Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλή αρχή Στέλλα! η αρχή είναι δύσκολη κ εσύ καλή μου πίστεψέ με θα τακαταφέρεις πιο εύκολα. σκέψου μανάδες που αφήνουν τα λεχουδάκια τους κ πάνε στη δουλειά! αναγκαστικά!

για να μη σου πω ότι θα σου αρέσει να βγαίνεις κ να βιώνεις κ μια άλλη δημιουργική πλευρά του εαυτού σου!

υπάρχουν κ θετικά! αυτά να κρατάς στο μυαλό σου!

μάκια σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας και από μένα, Χρόνια Πολλά στις εορτάσασες και στους εορτάζοντές σας, Καλή Αρχή σε όσες βιώνουν καινούργια ξεκινήματα (εγκυμοσύνες, δουλειές, μετακομίσεις)!! Εύχομαι αυτή η χρονιά να φέρει στην καθεμιά ό,τι επιθυμεί και υγεία σε όλους, που είναι το πιο σημαντικό!!

Εμείς είμαστε καλά, δόξα τω Θεώ, φάγαμε, βάλαμε τα κιλά μας, ξεκουραστήκαμε κάπως, βγήκαμε από την καθημερινή ρουτίνα και τώρα πάλι πίσω. Καλά περάσαμε, δεν έχω παράπονο.

Κατά τα άλλα, η Αννούλα ζήτησε δωράκι για τα Χριστούγεννα ένα τρυπάνι και εργαλεία :rolleyes: όπως αυτά που έχει ο μπαμπάς της και κάνει μικροδουλειές στο σπίτι όταν χρειάζεται. "Δεν θέλεις κούκλα;" τη ρώτησα και πήρα αρνητική απάντηση. Πήρε αυτό που ζήτησε και ήταν ευχαριστημένη. Της άρεσε και παίζει πολύ -μέχρι να τα βαρεθεί κι αυτά εννοείται. Επίσης πήρε παραμύθια, ρούχα, παζλ κι ένα σωρό άλλα παιχνίδια. Εύχομαι να παίξει και να τα χορτάσει, μπας και κάνουμε κι εμείς καμιά δουλειά!

Τώρα back to school και to work και καλή συνέχεια σε όλους μας!

Φιλιά σε όλες!!!!

Μικρά ανθρωπάκια, απέραντη ευτυχία!!

καλή αρχή Στέλλα! η αρχή είναι δύσκολη κ εσύ καλή μου πίστεψέ με θα τακαταφέρεις πιο εύκολα. σκέψου μανάδες που αφήνουν τα λεχουδάκια τους κ πάνε στη δουλειά! αναγκαστικά!

για να μη σου πω ότι θα σου αρέσει να βγαίνεις κ να βιώνεις κ μια άλλη δημιουργική πλευρά του εαυτού σου!

υπάρχουν κ θετικά! αυτά να κρατάς στο μυαλό σου!

μάκια σου!

Eyχαριστω πολύ! Μου εφτιαξες τη διαθεση. ;)

• 2 εβδομάδες μετά...
Καλησπερα σε όλες. Τι κανετε? Τι κανουν τα παιδακια σας?

Εγω καλά με τη δουλεια ευτυχώς. Τα παιδια τα κραταει ο άντρας μου και σχεδον όλα καλά.

Στελλα μου καλη αρχη! Ειδες που ανησυχουσες? Να δεις μια χαρα θα τα πανε σπιτι και εσυ θα αλλαξεις παραστασεις. Καλε που χαθηκατε ολες? Ειστε καλα? Εγω στις 9/1 εκανα αυχενικη, ηταν μια χαρα και κατα πασα πιθανοτητα δεν θα χρειαστει αμνιοπαρακεντηση. Ημουν δε σχεδον σιγουρη ο,τι θα μου πουν πως ειναι αγορακι, αλλα δεν ειπε τιποτα ο ντοκτορ και οταν πια δεν κρατηθηκα και ρωτησα μου ειπε πως δεν εχει καλη γωνια. Ετσι τωρα υποπτευομαι οτι μπορει να ειναι και δευτερο κοριτσακι, γεγονος που καθολου δεν θα με χαλαγε. Εσεις γραψτε κανενα νεο!

fS4Kp3.png

ttiMp3.png

Διαφημίσεις

Nik τι κανεις??????? Ποτε εχεις ΠΗΤ?

