Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Νατάσσα χρόνια πολλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Να χαίρεσαι τους άνδρες σου κι αυτοί εσένα!

Αποστείρωση τί είναι αυτό;

Εμείς μπουκάλια δεν έχουμε λόγω θηλασμού και τις πιπίλες τις βράζουμε αλλά πόσες φορές πηγαίνει ο Αλέξανδρος την παίρνει από το μωρό, τη μασουλάει, λέει δεν είναι καλή και την ξαναδίνει στο μωρό. Όσο κι αν φωνάξω δεν με ακούει. Άντε να θηλάζεις το ένα μωρό και να έχεις και τα μάτια σου 14 για το τί πρόκειται να κάνει ο Αλ/νδρος στο άλλο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα.

Φρόσω μια χαρά χαλαρή σε κόβω.

Χριστίνα για ακόμα νια φορά χρόνια πολλά, τα 25 κλείνεις εεεεεεεεεεε

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

φιλεναδα εχεις γενεθλια;χρονια πολλαααα!!!να τα εκατοστησεις!δεν εγραφα τοσες μερες γιατι δεν ειμαι και στα τρελα μου κεφια!νομιζω οτι η μπεμπα μου δεν τρωει οσο πρεπει.τρωει γυρω στα 700 ml την ημερα μπορει και λιγοτερο και αυτα με το ζορι.της καναμε και εξεταση ουρων αλλα δεν εχει ουρολοιμωξη.ειναι ευδιαθετη,δεν εχει γκρινια,συνεχεια γελαει,κοιμαται καλα αλλα δεν τρωει οπως πριν.στεναχωριεμαι παρα πολυ.δεν ξερω τι να κανω!

g598zf3jl7y3v3ns.png

χρόνια πολλά Νατάσα και Χριστίνα!

τί κάνετε? έρχονται τα Χριστούγεννα!

Πώς θα τα περάσετε? εμείς εδώ μόνοι μας μάλλον, χωρίς πολλά πολλά, γιατί δεν έχω χρόνο για ετοιμασίες κλπ.

ελπίζω να ερθει μόνο η αδερφή μου για να χορτασει τον μικρό πριν φύγει.

αυριο θα τον αφήσω πρώτη φορα με την μανα μου, για να παω στο ιατρειο.

ωχωχ εχω αγχωθει, θα της δώσω αναλυτικες και γραπτες μη σας πω οδηγιες για το γαλα, αν χρειαστει να ταισει. :D τί να κανουμε, οι γιαγιαδες για αυτό χρειαζονται!

εγώ για καφε με το μωρο δεν εχω παει ακομα, και ετσι δεν ξερω πως θα αντιμετωπίσω το θέμα θηλασμός. θα έίναι πρόκληση το ξέρω, αλλά πρεπει κα΄πως να το ρυθμίσω.

το σλινγκ είνια μια λυση, αλλά ο μαγκας μου δεν βολεύεται παντα εκει, οποτε αν αρχίσει την τσιρίδα, την κάτσαμε! :-P

Στελλα εγω δεν εχω αλλα σιγα μιην καθοταν μεσα θελει να ειναι συνεχεια ορθια και να χαζευει και απ οτι ξερω αυτο ειναι για να το κρατας ξαπλωμενο σκεφτομαι παντως μια απο αυτες τις μερες να την βαλω στο μαρσιπο αλλα εχω προβλημα στο να την βγαλω μετα δεν ξερω πως:(

τενια και εμεις μαλλον μονοι μας το βραδυ της παραμονης και την ημερα θα ερθουν οι δικοι μου να φαμε αλλες φορες καναμε παρτι:rolleyes: αλλα τωρα με το μωρο το μαγαζακι δεν παει καλα δεν εχω ουτε τον χρονο ουτε την διαθεση να καθομαι να κανω τοσες δουλειες ειμαστε και πιο στημογμενοι εννοω δεν καπνιζοθμε πια στο σπιτι μετα απο καποια ωρα κανουμε ησυχια για να κοιμηθει οποτε θα ειμαστε μαλλον οι τρεις μας

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

Εγώ προχθές τον έβαλα και μου φάνηκε πολύ βολικό αλλά έχω την εντύπωση οτί είναι πολύ καθηστός και έτσι χρησιμοποίησα το κλασικό μάρσιπο, λέτε να μην είναι καλή αυτή η στάση;

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Καλησπέρα σε όλες τις φιλεναδίτσες...

