Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!

Χρόνια Πολλά για όλες τις ημέρες των γιορτών και Καλή Χρονιά να έχουμε με περισσότερη δύναμη και υγεία για όλους, να αντέξουμε τα δύσκολα που θα έρθουν.

Εμείς χτυπάμε τρελές αυπνίες....δεν ξενυχτούσε σαν μωράκι και τώρα χτυπάω κάτι 4-6, 5-7 και το μεσημέρι άυπνη...τι θα κάνω;;;;

Χριστίνα γρήγορα μετακομίσατε! Καλή προσαρμογή!

ΝΙΚ! Τι τέλεια νέα είναι αυτά;;; Με το καλό!!!! Γιατί αγχώνεσαι όλα καλά θα πάνε! Θα σε πάρω να μιλήσουμε!

Εμάς ο Άγιος Βασίλης έρχεται κάθε μέρα λόγω παππούδων-γιαγιάδων-θείων-νονών-φίλων....πολλααααα δώρα!

Αλλά αυτό που περιμένουμε την πρωτοχρονια είναι ένα "μωράκι".

Της έχω πλάσει το μύθο κανονικά, με το τζάκι, το γάλα, τα μπισκότα, τα ελαφάκια.....τον περιμένουμε με μεγάλη χαρα!

Καλημέραααααα!

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

νικολ μου συγχαρητηρια !! πολυ ωραια νεα το ωραιοτερο δωρο σας εκανε ο αγιο βασιλης !!

εμεις πηραμε απο τν χριστουλη και τωρα περιμενουμε και του αγιου βασιλη τα δωρα ηθελε την μπλερ την μπαρμπι πριγκιπισα δηλαδη και κατι αλλα μικροδωρακια της πηραμε μαζι κορωνεσ καλυντικα εχουμε τετοια θεματα εμεις θα της τα βαλουμε ολα μαζι με της μαμας μου και τα δωρα του κωνσταντινου να τα βρει απο τον σαλιλη τα περιμενει παντως με ανυπομονησια !αφηστε που τις τελευταιες μερες θελει να παμε διακοπες !

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

κοριτσια χρονια πολλα σε ολες ελπιζω να τα περασατε ολες πολυ ομορφα !

φεφη να χαιρεσαι τον φεφο σου και αυτη την φορα σωστα ;)

και κοριτσακια αν γιορταζει και καποια αλλη χρονια πολλα !

ευχαριστώ πολύ Κατερίνα μου, να χαίρεσαι την οικογένειά σου!

υγεία, αγάπη κ πολλές χαρές σε όλες μας!

Νατάσα χρόνια πολλά για σένα, τον Χρηστάκο! να χαίρεσαι τους άντρες σου γερούς, ευτυχισμένους!

Χριστίνες χρόνια πολλά κ ευτυχισμένα, υγεία, αγάπη κ ό,τι επιθυμείτε!

χρονια πολλα σε ολες!!!!!!!!!

εμεις μολις προχτες μετακομισαμε και δεν εχω συνδεσει ακομα το ιντερνετ τωρα ειμαι στο μαγαζι!!!!σας ευχομαι μια καλη χρονια σε ολες........

επίσης!

καλορίζικο!

απίστευτα όμορφος ο μικρός σου! πήρε από τη μαμά!!!!;)

Κορίτσια, τί δώρο σκέφτεστε να φέρει ο "Αι Βασίλης" στα μικρά σας;

Εγώ σκέφτομαι για τον πίνακα που ζωγραφίζει με το ειδικό μολύβι ή ζωάκι που να μιλάει και να περπατάει.

έχει πήξει στα δώρα. κυρίως ρούχα, πολλά ρούχα, κα(λ)σόν που της αρέσουν πολύ!

από παιχνίδια της πήραν οι γονείς μου τρακτέρ, καρότσα, ζωάκια! ναι, ναι! θα την κάνω νέα αγρότισσα! να έχουμε επιδότηση!

χαίρεται απίστευτα με το τρακτέρ! της αρέσει επειδή βλέπει τον πατέρα μου με το αληθινό! κ βάζει (2 ανθρωπάκια) τον πατέρα μου στο τρακτέρ, τον άλλο παππού στην καρότσα με τα ζώα κ πλάθει ιστορίες!:lol:

της είχα πάρει νωρίτερα παραμύθια, παζλ.

τα πεθερικά μου της πήραν τσάντα! είναι πολύ τζιτζιμπρίτζι! ή τσακ νόρρις ή μπά(ρ)μπι! του ύψους κ του βάθους!:P

χθες ανακάλυψε μια κολώνια παιδική, που της πήρε ο πεθερός μου, αλλά δεν της την είχα βάλει. ξετρελάθηκε, όπως κ με ο,τιδήποτε καλλυντικό!

