Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια ..... χ8ες πηγαμε στο γιατρο και καναμε το πρωτο μας εμβολιο.Προσεξατε καμια παρενεργεια στα παιδακια σας;εμενα 2 ωρες μετα το ιατρειο και μεχρι τη 1 το βραδυ εκλαιγε ασταματητα με λυγμους και δεν ξερω αν θα πρεπει να το αποδωσω εκει...σημερα ειναι οκ! κατα τα αλλα μας βρηκε υγιεστατες ο γιατρος εχουμε 5600 κιλα και 61,5 ποντους υψος.Επισης του εκανε εντυπωση οτι κρατουσε απο μονη της το κεφαλι της και κολλουσε στις ζωγραφιες που ειχε ο τοιχος...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Νατάσα όταν με βλέπουν χτυπάνε χέρια και πόδια, βγάζουν κραυγούλες και χαμογελάνε. Αν δεν τα πάρω κλαψουριάζουν.

Χαχα! Σήμερα να δείτε τί έγινε: έχω τις κούνιες τους δίπλα δίπλα κι ανάμεσα την αλλαξιέρα. Άλλαζα το μικρό κι ο μεγάλος ήταν στην κούνια του και μίλαγε στο περιστρεφόμενο. Ξαφνικά ο μικρός κατουράει και πάνε όλα πάνω στο μεγάλο :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ! Ο μεγάλος καθόταν με απορία. Δεν ήξερε από που του 'ρθε. Πολύ γέλιο!

Χα,χα,χα,χα να 'σαι καλά, πέθανα στο γέλιο!!! Πρέπει να ήταν πολύ αστεία φάση να την βλέπεις. Αυτό ήθελε κάμερα!!!

9eOhp2.png

uzrQp2.png

url

Εχθές το βράδυ μας έπιασαν κάτι πόνοι, άλλο πράγμα.

Δεν μπορούσα να την ηρεμήσω. Και το μωρό μου να με κοιτάει με ένα βλέμμα και να κλαίει!!! Πόνεσε η ψυχή μου...

Joannakip, εμείς πήγαμε στον γιατρό για εμβόλιο στις 2/12. Μας είπε ότι είναι φυσιλογικό να έχει λίγη γκρινίτσα για το πρώτο εικοσιτετράωρο, οπότε μην ανησυχείς. Και λίγο πυρετό μπορεί να κάνει, και αυτό μέσα στα πλαίσια είναι.

Για χριστουγεννιάτικα δωράκια της έχουμε πάρει έναν αγκαλίτσα από την μαμά, έναν σκυλάκο για μωράκια από τον μπαμπά και 2 κουδουνίστρες από τον Μιχαήλ.

Εμείς έχουμε και ένα σωρό παιχνίδια από τον Μιχαήλ, τα οποία είναι ολοκαίνουργια. Και γυμναστήριο είχαμε από τον Μιχαήλ, θεωρώ υπερβολικό να πάρω άλλο. Ούτως ή άλλως τα χρησιμοποιούνε για λίγο χρόνο, τι φθορές έχουν? Και στην περπατούρα και στην στράτα του Μιχαήλ θα την βάλω. Χαίρεται και ο μικρός που του λέμε ότι τα κάνει δώρο στην μπέμπα!!!

9eOhp2.png

uzrQp2.png

url

ευρωΜια και πιο πανω λεγατε για τις τιμες στα γαλατα ποσο κοστιζει το frisolac στην περιοχη σας;(οσες περνετε αυτο και ξερετε) εγω εδω τα 400 γραμμαρια το περνω 9,30ευρω και τα 900 20 .........

κι εγω 20 ευρω το αγοραζω. Μαλλον οι τιμες ειναι ιδιες παντου

& εγώ το frisolac που του δίναμε αρχικά το έπαιρνα 9€ τα 400γρμ και 18,5€ τα 900. Παντού οι τιμές εντός Ελλάδας είναι πάνω κάτω ίδιες. Γι' αυτό και είπα στα πεθερικά μου να μου φέρουν από την Κύπρο τώρα που θα ανέβουν για τις γιορτές μερικά κουτιά για να πορευτούμε μέχρι τις απόκριες που θα ξανακατέβουμε και θα ξαναφέρω από κει. Μιλάμε για τα μισά χρήματα...κοροϊδία πια!!!]

ntJAp3.pngdeIep3.pngoYt2p2.png

λια τι ειναι η καντιντιαση???δεν το εχω ξανακουσει που παρουσιαζεται??

