Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αντε πότε προλαβατε και γραψατε τοσες σελίδες απο χτες??

να δω και μεις πότε θα κανουμε τ ο εμβόλιο...

Τί να κανει η Στελλα? Είδα στο face οτι εχει και γενεθλια αύριο! Ελπίζω να τα χαρεί μαζί με το μπεμπάκο της και να μην εχουν τρεχάματα... αμαν αυτες οι αρρώστιες...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χρηστίνα σου έυχομαι η επόμενη εγκυμοσύνη να είναι τέλεια γιατί από ότι κατάλαβα αυτή ήταν σκέτη τρέλα, φυσικά το αποτέλεσμα μετράει.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

ειναι ενας λογος που προς το παρον ουτε περναει απο το μυαλο μου..........δεν εχω κουραγιο να περασω παλι αυχενικες και τετοια....αλλα σε αυχαριστω νατασουλα ξερω πως ηξ ευχη σου ειναι απο καρδιας...

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

καλησπερα μανουλες. Αληθεια εσεις πως καθαριζετε τα μωρακια σας? χρησιμοποιητε μωρομαντηλα ? Ειχα διαβασει οτι δεν ειναι καλα, προκαλουν αλεργιες και τετοια και μαλιστα η παιδιατρος μου ειπε να μη χρησιμοποιω. Εγω οποτε εχω χρονο φτιαχνω δικα μου (χαρτι κουζινας βουτηγμενο σε χαμομηλι), αλλα μου τελειωνουν γρηγορα και χρησιμοποιω και του εμποριου. Οταν βεβαια κανει κακα τον πλενω ΠΑΝΤΑ. Μονο στα τσισακια εχω τα μωρομαντηλα και του αλλαζω πανα 7-8 φορες τη μερα (οποτε τρωει δηλαδη).

kpo44vsvb7d11lye.png

εττσι λενε για τα μωρομαντηλα αλλα και εγω οταν κανει κακα τον πλενω ενω τσισα με μωρομαντηλα!!!στο σχολειο που δουλευω και σε οσα σχολεια δουλευα μωρομαντηλα χρησιμοποιουσαμε και κανενα παιδακι δεν επαθε ποτε τπτ!!!!απλα κοιταμε να ειναι καλα χωρις οινοπνευμα και τετοια!!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Διαφημίσεις

και εγω μονο για τα τσισακια της τα χρησιμοποιω στα κακακια την πλενω και εμενα μου ειπαν οτι δεν ειναι καλα τα μωρομαντηλα αλλα τα χρησιμοποιω αφου ξερω πως μετα απο λιγο θα πλυθει ;)

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

καλησπερα!κι εγω περασα ενα μαυρο Πασχα!περιμενα να κανω αμνιοκεντηση επειδη δεν βγηκε καλη η pap-a!αφηστε τι περασα.ουτε θελω να το θυμαμαι!κοριτσια πειτε μου ποσα ml πινουν τα μωρακια σας καθημερινα;ποσα γευματα!εμενα η μπεμπα σταματησε να ξυπναει εδω και αρκετες μερες βραδυ και χανει γευμα!την κυριακη θα παμε για εμβολιο.την λυπαμαι.μου φαινεται οτι θα κλαιω!

g598zf3jl7y3v3ns.png

Μαρία υπάρχουν μωράκια που το βράδυ δεν ξυπνάνε καθόλου, δεν είναι λόγος για να ανησυχείς, όσο για το εμβόλιο, μπορεί και να μην καταλάβει τίποτα.

Κορίτσιά ο μεγάλος μου όταν ήταν μωρό του κάναμε το εμβόλιο και γελούσε, εδώ και λίγους μήνες όμως του κρατάμε χέρια και πόδια και πάλι γίνετε χαμός, ουρλιάζει λες και τον σφάζουν, του φέυγει η μαγκιά.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Κορίτσια εγω την πλένω κ στα τσισάκια. Μωρομάντιλα μόνοότν είμαι έξω ή όταν κουτουλάω απ τη νύστα.

Αμνιοπαρακέντηση έκανα κ γω... όταν με πήρανε τηλ κ μου είπανε : έχετε ένα υγειέστατο κοριτσάκι...χοροπηδούσα απ τη χαρά μου!

Μαρία.επειδη θηλάζω δεν ξέρω πόσο πίνει. Πάντως οταν γεννήθηκε ήταν απ τα πιο βαριά κοριτσάκια, 3650, κ τώρα είμαστε μόνο 4600 με αποκλειστικό θηλσμό. η παιδίατρος είπε να συνεχίσω να θηλάζω παρόλο που δεν πήρε κ πολλά γραμμάρια. Πάντως πιστεύω πως αν η μικρή πεινάει θα το καταλάβεις. Εγω θα χαιρόμουν αν δεν ξυπνούσε το βράδυ!

Διαφημίσεις

Χριστινάκι δεν πέρασες και λίγα και στην εγκυμοσύνη και στη γέννα.

