλο 28 που είμαι εγώ...

Αυτο ακριβώς θέλω και εγω!!! ειναι ομως πολύ δυσκολο για πολλούς λόγους γι'αυτο και το λέω!

1) δεν θέλει ο αντρας μου!!! πολύ σημαντικό τι να κάνω;;;;

2) το οικονομικο... πως θα τα βγαλουμε πέρα με τρια παιδια;;;

3) Ηδη ειμαι 35 δεν νομιζω πως θα εχω υπομονη για να μεγαλώσω αλλο ένα στα 40 μου!!!

Η αληθεια πάντως ειναι πως οσο και να λέω αυτες τις δικαιολογίες θέλω ενα ακομη... πάντα ελεγα οτι θέλω τρια παιδιά! 2 κοντα κοντα και ενα στερνοπούλι!!!

κατερινα και εμενα η μαμα μου στα 41 εκανε την αδεφη μου καλα δεν ειχαμε τοσα χρονια διαφορα γιατι για τα τοτε δεδομενα η μαμα μου παντρευτηκε μεγαλη 30 χρονων αλλα ξερετε πως ηταν και η γιαγια μου απο χωριο οποτε την ειχαν βγαλει γρια παλι καλα που μικρο εδιχνε τεσπα και η πεθερα μου 41 εκανε τον αντρα μου οποτε μην εχεις αγχος α και η μαμα μου θα ηθελε να κανει και μετα αλλα δεν τα καταφερε τελικα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...