Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα και απο μενα,

εγω μολις σημερα σαν ανακαλυψα και ειδα οτι λετε για πολλα πραγματα που μας αφορουν μιας και η μικρη μου ειναι στην ιδια ηλικια με τα παιδακια σας, γεννηθηκε 23/10/09, ας ερθω και γω στην παρεα σας λοιπον αμα με θελετε!!!

Με ενδιαφερει και μενα το θεμα του μπαλετου, απο ποια ηλικια μπορει να ξεκινησει...εμεις παμε προς το παρον baby swimming

Βλεπω οι περισσοερες εχετε ηδη δευτερο παιδακι ή ειστε εγγυουλες (με το καλο), εχω αρχισει και γω να το σκεφτομαι.......

Αυτα προς το παρον, θα τα λεμε!!!!

φυσικά κ σε θέλουμε!

μια χαρά είνα ιτο μπέημπι σουίμινγκ!

εγώ δεν έχω χρόνο ούτε ο φέφος να την πάμε!

κ δεν το έχω ψάξει τόσο πολύ το θέμα για το πού είναι καλύτερα, κόστος κλπ.

εγώ το σκεφτόμουν ως τώρα το 2ο.

τώρα μου έφυγε η μαγκιά!

βλέπω την αδερφή μου με τα 2 πιτσιρίκια ...κ λέω κ πάλι καλά είμαι με τη μονάκριβη! ;)

σε ευχαριστω φεφι

που θα παει θα το μαθω....

εμεις ειμαστε σε φαση που μαλλον εσκασε ο πρωτος μεγαλος τραπεζιτης, περασαμε δυο μερες μονο με πυρετο και φυσικα αρχισαν και οι ιδιοτροπιες στο φαγητο.

βεβαια δεν ανησυχω ειμαστε 13,5 κιλα και 95 ποντους ντερεκακια αλλά ψιλομαλωνουμε οταν ειναι να φαει.....

να χαιρομαστε τα συνομηλικα....

είμαι απαράδεκτη, δεν τα έχω ψάξει καθόλου τα δοντάκια της εδώ κ πολύ καιρό!

κράξτε με ελεύθερα! δεν παρεξηγώ!:lol:

προς το παρον εχουμε ταση στο μπασκετ και στο μποουλινγκ :lol::lol:

μπράβο!

αν υπήρχε άθλημα που πετάς κάτω σκόρπια αντικείμενα κ ενίοτε τα πατάς με μανία, η κόρη μου θα ήταν ολυμπιονίκης!!!!!!!!!

επίσης, στο να σκαρφαλώνει στα πιο απίθανα μέρη του σπιτιού, π.χ. τραπεζαρία, πλάτη καναπέ, τραπέζι γάλινο κουζίνας...

τελευταία θέλει να ανέβει στον πάγκο της κουζίνας:P. ευτυχώς με αποτυχία προς το παρόν!

φιλάκια κορίτσια να τα λέμε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

α κι εμεις σκαρφαλωνουμε πολυ... αν και αργησαμε αρκετα να περπατησουμε, εχουμε αναπληρωσει πλήρως το κινητικο κομματι.... αγαπημενη ασχολια; να σκαρφαλωνει στο τραπεζι της κουζινας κι απο κει να προσπαθει να μπει μεσα στο δικο του καρεκλακι φαγητου... κι εγω απο διπλα να βλεπω και στο τελος να τον αρπαζω και να τον κατεβαζω κατω.... ολη μερα αυτο το πηγαινε ελα...

γερα να ειναι και θα κανουν και τις ταρζανιες τους :P

YLr5p2.png 1591018sq5aah86gw.gif1591018sq5aah86gw.gif

Κοριτσια καλησπερα! Καλως ηρθατε οι νεες της παρεας και να σας ζησουν τα μικρακια σας! Σεβη μου εμενα το ελυσε αυτο το προβλημα με τον παγκο. Σερνει την καρεκλα ως εκει και μετα ανεβαινει και.... αλωνιζει. Τελευταια εχει γινει και ζημιαρα. Ειχε βαλει στον ματι εναν πηλινο κουμπαρα που ειχα εκει και ηταν σαν λεωφορειο και οταν τον εφτασε αρχισε τα "βζουμ. βζουμ", μετα τον πηρε αγκαλια του ειπε "π' απαπω κουμπαρα" (σ'αγαπω δλδ) και οταν πηγε να τον βαλει πισω της γλυστρα και παρτον κατω! Μετα αρχισε να φωναζει "εσπασε ο κουμπαρας, εγινε κομματια! Και τωρα? Τι θα κανουμε"? Σημερα μου διελυσε το σουιφερ, αλλα το καλυτερο το εκανε προχθες το βραδυ που την εβαλα για υπνο. Μετα τις καληνυχτες, τα φιλακια κτλ. φευγω απο το δωματιο και σχετικα συντομα ακουω απολυτη ησυχια. Λεω λοιπον 'μπα, κοιμηθηκε κιολας"? και σκυβω να δω! Αντικρυζω την εβελινα ΤΕΛΕΙΩΣ τσιτσιδη, υπνοσακο, φανελακι και πανα στο πατωμα, και να με κοιταει πανευτυχης με ενα χαμογελο απο το ενα αυτι ως το αλλο!!!!! Δεν κρατηθηκα και εσκασα στα γελια (κακως βεβαια), αλλα ευτυχως δεν το ξανακανε μεχρι στιγμης. Αυτα τα νεα μας . Σας φιλω πολυ ολες!!

fS4Kp3.png

ttiMp3.png

καλημέρα όλη μέρα!