Αν και άργησα να απαντήσω είναι από όσα έχω καταλάβει και εγώ κάποιος μήκυτας που τον έχουμε όλοι και στο θηλασμό συμβαίνει να ενεργοποιείται...πονάνε τρελά οι θηλές και γενικότερα το στήθος, βγαίνουν σημαδάκια στο στόμα του μωρού (όχι πάντα απαραίτητα) και χρειάζεται αγωγή για να ξεπεραστεί...δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει διάγνωση εύκολα και οι περισσότεροι γυναικολόγοι έχουν μεσάνυχτα (τουλάχιστον από όσα έλεγαν κοπέλες εδώ).

Τι κάνει το μπουμπουκάκι σου? Νομίζω ότι τα καμάρια μας έχουν αντίστοιχη ανάπτυξη πάντως...ο άντρας μου λέει ότι έτσι όπως πάει θα μας δέρνει σε λίγο ο μικρός!:)

Διαφημίσεις

Λία και εγώ απο Θεσσαλονίκη είμαι.

Βρέ κορίτσια η catwoman, Kaτερίνα νομίζω που χάθηκε;

Είπαμε με την Έλενα (Μπούλα) ότι τελικά θα κανονίσουμε να βρεθούμε μέσα στις γιορτές οπότε έχε το κατά νου όπως και όλες οι σαλονικιές της παρέας μας...:) Νομίζω θα είναι τέλεια να βρεθούμε όλες με τα ζουζούνια μας...

Και μια και λέγατε για μανούλες που να 'ναι καλά γιατί μας βοηθάνε όσο μπορούνε χθες είχαμε ένα μίνι ματσάκι με τη δική μου...έχει κολλήσει ότι ο νονός πρέπει ντε και καλά να είναι αυτός που έχει παντρέψει για να "λύσει τα χέρια" λέει...Εγώ δεν παίρνω τοις μετρητοίς τέτοιες ιδέες ούτε και μπορώ να προτείνω στους κουμπάρους μας κάτι τέτοιο...το έξοδο είναι μεγάλο και στην Κύπρο (εκεί θα το βαφτίσουμε το καμάρι μας για να ξαναζήσει ο πεθερός μου τη βάφτιση του γιού του που την έχασε τότε με τα γεγονότα του 1974-sorry για τη μεγάλη παρένθεση) καλύπτουν σχεδόν τα πάντα οι νονοί. Δεν ξέρω βρε κορίτσια αλλά ντρέπομαι...μας έχει προτείνει ήδη μια ξαδέρφη του άντρα μου που έχει πάθει πλάκα με τον γιόκα μας και με βγάζει από τη δύσκολη θέση...τώρα που είμασταν κάτω συναντηθήκαμε με τους κουμπάρους μας και δεν είπαν κάτι αν και κάποια στιγμή αναφερθήκαμε στο θέμα βάφτιση γενικά και αόριστα...αν ήθελαν δε θα το πρότειναν από μόνοι τους? Είναι και η κρίση στη μέση και δεν μπορείς να τον υποχρεώσεις τον άλλο...και ενώ της τα εξηγώ όλα αυτά η μανούλα μου εκεί...το βιολί βιολάκι ότι αν δεν τους το προτείνουμε θα παρεξηγηθούν κτλ κτλ. Ποιά η γνώμη σας?

Κατά τα άλλα όντως θα συμφωνήσω ότι το σιδέρωμα είναι το χειρότερό μου αλλά όταν καταπιάνομαι του δίνω και καταλαβαίνει...είναι να μην το πάρω απόφαση που λένε ότι θα σιδερώσω...

Τα κοριτσάκια που έκαναν κουραμπιέδες και μελομακάρονα Παρλιάρου παρακαλώ να μας κάνουν copy τις συνταγές αν είναι βέβαια εύκολο...

Την άλλη εβδομάδα θα πάμε για τα δεύτερα εμβόλιά μας...θα το κάνουμε και αυτό της γαστρεντερίτιδας τελικά...

Ο μικρός μας είχε στρώσει με τον ύπνο του εδώ και κανά μήνα περίπου...κοιμάται σερί από 3ωρα μέχρι και 6ωρα κάποιες φορές...αλλά αυτό που γράφουν τα κορίτσια (katval & ακόμη μια κοπέλα που δε θυμάμαι) για 12ωρα!!!!!!!!! πως το καταφέρνετε?

Φρόσω περαστικά στον Αλεξανδρούλη σου και εύχομαι άλλο κακό να μη σας βρει...

