Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερα, λοιπον οτσν ημασταν στο νοσοκομείο στο απεναντι κρεβάτι ηταν ενα μωράκι 4 μηνων που ειχε κολλήσει ερπη απο μια επισκεπτη (η μαμα του μωρου ηξερε ποια ήταν) που ειχε, ή εβγαζε ερπη. Φιλησε η βλαμμενη το μωρο στο κούτελο!!!

Ξερετε τι σημαινει αυτο;;;;

Τα μωρα που κολλάνε μου ειπε η κοπέλα, οτι δεν σταματησε στο σημειο που φιλησε το μωρο, αλλα προχωραει στο δερμα επάνω οπου εφτασε κοντα στο βλέφαρο στο μάτι με αποτέλεσμα παραλίγο το μωρο να χάσει το μάτι του και αν κολλαγε στο μάτι και εμπαινε εσωτερικά θα πηγαινε στα ζωτικά του οργανα και το μωρο θα πέθαινε!!!

Αυτο συμβαίνει και στα παιδια προσχολικής ηλικίας, να εχουμε το νου μας!!!

Η κοπέλα ηταν 20 στο νοσοκομείο με ενδοφλέβια αντιβίωση που δεν θυμαμαι ακριβώς γιατι αλλα το ολο θέμα θα της γυριζε ή σε μηνυγγιτιδα ή σε πνευμονία και ευτυχώς της εγινε βρογχιο...κάτι που επρεπε να τελειωσει η αγωγη για τον ερπη και μετα να γιατρεψουν την πνευμονία γιατι στην πνευμονία χορηγούν κορτιζόνη και αυτο δυναμώνει τον ερπη...

Απιστευτη ταλαιπωρία για το μωρο και για τη μαμά βεβαια κι ολα αυτα γιατι μια βλαμμενη ηθελε να φιλήσει το μωρακι...

Συγνωμη που σας λέω τετοια, τετοιες μέρες γιορτινες, αλλα θεωρω πως επειδη υπάρχουν κινδυνοι που δεν τους γνωρίζουμε, θα επρεπε να σας το αναφέρω.

Κατι αλλο, τωρα που κρύωσε ο καιρος βγαζετε τα μωράκια σας εξω;

Εγω ηθελα πάρα πολύ να βγουμε να πάμε βολτες και τετοια πράγματα, αλλα μετα το νοσοκομείο και την ταλαιπωρία φοβάμαι μην κρυωσουμε ξανα.

Εχω και τη μαμα μου που μου τα πρηζει να μη βγει το παιδι απο το σπίτι και οτι τα παιδιά απο τη μύτη αρπάζουν το κρυο, και θέλω δυο φορες να βγω εξω!!!

Ασε που οσες φορες πάω εξω για ψώνια - δώρα κλπ χωρίς τη μικρη βεβαια, γυρίζοντας σπίτι ακουω... Αχ αυτη η μανα σου δε σε σκεφτεται καθόλου

ή Παει η μπέμπα τη δωσαμε, αφου η μανα της δεν ενδιαφέρεται...

Με γεμίζει τυψεις ρε παιδια, αλλα δεν θελω και να τσακωθω μαζί της γιατι με βοηθάει πάρα πολύ...

Πωπω ούτε κι εγώ ήξερα κάτι τέτοιο!!Καλά που μας το είπες να έχουμε το νου μας γιατί κάποιοι δεν σκέφτονται τίποτα!!!

Εμείς βγαίνουμε συνέχεια βόλτα,με μπουφανάκι,σκουφάκι,κουβερτούλα την βάζω και στο πορτ μπεμπέ που είναι σκεπαστό και έχει και ποδιά και βγαίνουμε έξω...Και να δείτε πως της αρέσει...Όταν την ετοιμάζω κιχ δεν βγάζει βρε παιδιά λες και το καταλαβαίνει και μετά μόλις μπαίνει στο αυτοκίνητο κοιμάται..Πάντως έχεις δίκιο να φοβάσαι αφού ταλαιπωρηθήκατε με νοσοκομεία αλλά αν κάποια μέρα έχει γλυκό καιρό και την ντύσεις καλά δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα...

Αυτές οι μαμάδες πια επειδή είναι πιο έμπειρες όλα τα ξέρουν και όλα τα κάνουν καλύτερα από εμάς λες και εμείς δεν μπορούμε ή δεν ξέρουμε να φροντίσουμε τα παιδιά μας..Κι εμένα ώρες ώρες μου λέει κάτι κουλά αλλά την αφήνω να λέει και στο τέλος θα κάνω αυτό που νομίζω εγώ σωστό για το παιδί μου!!!Η δικιά μου πάντως ψοφάει να κρατάει την μικρή και έτσι όποτε της την αφήνω και βγαίνω η καλύτερη της!!

