Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Νατάσα μόνο με τον θηλασμό έχει φτάσει τα 5 1/2 κιλά!

Βρε κοριτσάκια, θηλαστε τα όσο περισσότερο μπορείτε, τουλάχιστον εξι μήνες. Οσο περισσότερο κάθονται στο στηθος, τόσο γάλα θα παραγει.

Καλά Ιωάννα χτες χτύπησα 5 μελομακάρονα...:D μ αρέσουν τόσο τα γλυκά γενικά, ειδικά η σοκολάτα!

Στέλλα κανένα νέο με τον μικρό?

Ολγα και Κατερίνα γειά σας!!! Καλώς σας ξαναβρήκαμε!!!

Άστα να πάνε!!! Αυτά τα γλυκά είναι κόλαση!!!

Σήμερα θα φτιάξουμε κουραμπιέδες και κουλουράκια. Μελομακάρονα έφτιαξαν οι αδελφές μου και μας έδωσαν. Δεν θα φτιάξουμε και εμείς γιατί μετά ποιος μπαίνει στα ρούχα του???!!!

9eOhp2.png

uzrQp2.png

url

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Όλγα και Κατερίνα welcome back!!!Αχ μωρέ Κατερίνα τι περάσατε με την μικρή σου, ευτυχώς το ξεπεράσατε γρήγορα!!!Όλγα το έχω ξαναπεί έχω ξετρελλαθεί με το νάζι και τις πόζες της κόρης σου!!!

Στελλίτσα που είσαι???Ο Βασιλάκης σου τι κάνει???Ας ελπίσουμε να είσαστε στο σπιτάκι σας και όχι σε κανένα νοσοκομείο...

Εγώ λέω σήμερα να φτιάξω μελομακάρονα...Για να δούμε θα τα καταφέρω???Είναι η πρώτη φορά που θα φτιάξω και λέω να δοκιμάσω την συνταγή του Παρλιάρου γιατί μου παν πως βγαίνουν ωραία τα μελομακάρονα...Θα φανεί...

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Τένια μου χαριτολογώντάς σου το είπα το ξέρω ότι θηλάζεις και τα κιλά του είναι πολύ καλά φτου φτου να μη το ματιάξω.

Κατερίνα καλή επιτυχία, εγώ έκανα τους κουραμπιέδες του Παρλιάρου χθές και έγιναν πολύ ωραία.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Τί να πω κι εγώ που θηλαζω δύο φαγάνες; Ο μεγάλος αισίως τα ξεπέρασε τα 7 κιλά και ο μικρός τα κοντεύει. Όταν τους δίνω μπιμπερό κάνουν μπλιαχ μπλιαχ και στο τέλος κάνουν εμμετό τα παλιόπαιδα κι έτσι αναγκαστηκά τους θηλάζω γιατί τους βαριέμαι. Για να κοιμηθουν πρέπει να θηλάζουν, αν έχουν λόξυγγα πρέπει να θηλάζουν, για να χέσ... πρέπει να θηλάζουν κι εγώ πρέπει να πάρω τα βουνά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τί να πω κι εγώ που θηλαζω δύο φαγάνες; Ο μεγάλος αισίως τα ξεπέρασε τα 7 κιλά και ο μικρός τα κοντεύει. Όταν τους δίνω μπιμπερό κάνουν μπλιαχ μπλιαχ και στο τέλος κάνουν εμμετό τα παλιόπαιδα κι έτσι αναγκαστηκά τους θηλάζω γιατί τους βαριέμαι. Για να κοιμηθουν πρέπει να θηλάζουν, αν έχουν λόξυγγα πρέπει να θηλάζουν, για να χέσ... πρέπει να θηλάζουν κι εγώ πρέπει να πάρω τα βουνά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλέ αυτοί θα γίνουν άντρακλες!!!Μπράβο τους που τρώνε σαν καλά παιδάκια!!!Τους αρέσει Φρόσω μου το γάλα σου μάλλον και δεν θέλουν το ξένο...Ζόρι είναι σε καταλαβαίνω, εγώ εδώ που δεν θήλασα και πολύ και είχα μόνο ένα ζορίστηκα όχι εσύ,πάντως ότι και να λέμε και όσο ζόρι και να είναι κάνεις το καλύτερο γι'αυτά!!!Αυτό να σκέφτεσαι και να παίρνεις κουράγιο...

