Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

φιλεναδα εχεις γενεθλια;χρονια πολλαααα!!!να τα εκατοστησεις!δεν εγραφα τοσες μερες γιατι δεν ειμαι και στα τρελα μου κεφια!νομιζω οτι η μπεμπα μου δεν τρωει οσο πρεπει.τρωει γυρω στα 700 ml την ημερα μπορει και λιγοτερο και αυτα με το ζορι.της καναμε και εξεταση ουρων αλλα δεν εχει ουρολοιμωξη.ειναι ευδιαθετη,δεν εχει γκρινια,συνεχεια γελαει,κοιμαται καλα αλλα δεν τρωει οπως πριν.στεναχωριεμαι παρα πολυ.δεν ξερω τι να κανω!

δηλαδη ποσο πρεπει να τρωει κανονικα??? Τα 700 τοσο λιγα ειναι? Κι εμενα κοντα τοσο τρωει, δε νομιζω να ειναι θεμα ανησυχιας .Στο ενα γευμα του μπορει να φαει 150 ml και στο αλλο να φαει με το ζορι 80 ml. Μαρια μου, μη στενοχωριεσαι αδικα. Το καθε μωρακι ειναι διαφορετικο. Κι εμεις οι μεγαλοι, αλλοι τρωνε πιο πολυ και αλλοι πιο λιγο. Το θεμα ειναι να βαζει το βαρος που αναλογει στη μικρουλα σου. Ο γιατρος τι λεει? Αν τη βρισκει φυσιολογικη στο βαρος της, χαλαρωσε κι εσυ.

kpo44vsvb7d11lye.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Να ζησεις Χριστινα και χρονια πολλα μεγαλη να γινεις με ασπρα μαλλια...κτλπ... τα υπολοιπα σου τα ευχηθηκα στο facebook...

588818bxvjhr877l.gif

Λια και Χριστινα και εγω το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζω εχω γιορτη 7/1 και 15/1 γενεθλια ολοι ενα δωρο μου φερνουν.... :-(

απο την μια μας συμφερει για να λεμε και την αληθεια γιατι και αυτοι ενα κερασμα λαμβανουν...χιχιχι οποιος θελει 2 κερασματα να φερει και 2 δωρα :-))

Μπουλα μου καλα ειναι η μικρη μου μεγαλωνει...εμενα το τελευταιο γευμα το τρωει γυρω στις 21:00 της κανουμε μπανακι και την πεφτει για υπνο και ξαναξυπναει στις 5 το πρωι... η δικια σου πως ειναι;σας τρελαινει με οτι καινουριο κανεϊ;

κοριτσουδια μου μολις μου εστειλαν λουλουδια!!!!!ο αντρας μου χιχιχι!!!10 απρα και 20 κοκκινα τριανταφυλλα............και μια καρτα που λεει ....σαγαπω!!!!!!αντε καλε συγκινηθηκα!!!!!!!!!!

κοριτσια σας ευχαριστω για τις ευχες σας....ειναι οι πιο πολλες ευχες που πηρα ποτε....ειστε ολες φιλες....

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Διαφημίσεις

θελω να δηλωσω οτι η φιλη μας μαριαζαντε (ζαντο εντελως θα ελεγα) ειναι τρελη για δεσιμο.....μην πιστευετε οτι λεει !!!!θελει να τρωει μονο η κορη της......αχχχχχχχχχχχχ τα ειπα !!!!!!!!!!!!!!!ειμαι μαρτυριαρα τι να κανω!!??

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Καλησπέρα μανούλες!!!

Πριν λίγο μπήκα σπίτι!!! Τι κίνηση είναι αυτή που έχει έξω!!! Απίστευτη!!!

Χριστινάκι, Χρόνια Πολλά καλή μου, ότι επιθυμείς!!!

Και εμείς πάντως δεν τρώμε περισσότερο. Στο ένα γεύμα μπορεί να φάει 180 γρ και στο άλλο 100γρ. Δε, όσο και να την πιέσεις, αν δεν θέλει να φάει άλλο, δεν τρώει με τίποτα!!! Χθες που την ζύγισα, έχει πάρει από την προηγούμενη εβδομάδα 170 γρ. Είναι μέσα στα πλαίσια που μας έχει πει η γιατρός. Αυτό είναι το σημαντικό.