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ποπο, τι έπαθε το μωράκι!!!

Και πως μπορείς να ξέρεις αν κάποιος έχει έρπη? Και καλά, εκείνος που τον έχει τι πήγε και φίλησε το βρέφος? Ηλίθιος είναι?

Εμείς πάντως βγαίνουμε βόλτες. Το καρότσι μας έχει τέντα βροχής, και αν πιστεύω ότι κάνει περισσότερο κρύο, την κατεβάζω. Έχω και μια φλις κουβερτούλα, πάνες, νερό, μπιμπερό, γάλα, πιπίλες, αλλαξιά και έτοιμοι για όλα!!! Τις προάλες πήγαμε στην Ερμού για ψώνια με την αδελφή μου. Είχαμε ραντεβού 12 το μεσημέρι. Γυρίσαμε σπίτι στις 8 το βράδυ!!!

Λιγάκι ζόρικη η μαμά σου!!! Πάντως χωρίς παρεξήγηση, αν σε ενοχλούν πολύ τα σχόλιά της, πες της το. Μην το αφήνεις, γιατί θα μαζευτούν και κάποια στιγμή δεν θα αντέξεις και θα της τα πεις χονδρά και τσουβαλάτα!!! Και η δικιά μου σχολιάζει, αλλά κυρίως κρίνει την ικανότητά μου σαν μητέρα. Το οποίο είναι και αυτό σπαστικό. Μια φορά δεν άντεξα και της μανούλ αμε ενοχλεί που λες π.χ. μην την κάνεις μπάνιο μόνη σου, δεν θα τα καταφέρεις ή γιατί κοιμάται τόση ώρα το παιδί, να το ξυπνήσεις να φάει. Ξέρεις πόσες φορές την έχω κάνει εντελώε μόνη μου ή με τον Μιχαήλ? Και το παιδί αν πεινάσει θα ξυπνήσει μόνο του. Γιατί να το ξυπνήσω με το ζόρι?

Μετά την συζήτηση αυτή, ηρέμησε αρκετά ή τουλάχιστον δεν σχολιάζει!!! Όσο δεν λες τίποτα, υποθέτουν ότι μπορούν να λένε ότι θέλουν...

Και πάλι χωρίς παρεξήγση και συγνώμη εάν επαινέβειν.

Όλγα μου δικιά μου είσαι εσύ!!!Κι εγώ για βόλτα τρελλαίνομαι και έτσι βγαίνω πολύ συχνά με την μικρή μου έξω!!!Και της αρέσει και εκείνης πολύ εμ βέβαια παιδί της μαμάς της δεν είναι??

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Αυτο με τον ερπη δεν το ηξερα αλλα και παλι δεν θελω να την φιλανε και για να μην παρεξηγηθω γιατι υπαρχουν και περιεργοι τους εχω πει πως το μωρο νευριαζει και το πιανει γκρινια μετα οποτε ουτε να το σκεφτονται γιατι δεν μπορω να την ηρεμησω;) εγω να σου πω την αληθεια την βγαζω της βαζω μια πιο χοντρη κουβερτιτσα και εξω πωτα ομως και τον γιατρο σας γιατι θα ειναι πιο ευαισθητο τωρα το μωρακι σου τωρα για την μαμα σου πιασε την και εξηγησε της οτι δεν ειναι σωστα αυτα που λεει στο παιδι και οτι αν και μωρο καταλαβαινει απο τωρα μανα ειναι πιστευω θα καταλαβει δεν θα θελανε να τησ κανουν το ιδιο μην τσακωθεις απλα εξηγησε της η δικια μου μια φορα μου εκανε παρατηρηση για το γαλα το οποιο παρεπιπτοντως ηταν μια χαρα και της το εκοψα παρ ολο που δεν το εκανε απο κακο το μωρο σου τωρα ξερει πως το αγαπας και το νιωθει αλλα αν την αφησεις θα το συνεχισει και οταν μεγαλωσει και τοτε δεν θα ειναι και οτι καλυτερο για την σχεση σας

Κατερινάκι τέλεια δικαιολογία!!!Μου φαίνεται κι εγώ αυτό θα λέω από εδώ και στο εξής...:D:D