Εγώ με μασκούλα αυτές τις μέρες λόγω του κρυόματος που δεν είναι τίποτα μεν αλλά προσέχουμε για να έχουμε...έχω 4 μέρες να το φιλήσω το ζουζούνι μου και κάνει κάτι χαρούλες και μας λέει όλο λογάκια...Η δε μαμά μου έχει τρελαθεί γιατί σε κάποια φάση είπε γιααα γιααα και ισχυρίζεται ότι τη φωνάζει γιαγιά από τώρα...έχουμε ξεφύγει λέμε...

Όσο για το relax που λέτε εμείς έχουμε την tatamia της perego...Θεωρώ ότι είναι η καλύτερη αγορά που κάναμε από Ιταλία (από κει πήρα τα περισσότερα για το παιδικό δωμάτιο) που ήταν φοβερά φθηνότερο και έχει ένα σωρό χρήσεις...γίνεται κούνια, relax, καρεκλάκι φαγητού, έχει μπροστά τραπεζάκι για να απασχολείται όπως πχ με ζωγραφική, καρεκλάκι που μπορεί να το τραβήξεις κοντά στο μεγάλο τραπέζι που τρώει η υπόλοιπη οικογένεια και να είναι στη δική του θέση. Του αρέσει πολύ το relax και η κούνια αλλά προσπαθώ να μην τον βάζω πολλές ώρες μέσα γιατί διάβασα κάπου ότι δεν κάνει να κάθονται έτσι για πολύ...ισχύει?

αυτο με τους κουμπαρους ισχυει....αλλα κανεις δεν το κανει εκτος αμα 8ες!!κανε αυτον που θες εσυ κουμπαρο και αστους να λενε....εδω εχουν ενα εθιμο και καλα σε παντρευει ο νονος του γαμπρου....ελεος!!!!!γνωρισα τον νονο του αντρα μου και ειναι ενας μεγαλος ανθρωπος που δεν με ηξερε και δεν ηξερα.......και μας ειπε τοτε,να μας παντρεψει ενα απο τα παιδια του κικιρικου....ουτε αυτους τους ηξερα.........τους γνωρισα και ειπα οκ ναι καλα...καναμε κουμπαρο αυτον που θελαμε και ολα οκ!!!!!!κανε αυτο που θες φτανει να ασχολειτε με το παιδακι σου περα απο λαμπαδες και γιορτες!!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Ο μικρός μας είχε στρώσει με τον ύπνο του εδώ και κανά μήνα περίπου...κοιμάται σερί από 3ωρα μέχρι και 6ωρα κάποιες φορές...αλλά αυτό που γράφουν τα κορίτσια (katval & ακόμη μια κοπέλα που δε θυμάμαι) για 12ωρα!!!!!!!!! πως το καταφέρνετε?

Καλε δεν μου κοιματε τοσες ωρες καθημερινα μονο οταν βρεχει και δεν ξερω γιατι συνηθως μου κλεινει ενα 5ωρο.Εμεις ειχαμε προβλημα με τον υπνο αν δεν πηγενε 5 δεν κοιμομασταν εχει ομως απο την δευτερα που δοξα το θεο κοιματε απο τις 1.30 ως της 6.30 με 7.00 :P

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

λια μου αυριο θα παμε και εμεις παιδιατρο για το πρωτο εμβολιο....θα σας πω αυριο για την αναπτυξη του!!!εχω την ανησυχια μου για το πρωτο εμβολιακι του....εγω φοβαμαι πολυ τις ενεσεις και την διαρκεια της εγκυμοσυνης δεν καταφερα να το ξεπερασω αν και εφαγα πολλες συν την ληψη τροφοβλαστη που εκανα με μια συριγγα 18εκ!!!!!τρομακτικη εμπειρια τοσο η διαδικασια οσο και η αναμονη να παρω αποτελεσματα.....και τελικα εβγαλα ενα υγειεστατο μωρακι δοξα το θεο!!!!!!!!!!ουτε στον εχθρο μου τετοια εξεταση....

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

& εγώ το frisolac που του δίναμε αρχικά το έπαιρνα 9? τα 400γρμ και 18,5? τα 900. Παντού οι τιμές εντός Ελλάδας είναι πάνω κάτω ίδιες. Γι' αυτό και είπα στα πεθερικά μου να μου φέρουν από την Κύπρο τώρα που θα ανέβουν για τις γιορτές μερικά κουτιά για να πορευτούμε μέχρι τις απόκριες που θα ξανακατέβουμε και θα ξαναφέρω από κει. Μιλάμε για τα μισά χρήματα...κοροϊδία πια!!!]

Χαχα θηλάστε είναι οικονομικό ;). Εμείς έχουμε πάρει ένα Νovalac & 1 Novalac A/C όλα κι όλα. Γλυτώνεις και το πλύσιμο των μπιμπερό.