Η δουλεια καλά. Κουράζομαι αλλα δεν διαμαρτυρομαι γιατι τουλάχιστον εχω δουλεια προς το παρόν.

Αργω ακομη.... 23/7 νταλα καλοκαιρι! θα πηξουμε οικογενειακως, αλλα τι να γινει? Ο Βασιλακης καλα? Εμενα η μικρη ανταρτισσα, ωρες ωρες μου ερχεται να την πνιξω, αλλα συγκρατουμαι :twisted:

fS4Kp3.png

ttiMp3.png

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε;

θελω να σας ρωτησω κατι να δω αν σας εχει τυχει.

Η Μαρια ειχε να κανει τα κακα της 6 μερες τα κρατουσε γιατι την τελευταια φορα που ειχε κανει ηταν σκληρα και την πονεσε...Αφου προσπαθησα με την διατροφη ακτινιδια κτλπ.δεν ειδα αποτελεσμα .Τελικα πηρα την παιδιατρο και μου ειπε να της βαλω υποθετο γλυκερινης.Την ημερα που της το εβαλα εκανε 4 φορες.Την επομενη μερα τιποτα και χθες μου εκανε δυο φορες διαρροια και την 3η εβγαλε μονο σαν νερο και ενα ασπρο ζελε ... Σας εχει τυχει;; ειπα να δω και την επομενη φορα τι θα κανει και αν ξαναβγαλει θα παρω το γιατρο να ρωτησω. Αυτο το ζαλε μου φανηκε καπως το εχετε δει ποτε εσεις;

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε;

θελω να σας ρωτησω κατι να δω αν σας εχει τυχει.

Η Μαρια ειχε να κανει τα κακα της 6 μερες τα κρατουσε γιατι την τελευταια φορα που ειχε κανει ηταν σκληρα και την πονεσε...Αφου προσπαθησα με την διατροφη ακτινιδια κτλπ.δεν ειδα αποτελεσμα .Τελικα πηρα την παιδιατρο και μου ειπε να της βαλω υποθετο γλυκερινης.Την ημερα που της το εβαλα εκανε 4 φορες.Την επομενη μερα τιποτα και χθες μου εκανε δυο φορες διαρροια και την 3η εβγαλε μονο σαν νερο και ενα ασπρο ζελε ... Σας εχει τυχει;; ειπα να δω και την επομενη φορα τι θα κανει και αν ξαναβγαλει θα παρω το γιατρο να ρωτησω. Αυτο το ζαλε μου φανηκε καπως το εχετε δει ποτε εσεις;

Δε μου 'χει τύχει...μήπως ήταν από το υπόθετο το περίβλημα (?), παιδικό υπόθετο της έβαλε έτσι;

Διαφημίσεις

πωπω!! κι εμείς εδώ στην Κύπρο κρυώνουμε με 10 βαθμούς στη διάρκεια της μέρας...

Κορίτσια θέλω να σας ρωτήσω, τι νούμερο παπούτσια φοράνε τα παιδάκια σας; Η Αννούλα 23 αλλά το φοράμε πολύ καιρό!! Μας έχουν κάνει δώρο παπούτσια νούμερο 24 και ανυπομονούμε να τα φορέσουμε :)

Και κάτι άλλο: Έχετε βγάλει όλα τα δοντάκια σας; εμείς έχουμε οκτώ πάνω, οκτώ κάτω, περιμένουμε τα άλλα 4 να βγούνε. Θα ταλαιπωρηθούμε; έχετε εμπειρία;

καλημέρα σας!!! Μπρρρρρρρρρ!!!!

Μικρά ανθρωπάκια, απέραντη ευτυχία!!

εμενα εχει 20 δοντια.....φοραμε 25 νουμερο παπουτσια...αλλα αναλογα τηνφορμα εχουμε και 24 αλλα δεν μας ειναι και ανετα....τα δοντια δεν σε ανυσηχουν απο την στιγμη που εχει βγαλει εστω και ενα ολα ειναι καλα...θα βγουν και δεν θα το παρεις και χαμπαρι.....

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...