Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

να ρωτησω και κατι αλλο ολο αποριες ειμαι σημερα :confused:λενε οτι δεν κανει να καθονται και να ειναι ορθια αλλα η δικια μου νευριαζει οταν ειναι ξαπλωμενη και οταν την κραταω ακουμπαει τα ποδια της κατω βεβαια δεν την αφηνω να πεσει το βαρος της αλλα και παλι δεν ξερω και η καλυτερη της ειναι να την εχω να ψιλοκαθεται βεβαια προσπαθω να τοτε να ειναι η πλατη της οσο πιο ισια γινετε αλλα μου φωναζουν οτι δεν κανει ακομα :mad:

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λες να μας βγουν ψώνια οι μικρές????Αχ τι έχουμε να τραβήξουμε εμείς οι μάνες???:D:D

καθολου απιθανο εμεις παντως την φωναζουμε συνεχεια κουκλα ομορφια και διαφορα τετοια το πρωτο μωρο στην οικογενεια και καταλαβενεις τι γινετε :-P

να ρωτησω και κατι αλλο ολο αποριες ειμαι σημερα :confused:λενε οτι δεν κανει να καθονται και να ειναι ορθια αλλα η δικια μου νευριαζει οταν ειναι ξαπλωμενη και οταν την κραταω ακουμπαει τα ποδια της κατω βεβαια δεν την αφηνω να πεσει το βαρος της αλλα και παλι δεν ξερω και η καλυτερη της ειναι να την εχω να ψιλοκαθεται βεβαια προσπαθω να τοτε να ειναι η πλατη της οσο πιο ισια γινετε αλλα μου φωναζουν οτι δεν κανει ακομα :mad:

Και εγώ το έχω ακούσει αυτό,ότι δεν κάνει να στηρίζονται στα πόδια τους και ότι δεν κάνει να ναι η πλάτη τους σε όρθια θέση αλλά κι εμένα ακουμπάει τα πόδια της όταν την κρατάω...Πιστεύω ότι αν την βάζεις που και που για λίγο όπως της αρέσει δεν είναι και τόσο τραγικό..Απλά να μην την έχεις έτσι για πολύ ώρα...

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

καθολου απιθανο εμεις παντως την φωναζουμε συνεχεια κουκλα ομορφια και διαφορα τετοια το πρωτο μωρο στην οικογενεια και καταλαβενεις τι γινετε :-P

Καλά και εμάς το πρώτο μωρό είναι και έχουν όλοι κατουρηθεί!!!Παππούδες, γιαγιάδες,αδέρφια όλοι τρελλαίνονται!!!

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Διαφημίσεις

Και εγώ το έχω ακούσει αυτό,ότι δεν κάνει να στηρίζονται στα πόδια τους και ότι δεν κάνει να ναι η πλάτη τους σε όρθια θέση αλλά κι εμένα ακουμπάει τα πόδια της όταν την κρατάω...Πιστεύω ότι αν την βάζεις που και που για λίγο όπως της αρέσει δεν είναι και τόσο τραγικό..Απλά να μην την έχεις έτσι για πολύ ώρα...

καλα δεν την κραταω και συνεχεια ετσι αλλα το λυπαμαι το καημενο συνεχεια ξαπλα δεν θα κουραζεται την βαζω και μπρουμητα αλλα μετα απο λιγο κουραζεται και ετσι :(

καλα δεν την κραταω και συνεχεια ετσι αλλα το λυπαμαι το καημενο συνεχεια ξαπλα δεν θα κουραζεται την βαζω και μπρουμητα αλλα μετα απο λιγο κουραζεται και ετσι :(

Κι εγώ την λυπάμαι γιατί σίγουρα θα κουράζονται και θα πιάνονται όλη την ώρα ανάσκελα ή στο πλάι...Μπρούμυτα κι εμένα λίγο κάθεται και μετά γκρινιάζει!!!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια τι κανετε?Εμας σημερα εχει πολλη ωραια μερα και λεω μολις ξυπνηση η ζουζουνα να παμε καμια βολτα :cool:

κοριτσια εχετε κανενα νεο απο την στελλα τι εγινε με τον μικρο της?:confused:

λοιπον γυρισαμε απο γιατρο.....ειμαστε 5500 και 63 ποντους....δεν καναμε εμβολιο γιατι πρεπει να παμε 2 μηνων οποτε με τον καινουργιο χρονο!!μου ειπε αν θελουμε να κανουμε και της γαστρεντεριτιδας τι λετε εσεις??εγω λεω να το κανω.....

