Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χριστινα εχω την εντυπωση οτι γιορταζει....εγω παντως της ευχηθηκα στο facebook....

Kαι εγω απο Δευτερα θα παω να κανω τα χαρτια για το 6μηνο...δεν μου λες Χριστινα τα λεφτα απο το συμπληρωματικο επιδομα απο τον ΟΑΕΔ τα εχεις παρει? εγω εχω καμια δεκαρια μερες που πηγα και μου ειπαν θα με παρουν τηλ.

731190u4sl2bplxu.gif

Επεξεργάστηκαν by joannakip

οχι δεν το πηρα ακομα και γιαυτο τρεχω επισης....αλλα πρεπει να παω και αυριο γιατι η κοπελα του οαεδ ελειπε......ασε που κανεις δεν ξερει τι του γινετε.....η λογιστρια 3 λαλουν και 2 χορευουν.......τα νευρα μου !παλι καλα που εδω οι υπηρεσειες ειναι η μια κοντα στην αλλη γιατι αν ηνουν αθηνα θα εβγαινα γυμνη στην πατησιων να τραβαω τα βυζ.... μου!!!!!!!!!!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Χριστινα εισαι ολα τα λεφτα... με κανεις και γελαω......!!!!!!!

οντως ευτυχως ο ΟΑΕΔ ειναι κοντα στο σπιτι μου...εμενα μου την δωσανε στα νευρα απο την δουλεια τοσο μεγαλη εταιρια και ολο λαθος μου σημπληρωνουν τα χαρτια που χρειαζονται λες και ειμαι η πρωτη εγκυος...αμαν

2629169b635q19wr9.gif

Διαφημίσεις

γεια σας μανουλες. Εμεις πηγαμε χθες και καναμε το εμβολιο του πνευμονιοκοκκου. Τσιριξε ο νεαρος μας για 10 δευτερολεπτα και αυτο ηταν. Μετα στο σπιτι ηταν λιγο γκρινιαρης αλλα δεν ξερω αν ηταν απο το εμβολιο γιατι γενικως το βραδακι παντα ειναι λιγο γκρινιαρης και εχει πολλα κλανιδακια. Μας ειπε και η παιδιατρος για το εμβολιο της γαστρεντεριτιδας, αν θελω να το κανουμε, ειπα ναι. Μου ειπε κανει 75 ευρω και εχει και αναμνηστικο (επαναληπτικο) σε λιγο καιρο (δε θυμαμαι σε ποσο). Το καλο με μενα ειναι οτι ειμαι στο δημοσιο και μου καλυπτει το ταμειο μου το 75%. Αλλα και ολο να το πληρωνα,χαλαλι, δε με νοιαζουν τα λεφτα. Απλα θυμαμαι που λεγατε οτι το ΤΕΒΕ δεν το καλυπτει. Τι απατεωνες. Πληρωνεις τα ωραια σου λεφτουδακια και παιρνεις τα @#$#@# σου!!!

kpo44vsvb7d11lye.png

βρε κοριτσια , κατι θελω να ρωτησω. Διαβαζω που βγαζετε βολτα τα μωρακια σας. Τι κανετε ομως οταν ερχετε η ωρα του φαγητου?? Που φτιαχτετε το γαλα του και πως? Εγω στη μαμα μου πηγα κανα δυο φορες και κουβαλησα μεχρι και τον αποστηρωτη. Σκεφτομαστε με τον αντρα μου να τον παμε καμια βολτα σε ενα εμπορικο κεντρο εδω στη θεσσαλονικη αλλα αν πεινασει τι θα κανω?

kpo44vsvb7d11lye.png

εγω περνω μαζι μου το θερμο και ενα μπιμπερο και το μπολακι με γαλα και επειδη εχει (το μπολ) 3 χωρισματα βαζω στο ενα 2 μεζουρες και στα αλλα 2 απο μια μεζουρα!το μπιμπερο ειναι αποστειρωμενο μεν αλλα δεν ειμαι και τρελη με την αποστειρωση δεν κανει και καλο....απλα προσεχω χωρις υστεριες!!αμα λοιπον πεινασει τα βγαζω ολα και τον ταιζω!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

natassa Χρόνια πολλά! ό,τι επιθυμείς!

Dora, το κόσμος έχει δωμάτιο όπου μπορείς ν ταίσεις το μωρό κ ξεχωριστό για να το αλλάξεις. Δε χρειάζεται να κουβαλάς αποστειρωτή. Μπορείς να βράζεις σε μια κατσαρόλα το μπιμπερό κ για έξω να πάρεις ένα θερμός.