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Διαφημίσεις

Τένια μου χαριτολογώντάς σου το είπα το ξέρω ότι θηλάζεις και τα κιλά του είναι πολύ καλά φτου φτου να μη το ματιάξω.

Κατερίνα καλή επιτυχία, εγώ έκανα τους κουραμπιέδες του Παρλιάρου χθές και έγιναν πολύ ωραία.

Πάντως ο Παρλιάρος έχει καταπληκτικές συνταγές!!!Είπα να κάνω την δική του συνταγή για μελομακάρονα γιατί φαίνεται εύκολη και μου παν ότι γίνονται πολύ ωραία...Άντε να ρθει ο άντρας μου να κρατήσει την μικρή για να πάω σούπερ να πάρω τα υλικά.Ελπίζω να προλάβω να τα φτιάξω σήμερα γιατί με πήρε τηλ ότι θα αργήσει λίγο να ρθει...:confused:

Αχ γι'αυτό τα θηλάζω για τα ρημάδια τα αντισώματα. Αλλά βρε παιδί μου όταν με βλέπουν δεν μπορώ να τους παίξω λίγο. Τους παίρνω αγκαλιά και στραβώνουν το στόμα τους να φάνε. Τους λέω πες αγκού κι αυτοί κλαίνε :mad:.

Kατερίνα πέρασες δύσκολες στιγμές με τη μπουμπού...

Όλγα καλωσήρθες!

Κορίτσια, μην τα παρατάτε με το θηλασμό... να έχετε εμπιστοσύνη στη φύση, μια χαρά τρώνε τα μωρά απ το στήθος, το λέω περισσότερο για τη μαμά που μετά το στήθος δίνει ξένο...συγκρίνεται το ξένο γάλα με το δικό μας;

ξεχασα να σας πώ κατι πολύ σημαντικο που θα σας το αναλύσω αυριο ή μαλλον σημερα αργοτερα...

προσοχη σε οσους βγαζουν ΕΡΠΗ ειναι πολύ επικίνδυνο για τα παιδακια μας και μεχρι την ηλικία των 5-6!!! Προσοχη!!!

Καλησπερα, λοιπον οτσν ημασταν στο νοσοκομείο στο απεναντι κρεβάτι ηταν ενα μωράκι 4 μηνων που ειχε κολλήσει ερπη απο μια επισκεπτη (η μαμα του μωρου ηξερε ποια ήταν) που ειχε, ή εβγαζε ερπη. Φιλησε η βλαμμενη το μωρο στο κούτελο!!!

Ξερετε τι σημαινει αυτο;;;;

Τα μωρα που κολλάνε μου ειπε η κοπέλα, οτι δεν σταματησε στο σημειο που φιλησε το μωρο, αλλα προχωραει στο δερμα επάνω οπου εφτασε κοντα στο βλέφαρο στο μάτι με αποτέλεσμα παραλίγο το μωρο να χάσει το μάτι του και αν κολλαγε στο μάτι και εμπαινε εσωτερικά θα πηγαινε στα ζωτικά του οργανα και το μωρο θα πέθαινε!!!

Αυτο συμβαίνει και στα παιδια προσχολικής ηλικίας, να εχουμε το νου μας!!!

Η κοπέλα ηταν 20 στο νοσοκομείο με ενδοφλέβια αντιβίωση που δεν θυμαμαι ακριβώς γιατι αλλα το ολο θέμα θα της γυριζε ή σε μηνυγγιτιδα ή σε πνευμονία και ευτυχώς της εγινε βρογχιο...κάτι που επρεπε να τελειωσει η αγωγη για τον ερπη και μετα να γιατρεψουν την πνευμονία γιατι στην πνευμονία χορηγούν κορτιζόνη και αυτο δυναμώνει τον ερπη...