Κοριτσάκια σήμερα έφτιαξα για πρώτη φορά μελομακάρονα!!!!:D:D Η συνταγή ήταν εύκολη και τώρα περιμένω να δω αν τα πέτυχα...Ο άντρας μου που έφαγε πάντως μου είπε ότι ήταν τέλεια σε γεύση αλλά μάλλον τα ήθελε λίγο πιο πολύ σιροπιαστά όμως σκέφτομαι ότι επειδή δοκίμασε μόλις τα έφτιαξα δεν είχαν προλάβει να σιροπιαστούν καλά και αύριο που θα χουν κρυώσει εντελώς θα ναι καλύτερα...Θα σας πω αύριο λοιπόν τις εντυπώσεις μου...:D

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια σήμερα έφτιαξα για πρώτη φορά μελομακάρονα!!!!:D:D Η συνταγή ήταν εύκολη και τώρα περιμένω να δω αν τα πέτυχα...Ο άντρας μου που έφαγε πάντως μου είπε ότι ήταν τέλεια σε γεύση αλλά μάλλον τα ήθελε λίγο πιο πολύ σιροπιαστά όμως σκέφτομαι ότι επειδή δοκίμασε μόλις τα έφτιαξα δεν είχαν προλάβει να σιροπιαστούν καλά και αύριο που θα χουν κρυώσει εντελώς θα ναι καλύτερα...Θα σας πω αύριο λοιπόν τις εντυπώσεις μου...:D

ωραια οποτε αφου ειναι δοκιμασμενη θα κανουμε και εμεις την ιδια εγω μαλλον παρασκευη θα τα φτιαξω η σαββατο να ειναι πιο φρεσκα αλλα και να μην τα βλεπω γιατι θα τα φαω οποτε παει η διαιτα :-( να κρατηθω οσο περισσοτερο μπορω :(

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

καληνυχτα απο εμενα παω να κοιμηθω γιατι θα κοιμαμαι παλι ολο το πρωι και δεν θα κανω καμια δουλεια παλι καλα που ηρθε η μαμα μου και σιδερωσε γιατι θα τα ειχα και αυτα ;)

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

καληνυχτα απο εμενα παω να κοιμηθω γιατι θα κοιμαμαι παλι ολο το πρωι και δεν θα κανω καμια δουλεια παλι καλα που ηρθε η μαμα μου και σιδερωσε γιατι θα τα ειχα και αυτα ;)

Καληνύχτα Κατερίνα μου....Και η δικιά μου όποτε έρχεται με βοηθάει πολύ!!!Αχ αυτές οι μαμάδες μπορεί να γκρινιάζουν αλλά γίνονται θυσία για εμάς...

Όλγα μου δικιά μου είσαι εσύ!!!Κι εγώ για βόλτα τρελλαίνομαι και έτσι βγαίνω πολύ συχνά με την μικρή μου έξω!!!Και της αρέσει και εκείνης πολύ εμ βέβαια παιδί της μαμάς της δεν είναι??

Έτσι, έτσι, σωστά τα λες. Και η δικιά μου τρελένεται για βόλτα είτε στο αυτοκίνητο είτε με το καρότσι. Και η μαμά και ο μπαμπάς της ψωφάνε για βόλτα, οπότε δεν είχε ελπίδες να βγει σπιτογατος!!!;)

9eOhp2.png

uzrQp2.png

url

Εμένα το σιδέρωμα είναι το χειρότερό μου!!! Καλύτερα να σκάβω, παρά να σιδερώνω!!!

9eOhp2.png

uzrQp2.png

url

Διαφημίσεις

Καληνύχτα Κατερίνα μου....Και η δικιά μου όποτε έρχεται με βοηθάει πολύ!!!Αχ αυτές οι μαμάδες μπορεί να γκρινιάζουν αλλά γίνονται θυσία για εμάς...

Μπορεί όταν θα μεγαλώσουμε και θα γίνουμε και εμείς γιαγιάδες να κάνουμε τα ίδια!!! Και θα μας τα σούρνουν οι κόρες μας!!!

Πάντως ειλικρινά, χωρίς την μαμά μου δεν ξέρω αν θα αποφάσιζα για δεύτερο... Και μόνο ότι ξέρω ότι ανά πάσα στιγμή που μπορεί να την χρειαστώ είναι εκεί, μου δίνει μια ηρεμία.

9eOhp2.png

uzrQp2.png

url

Η αληθεια ειναι πω καποια στιγμη που την φιλησε ο πατερας της ηταν αξυριστος και στραβωσε οποτε το πηρα και γενικευσα και ετσι δεν παρεξηγουμε :P

Μωρέ, λογικό είναι, το δερματάκι τους είναι τόσο ευαίσθητο!!! Πολλοί τα φιλάνε στα χεράκια τους. Εκεί και αν γίνομαι έξαλη!!! Για καλό το κάνεις? Το παιδί το χέρι το βάζει στο στόμα. Ότι μικρόβιο έχεις το κολλάει με την μια!!!