Ιωάννα, πώς πάει με τη μπουμπού; Κοιμάται τη νύχτα; Εμένα κοιμάται αργά, μετά τις 12, στις 2 κ στις 5 την ταίζω κ πάλι νάνι.

Σκέφτομαι με το που θα περάσουν οι γιορτές να τη βάλω στο δωμάτιό της. Έχω τη χαζή φοβία ότι θα μπει κάποιος κ θα μου την κλέψει...κάτι τέτοαι χαζά σκέφτομαι...

Πόσο έχει αλλάξει ο τρόπος που σκέφτομαι τώρα με το μωρό, έχω γίνει κ πολύ ευαίσθητη κ με όλα τα παιδάκια. Πάντα μου άρεσαν αλλάτώρα τα πονάω...

Τί ιερό πράγμα να σαι μάνα!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια...

Τελικά δεν γεννήσαμε σήμερα. ΜΑς είπε να πάμε ξανά την Δευτέρα. Άντε να δούμε, πότε θα αποφασίσει να βγει και αυτή η μικρούλα!!! Μας βλέπω να κάνουμε ρεβεγιόν στο Έλενα!!!

Για τα H&M να τους κάνεις καταγγελία. Είναι απαράδεκτο να μην έχουν τουαλέτα για το κοινό. Τόσα τετραγωνικά κατάστημα δεν μπορούσαν τουαλέτες να κάνουν σε μια γωνιά? Άσε που είναι υποχρεωμένοι από τον νόμο να έχουν.

Για την βόλτα, αν όταν αποστειρώσεις τα μπουκάλια τα κλείσεις, μπορείς να τα πάρεις μαζί σου άφοβα. Σε ένα θερμός θα βράσεις νερό και σε ένα τρίχωρο θα βάλεις ανάλογες μεζούρες γάλακτος με αυτές που τρώει το μωρό σου. Να έχεις μαζί σου πάνες, υγρομάντηλα, ποδίτσες και μια αλλαξιά γιατί τα μωρά είναι απρόβλεπτα. Μετά από λίγο θα σου γίνει ρουτίνα να ετοιμάζεις την τσάντα του μωρού!!!

Ποια μάρκα ήταν το γάλα? Να ξέρουμε!!!

Κατερίνα μου, ευχαριστώ για την κρέμα. Οπωσδήποτε θα ρωτήσω την γιατρό.

Εμένα ακόμα δεν έχει εκδηλώσει επιθετικά αισθήματα, εκτός κάτι φωνών που βάζει μερικές φορές. Ίσως επειδή είναι διαφορετικό φύλο? Δεν ξέρω.

Προχθές, ο Μιχαήλ την έβγαλε κάτι φωτογραφίες, υπέροχες!!! Θα τις ανεβάσω στο Facebook να τις δείτε!!!

Επεξεργάστηκαν by Luthien

9eOhp2.png

uzrQp2.png

url

Ιωαννα εμενα κανανε κοντα στις 3 εβδομαδες για να παρω τα λεφτα απο την ημερα που κατεθεσα τα χαρτια εγω θα παω πια απο αρχες του χρονου αφου ειχαμε ενα υπολοιπο στην αδεια

dora και εγω της βαζω μεσα στην τσαντα παμπερς μωρομαντηλα μια αλλαξιερα σαλιαρεσ και τα σχετικα και σε ενα θερμος το νερο το γαλα το περνω ετσι και 2-3 μπιμπερο επειδη οταν βγαινουμε ξεχναμε να γυρισουμε και οταν ειμαστε εξω την πιανει και αυτη και τσιμπολογαει τα μπιμπερο τα εχω αποστειρωμενα απο πριν δεν υπαρχει λογος να εισαι με τοσο αγχος για την αποστειρωση.

εμενα κοριτσια σημερα δεν κοιμηθηκε ολη μερα κανενα 20 λεπτο και μετα ξυπνουσε δεν ειχε πυρετο απλα πρεπει να πονανε τα δοντακια της μολις της εβαλα παλι τωρα την αλοιφη κοιμηθηκε να δουμε για ποσο ηταν κουασμενο παντως την πηγα και βολτα με το καροτσι για να χαλαρωσει λιγο θα φανει τωρα ελπιζω να της περασει να ξεκουραστει αλλιως αυριο το πρωι θα παρω τον γιατρο να ερθει να την δει :-(

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Κοιμάστε ολες... αντε καληνύχτα... και απο μένα..

Ας ειμαι η πρώτη που σας λέει... ΚΑΛΗΗΗΜΕΕΕΕΡΑΑΑΑΑΑΑ!!!

Τελευταία μέρα σχολέιο!!!!!!!! του χρόνου πάλι!!!!!

Μιχάλης 15/10/04, Μπέμπα 15/10/09

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...