Η Στέλλα πού βρίσκεται; Την τελευταία φορά είχε πυρετό το μωράκι της.

Το εμβόλιο της γαστρεντερίτιδας το κάναμε μόνοι μας (με συμβουλή γιατρού εννοείται). Είναι μια συριγγούλα με υγρό και τους το δώσαμε και το ήπιαν. Είχε περάσει ο Αλέξανδρος γαστρεντερίτιδα και είχε ρέψει. Δεν είναι απλά ένας εμμετός και οκ.

!κοριτσια πειτε μου ποσα ml πινουν τα μωρακια σας καθημερινα;ποσα γευματα!εμενα η μπεμπα σταματησε να ξυπναει εδω και αρκετες μερες βραδυ και χανει γευμα!την κυριακη θα παμε για εμβολιο.την λυπαμαι.μου φαινεται οτι θα κλαιω!

εμενα ο δικος μου ειναι με τις ωρες του. Αλλες φορες τρωει 80 ml και αλλες 130 ml. Εχει τυχει να φαει και 150 ml. Η παιδιατρος μου ειπε να τρωει τουλαχιστον 700-750 ml τη μερα ( ηταν τοτε 4570 κιλα). Γιατι εξαρταται απο τα κιλα του. Καπου ειχα διαβασει οτι πρεπει να να τρωνε γυρω 150-170 ml ανα κιλο.(τη μερα). Ο νικολακης μου τη μερα θελει να τρωει ανα 3 ωρες, το βραδυ ομως που κοιμαται καμια φορα δεν ξυπναει. Παραδειγμα χθες. Κοιμηθηκε κατα τις 2 και ξυπνησε 8 το πρωι. Μια χαρα με βολεψε. Προλαβε και τον ταισε ο αντρας μου πριν φυγει για τη δουλεια και κοιμηθηκα και αλλες δυο ωριτσες. Αχ, κοριτσια, εχω θεμα με τον υπνο. Παντα , οχι τωρα. Θελω να κοιμαμαι πολυ. Και τωρα υποφερω. !!!!

kpo44vsvb7d11lye.png

Εγώ στο πλύσιμο ακολουθώ την τακτική που είχαν στο μαιευτήριο. Για τσίσα την πλένω τοπικά με βαμβάκι βρεγμένο σε νερό και απλώς την ξεπλένω όσες φορές θέλω. Το βράδυ εννοείται κανονικό μπάνιο. Για τα κακά παίρνω τα πολλά με μωρομάντηλα και μετά σαπουνισμά. Είναι πολύ βολικό αυτό το σύστημα. Κι επειδή κακά κάνουμε κάθε 4-5μέρες, δεν βάζουμε καθόλου αλοιφή.

Σχετικά με το γάλα της νομίζω ότι θα καταρεύσω από το άγχος!! Στις αρχές δύσκολα θήλαζε αλλά έπινε συμπλήρωμα. Τώρα θηλάζει αλλά δεν θέλει το συμπλήρωμα. Νομίζω ότι δεν τρέφεται καλά γιατί δεν έχω αρκετό γάλα και στο μπιμπερό την αναγουλιάζει η θηλή. Αποτέλεσμα, κανείς δεν πιστεύει ότι προτιμάει να κοιμάται νηστική παρά να πιεί το μπιμπερό, αλλά ρε κορίτσια..εγώ είμαι η μαμά και ξέρω καλύτερα. Ανυπομονώ να τη ζυγίσω κάθε βδομάδα. Βέβαια πήρε 200γρ στη βδομάδα΄, αλλά κάθε μέρα πίνει και λιγότερο ξένο γάλα και με το ζόρι. Σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο;;

Υ.Γ. Πρέπει να'μαι η πιό αγχωμένη μαμά σε όλο το forum!

Ησύχασε καλέ, λες να πεινάει και να μην τρώει; Δίαιτα κάνει; Απλά το γάλα σου έχει αυξηθεί κι εσύ δεν το έχεις καταλάβει ;). Και σιγά μην κοιμάται νηστική. Αυτά παιδί μου τσιρίζουν άμα πεινάνε. Εξάλλου όσο μεγαλώνουν τρώνε σε κάθε γεύμα περισσότερο γάλα και κάνουν έτσι λιγότερα γεύματα.

Για παράδειγμα, να ξεαγχωθείς κι όλας, ο δίδυμος Α τρώει στις 7:30 το βράδυ και ξυπνάει πάλι το πρωί (12 ώρες νηστικός). Λες να αγχώνομαι; Πάρτυ κάνω! ¨Εχει φτάσει 7.100!!!!!!!!!!!!!!!! Πλέον δεν τον ρεύω γιατί έχει γίνει ασήκωτος. Τον βάζω στο ρηλάξ για να μην είναι ξάπλα και τον πιάνει λόξυγγας. Όταν ρεύται νομίζω ότι ρέυεται ο .... άνδρας μου.:lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...