Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Νομιζω το πιο σημαντικό ειναι οτι ακούσατε καρδούλες και να μεινετε σε αυτο.. και οχι σε πράγματα που σας λενε χωρις να ειναι επιστημονικα τεκμηριωμένα! Γιατι δεν νομιζω να σας  το λεει ο γιατρος σας αυτο.. ουτε οι αναγουλες ουτε το αίμα εμφύτευσης ειναι κανονας.. οσες εγκυμοσυνες προερχονται απο εξωσωματικη με τοσα φάρμακα καποια συμπτωματα ειναι αναμενόμενα.. καθε οργανισμός και καθε γυναικα ειναι διαφορετικές! Να μην επηρεάζεστε.. επισης κάποια συμπτώματα αν κρίνω απο τον εαυτο μου, πιστευω και σε αλλες γυναικες λειτουργούν placebo! Ολα καλα να πανε ευχομαι!!!

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις μαλλον θα μεινουμε με το κλασικο μαρσιπο αλλα το ηθελα πιο πολυ για τονθηλασμο επειδη εχω και αλλο παιδακι και ειναι λιγο δυσκολο να καθεσαι με τις ωρες στον καναπε.Καλη χρονια σε ολες να χαιρεστε τις οικογενειες σας

Εγώ έχω και το κλασικό και το sling, με το κλασίκο είμαι ευχαριστημένη,το sling το πήρα για αλαγή μέχρι τώρα είναι καλό τώρα για θηλασμό δεν ξέρω θα δοκιμάσω και θα σας πω.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

και εγω τισ βαζω μουσικη και της αρεσει αλλα τωρα τελευταια δειχνει ενδιαφερον και στην τηλεοραση ειδικα αν υπαρχουν ζωακια και κανουν περιουργουσ θορυβους στελλα η πλασμα δεν εχουν ακτινοβολια ? δεν το ηξερα

ιωαννα εμενα η φωτογραφικη μου εχει προγραμμα για παιδια και ζωα και καλα πιστευω παντως το φλας δεν ειναι εντονο αλλα το καλυπτω καποιες φορες βεβαια προσπαθω να μην εστιαζει πανω της.Δεν ξερω η αληθεια κατι παραπανω σ αυτο ενταξει και να μην την βγαζω φωτογραφιες δεν μπορω αν και δεν νομιζω να παθαινουν κατι αν προσεξεις λιγο το φλας να μην ειναι εντονο.

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

ρε κοριτσια και κατι ακομη οσες εχετε και αλλα παιδακια θα ξερετε σιγουρα πηγα σημερα να της παρω πιο μεγαλα μπιμπερο επειδη αυτα δεν χωρανε το γαλα μας πινουμε πια πανω απο 240 μλ (και για να μην αγχωνεστε κανουμε πιο λιγα γευματα γι αυτο) και ειχε μονο πλαστικα αλλα απ οσο ξερω τα πλαστικα δεν κανει να τα αποστειρωνεις μηπως ξερετε αν καποια αλλη μαρκα εχει γυαλινα ?τα μπιμπερο ηταν της chico αλλα και της nyk που ειδα πλαστικα ειναι :confused:

Κατερινάκι κι εμένα με την τηλεόραση ώρες ώρες κολλάει κι εγώ την αφήνω αλλά επειδή είναι μικρή ακόμα πόσο νομίζεις ότι παρακολουθεί???Μπορεί στην αρχή να φαίνεται ότι παρακολουθεί αλλά γρήγορα κουράζεται και στρέφει αλλού το βλέμμα της...Εξάλλου και εμείς πήραμε πρόσφατα καινούρια τηλεόραση πλάσμα και έτσι δεν πολυανησυχώ...

Εγώ πάντως κορίτσια φώτο την βγάζω!!!Δεν μπορώ να αντισταθώ!!!Απλά προσπαθώ να μην βάζω φλας ή όπως λέει και η Κατερίνα να είμαι μακρυά ώστε να μην είναι τόσο έντονο ή να το επισκιάζω κάπως...

Σχετικά με τα μπιμπερό τώρα κι εγώ ξέρω πως δεν κάνει να χρησιμοποιούμε ακόμα πλαστικά και ότι τα πλαστικά δεν κάνει να τα αποστειρώνεις...Οι δευτερομανούλες ίσως ξέρουν να μας διαφωτίσουν καλύτερα αν ισχύει όντως αυτό ή είναι μια ακόμα από τις πολλές υπερβολές που κυκλοφορούν...