ωραιοπαθής ζυγός! σαν τη μάνα της!:rolleyes:

Koριτσια χρονια πολλα και απο μενα! Ειχαμε πολλες γιορτες τελευταια, οποτε θα ευχηθω ομαδικα!

Σεβη μου να σου ζησει η Χρυσπα (απιστευτη κουκλιτσα) και ο καλος σου!

ευχαριστώ πολύ πολύ! να χαίρεσαι την οικογένειά σου κ με το καλό να την μεγαλώσετε κ άλλο!

Αν ξεχναω κανεναν συγχωρεστε με, οπως και να εχει ελπιζω να ειστε ολες καλα και εσεις και οσοι αγαπατε.

Πως τα περασατε αυτες τις μερες? Εμεις οικογενειακα με πολυυυυ φαι. Της αρεσει πολυ το χριστουγεννιατικο κλιμα, ο "Μπατσιλης" ( Αη -Βασιλης), τραγουδα τα Τριγωνα-Καλαντα , αλλα της αρεσει να τα ακουει μονο απο ενα cd που εχουμε στα αγγλικα (???) και χοροπηδαει σαν κατσικι. Εχει πολλη πλακα και γελαω συνεχεια.Μαργαριτα εμενα τελευταια την βρισκει με τα αυτοκινητακια, οποτε θα της παρω καμια νταλικα (χαχα)!. Το αλλο μας νεο ειναι πως αν ολα πανε καλα κατα το καλοκαιρι θα εχουμε και εμεις νεα παρεα. Εχω αγχωθει ηδη τρελα, αλλα τι να πω? Αυτο ηταν το οικογενειακο μας δωρο απο τον "Μπατσιλη"!!!! Τωρα που εχω διακοπες θα σας ξαναγραψω συντομα. Φιλακιααααα!!!!!

φανταστικά νέα! το τέλειο δώρο!

μια υπεροχη τελειόμηνη εγκυμοσύνη κ ένα γερό μωράκι!:D

Καλημέρα κορίτσια!

Χρόνια Πολλά για όλες τις ημέρες των γιορτών και Καλή Χρονιά να έχουμε με περισσότερη δύναμη και υγεία για όλους, να αντέξουμε τα δύσκολα που θα έρθουν.

Εμείς χτυπάμε τρελές αυπνίες....δεν ξενυχτούσε σαν μωράκι και τώρα χτυπάω κάτι 4-6, 5-7 και το μεσημέρι άυπνη...τι θα κάνω;;;;

Εμάς ο Άγιος Βασίλης έρχεται κάθε μέρα λόγω παππούδων-γιαγιάδων-θείων-νονών-φίλων....πολλααααα δώρα!

Αλλά αυτό που περιμένουμε την πρωτοχρονια είναι ένα "μωράκι".

Της έχω πλάσει το μύθο κανονικά, με το τζάκι, το γάλα, τα μπισκότα, τα ελαφάκια.....τον περιμένουμε με μεγάλη χαρα!

Καλημέραααααα!

η δικιά μου χθες ξύπνησε μέσα στην άγρια νύχτα κ μιλούσε ασταματητα. μάλλον είχε δει κακό όνειρο κ δεν της κολλούσε ύπνος!

κάναμε σφιχτές αγκαλίτσες κ το ξεπεράσαμε!

εμεις πηραμε απο τν χριστουλη και τωρα περιμενουμε και του αγιου βασιλη τα δωρα ηθελε την μπλερ την μπαρμπι πριγκιπισα δηλαδη και κατι αλλα μικροδωρακια της πηραμε μαζι κορωνεσ καλυντικα εχουμε τετοια θεματα εμεις θα της τα βαλουμε ολα μαζι με της μαμας μου και τα δωρα του κωνσταντινου να τα βρει απο τον σαλιλη τα περιμενει παντως με ανυπομονησια !αφηστε που τις τελευταιες μερες θελει να παμε διακοπες !

δίκιο έχει το παιδί!

κ εγώ διακοπές θέλω!

κορώνα σκέφτομαι να της παρω κ εγώ. απλά δεν βγήκα στα αξεσοράηζ. είχα παρει παλιά στην ανεψιά μου κ το είχε χαρεί παρα πολύ! είμαι πορωμένη με τις κορώνες! του τζάμπο δεν μου άρεσε, γιατί θα την σπάσει στο δευτερόλεπτο!