κουμπαράς δεν υπάρχει πλέον σπίτι μας. έσπασε ήδη 3 γουρουνάκια!

εβελίνα+χρύσπα=ίδιο μοτίβο!

ακόμα ευτυχώς δεν ανεβαίνει στον πάγκο της κουζίνας!

χθες αργά το βράδυ, κ εκεί που ήμασταν έτοιμοι να μπούμε σε διαδικασία ύπνου, η μικρή κυρία άνοιξε συρτάρι τροφοθήκης, έριξε παντού κριθαράκι κ μετά κοπανούσε χαρούμενη τα συντρίμια!!!!!! μεγάλο κατόρθωμα!!!!!

μου ερχόταν να την γυρίσω ανάποδα!!!!!!!

κ το μάλωμα δεν πιάνει! γιατί όταν της λέω "μαλώνω κλπ" απλά επαναλαμβάνει τα λόγια μου!!!!!

άντε καλά κουράγια!

Διαφημίσεις

hahahahahaha!!! Πολυ γέλασα με τα κατορθώματα των ζουζουνιων!!!

Εμενα ευτυχως ειναι σχετικα ησυχη, δεν κανει τετοιες ζουζουνιες....αλλα ρε κοριτσια δεν την παλευω με τα νευρα της και το πεισμα της, δεν υπαρχει περιπτωση να μην γινει τελικα το δικο της.....

εμεις οχι ακομα.

εχουμε να κανουμε τον μαρτιο μια επεμβαση στο τσουτσουνι μας

επισης δεν μιλαμε ακομη οποτε νομιζω θα δυσκολευτω πολυ

αποφασισα να ξεκινησω σιγα σιγα μολις φτιαξει ο καιρος για να μπορει να κυκλοφορει τσιτσιδι. αρα πάμε σιγουρα μετα το πασχα

YLr5p2.png 1591018sq5aah86gw.gif1591018sq5aah86gw.gif

Καλωσήλθατε καινούργιες μανούλες! Να χαίρεστε τα παιδάκια σας!!!!!

Εμείς με το θέμα της πάνας είμαστε στο εξής σημείο: Την πάνα την κόψαμε στο σχολείο, αλλά δεν την κόβουμε στο σπίτι! Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω. Στο σχολείο είναι όλη μέρα με το βρακάκι, δεν έχουν κανένα πρόβλημα, όποτε θέλει κακά ή τσίσα πηγαίνει στην τουαλέτα. Αλλά με το που έρχεται σπίτι, τα κάνει πάνω της! Της λέω να μου πει πότε θέλει να την πάω στην τουαλέτα, μου λέει "εντάξει", αλλά όταν έρθει η ώρα, ποτέ δεν μου το λέει και τα κάνει πάνω της! Το πρωί προτού την πάρω σχολείο την βάζω στο καθικάκι και κάνει μια χαρά. Το πρόβλημα το έχω όταν επιστρέφει στο σπίτι το απόγευμα. Κι εγώ λέω να αρχίσουμε πιο πολύ εκπαίδευση για το σπίτι κοντά στο Πάσχα που θα ανοίξει λίγο ο καιρός.

Εν τω μεταξύ αυτές τις μέρες υποφέρει από έναν περίεργο βήχα. Της δίνω σιροπάκι, αλλά μάλλον θα την πάρω σήμερα γιατρό... δεν μπορώ να την ακούω με τέτοιο βήχα...

Μικρά ανθρωπάκια, απέραντη ευτυχία!!

καλως μας ηρθατε κοριτσια...

και εμενα ο μικρο ειχε βηχα απο την πρωτοχρονια ναι ναι απο τοτε....καναμε εξετασεις αιματος και απο μυτη και βγηκε αλλεργικο....εβγαλα απο το πανω οροφο οοοοοολα τα χαλια και ολα τα λουτρινα και ηδη ειναι καλυτερα....προσοχη λοιπον ειδικα στα χαλια....και ποτε μην βαζεις σκουπα ηλεκτρικη μπροστα στο παιδι!!!!

για την πανα τωρα εμει την κοψαμε 18 μηνωνν μαχαιρι και πρωι και βραδυ...3 φορες κατουρηθηκε βραδυ και μετ ξυπναει μονος του και φωναζει μαμααααααα τσισα....γενικα θα πρεπει να κοβεται μαχαιρι η πανα...αυτα σας φιλω...

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Διαφημίσεις

καλημερα σας

καινουργια στο θεμα αυτο, ο μικρος ειναι γεννημενος 30/10/09

με μπερεδευει που οι απαντησεις εμφανιζονται οι πιο προσφατες επάνω.... ξερει καμμια αν αλλαζει αυτο;

Επάνω δεξιά, πάτα στο "αναζήτηση στο θέμα"-εξελιγμένη αναζήτηση, θα δεις κάποιες επιλογές...

Ουφ, αυτή η πάνα...

Εμένα μόλις με δει και πάω στην τουαλέτα, κάθεται κι αυτή αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Δεν τη πιέζω, περιμένω κι εγώ το καλοκαίρι.

Κατά τα άλλα, κι εμένα κρεμιέται από το πάσο της κουζίνας και κάνει κούνια-μπέλα, μιλάει πολύ κι έχει πολύ γέλιο.

Φιλιά!

Και μεις δεν εχουμε ξεκινήσει ακομα καμια προσπαθεια για την πανα αν και παει μονης και καθεται στο γιογιο (για πλακα) ,και μετα απο 1λεπτο που βαριεται λεει οτι εκανε (ενω δεν κανει βεβαια τιποτα) και φευγει....

Απο Μαρτη λεω να βγαλω χαλια και να την ξεκινησω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...