Βρε κορίτσια κι εμένα έχει ψηλώσει και δεν της κάνουν τα φορμάκια που φορούσε μέχρι τώρα μέσα στο σπίτι!!!Μόνο δύο που της είχε πάρει η πεθερά μου πιο μεγάλα της κάνουν...Πρέπει επειγόντως να της πάρω φορμάκια για μέσα στο σπίτι γιατί για έξω έχουμε μπόλικα ρουχαλάκια από δώρα που ευτυχώς της τα είχαν πάρει μεγαλύτερα και δεν τα άλλαξα επειδή την ψυλλιάστηκα την δουλειά..:rolleyes::rolleyes:

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

μολις διαβασα κατι ερευνες για την τηλεοραση και λενε πως αν παρακολουθουν 45 λεπτα δημιουργει καθυστερηση στη ομιλια οποτε εμεις δεν εχουμε τετοιο προβλημα κανενα 10 λεπτο χαζευει και αυτο αν εχει ζωακια η μωρακια οποτε ενταξει και εμας ολες οι τηλεορασεις ειναι πλασμα με το ambilight οποτε ενταξει με το θεμα ακτινοβολιας :idea:

Διαφημίσεις

κατερινα δεν μας ειπες τελικα εδωσες στην μπεμπα σου χυμο και νερακι η ακομα?

Νεράκι της δίνω αλλά το ξεχνάω κιόλας, πχ σήμερα δεν της έδωσα...Η γιατρός μου είχε πει ότι το νερό επειδή είναι άγευστο δεν τους αρέσει και όντως όταν της το δίνω ξινίζει την μουρίτσα της και πίνει καμιά δυο γουλιές με το ζόρι και μετά το φτύνει η πονήρω...Σιγά σιγά όμως πιστεύω ότι θα το συνηθίσει!!!Χυμούς μου είπε μόλις κλείσει τους 3 μήνες..

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Νεράκι της δίνω αλλά το ξεχνάω κιόλας, πχ σήμερα δεν της έδωσα...Η γιατρός μου είχε πει ότι το νερό επειδή είναι άγευστο δεν τους αρέσει και όντως όταν της το δίνω ξινίζει την μουρίτσα της και πίνει καμιά δυο γουλιές με το ζόρι και μετά το φτύνει η πονήρω...Σιγά σιγά όμως πιστεύω ότι θα το συνηθίσει!!!Χυμούς μου είπε μόλις κλείσει τους 3 μήνες..

ξερει τι κανει αυτη ειναι μουσιτσα!!!!!!!! να σε ρωτησω κατι σου ανεφερε τιποτα για ρυζαλευρο μου ειπανε οτι τουσ δινουν καποια στιγμη για να τους πιανει το γαλα αλλα δεν ξερω κατα ποσο ισχυει

ξερει τι κανει αυτη ειναι μουσιτσα!!!!!!!! να σε ρωτησω κατι σου ανεφερε τιποτα για ρυζαλευρο μου ειπανε οτι τουσ δινουν καποια στιγμη για να τους πιανει το γαλα αλλα δεν ξερω κατα ποσο ισχυει

Όχι δεν μου είπε κάτι...Για να δούμε με τους χυμούς πως θα τα πάμε???Επίσης μου είπε ότι από τον 5ο μήνα θα ξεκινήσουμε την κρέμα βανίλια....Πάντως πόσο γρήγορα μεγαλώνουν ε???Για πότε έγινε τριών μηνών δεν το κατάλαβα!!!

Όχι δεν μου είπε κάτι...Για να δούμε με τους χυμούς πως θα τα πάμε???Επίσης μου είπε ότι από τον 5ο μήνα θα ξεκινήσουμε την κρέμα βανίλια....Πάντως πόσο γρήγορα μεγαλώνουν ε???Για πότε έγινε τριών μηνών δεν το κατάλαβα!!!

οντως περναει πολυ γρηγορα ο καιρος και εγω δεν καταλαβα ποσο γρηγορα περασε και μεγαλωσε σε λιγο θα προχωρανε και δεν θα καταλαβουμε πως εγινε οταν περνας ευχαριστες στιγμες δεν τον καταλαβενεις πως περνει :rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...