Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μακάρι! Επειδή έχω ακούσει ότι όσο πιο πολύ αργεί το παιδί να βγάλει τα πίσω δόντια, τόσο πιο πολύ σκληραίνουν τα ούλα και υποφέρει... Έχω την εντύπωση ότι αρχίζουν να ξεμυτίζουν. Τώρα να δούμε πώς θα τα πάμε!

Μικρά ανθρωπάκια, απέραντη ευτυχία!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εμενα εχει 20 δοντια.....φοραμε 25 νουμερο παπουτσια...αλλα αναλογα τηνφορμα εχουμε και 24 αλλα δεν μας ειναι και ανετα.........

Καλά από νούμερα έχετε ξεφύγει! Μπασκετμπολίστες σας βλέπω!!!

Μικρά ανθρωπάκια, απέραντη ευτυχία!!

Καλησπερα σε όλες. Τι κανετε? Τι κανουν τα παιδακια σας?

Εγω καλά με τη δουλεια ευτυχώς. Τα παιδια τα κραταει ο άντρας μου και σχεδον όλα καλά.

μπράβο, χάρηκα!

Εγω στις 9/1 εκανα αυχενικη, ηταν μια χαρα και κατα πασα πιθανοτητα δεν θα χρειαστει αμνιοπαρακεντηση. Ημουν δε σχεδον σιγουρη ο,τι θα μου πουν πως ειναι αγορακι, αλλα δεν ειπε τιποτα ο ντοκτορ και οταν πια δεν κρατηθηκα και ρωτησα μου ειπε πως δεν εχει καλη γωνια. Ετσι τωρα υποπτευομαι οτι μπορει να ειναι και δευτερο κοριτσακι, γεγονος που καθολου δεν θα με χαλαγε. Εσεις γραψτε κανενα νεο!

γερό να είναι!

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε;

θελω να σας ρωτησω κατι να δω αν σας εχει τυχει.

Η Μαρια ειχε να κανει τα κακα της 6 μερες τα κρατουσε γιατι την τελευταια φορα που ειχε κανει ηταν σκληρα και την πονεσε...Αφου προσπαθησα με την διατροφη ακτινιδια κτλπ.δεν ειδα αποτελεσμα .Τελικα πηρα την παιδιατρο και μου ειπε να της βαλω υποθετο γλυκερινης.Την ημερα που της το εβαλα εκανε 4 φορες.Την επομενη μερα τιποτα και χθες μου εκανε δυο φορες διαρροια και την 3η εβγαλε μονο σαν νερο και ενα ασπρο ζελε ... Σας εχει τυχει;; ειπα να δω και την επομενη φορα τι θα κανει και αν ξαναβγαλει θα παρω το γιατρο να ρωτησω. Αυτο το ζαλε μου φανηκε καπως το εχετε δει ποτε εσεις;

περαστικά της. μάλλον από το υπόθετο ήταν ιωάννα μου.

πωπω!! κι εμείς εδώ στην Κύπρο κρυώνουμε με 10 βαθμούς στη διάρκεια της μέρας...

Κορίτσια θέλω να σας ρωτήσω, τι νούμερο παπούτσια φοράνε τα παιδάκια σας; Η Αννούλα 23 αλλά το φοράμε πολύ καιρό!! Μας έχουν κάνει δώρο παπούτσια νούμερο 24 και ανυπομονούμε να τα φορέσουμε :)

Και κάτι άλλο: Έχετε βγάλει όλα τα δοντάκια σας; εμείς έχουμε οκτώ πάνω, οκτώ κάτω, περιμένουμε τα άλλα 4 να βγούνε. Θα ταλαιπωρηθούμε; έχετε εμπειρία;

καλημέρα σας!!! Μπρρρρρρρρρ!!!!

χθες δεν ήρθα δουλειά λόγω χιονιά. το έχει στρώσει!

εμείς φοράμε 24, αλλά μας βλέπω για 25. είναι κ ανάλογα τη φόρμα του παπουτσιού.

ύψος δεν ξέρω, δεν το μετρήσαμε ακόμα, κακώς....

χαχαχα!!!ναλογα το μποι παει το νουμερο...1m και 14 κιλα

ψηλό αγόρι!

φιλιά σε όλες κ περισσότερα στα παιδάκια σας!

Διαφημίσεις

Κορίτσακια και παιδακια τι κανετε;

Εμείς όλα καλά αλλά αυτός ο βραδυνός ύπνος μας έχει γίνει εφιάλτης, εκεί που ως μωράκι κοιμόταν τέλεια...τι να πω.

Στελλίτσα, είδες που πάνε όλα καλά τελικά; Να συνεχίσετε έτσι!!!

νκκ κι εμένα 23 φοράει και σε κάποια και 22

κι εμένα τα δοντάκια δεν τα έχει βγάλει όλα αλλά δεν ξέρω ακριβώς πόσα είναι ακόμη!!!

