Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Χρηστινάκι καλό το γάλα της μαμάς αλλά ένα μωράκι για να είναι υγειεστατό χρειάζεται πολύ ΑΓΑΠΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ, άστα κλάματα.................

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ έχω σπαστεί γιατί το ένα στήθος μου είναι δύο νούμερα μεγαλήτερο απο το άλο,

άντε να μεγαλώσειτο καλό μου να σταματήσουμε τον θηλασμό να επανέλθω στα φυσιολογικά γιατι θα ουρλιάξω.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

καλημερα τι κανετε κοριτσια η μικρη μου σημερα κοιματε απο της 1,30 και ακομα δεν εχει ξυπνησει .το εχω παρατηρησει οταν ειναι χαλια ο καιρος βρεχει ριχνει χαλαζει χτυπαει το 12ωρο σε λιγο λογικα θα ξυπνησει :rolleyes:

νατασα μου μην το σκεφτεσαι φαση ειναι και θα περασει εμενα ακομα δεν λεει να φυγουν τα σπυρακια που εβγαλα στην εγκυμοσυνη :(

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

Έλα μωρέ είναι μικρούλια ακόμα γι'αυτό!Σε λίγο που θα μεγαλώσουν και αγκού θα λένε και μαμά θα λένε και δεν θα σε αφήνουν να ησυχάσεις γιατί θα θέλουν κουβεντούλα και παιχνίδια!!Ο Αλέξανδρος τι κάνει???Όλα καλά τώρα ε??

Καλέ λένε αγκού και άλλες λεξούλες. Σε μένα δε μιλάνε, μυρίζω βλέπεις γαλατίλα :lol: .

Ο Αλ/νδρος είναι μια χαρά. Ήρθε σήμερα σπίτι από τη μαμά μου και στολίσαμε και το δέντρο με χριστυογεννιάτικη μουσική υπόκρουση. Αχ και συγκινήθηκα με τα 3 μου παιδάκια, όλοι μαζί. Το μόνο που εύχομαι είναι υγεία γιατί όλα τα άλλα τα έχουμε :D!

Καλά εσείς είστε περίπτωση, τι το θέλεις και συ το μπιμπερό αφού ούτε το χρειάζονται ούτε το θέλουν άσε, που και για σένα που έχεις δύο ο θηλασμός είναι ευκολία, θα θελά να μουν απο μια μεριά να τα δω πως κάνουν όταν σε βλέπουν.

Νατάσα όταν με βλέπουν χτυπάνε χέρια και πόδια, βγάζουν κραυγούλες και χαμογελάνε. Αν δεν τα πάρω κλαψουριάζουν.

Χαχα! Σήμερα να δείτε τί έγινε: έχω τις κούνιες τους δίπλα δίπλα κι ανάμεσα την αλλαξιέρα. Άλλαζα το μικρό κι ο μεγάλος ήταν στην κούνια του και μίλαγε στο περιστρεφόμενο. Ξαφνικά ο μικρός κατουράει και πάνε όλα πάνω στο μεγάλο :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ! Ο μεγάλος καθόταν με απορία. Δεν ήξερε από που του 'ρθε. Πολύ γέλιο!

Νατάσα όταν με βλέπουν χτυπάνε χέρια και πόδια, βγάζουν κραυγούλες και χαμογελάνε. Αν δεν τα πάρω κλαψουριάζουν.

Χαχα! Σήμερα να δείτε τί έγινε: έχω τις κούνιες τους δίπλα δίπλα κι ανάμεσα την αλλαξιέρα. Άλλαζα το μικρό κι ο μεγάλος ήταν στην κούνια του και μίλαγε στο περιστρεφόμενο. Ξαφνικά ο μικρός κατουράει και πάνε όλα πάνω στο μεγάλο :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ! Ο μεγάλος καθόταν με απορία. Δεν ήξερε από που του 'ρθε. Πολύ γέλιο!

:P χαχαχα φροσω εσυ πρεπει να περνας ανεπαναληπτες στιγμες με τα ζουζουνια σου ναι δεν λεω ειναι πιο δυσκολα αλλα και θα νιωθεις διπλη ευτιχια οταν βλεπεις κατι τετοια :tongue: θα θελα να ημουν απο μια μερια να σας εβλεπα και εγω χαχαχαχαχχα

Εγώ έχω σπαστεί γιατί το ένα στήθος μου είναι δύο νούμερα μεγαλήτερο απο το άλο,

άντε να μεγαλώσειτο καλό μου να σταματήσουμε τον θηλασμό να επανέλθω στα φυσιολογικά γιατι θα ουρλιάξω.

Ωχ τί τραβάς κι εσύ! Εμένα όταν γεμίζει το στήθος απλά ξεχυλίζει από το σουτιέν. Μου λέει ο άνδρας μου: δεν τα αδικώ τα αγόρια μας που κάνουν σαν τρελά να θηλάσουν :confused:. Κι εγώ νευριάζω.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!

Ολες λιγο πολύ εχουμε εν αθέμα με τις μαμάδες μας.

Η διακιά μου εκτος των άλλων μου έλεγε απο το μαιευτήριο... δεν εχεις γαλα, δεν χορταίνει το παιδί, να βλέπω δεν εχεις, μήπως δεν ειναι καλό το γάλα σου γιατι κλαίει μηπως ειναι ελαφρύ, και άλλα ματετοια μεχρι που τα πήρα και την εβαλα στη θέση της και σταμάτησε. Το παιδι γκρινιάζει για άλλους λόγους δεν γινεται τη μια να χορταινει και να κοιμάται τετράωρο και μετα να μην ειναι καλό το γάλα μου.. και να ουρλιάζει!