9eOhp2.png

uzrQp2.png

url

Διαφημίσεις

Καλε και εμενα 700 με 800 τρωει δεν ειναι καλα? νομιζα πως ηταν ενταξει τοσο καλα να πω και την αληθεια δεν την πιεζω ουτε την ξυπναω οποτε θελει και οσο θελει αρκει να φαινεται ικανοποιημενη

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Κοριτσάκια μου γεια σας..Τι μου κάνετε???Αχ μου λείψατε βρε...Εγώ σήμερα γύρισα από Αθήνα όπου είχα πάει να πάρω το επίδομα καισαρικής από το Ικα αλλά δεν είχαν πάει τα χαρτιά μου και πήγα τσάμπα και μετά Οαεδ για το εξάμηνο.Όσες γεννήσατε με καισαρική το ξέρετε πως το Ικα ναι μεν σου δίνει στάνταρ γύρω στα 300-400 ευρώ αλλά αν κάνεις ένσταση υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πάρεις πολύ περισσότερα???Σας το λέω να το ξέρετε γιατί είναι κρίμα να τα χάσετε αυτά τα λεφτά!!!Εγώ από τον Οαεδ το πήρα μετά από ένα μήνα το συμπληρωματικό επίδομα...Ευτυχώς έπεσα σε καλή υπάλληλο και με εξυπηρέτησε και τότε και τώρα με το εξάμηνο!!!

Εμείς αύριο πρωί πάμε για εμβόλιο και να την δει και η γιατρός για να δούμε πόσο έχει μεγαλώσει...

Εμένα τρώει σε κάθε γεύμα γύρω στα 150 ml αλλά πολλές φορές μου τα πίνει σε δόσεις και όχι μονορούφι..Και το βράδυ ευτυχώς κοιμάται από οκτάωρο και πάνω ευτυχώς γιατί είμαι κι εγώ πολύ ύπναρου :D:D

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Νατασσούλα μου χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα αν και κάπως καθυστερημένα...Να χαίρεσαι τους άντρες σου!!!

Χριστινάκιιιιιιιιιι πολύχρονη κοριτσάρα μου μαζί με τον άντρα σου και τον γιόκα σου!!

Στελλίτσα επίσης πολύχρονη και περαστικά στον μικρούλη σου...Εύχομαι να ναι η τελευταία ταλαιπωρία για το παιδάκι σου και να είναι πάντα καλά!!!

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

καλως ηρθες κατερινακι πως τα περασες?

και εμενα ποθ το ειχαν πει αλλα οταν πηγα στο ΙΚΑ μου ειπαν οτι δεν ισχυει κατι τετοιο και οτι δεν γινετε τιποτα και τωρα ειναι πια αργα για να ξαναπαω κλεφτες μονο να μας τα περνουν ξερουν βεβαια το μετανοιωσα που δεν πηγα σε κατι γνωστους αλλα και παλι δεν νομιζω να γινοταν τιποτα νομιζουν οτι τα βαζουν απο την τσεπη τους:mad:

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

καλως ηρθες κατερινακι πως τα περασες?

και εμενα ποθ το ειχαν πει αλλα οταν πηγα στο ΙΚΑ μου ειπαν οτι δεν ισχυει κατι τετοιο και οτι δεν γινετε τιποτα και τωρα ειναι πια αργα για να ξαναπαω κλεφτες μονο να μας τα περνουν ξερουν βεβαια το μετανοιωσα που δεν πηγα σε κατι γνωστους αλλα και παλι δεν νομιζω να γινοταν τιποτα νομιζουν οτι τα βαζουν απο την τσεπη τους:mad:

Καλά πέρασα μωρέ αλλά πολύ τρέξιμο...Ευτυχώς είχα την μαμά μου και με ξεκούραζε πολύ με την μικρή!!!Αυτοί στο Ικα χαζοί είναι νομίζεις να στο πουν???Εγώ διάβασα στο parents από κοπέλες ότι όσες έκαναν ένσταση κάτι πήραν οπότε εγώ μόλις πάρω τα λεφτά θα την κάνω και ας πάει και χαμένη που λέει ο λόγος...Ποτέ δεν ξέρεις...Μια κοπέλα πήρε 1500 ευρώ επιπλέον, λίγα είναι??Γιατί να τους τα χαρίσουμε???Πάντως κάνουν όντως λες και τα βάζουν αυτοί, τι να πεις...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...