Α! έχει τρελαθεί με το μπαλέτο ξαφνικά έτσι από μόνη της, κάνει συνέχεια ασκήσεις!!

Πήγα ρώτησα και για κορμάκι με φουστίτσα και μου είπε θα βγάλει προσφορές μετά τις απόκριες!

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

olive....αυτο με τον υπνο μια απο τα ιδια!!!ξυπναει 4 και θελει γαλααααααα εκει που δεν το επινε το ταρασει....και μετα ξυπναει 7 και παπαλα παλι γαλα και να σηκωθουμε μαμα......ελεος!!!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

όλιβ, κ η Σύσα το ίδιο. κάνει φιγούρες κ μερικές φορές τραγουδιστά α λα όπερα!

όταν δε διαφημίζει τραγούδια φέρυ τέηλς, δίνει ρέστα! βγάζει άριες!

από πού πήρε αυτό το παιδί; εγώ είμαι του σκυλόβιου ρεπερτορίου!

εκεί που έχει αδυναμία είναι σε τραγούδια ορχηστρικά σπανουδάκη, που τα τραγουδάει-χορεύει τύπου μπαλαρίνα!

στο τέλος άρχισε να λέει τραγουδιστά "αγόρι μου, καλόοοοοοοοο μου!!!!!" ευτυχώς την τραβούσα βίντεο κ έτσι με πιστεύουν, αλλιώς θα με θεωρούσαν ούφο!

παιδί βιολί η μικρή μου!

συνδυάζει το σκυλάδικο με το βαρύ έντεχνο...αχαχαχα!

φιλιά σε όλες!

olive....αυτο με τον υπνο μια απο τα ιδια!!!ξυπναει 4 και θελει γαλααααααα εκει που δεν το επινε το ταρασει....και μετα ξυπναει 7 και παπαλα παλι γαλα και να σηκωθουμε μαμα......ελεος!!!!

Κι εμένα τα ίδια με το γάλα και μάλιστα δεν είναι και ιδιαιτέρως γαλατού αλλά...εκείνη τη στιγμή το θέλει!

Είπα να της δώσω γάλα που (νόμιζα) ότι δεν θα της άρεσε, κατσικίσιο και το ήπιε όλο!!!!!:tongue:

Μετά με φωνάζει για να πάμε για τσίσα

Μετά λίγο να έρθει στο κρεβάτι

Γενικά δρομολόγια μεσ' τη νύχτα

Αλλά από αυτά που διαβάζω δεν είμαστε οι μόνοι, είναι φάση της ηλικίας οπότε υπομονή μας και θα περάσει!!!

Φέφη από πότε μπορούν να ξεκινήσουν κάτι σαν μπαλέτο-γυμναστικούλα, έχεις ρωτήσει;

Είναι ξετρελαμένη η μικρή μου

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Καλησπέρα κορίτσια, τι κάνετε;....έμπαινα κι εγώ πολύ συχνά όσο ο μικρούλης ήταν ήσυχος...μετά που να προλάβω...έχω να γράψω κανένα χρόνο, αλλά σας διαβάζω αρκετά συχνά...εν τω μεταξύ με χαρά βλέπω ότι πολλές μαμάδες ετοιμάζεται και το επόμενο μωράκι, και χαίρομαι ιδιαιτέρως γιατί ανήκω κι εγώ σ'αυτές...είμαι στον έκτο μήνα περίπου 24η εβδομάδα άν θυμάμαι καλά...και θα είναι και αυτό αγοράκι...

Βλέπω επίσης ότι ένα θεματάκι με τον νυχτερινό ύπνο το έχουμε λίγο πολύ!!!!!!!!!! Εμείς βέβαια έχουμε και το άλλο κακό...από τον 18 μήνα περίπου έχει κολλήσει στο κρεββάτι μας, και δεν φεύγει με τίποτα...του λέμε <<Χρήστο πιο είναι το δωμάτιο σου;>> και φυσικά δείχνει το δικό μας....το δικό του με τίποτα...έχω δοκιμάσει να τον πάω στο κρεββάτι του, μετά που κοιμάται...και ξυπνάει δια μαγείας...μόλις ακουμπήσει ο πωπώς του το δικό του κρεββάτι...ενώ αν τον σηκώσω, τον κάνω μια βόλτα, και τον ξαναβάλω στο κρεββάτι μας (το έχω κάνει για πλάκα) δεν κουνιέται κάν....σε λίγο βλέπω να κοιμόμαστε εκεί και οι 4!!!!!!!!!!