Χριστινάκι πολύχρωμη & εντοιχισμένη όπως ακούω τους μαθητές μου να εύχονται...:)

Να τα εκατοστήσεις κούκλα μου, να χαίρεσαι τον παίδαρό σου & τον αντρούλη σου και να παραμείνεις έτσι όπως είσαι...περιβόλι!!! Εγώ πάντως καλά το λέω ότι με εμάς τις 2 πολλές συμπτώσεις παίζουν...έχεις γενέθλια 23 & γιορτή 25 Δεκεμβρίου, έχω γενέθλια 23 & γιορτή 25 Μαρτίου...Σε καταλαβαίνω γιατί πάντα μου ευχόταν στις 24 για την προηγούμενη και την επόμενη, πολλές φορές έπαιζε ένα δώρο και για τις 2 μέρες, στις γιορτές μας γιορτάζει όλος ο κόσμος και λένε χρόνια πολλά ούτως ή άλλως και τέλος περίμενα όλο το χρόνο εκείνες τις μέρες για να γιορτάσω...το κάναμε βέβαια 3ημερο και όπως λέει και μια φίλη μου από τις 23 τα ξημερώματα αρχίζουν οι τριήμερες εορταστικές εκδηλώσεις...

Ο μικρός μου προχθές κοιμήθηκε το πρώτο βράδυ 8ωρο σερί χωρίς να ξυπνήσει, χωρίς να γκρινιάξει κτλ αλλά είχε πρήξει και τη μαμά μου κατά τη διάρκεια της ημέρας γιατί ζήτημα να κοιμήθηκε ένα 2ωρο...ήταν τέλειο το feeling και είχα κούραση λόγω των βαθμών & γιορτών οπότε μια χαρά βόλεψε...

Σήμερα πήγαμε για το 2ο σετ εμβολίων και κάναμε και της γαστρεντερίτιδας που είναι αυτό με τις σταγόνες που λέγανε τα κορίτσια...τέτοια ξινίλα που έκανε βρε κορίτσια...άλλο πράγμα...προς στιγμής φοβήθηκα ότι θα το έκανε εμετό αλλά ευτυχώς πήγε κάτω γιατί θα έπρεπε να το αγοράσουμε ξανά για να γίνει...Είμαστε 3 μέρες πριν γίνουμε 3 μηνών, 65cm (έβαλε πάλι 4 πόντους σε ένα μήνα), 6300gr (έβαλε 800gr σε ένα μήνα που είναι πολύ καλά από ότι μας είπε η παιδίατρος) & 41cm περίμετρος κεφαλής...είναι στο ανώτατο όριο ύψους για την ηλικία του οπότε μάλλον θα γίνουμε ντερέκια...Το καημένο πάτησε μια τσιρίδα άλλο πράγμα μόλις πέρασε το φάρμακο γιατί είδα ότι δεν έκανε κάτι την ώρα που του έβαλε την ένεση...ησύχασε όμως στην αγκαλιά μου σε μισό λεπτό και μετά μας έκανε και γελάκια...αυτή τη φορά τον έχει πιάσει για τα καλά το εμβόλιο και κοιμάται αρκετά από το πρωί και έτσι βρήκα χρόνο να γράψω...

Πάω να συνεχίσω τις δουλειές μου και θα τα ξαναπούμε σύντομα ελπίζω...φιλάκια....

ntJAp3.pngdeIep3.pngoYt2p2.png

λια δεν το πιστευω τι αυμπτωση ειναι αυτη!!!!η αληθεια ειναι οτι παιρνω ενα δωρο και για τα 2!!!!πακετο!!αλλα δεν πειραζει τωρα πια γιατι εχω το καλυτερο δωρο του κοσμου!!!!αντε και εμεις με την αρχη του χρονου θα κανουμε τα τσιμπι μας!!!ελπιζω ολα να πανε καλα!!!!εμενα 8 ωρες δεν κοιμαται αλλα ανυπομωνω να το κανουμε!!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...