Απιστευτη ταλαιπωρία για το μωρο και για τη μαμά βεβαια κι ολα αυτα γιατι μια βλαμμενη ηθελε να φιλήσει το μωρακι...

Συγνωμη που σας λέω τετοια, τετοιες μέρες γιορτινες, αλλα θεωρω πως επειδη υπάρχουν κινδυνοι που δεν τους γνωρίζουμε, θα επρεπε να σας το αναφέρω.

Κατι αλλο, τωρα που κρύωσε ο καιρος βγαζετε τα μωράκια σας εξω;

Εγω ηθελα πάρα πολύ να βγουμε να πάμε βολτες και τετοια πράγματα, αλλα μετα το νοσοκομείο και την ταλαιπωρία φοβάμαι μην κρυωσουμε ξανα.

Εχω και τη μαμα μου που μου τα πρηζει να μη βγει το παιδι απο το σπίτι και οτι τα παιδιά απο τη μύτη αρπάζουν το κρυο, και θέλω δυο φορες να βγω εξω!!!

Ασε που οσες φορες πάω εξω για ψώνια - δώρα κλπ χωρίς τη μικρη βεβαια, γυρίζοντας σπίτι ακουω... Αχ αυτη η μανα σου δε σε σκεφτεται καθόλου

ή Παει η μπέμπα τη δωσαμε, αφου η μανα της δεν ενδιαφέρεται...

Με γεμίζει τυψεις ρε παιδια, αλλα δεν θελω και να τσακωθω μαζί της γιατι με βοηθάει πάρα πολύ...

Μιχάλης 15/10/04, Μπέμπα 15/10/09

Καλησπερα, λοιπον οτσν ημασταν στο νοσοκομείο στο απεναντι κρεβάτι ηταν ενα μωράκι 4 μηνων που ειχε κολλήσει ερπη απο μια επισκεπτη (η μαμα του μωρου ηξερε ποια ήταν) που ειχε, ή εβγαζε ερπη. Φιλησε η βλαμμενη το μωρο στο κούτελο!!!

Τα μωρα που κολλάνε μου ειπε η κοπέλα, οτι δεν σταματησε στο σημειο που φιλησε το μωρο, αλλα προχωραει στο δερμα επάνω οπου εφτασε κοντα στο βλέφαρο στο μάτι με αποτέλεσμα παραλίγο το μωρο να χάσει το μάτι του και αν κολλαγε στο μάτι και εμπαινε εσωτερικά θα πηγαινε στα ζωτικά του οργανα και το μωρο θα πέθαινε!!!

Η κοπέλα ηταν 20 στο νοσοκομείο με ενδοφλέβια αντιβίωση που δεν θυμαμαι ακριβώς γιατι αλλα το ολο θέμα θα της γυριζε ή σε μηνυγγιτιδα ή σε πνευμονία και ευτυχώς της εγινε βρογχιο...κάτι που επρεπε να τελειωσει η αγωγη για τον ερπη και μετα να γιατρεψουν την πνευμονία γιατι στην πνευμονία χορηγούν κορτιζόνη και αυτο δυναμώνει τον ερπη...

Απιστευτη ταλαιπωρία για το μωρο και για τη μαμά βεβαια κι ολα αυτα γιατι μια βλαμμενη ηθελε να φιλήσει το μωρακι...

Συγνωμη που σας λέω τετοια, τετοιες μέρες γιορτινες, αλλα θεωρω πως επειδη υπάρχουν κινδυνοι που δεν τους γνωρίζουμε, θα επρεπε να σας το αναφέρω.

Εγω ηθελα πάρα πολύ να βγουμε να πάμε βολτες και τετοια πράγματα, αλλα μετα το νοσοκομείο και την ταλαιπωρία φοβάμαι μην κρυωσουμε ξανα.

Εχω και τη μαμα μου που μου τα πρηζει να μη βγει το παιδι απο το σπίτι και οτι τα παιδιά απο τη μύτη αρπάζουν το κρυο, και θέλω δυο φορες να βγω εξω!!!