9eOhp2.png

uzrQp2.png

url

Τί να πω κι εγώ που θηλαζω δύο φαγάνες; Ο μεγάλος αισίως τα ξεπέρασε τα 7 κιλά και ο μικρός τα κοντεύει. Όταν τους δίνω μπιμπερό κάνουν μπλιαχ μπλιαχ και στο τέλος κάνουν εμμετό τα παλιόπαιδα κι έτσι αναγκαστηκά τους θηλάζω γιατί τους βαριέμαι. Για να κοιμηθουν πρέπει να θηλάζουν, αν έχουν λόξυγγα πρέπει να θηλάζουν, για να χέσ... πρέπει να θηλάζουν κι εγώ πρέπει να πάρω τα βουνά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλά εσείς είστε περίπτωση, τι το θέλεις και συ το μπιμπερό αφού ούτε το χρειάζονται ούτε το θέλουν άσε, που και για σένα που έχεις δύο ο θηλασμός είναι ευκολία, θα θελά να μουν απο μια μεριά να τα δω πως κάνουν όταν σε βλέπουν.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Συγνωμη που σας λέω τετοια, τετοιες μέρες γιορτινες, αλλα θεωρω πως επειδη υπάρχουν κινδυνοι που δεν τους γνωρίζουμε, θα επρεπε να σας το αναφέρω.

Καλά κάνεις και μας τα λες.

Κατι αλλο, τωρα που κρύωσε ο καιρος βγαζετε τα μωράκια σας εξω;

Εγω ηθελα πάρα πολύ να βγουμε να πάμε βολτες και τετοια πράγματα, αλλα μετα το νοσοκομείο και την ταλαιπωρία φοβάμαι μην κρυωσουμε ξανα.

Εγω τον βγάζω απο 10 ημερών, αν είναι να κρυόσουν θα κρυόσουν τον δεύτερο που τον πρόσεχα σαν τα μάτια μου 19 ημερων κόλληε απο τον μεγάλο και τον είχαμε με πυρετό, όταν πήγαμε στο νοσοκομειο ένας ηλιθιος γιατρός μας είπε στην ψύχρα οτι μπορεί να πάθει συψαιμιά, μας κάναν εισαγωγή, αλλα ευτυχώς τον εξέτασε ο διευθυντής της παιδιατρικής και μας είπε να φύγουμε γιατι θα κολλούσε τα χειρότερα.

Εχω και τη μαμα μου που μου τα πρηζει να μη βγει το παιδι απο το σπίτι και οτι τα παιδιά απο τη μύτη αρπάζουν το κρυο, και θέλω δυο φορες να βγω εξω!!!

Αυτό κάτι μου θυμίζει, πριν απο ενάμιση μήνα που ο καιρός ήταν ακόμα πολύ καλός πήρα τα παιδιά και πήγαμε στο περίπτερο, είχα το μωρό στην αγκαλιά μου με μια κουβερτούλα και βλέπω την πεθερά μου να έρχετε με ένα βλέμα τώρα θα σε κανονίσω, μόλις πλησιάζει μου λέει μες στην ειρωνία καλέ που το έβγαλες το μωρό αυτά απο την μύτη κρυόνουν, ευτυχώς δεν το συνέχισε, ουτε το άνοιξα να το δει.

Και εμένα μου λένε διάφορα, τους λέω να κάνουν μωρά και να τα κάνουν ότι θέλουν, άσε το πρήξιμο που δεν περίμενα να σαραντίσω.

Καλέ οι άλοι τα αγαπάνε περισσότερο απο εμάς.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

ουστ!!!!καλημερα!!!σιγα μην μου κανουν κουμαντο οι αλλοι!!!αυτο το παιδι ειναι δικο μου και εγω ξερω καλυτερα!!!αντε!!!!σε μια τελικη τα πραγματα αλλαζουν!!!οσο για της μαμαδες μας και μενα με ζαλιζει αλλα εγω τα ξεκοβω ειμαι και λιγο οξυθυμη και καταλαβαινεται!!!!

τελικα το γαλα μου κοπηκε!!!θηλασα περιπου 2 μηνες και 1 μηνα περιπου αποκλειστικα!!τι να κανω???εγινε εκλαψα ξεσπασα και ολα καλα!!!!αυτααααααααα!!!!!!!!!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...