Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ολγα BEXIDENT BEBE την λενε και μυριζει σαν φραουλα κερασι κατι τετοιο παραπολυ ωραια παντως ρωτα ομως τον γιατρο σου πριν εμενα ο γιατρος μου την εδωσε ισως να μην χρειαζεται ακομα εμενα πονουσε και γκρινιαζε για αυτο της το εδωσε μου ειπανε βεβαια να της βαλω και λιγο ουζακι στο δακτυλο και να τησ κανω μασαζ

χριστινα ακομα στην αρχη ειμαστε εγω εχω αρχισει να σκεφτομαι και το μελλον και εκει ειναι τα δυσκολα πιστευω τωρα το ελεγχουμε στην εφηβια ομως οσο καλες σχεσεις και να εχουμε που το ευχομαι θα ερθει στιγμη που δεν θα κανουν τα δικα τους αυτος ειναι ο φοβος μου :(

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αυτήν την αλοιφή για τα δόντια την έβαζα στον Αλέξανδρο. Μην περιμένετε να κάνει και πολλά πράγματα. Μουδιάζει λίγο αλλά με το σάλιο φεύγει γρήγορα. Βάλτε στην άκρη της γλώσσας σας και θα το καταλάβετε. Εγώ ένα βράδυ που έκλαιγε πολύ ανοίγω το κουτί με τα φάρμακα παίρνω κρέμα και του βάζω και παρατάω το σωληνάριο στο τραπέζι της κουζίνας. Το πρωί που ξυπνάω τί να δω :shock:! Του είχα βάλει φενιστίλ για τα τσιμπήματα. Παίρνω κατευθείαν το κέντρο δηλητηριάσεων και μου είπαν ότι δεν πειράζει γιατί υπάρχει φενιστίλ και σε χαπάκι, αλλά την επόμενη φορά να είμαι πιο προσεκτική. :oops:

Αυτήν την αλοιφή για τα δόντια την έβαζα στον Αλέξανδρο. Μην περιμένετε να κάνει και πολλά πράγματα. Μουδιάζει λίγο αλλά με το σάλιο φεύγει γρήγορα. Βάλτε στην άκρη της γλώσσας σας και θα το καταλάβετε. Εγώ ένα βράδυ που έκλαιγε πολύ ανοίγω το κουτί με τα φάρμακα παίρνω κρέμα και του βάζω και παρατάω το σωληνάριο στο τραπέζι της κουζίνας. Το πρωί που ξυπνάω τί να δω :shock:! Του είχα βάλει φενιστίλ για τα τσιμπήματα. Παίρνω κατευθείαν το κέντρο δηλητηριάσεων και μου είπαν ότι δεν πειράζει γιατί υπάρχει φενιστίλ και σε χαπάκι, αλλά την επόμενη φορά να είμαι πιο προσεκτική. :oops:

προς το παρον την ηρεμει τουλαχιστον λιγο βεβαια δεν σταματαει να εχει τα χερια και να τα πιπιλαει αλλα τουλαχιστον κοιμαται πια.

Μαλλον δεν τον βοηθησε και η φενιστιλ αν σου σταματησε την γκρινια ;) τυχαινουν αυτα δεν πειραζει τουλαχιστον ηταν κατι ελαφρυ :tongue:

Εχθές το πρωί έφτιαξα μελομακάρονα και κουραμπιέδες με σοκολάτα που έδειξε ο Παρλιάρος το Σάββατο μόνο που έβαλα λευκό γλάσσο και σμαρτάκια (πολύ νόστιμοι).

Με βοήθησε :confused: και ο Αλέξανδρος. Πήρε μια καρέκλα ανέβηκε πάνω και έκοβε σχήματα, αστεράκια, δεντράκια κτλ. Όταν ζύμωνα έριχνε μέσα διάφορα παιχνιδάκια. Ελπίζω να μην φάει κανένας τίποτα περίεργο :lol:. Σήμερα το πρωί ξύπνησε 6 :( το πρωί, έρχεται στο κρεβάτι με τραβάει και μου λέει: μαμά σήκω να φτιάτσουμε κουκουκάκια (κουλουράκια) :shock:. Κάνε νάνι του λέω, ξύπνησε πάλι όλο τον κόσμο.

Μετά είχα το ένα μωρό στο ρηλάξ και έπαιζε με κάτι ζωάκια. Και για να δείτε τί έξυπνο παιδί έχω δεν πήρε οποιοδήποτε ζωάκι όχι. Πήρε την καμηλοπάρδαλη που έχει ψηλά και σουβλερά πόδια και τα έμπηξε μέσα στο μάτι του μωρού μπροστά μου και δεν τον πρόλαβα. Ευτυχώς το πήρε το μωρό στο φρύδι το ένα πόδι, ανάμεσα στα μάτια το άλλο, στη μύτη το τρίτο και για καλή μου τύχη αυτό που θα πήγαινε στο μάτι το είχε η καμηλοπάρδαλη σηκωμένο. Το καημένο το μωρό τώρα είναι σημαδεμένο.