Πάντως ειναι η καλύτερη μαμα του κόσμου απο τοτε που γεννηθηκε ο Μιχάλης εδω και 5 χρόνια ζητημα αν εχω σιδερώσει 5 φορες!!!

Και το σιδερο για μένα ειναι εφιάλτης!!!

Αχ μανουλα μου...

Η μικρη χθες κοιμηθηκε απο τις 10 το βράδυ μεχρι τις 5 το πρωι!!! και απο τις 6,30 μεχρι τις 10.30!!! Τι καλό πλασματάκι που εχω και τώρα πάλι κοιμάται!!! Ευτυχως που εμοιασε στη μαμα της και τον ύπνο τον εχει στο τσεπάκι!!!

Δωρα για τα μωρά σας θα πάρετε;;;;

Εμεις γραψαμε γραμμα στον Αι Βασίλη, για την μπέμπα δεν προσδιορίσαμε κάτι γιατι θα της φερουν ενα κάρο πράγματα, ετσι οταν πήγα στο Μουστάκα της πήρα καλτσοκουδουνίστρες της Playschool οι οποίες ειναι εκπληκτικές, και περιμένω και εγω με αγωνία να ερθει ο Αι Βασίλης για να τις φορέσουμε!!!

Αυτος ο Αϊ Βασίλης εχει πολύ χιουμορ!!!

Εμεις πήραμε εναν φωτεινό αγκαλίτσα (με ενα τετοιο μεγαλωσα και εγω, πως θα μπορουσε να μας λείψει απο το σπίτι μας) και πήρα και ενα γυμναστηριο πάλι της Playschool για να παιζει με τα πόδια της που της αρεσει πολύ να σπρώχνει!!!

Θελω να πάω σε ενα μαγαζί που λέγεται ELC το ξέρετε;;; εχει απίθανα πράγματα για μωράκια!!! αλλα κρατιέμαι να περάσουν οι γιορτες και μετα...

Αντε καλή μας όρεξη!

Μιχάλης 15/10/04, Μπέμπα 15/10/09

Και εγω λεω το σαββατο πια να παω να παρω η την κυριακη ανοικτα ειναι νομιζω εδω να δειτε τι γινετε που ειχαμε μονο τζαμπο και πολλεσ φορεσ δεν βρισκεις πραγματα ειχαμε και πολλα γεννητουρια αυτο τον χρονο οποτε καταλαβαινεται την προηγουμενη εβδομαδα ανοιξανε και τα κουκου οποτε λεω να τα τιμησουμε και αυτα :tongue: εμεις κανενα κουκλοθεατρο θα παρουε οχι οτι θα το καταλαβει ενα χαλακι με ζωακια που κανουν ηχους μια ορθια κουνια της φισερ πραις για αργοτερα και δεν ξερω τι αλλο

α κοριτσια σας ειπα που στελνουμε μηνυματα κολλαει στον υπολογιστη μου και παταει ολα τα πληκτρα στο πληκτρολογιο και φωναζει κι ολας:tongue: θα σας στειλουμε και εσας κανενα μηνυμα !:-P

Αν πω ότι είναι πιο εύκολα από ότι με ένα θα με πείτε χαζή;

Μαλλον σ αρεσουν πιο πολυ τα δυσκολα !!!!!!!!!!! η απο πανω μου που εχει διδυμα εχει αγανακτηση παντως τρεχει και δεν προλαβενει απ οτι λεει :(

Καλημέρα κορίτσια!

Ολα καλά?

Φρόσω γιατί λες πως είναι πιο εύκολο με τα διδυμα? Θα μας τρελάνεις εσυ!!! Εμείς με ενα και τα έχουμε δει όλα...

Ο μικρός μου χτες ολο μου μιλαγε. Βλεπω πως ανταποκρινεται 100% στο χαμογελο και στις κουβεντες που του λεω. Λεει συνεχεια αγκου, λα γκου, μπου και παρα πολλα αλλα τετοια!

Ειναι πραγματικα ευτυχισμενος οταν του μιλας και του δινεις σημασια. ψυχουλες ειναι και αυτα, θελουν συντροφια!!!

Εγώ δεν νομίζω να βγω για ψώνια με το μωρό ή μόνη μου, γιατι ο αντρας μου πηρε προαγωγή πριν μια βδομάδα ( αυτό είναι το θετικο της υποθεσης) και γυρναει σπιτι στις εννια και στις δεκα... :-( για ρεπο ούτε συζήτηση αυτό τον καιρο...

και εγω θέλω να παω στο ιατρειο για κατι δουλειες και δεν ξερω πού να αφησω το μωρο, λεω θα αναγκαστώ να το παρω μαζι.

Πάντως παρήγγειλα και δευτερο σλινγκ, ενα μει ται. Αυριο μεθαύριο το περιμένω. Ετσι θα μετακινούμαι πιο ευκολα με το μωρο. Το ρινγκ σλινγκ δεν του πολυαρεσει, γιατι θελει να εχει ελευθερα τα ποδια του και κλωτσαει και φοβαμαι μη μου φυγει απο κατω, αν και το σφιγγω αρκετα. Αλλα το μει θα ειναι πιο σίγουρο απο αυτη την αποψη.

Εμεις εχουμε κλειστει μεσα. Εχω φρικαρει.

Ευτυχως ηρθε και η αδερφη μου, πριν λιγο μου τηλεφωνησε απο το αεροδρομιο, και μαλλον θα περασει το απογευμα απο δω. Θα κατσει λιγο βεβαια, 2 βδομαδες μονο, αλλα και αυτο κατι ειναι απο το τιποτα. Αντε να δει και το μωρο...

Επεξεργάστηκαν by filoudaki

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...