Ασε που οσες φορες πάω εξω για ψώνια - δώρα κλπ χωρίς τη μικρη βεβαια, γυρίζοντας σπίτι ακουω... Αχ αυτη η μανα σου δε σε σκεφτεται καθόλου

Με γεμίζει τυψεις ρε παιδια, αλλα δεν θελω και να τσακωθω μαζί της γιατι με βοηθάει πάρα πολύ...

Ποπο, τι έπαθε το μωράκι!!!

Και πως μπορείς να ξέρεις αν κάποιος έχει έρπη? Και καλά, εκείνος που τον έχει τι πήγε και φίλησε το βρέφος? Ηλίθιος είναι?

Εμείς πάντως βγαίνουμε βόλτες. Το καρότσι μας έχει τέντα βροχής, και αν πιστεύω ότι κάνει περισσότερο κρύο, την κατεβάζω. Έχω και μια φλις κουβερτούλα, πάνες, νερό, μπιμπερό, γάλα, πιπίλες, αλλαξιά και έτοιμοι για όλα!!! Τις προάλες πήγαμε στην Ερμού για ψώνια με την αδελφή μου. Είχαμε ραντεβού 12 το μεσημέρι. Γυρίσαμε σπίτι στις 8 το βράδυ!!!

Λιγάκι ζόρικη η μαμά σου!!! Πάντως χωρίς παρεξήγηση, αν σε ενοχλούν πολύ τα σχόλιά της, πες της το. Μην το αφήνεις, γιατί θα μαζευτούν και κάποια στιγμή δεν θα αντέξεις και θα της τα πεις χονδρά και τσουβαλάτα!!! Και η δικιά μου σχολιάζει, αλλά κυρίως κρίνει την ικανότητά μου σαν μητέρα. Το οποίο είναι και αυτό σπαστικό. Μια φορά δεν άντεξα και της μανούλ αμε ενοχλεί που λες π.χ. μην την κάνεις μπάνιο μόνη σου, δεν θα τα καταφέρεις ή γιατί κοιμάται τόση ώρα το παιδί, να το ξυπνήσεις να φάει. Ξέρεις πόσες φορές την έχω κάνει εντελώε μόνη μου ή με τον Μιχαήλ? Και το παιδί αν πεινάσει θα ξυπνήσει μόνο του. Γιατί να το ξυπνήσω με το ζόρι?

Μετά την συζήτηση αυτή, ηρέμησε αρκετά ή τουλάχιστον δεν σχολιάζει!!! Όσο δεν λες τίποτα, υποθέτουν ότι μπορούν να λένε ότι θέλουν...

Και πάλι χωρίς παρεξήγση και συγνώμη εάν επαινέβειν.

9eOhp2.png

uzrQp2.png

url

Διαφημίσεις

Αυτο με τον ερπη δεν το ηξερα αλλα και παλι δεν θελω να την φιλανε και για να μην παρεξηγηθω γιατι υπαρχουν και περιεργοι τους εχω πει πως το μωρο νευριαζει και το πιανει γκρινια μετα οποτε ουτε να το σκεφτονται γιατι δεν μπορω να την ηρεμησω;) εγω να σου πω την αληθεια την βγαζω της βαζω μια πιο χοντρη κουβερτιτσα και εξω πωτα ομως και τον γιατρο σας γιατι θα ειναι πιο ευαισθητο τωρα το μωρακι σου τωρα για την μαμα σου πιασε την και εξηγησε της οτι δεν ειναι σωστα αυτα που λεει στο παιδι και οτι αν και μωρο καταλαβαινει απο τωρα μανα ειναι πιστευω θα καταλαβει δεν θα θελανε να τησ κανουν το ιδιο μην τσακωθεις απλα εξηγησε της η δικια μου μια φορα μου εκανε παρατηρηση για το γαλα το οποιο παρεπιπτοντως ηταν μια χαρα και της το εκοψα παρ ολο που δεν το εκανε απο κακο το μωρο σου τωρα ξερει πως το αγαπας και το νιωθει αλλα αν την αφησεις θα το συνεχισει και οταν μεγαλωσει και τοτε δεν θα ειναι και οτι καλυτερο για την σχεση σας

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Kατερίνα πέρασες δύσκολες στιγμές με τη μπουμπού...