Τα ζωάκια όμως έφαγαν ένα σουτ που ήταν όλο δικό τους.

Διαφημίσεις

Ολγα με το καλο να ερθει το ανηψακι σου! Φροσω μου τελικα τα μωρα σου ειναι ολα τα λεφτα...αμαν βρε κοπελα μου φενιστιλ?και νομιζα οτι μονο εγω ειμαι απροσεκτη....προς το παρων ομως με το μωρο δεν εχω κανει βλακειες!

Σημερα κοριτσια εκανα το εμβολιο για τον καρκινο του τραχηλου και ποναει το μπρατσο μου... τι τραβανε τα μωρακια μας καθε μηνα με τα εμβολια τα καημενα.....

Οσες κανατε εμβολιο στο μωρο σας προσεξατε στο ποδαρακι του κατι σαν καρουμπαλο?σημερα το ειδα εγω ενω εξωτερικα δεν φενετε τιποτα οταν χαιδευω τομπουτακι της νιωθω κατι στογγυλο μεσα...

Καλησπέρα.

Όλγα με το καλό το μωράκι σας.

Αρε Φρόσω πολύ δύσκολα εμένα σήμερα πήγε να του βάλει την μάσκα του spaiderman, του λέω τι κάνεις εκεί ρε Χρήστο και μου λέει αφού αυτός μου είπε.

Ιωάννα και το δικό μας μπουτάκι στο σημείο οπού έγινε το εμβόλιο έχει καρουμπαλάκι αλλά 1-2 μέρες.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Καλησπέρα.

Όλγα με το καλό το μωράκι σας.

Αρε Φρόσω πολύ δύσκολα εμένα σήμερα πήγε να του βάλει την μάσκα του spaiderman, του λέω τι κάνεις εκεί ρε Χρήστο και μου λέει αφού αυτός μου είπε.

Ιωάννα και το δικό μας μπουτάκι στο σημείο οπού έγινε το εμβόλιο έχει καρουμπαλάκι αλλά 1-2 μέρες.

χαχαχαχα και εσυ βρε νατασσα δεν ακουσες τον μικρο που το ζητησε?:tongue:χαχαχα

Α δεν σας είπα και το καλό εδώ και ένα μήνα κάθε φορά που τον βάζω στο καρότσι γίνετε χαμός την πρώτη φορά που μου το έκανε είχα πάει στο περίπτερό μας στον γυρισμό έκλαιγε ασταμάτητα είμουνα μια τρελή στο δρόμο τον είχα αγκαλιά οπού δεν μπορούσα να τον ηρεμήσω με τίποτα έσπρωχνα και το καρότσι ένα δράμα απο τότε όταν πάω στο super κai στο σχολείο πάω με το μάρσιπο αν πάρω το καρότσι τον κρατάω αγκαλιά και μετά απο λίγο τον βάζω και όσο αντέξει σήμερα πήραμε τον μεγάλο απο το σχολείο και ήταν κύριος είπαμε να πάμε μία βόλτα στον μπαμπά μας και στον γυρισμό μου έβγαλε την ψυχή ευτηχώς ήταν ο μεγάλος και κρατούσε το καρότσι πραγματικά θα το σκεφτώ πολύ καλά να ξανα βγώ απο το σπίτι χωρίς τον Στέλιο. Τι να κάνω;

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια, εμεις πήγαμε την Παρασκευη και κάναμε το πρώτο μας εμβόλιο!!!

Ειμαστε 4150 και 55 πόντους ύψος!!!

Το μεσημέρι κατεβηκα με το γιο μου στην ΑΘήνα και συγκεκριμένα στα H&M που τοσο αγαπώ.

Δυστυχώς όμως ζήτησε ο γιος μου κακα... τι να κάνω απευθύνομαι στην πωλήτρια για τουαλέτα... και τι κάνει... παίρνει τηλέφωνο να ρωτήσει αν επιτρέπεται!!! Φουντώνω εγω... ποσο να κρατηθει ενα παιδακακι 5 χρονων... στο τέλος μου απανταει πως δεν γίνεται... Αφου της βάζω τις φωνες ζητάω τον προιστάμενό της ανεβαίνω στο ισόγειο... (κόσμος χαμός) φωνάζω στον προιστάμενο και μου λέει δεν γίνεται!!! Τι λέτε του λέω, αυτο που λέτε απαγορευεται, και εκτος τον άλλων ειναι παιδι εσεις ειστε πιο βρωμικος απ'αυτο, εγω θα επρεπε να φοβάμαι να πλησιάσω... τελικά π'ηρα τον Μιχάλη και φύγαμε και καθως ψαχναμε να βρουμε ενα μέρος μου λεέι ο καημένος ''μαμα δεν θέλω τωρα ειμαι ενταξει'' οχι δεν τα ειχα κανει πάνω του που φοβόμουνα... αλλα τα εχω πάρει τοσο πολύ που βρηκα το ξενο site και θα τους κάνω καταγγελία!!! Δεν ειναι δυνατον ενα μαγαζί που εχει βρεφικά παιδικά να μην εχει τουαλέτες και ειδικά ενα μαγαζί που ερχεται με προδιαγραφες απο το εξωτερικό!