καλλυντικά μου ζητάει κ εμένα, αλλά πόσο ασφαλή να είναι; από άποψη υγείας; ξέρω ξέρω είμαι υπερβολική. κάνει χαρούλες κάθε φορά που βάφομαι.

Καλημερα κοριτσια και Χρονια Πολλα..

Καλη χρονια γεματη υγεια και οτι επιθυμει ο καθενας!!!!!!!!!!

επίσης Ιωάννα μου!

περάσαμε ωραια, φάγαμε πολύ! κυρίως γλυκά!

πήγαμε βολτούλα στη λίμνη πλαστήρα, στην καρδίτσα, περάσαμε όμορφα, αγαπησιάρικα!

χόρτασα ύπνο! σήμερα εργασία κ χαρά! λέμε τώρα!

φιλάκια σε όλες!

χρονια πολλα κοριτσια καλη χρονια να εχουμε ολοι και ο,τι επιθυμει ο καθενας

Νατασα να χαιρεσαι τον βασιλη σου και εσυ στελλιτσα αν και καυθυστερημενα !

φεφη να σου πω την αληθεια τις τα πηρα απλα και μονο για την χαρα οτι εχει και δικα της γιατι να σου πω την αληθεια δεν τα χρησιμοποιει βαζει απο τα δικα μου η της μαμας μου οσο και να τα κρυβουμε βρισκει ευκαιρια να τα αρπαζει η αληθεια ειναι οτι απ τα δικα μου την αφηνω μεσα στο σπιτι να βαζει αλλα μονο σπιτι γιατι φαρμακευτικα μια που εγω εχω ευαισθησιες σ αυτα τα θεματα ! καποια στιγμη την ειδα και με μολυβι στα ματια πως το εβαλε δεν εχω καταλαβει !!!

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

κατερίνα μου κ εγώ την άφησα με τα δικά μου μια φορά κ έγινε καρναβάλι! είχε γεμίσει πράσινες μπογιές κ μπλε στο πρόσωπο, τα χέρια!

γενικώς το φεφόπαιδο όπου βρει χρώματα αυτοχρωματίζεται!

έτσι ήμουν κ εγώ μικρό! ανακάλυπτα τα καλλυντικά σε όποιο σπίτι πήγαινα κ γινόμουν κλόουν. κ μετά έλεγα ότι δεν βάφτηκα, όταν με ρωτούσαν!

έχουν πολύ πλάκα!

τελευταία της αρέσει να βάζουμε κρεμούλα στο πρόσωπο, στο σώμα, ενώ πριν δεν την ένοιαζε. αλλά όσο μεγαλώνει προσέχει -παρατηρεί ότι βάζω κ εγώ στο πρόσωπο κ στο σώμα κ θέλει να κάνει το ίδιο κ εκείνη!

θηλυκά παιδί μου!

τελευταία έχει κολλήσει με ένα παραμύθι-βιβλίο, όπου ένα σκαντζοχειράκι ο έλβις θέλει μια αγκαλιά! αλλά δεν τον αγκαλιάζει κανείς γιατί έχει τα αγκαθάκια!

επίσης έχει δείξει μια προτίμηση στον σάμμυ το χελωνάκι-το μυστικό πέρασμα!ντι βι ντι! μας το έγραψε ο νονός κ κάνει χαρούλες! είναι αρκετά καλό!

βεβαια το χελωνάκι το λέει τ(φ)άλαινα! αλλά δεν πειράζει, ό,τι του αρέσει του καθένα!

να έχετε όλες μια όμορφη μερα!

Νατάσα να τον χαίρεσαι τον βασιλάκη, κ εσύ στελλίτσα μου τον δικό σου! να είναι γερά κ πολύχρονα!

Καλησπέρα κορίτσια!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΥΧΗ!

Με το καλό οι εγκυμονούσες και να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας!

Εμένα η μικρούλα μου δεν ασχολείται ακόμη με καλλυντικά αλλά κρέμες βάζει απαραιτήτως!

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

κσλημερα και χρονια πολλα!!!ακομα δεν εχω ιντερνετ και ειχε αδεια απο το μαγαζι ο καλος μου και δεν μπορουσα να σας μιλησω!!!!

λοιπον χρονια πολλα σε βασιληδες(νατασου-στελα)χριστινες-χρηστιδες(νατασα)και γενικα σε ολους!!!!

εμεις πηραμε απο τον αγιο ενα αυτοκινητο μηχνοκινητο και μια μηχανη γουρουνα επισης μηχανοκινητη!!!το σαλονι μου ειναι αυτοκινητοδρομος!!!!!!!!!!ζητητε τροχονομος!!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

αν είχα γιο οπωσδήποτε θα του έπαιρνα μηχανοκίνητο αυτοκίνητο κ γουρούνα για το χωριό, όπου έχει άπλα!