Χριστινάκι τόσο μικρή κοπέλα κι έκανες λήψη τροφοβλάστη :confused:;

Luthien κι εμείς τα είχαμε όλα από τον Αλέξανδρο αλλά αναγκαστήκαμε να τα ξαναπάρουμε :lol:. Άσε που κι εκείνος δεν τα δίνει. Σήμερα είχε κάτσει ξαπλωμένος κι έπαιζε με το γυμναστήριο. Είναι μωρό κι αυτός μωρέ!

Για μένα ένα παιδί ήταν πιο κουραστικό γιατί ήταν το πρώτο. Τώρα που ξέρω και δύο τα φέρνω βόλτα καλύτερα. Αυτό εννοώ. Θα δείτε στο δεύτερο πόσο διαφορετικά είναι. Συμφωνείτε οι μανούλες με 2,3,4........ παιδιά;

Βρε κορίτσια, στη κόρη μου έχει σκάσει το πρώτο δόντι!!! Είναι δυνατόν? Ούτε τρειων μηνών δεν είναι.

Αρχικά είδα κάτι στο στόμα της και για να σιγουρευτώ έβαλα το δάχτυλό μου και επιβεβαιώθηκα!!!

Και βέβαια κρατώντας την παράδοση του αδελφού της βγάζει κοινόδοντα και όχι τα μπροστινά!!!

9eOhp2.png

uzrQp2.png

url

Χαχα θηλάστε είναι οικονομικό ;). Εμείς έχουμε πάρει ένα Νovalac & 1 Novalac A/C όλα κι όλα. Γλυτώνεις και το πλύσιμο των μπιμπερό.

Χριστινάκι τόσο μικρή κοπέλα κι έκανες λήψη τροφοβλάστη :confused:;

Luthien κι εμείς τα είχαμε όλα από τον Αλέξανδρο αλλά αναγκαστήκαμε να τα ξαναπάρουμε :lol:. Άσε που κι εκείνος δεν τα δίνει. Σήμερα είχε κάτσει ξαπλωμένος κι έπαιζε με το γυμναστήριο. Είναι μωρό κι αυτός μωρέ!

Για μένα ένα παιδί ήταν πιο κουραστικό γιατί ήταν το πρώτο. Τώρα που ξέρω και δύο τα φέρνω βόλτα καλύτερα. Αυτό εννοώ. Θα δείτε στο δεύτερο πόσο διαφορετικά είναι. Συμφωνείτε οι μανούλες με 2,3,4........ παιδιά;

Εμένα ο Μιχαήλ μου γίνεται πέντε τον Ιανουάριο. Έχουν μεγάλη διαφορά. Όχι ότι δεν παίζει με τα παιχνίδια, το οποίο το θεωρώ και φυσιολογικό. Αλλά στο γυμναστήριο δεν χωράει!!! Προσπάθησε μια φορά να ξαπλώσει και του μπήκαν τα κρεμαστά στα μάτια, οπότε κατάλαβε μόνος του. Είναι και παιδί με σωστή σκέψη και λογική.

9eOhp2.png

uzrQp2.png

url

αυτο με τους κουμπαρους ισχυει....αλλα κανεις δεν το κανει εκτος αμα 8ες!!κανε αυτον που θες εσυ κουμπαρο και αστους να λενε....εδω εχουν ενα εθιμο και καλα σε παντρευει ο νονος του γαμπρου....ελεος!!!!!γνωρισα τον νονο του αντρα μου και ειναι ενας μεγαλος ανθρωπος που δεν με ηξερε και δεν ηξερα.......και μας ειπε τοτε,να μας παντρεψει ενα απο τα παιδια του κικιρικου....ουτε αυτους τους ηξερα.........τους γνωρισα και ειπα οκ ναι καλα...καναμε κουμπαρο αυτον που θελαμε και ολα οκ!!!!!!κανε αυτο που θες φτανει να ασχολειτε με το παιδακι σου περα απο λαμπαδες και γιορτες!!!

Το θέμα είναι ότι δε θα είχα πρόβλημα να μας το βάφτιζαν οι κουμπάροι που μας πάντρεψαν...απλά εγώ δεν αισθάνομαι άνετα να το προτείνω. Αν από τη μια θέλουν και περιμένουν από εμάς να το προτείνουμε είναι ΟΚ αλλά αν δεν ήθελαν κυρίως για το οικονομικό (γιατί ξαναλέω στην Κύπρο ο νονός/η νονά πληρώνουν τα πάντα) δε θα τους φέρω σε δύσκολη θέση και ίσως από ντροπή δεν μπορέσουν να αρνηθούν?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...