Πολλά φιλιά σε όλες!!!!!!

an1cF250g410000NDN2fDkyMjQwMGRhfFhyaXN0YWtvIG1vdSwgc1wnYWdhcHcgcG9seSEhISE.gif

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

glitterfy3041429T805B81.gif

Διαφημίσεις

καλημερα σας

καινουργια στο θεμα αυτο, ο μικρος ειναι γεννημενος 30/10/09

με μπερεδευει που οι απαντησεις εμφανιζονται οι πιο προσφατες επάνω.... ξερει καμμια αν αλλαζει αυτο;

YLr5p2.png 1591018sq5aah86gw.gif1591018sq5aah86gw.gif

Φέφη από πότε μπορούν να ξεκινήσουν κάτι σαν μπαλέτο-γυμναστικούλα, έχεις ρωτήσει;

Είναι ξετρελαμένη η μικρή μου

πάντως όχι ακόμα. έβαλα τον πεθερό κ ρώτησε, αλλά δεν το θυμάμαι τώρα. θα ξαναρωτήσω σήμερα να το σιγουρέψω κ θα σου απαντήσω.

πλάκα έχουν.

σηκώνει κ το πόδι, το πιάνει κ τραγουδάει ταυτόχρονα!!!

χαριτωμένα, αλλά ατσούμπαλα!

Καλησπέρα κορίτσια, τι κάνετε;....έμπαινα κι εγώ πολύ συχνά όσο ο μικρούλης ήταν ήσυχος...μετά που να προλάβω...έχω να γράψω κανένα χρόνο, αλλά σας διαβάζω αρκετά συχνά...εν τω μεταξύ με χαρά βλέπω ότι πολλές μαμάδες ετοιμάζεται και το επόμενο μωράκι, και χαίρομαι ιδιαιτέρως γιατί ανήκω κι εγώ σ'αυτές...είμαι στον έκτο μήνα περίπου 24η εβδομάδα άν θυμάμαι καλά...και θα είναι και αυτό αγοράκι...

Βλέπω επίσης ότι ένα θεματάκι με τον νυχτερινό ύπνο το έχουμε λίγο πολύ!!!!!!!!!! Εμείς βέβαια έχουμε και το άλλο κακό...από τον 18 μήνα περίπου έχει κολλήσει στο κρεββάτι μας, και δεν φεύγει με τίποτα...του λέμε <<Χρήστο πιο είναι το δωμάτιο σου;>> και φυσικά δείχνει το δικό μας....το δικό του με τίποτα...έχω δοκιμάσει να τον πάω στο κρεββάτι του, μετά που κοιμάται...και ξυπνάει δια μαγείας...μόλις ακουμπήσει ο πωπώς του το δικό του κρεββάτι...ενώ αν τον σηκώσω, τον κάνω μια βόλτα, και τον ξαναβάλω στο κρεββάτι μας (το έχω κάνει για πλάκα) δεν κουνιέται κάν....σε λίγο βλέπω να κοιμόμαστε εκεί και οι 4!!!!!!!!!!

Πολλά φιλιά σε όλες!!!!!!

με το καλό το μωράκι σου!

τί κουκλί ο γιόκας!

καλημερα σας

καινουργια στο θεμα αυτο, ο μικρος ειναι γεννημενος 30/10/09

με μπερεδευει που οι απαντησεις εμφανιζονται οι πιο προσφατες επάνω.... ξερει καμμια αν αλλαζει αυτο;

καλώς ήρθες!

όχι δεν αλλάζει, απλά το συνηθίζεις!

να σου ζήσει το αγοράκι σου!

Καλημερα και απο μενα,

εγω μολις σημερα σαν ανακαλυψα και ειδα οτι λετε για πολλα πραγματα που μας αφορουν μιας και η μικρη μου ειναι στην ιδια ηλικια με τα παιδακια σας, γεννηθηκε 23/10/09, ας ερθω και γω στην παρεα σας λοιπον αμα με θελετε!!!

Με ενδιαφερει και μενα το θεμα του μπαλετου, απο ποια ηλικια μπορει να ξεκινησει...εμεις παμε προς το παρον baby swimming

Βλεπω οι περισσοερες εχετε ηδη δευτερο παιδακι ή ειστε εγγυουλες (με το καλο), εχω αρχισει και γω να το σκεφτομαι.......

Αυτα προς το παρον, θα τα λεμε!!!!

σε ευχαριστω φεφι

που θα παει θα το μαθω....

εμεις ειμαστε σε φαση που μαλλον εσκασε ο πρωτος μεγαλος τραπεζιτης, περασαμε δυο μερες μονο με πυρετο και φυσικα αρχισαν και οι ιδιοτροπιες στο φαγητο.

βεβαια δεν ανησυχω ειμαστε 13,5 κιλα και 95 ποντους ντερεκακια αλλά ψιλομαλωνουμε οταν ειναι να φαει.....

να χαιρομαστε τα συνομηλικα....

το baby swimming το σκεφτομαι κι εγω γιατι μας το συνεστησε και ο φυσιοθεραπευτης μας αλλά πρέπει να βρουμε δασκαλα για συγκεκριμενα πραγματα που πρεπει να κανουμε στο νερο οποτε θελει λιγο ψαξιμο...

προς το παρον εχουμε ταση στο μπασκετ και στο μποουλινγκ :lol::lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...