καλά ο πατέρας μου θα του έπαιρνε κανονικό τρακτέρ!!!!!!!!!!!! μετόσα θηλυκά κάνει κρα για εγγονό!

μήπως φαίνεται ότι θέλω κ γιο!!!!!!!!!!!!

μπαααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!

ΧΑΧΑΧΑ!!!!ασε ο μικρος ηθελεμπολντοζα αλλα δεν ειχε μηχανοκινητη!!!του χρονου!!!εμεις λογω κρυου και ειχε και βηχα ο μικρος κανουμε σπτι βολτες γυρω γυρω απο την τραπεζαρια!!!!τρελααααααααα

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Διαφημίσεις

κ η δικιά μου έπηξε μέσα, αλλά έχει πολύ κρύο κ δεν τολμώ να την βγάλω ούτε για αστείο!

χθες είδε για πρώτη φορά τίνκερμπελ, την λέει "τίμπελε" κ της αρέσει πολύ. έπεσε κλάμα όταν την έκλεισα!

περαστικά του!

κ την Χρυσπούλα κάτι την ...χθες στον ύπνο φτερνίστηκε, είχε ανησυχία, το πρωί η ανάσα της δεν ήταν όπως κάθε πρωί. μύριζε κάπως άσχημα.

λες να σέρνεται καμιά ίωση κ να το περνάει στο πόδι;

πριν λίγο μίλησα με τη μαμά μου. από υγεία είναι καλά. έφαγε με όρεξη αρνάκι με ρυζάκι, έπαιξε μεσα στο σπίτι. όμως πέρασαν κάτι ξαδερφάκια της που έκαναν ποδήλατο έξω κ το δικό μου πλάνταξε στο κλάμα γιατί ήθελε έξω, άσχετο που το λέει " μέσα!" "παιγιάκια"

τέτοιες ώρες να έχω τον φέφο να τον φασκελώσω που δεν θέλει 2ο!

μετά φοβόταν από κάτι φορτηγά που περνούσαν κ έκαναν θόρυβο κ πάλι έκλαψε κ έλεγε "βοβάσαι!" αλλά της περασε με αγκαλιά από τη γιαγιά. αυτό με παραξένεψε πιο πολύ. γιατί γενικά είναι ένα παιδί που δεν φοβάται κ τελευταία με κάτι εφιάλτες επαναλαμβάνει το ρήμα. ίσως να το είδε σαν παιχνίδι, αφού μας κεντρίζει αμέσως το ενδιαφέρον!

θα την παρατηρώ!

μακάρι να το ξεπεράσατε χωρίς φάρμακα! η διατροφή για μένα είναι το παν! μελάκι κ χαμομηλάκι! σουπίτσες ή κοτόπουλο ή ψάρι, με σέληνο, καρότο, δάφνη, κρεμμύδι!

αααα, κ το λεμόνι!

εμείς ούτε ψάρι τρώμε, το χαμομήλι ούτε το ακουμπάει!

το μέλι το τρώει είτε στο πρόβειο γιαούρτι είτε σε ψωμάκι!

αυτή την κοτόσουπα με σέληνο, κρεμμύδι, καρότο, δάφνη την έκανε η πεθερά μου για τη μικρή κ ενώ στην αρχή σκεφτηκα " μπα μπερδεύτηκε η γυναίκα", τελικά είναι μούρλια γευστικά κ από όσα διάβασα ευεργετική με όσα περιέχει. γαλλική συνταγή.

τα φρούτα έχει αρχίσει κ τα βιαριεται. μα δεν έχει κ ποικιλία τώρα το χειμώνα. πότε θα έρθει η άνοιξη!

θέλω να πάω σπίτι μου!

Καλησπερα σε όλες.

Νιιιιιιιιιιικ συγχαρητηρια!!!!! Με το καλό!!!!!! Αν μπορεις στειλε μου ενα μηνυμα γιατι δεν εχω κανενα τηλέφωνο, χαλασε η συσκευη.... να μην αγχόνεσαι Δεν εισαι πρωταρα. Να συναντηθουμε.

Καλή χρονια σε όλες με υγεια σε όλα τα παιδακια!!!!

Εγω ξεκινησα δουλεια μετα απο 2,5 χρόνια. Τρελό αγχος. Δεν θελω να πω περισσοτερα γιατι θα βάλω τα κλαματα πάλι. Φιλάκια σε όλες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...