φρωσο μου ναι εκανα και ληψη τροφοβλαστη...γενικα περασα πολλα ετσι εμαθα και το parents απο το φορουμ ληψη τροφοβλαστη....η παπ-α εδειξε 1/139 για τρισωμια 13 και επρεπε...ηταν απιστευτα κακες μερες δεν θα ξεχασω ποτε το τηλεφωνο οτυ γιατρου....χριστινακι ολα καλα.....η χαρα μου αφηστε...κερασα ολο τον κοσμο να πιει και να φαει ο,τι ηθελε!!!!ομως δεν θα ξεχασω και οταν πηρα τα αποτελεσματα της αυχενικης και της παπ-α και τις εδειξα στον γιατρο...κατεβασε τα ματια και λεει....λυπαμαι αλλα πρεπει να κανουμε εξετασεις....και οταν το ανακοινωσα στους γονεις μου...μαμα υπαρχει περιπτωση να μου παρουν το μωρο.....ολα ειχαν γινει μαυρα....κλωσταγε τον ενιωθα αλλα απειλουνταν....μετα ολα καλα και ερχεται η β επιπεδου....μεγαλυτερα νεφρα απο το μεσο ορο παρακαλω να κανετε και αλλο υπερηχο doppler...χεστε με ειπα παω στον γιατρο μου και οτυ λεω ελεος λυπηθητε με...και λεει δεν θα κανεις τπτ...θα βλεπουμε εμεις τα νευφρα του και αν χρειαστει θα κανεις.....αυτααααα!!!!!!!αλλα το αποτελεσμα μετραει......ο λεβεντης μου......ας ειναι...χαλαλι αυτα που περασα.....τι σκατα μανα ειμαι αν δεν κανω θυσιες?

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

λοιπον γυρισαμε απο γιατρο.....ειμαστε 5500 και 63 ποντους....δεν καναμε εμβολιο γιατι πρεπει να παμε 2 μηνων οποτε με τον καινουργιο χρονο!!μου ειπε αν θελουμε να κανουμε και της γαστρεντεριτιδας τι λετε εσεις??εγω λεω να το κανω.....

φρωσο μου ναι εκανα και ληψη τροφοβλαστη...γενικα περασα πολλα ετσι εμαθα και το parents απο το φορουμ ληψη τροφοβλαστη....η παπ-α εδειξε 1/139 για τρισωμια 13 και επρεπε...ηταν απιστευτα κακες μερες δεν θα ξεχασω ποτε το τηλεφωνο οτυ γιατρου....χριστινακι ολα καλα.....η χαρα μου αφηστε...κερασα ολο τον κοσμο να πιει και να φαει ο,τι ηθελε!!!!ομως δεν θα ξεχασω και οταν πηρα τα αποτελεσματα της αυχενικης και της παπ-α και τις εδειξα στον γιατρο...κατεβασε τα ματια και λεει....λυπαμαι αλλα πρεπει να κανουμε εξετασεις....και οταν το ανακοινωσα στους γονεις μου...μαμα υπαρχει περιπτωση να μου παρουν το μωρο.....ολα ειχαν γινει μαυρα....κλωσταγε τον ενιωθα αλλα απειλουνταν....μετα ολα καλα και ερχεται η β επιπεδου....μεγαλυτερα νεφρα απο το μεσο ορο παρακαλω να κανετε και αλλο υπερηχο doppler...χεστε με ειπα παω στον γιατρο μου και οτυ λεω ελεος λυπηθητε με...και λεει δεν θα κανεις τπτ...θα βλεπουμε εμεις τα νευφρα του και αν χρειαστει θα κανεις.....αυτααααα!!!!!!!αλλα το αποτελεσμα μετραει......ο λεβεντης μου......ας ειναι...χαλαλι αυτα που περασα.....τι σκατα μανα ειμαι αν δεν κανω θυσιες?

πω πω χριτινακη τι τραβηξες φανταζομαι το αγχος σου και τον φοβο σου ολες ειχαμε αγχος για τισ εξετασεις φανταζομαι εσυ παλι καλα ολα πηγαν κατ ευχην και οπως λες το αποτελεσμα μετραει εχεις εναν αντρακλα τωρα υγιεστατο :tongue: οσο για το εμβολιο γαστρεντεριτιδας εμενα δεν μου ανεφερε τιποτα οπως ειχα ξανα πει αλλα θα του το πω εγω βλεπω οτι σε ολες εχουν πει αρα χρειαζεται

δεν ειναι απαραιτητο μου ειπε,μια διαρροια μου λεει δεν ειναι τπτ αλλα εγω 8α το κανω δεν γουσταρω την γαστρεντεριτιδα καθολου....το εχω περασει και ξερω.....

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...