Στα mothercare εχουν τουαλέτες, χωρο για αλλαγμα μωρού και χωρο για θηλασμό!!!

και στα marks & Spencer εχουν τουαλέτες!!!

Αν και οι καιροί ειναι δύσκολοι εχω στεναχωρεθεί που δεν πήρα το ονομα του βλαμμενου προισταμένου για να εδινα και ενα ονομα στην καταγγελία μου και ας εχανε τη δουλεια του!!!

Ας συνεχίσω όμως και να σας πώ οτι το απογευμα πηγα στα Carrefur και ενω επρεπε να μου κάνουν εκπτωση 25 ευρω μου έκανα μονο 17 και εκτος απ' αυτο πηρα τη φορμα ΒΕΝ 10 που επρεπ να ειχε εκπτωση 30 και μου εκαναν μονο 20%!!! το ειδα μετα στην απόδειξη και ξαναγυρισα!!!

Γι'αυτο θελει πολύ προσοχή στα Carrefur μας κλεβουν κανονικότατα οταν δεν βλέπουμε.

Την επόμενη ημέρα περασαμε καλά!!! Κατεβήκαμε στον Εθνικο κήπο και πήγαμε στο σπίτι του Αι Βασίλη!!! Καταχαρήκαμε του μιλήσαμε και του ζητησαμε το δωρο μας!!!

Μολις ξυπνησε η μπέμπα τα υπολοιπα αυριο φιλακια και καλό βραδυ!!!

Μιχάλης 15/10/04, Μπέμπα 15/10/09

ρε φρωσο με το καλημερα ελιωσα στα γελια με την φενιστιλ..........πωπω!!!

καλημερα....περιμενω την μαμα μου να κρατησει το θηριο να παω να κανω τα χαρτια μου για το 6μηνο του οαεδ....πακετο!!!!!!!!!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

γεια σας κοριτσια!

εμεις το πρωτο μας εμβολιο θα το κανουμε μετα τις γιορτες...δεν προλαβαινουμε τωρα.

αχ ξεκιναω δουλεια τον γεναρη και με εχει πιασει καταθλιψη...

ολΑ τα σκεφτομαι, πως θα τα ρυθμισω με τον θηλασμο, αλλα πιο πολυ με απασχολει που καποιες μερες θα κραταει το παιδι η πεθερα μου.

και για τη μανα μου δεν πολυτρελαινομαι βεβαια, αλλα με την πεθερα δεν εχω μεγαλη οικιοτητα και γενικα ... δεν θελω.

τι να κανω ομως, δεν εχω εναλλακτικες...:-(

Natassa και Froso πολύ γέλιο έχετε!!!

Filoudaki, σ' ευχαριστώ που ρώτησες για το θηλασμό. Κάνω όπως μου είπατε όλες σας, δηλαδή την βάζω συνέχεια στο στήθος και νιώθω πιό σίγουρη μετά από τις συμβουλές σας. Βέβαια υπάρχουν φορές που βλέπω ότι συνεχίζει να πεινάει-ή έτσι νομίζω-και πίνει ξένο περίπου 60-70ml. Πάντως βάρος πήρε τουλάχιστον τα 200γρ της εβδομάδας.

Catwoman, να του κάνεις καταγγελία! Έτσι κι αλλιώς απαγορεύεται να μην σου επιτρέψει κάποιος τη χρήση της τουαλέτας, και απ' όσο γνωρίζω υπάρχει και νόμος. Έπρεπε να καλέσεις τη υγειονομικό αμέσως.

Εγώ ετοιμάζομαι να ειδοποιήσω το ΙΝΚΑ γιατί ακούστε τί μου έτυχε:

Μέσα σε δύο συσκευασίες γάλακτος για τη μπέμπα μου, βρήκα πολύ μικρά ίχνη πλαστικού υλικού χρώματος μπλέ, μάλλον από τη μεζούρα. Κάλεσα την εταιρεία, ήρθαν πήραν τα δείγματα για ανάλυση στο χημείο της Γερμανίας και μου είπαν να μη χρησιμοποιώ μαχαίρι όταν "κόβω" τις κουταλιές, μήπως και η μεζούρα μαδάει...και θα με ενημέρωναν τί έδειξε η ανάλυση. Ενημέρωση δεν πήρα και ωστόσο βρήκα κι άλλο ίχνος σε τρίτο κουτί, χωρίς να χρησιμοποιήσω μαχαίρι. Τους το είπα και είπαν κάτι δικαιολογίες του κ$%:@ου ότι δεν έχουν ακόμα απάντηση για τα πρώτα δείγματα και θα ρθουν να πάρουν και το άλλο που βρήκα. Φυσικά τους είπα ότι αυτό θα το κρατήσω ΕΓΩ, και από τότε δεν ξανά ασχολήθηκαν μαζί μου, δηλαδή με "γραψαν κανονικά".

Πείτε μου, δεν τους χρειάζεται μια καταγγελία;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...