Όλγα καλωσήρθες!

Κορίτσια, μην τα παρατάτε με το θηλασμό... να έχετε εμπιστοσύνη στη φύση, μια χαρά τρώνε τα μωρά απ το στήθος, το λέω περισσότερο για τη μαμά που μετά το στήθος δίνει ξένο...συγκρίνεται το ξένο γάλα με το δικό μας;

Εμείς δυστυχώς με το ζόρι 50 ημέρες θηλάσαμε και αυτό όχι αποκλειστικά. Δεν έπιανε το στήθος με τίποτα. Και όταν μετά από 10 λεπτά super προσπάθειας τα καταφέρναμε μάλλον δεν πρέπει να είχε το γάλα που περίμενε γιατί το άφηνε κλαίγοντας. Με το θήλαστρο το έβγαζα. Βέβαια ούτε τότε είχα μεγάλη ποσότητα. Με το ζόρι κάλυπτα 2 γεύματα των 60 ml την ημέρα. Και αυτό όχι πάντα. Μετά με έπιασε και μια υπέροχη κατάθλιψη και μου κόπηκε σχεδόν μαχαίρι. Μετά έκλαιγα γιατί δεν είχα γάλα... Άστα να πάνε...

9eOhp2.png

uzrQp2.png

url

Εμείς δυστυχώς με το ζόρι 50 ημέρες θηλάσαμε και αυτό όχι αποκλειστικά. Δεν έπιανε το στήθος με τίποτα. Και όταν μετά από 10 λεπτά super προσπάθειας τα καταφέρναμε μάλλον δεν πρέπει να είχε το γάλα που περίμενε γιατί το άφηνε κλαίγοντας. Με το θήλαστρο το έβγαζα. Βέβαια ούτε τότε είχα μεγάλη ποσότητα. Με το ζόρι κάλυπτα 2 γεύματα των 60 ml την ημέρα. Και αυτό όχι πάντα. Μετά με έπιασε και μια υπέροχη κατάθλιψη και μου κόπηκε σχεδόν μαχαίρι. Μετά έκλαιγα γιατί δεν είχα γάλα... Άστα να πάνε...

Και εγω ειχα αυτο το προβλημα δεν ηθελε με το ζορι καθοταν και το εβγαζα με θηλαστρο τις περισσοτερες φορες εμενα δυστυχως κρατησε μονο 30 μερες :-( και μετα κοπηκε οσο και αν προσπαθησα δεν εβγαζε τιποτα εφταιγα και εγω με την διατροφη με την ελλειπη ενημερωση που ειχα τοτε και ετσι δεν τα κατφερα για παραπανω οποτε και οι 50 μερες που θηλασες εσυ μια χαρα ειναι λενε τουλαχιστον τησ πρωτες 40 να παρουν τα αντισωματα βεβαια οσο πιο πολυ τοσο πιο καλα αλλα αφου δεν τα καταφεραμε δεν πειραζει και εγω δεν θηλασα καθολου ουτε μητρικο γαλα δεν ηπια και ομως μια χαρα ημουν και δεν ημουν ουτε ειμαι ιδιαιτερα φιλασθενη :wink:

Απ οτι βλεπω παντως και εσεις ξενυχτατε ωραια να εχουμε παρεα λειπει βεβαια η κατερινα σημερα :(

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Αχ γι'αυτό τα θηλάζω για τα ρημάδια τα αντισώματα. Αλλά βρε παιδί μου όταν με βλέπουν δεν μπορώ να τους παίξω λίγο. Τους παίρνω αγκαλιά και στραβώνουν το στόμα τους να φάνε. Τους λέω πες αγκού κι αυτοί κλαίνε :mad:.

Έλα μωρέ είναι μικρούλια ακόμα γι'αυτό!Σε λίγο που θα μεγαλώσουν και αγκού θα λένε και μαμά θα λένε και δεν θα σε αφήνουν να ησυχάσεις γιατί θα θέλουν κουβεντούλα και παιχνίδια!!Ο Αλέξανδρος τι κάνει???Όλα καλά τώρα ε??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...