Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κουράγια!

ελπίζω να μην έχεις πεθερικά κοντά, πάνω κάτω! όλα τα άλλα γίνονται!

το σιτι που μετακομιζω ειναι δικο οτυς...δηλαδη του αντρα μου...ομως αυτοι εφυγαν και μενουν στο ηρακλειο αλλα τους εχω φτιαξει ενα δωματιο δικο τους με τα προσωπικα τους πραγματα να κοιμουνται οποτε θελουν να ερθουν...ειναι καλοι και οι 2 αλλα οσο καλοι και να ειναι δεν θελω ουτε αυτους ουτε καν τους δικους μου κοντα.....

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κουράγια!

ελπίζω να μην έχεις πεθερικά κοντά, πάνω κάτω! όλα τα άλλα γίνονται!

το σιτι που μετακομιζω ειναι δικο οτυς...δηλαδη του αντρα μου...ομως αυτοι εφυγαν και μενουν στο ηρακλειο αλλα τους εχω φτιαξει ενα δωματιο δικο τους με τα προσωπικα τους πραγματα να κοιμουνται οποτε θελουν να ερθουν...ειναι καλοι και οι 2 αλλα οσο καλοι και να ειναι δεν θελω ουτε αυτους ουτε καν τους δικους μου κοντα.....

σωστήηηηηη!!!;)

Αχ εγώ του εχω 2 οροφους κάτω, και την αδερφη του αντρα μου 2 οροφους πανω. γκρρρρρρρρρρ............

τυχερήηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!:rolleyes::lol:

Διαφημίσεις

κοριτσια τι κανετε? ετοιμαζεστε για τα χριστουγεννα?

εμεις ειμαστε σχεδον εοτιμη πηραμε τα δωρα μας τα πραγματα μας και θα παμε χωριο για χριστουγεννα οικογενειακα θα ειναι ωραια πιστευω γαι τα παιδια ε φατνες αγιο βασιλη και αλλα διαφορα ! εσεις τι θα κανετε?

νατασαααααααααααααααααααααα χρονια πολλαααααααααααααααααα!

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

χρόνια πολλά νατασούλα! να είσαι γερή κ ό,τι επιθυμείς!

χριστίνα χρόνια πολλά με υγεία, ό,τι επιθυμείς!

χρόνια πολλά σε όλες, να περνάμε όμορφα με τις οικογένειές μας!

κοριτσια χρονια πολλα σε ολες ελπιζω να τα περασατε ολες πολυ ομορφα !

εμεις πηγαμε χωριο ειχε παρα πολυ κρυο αλλα ηταν ωραια η μαριστελλα το ευχαριστηθηκε ηρθε και ο χριστουλης μας αφησε το δωρακι μας και τωρα περιμενουμε τον αγιο βασιλη !

Χριστινα (βλαμμενη )χρονια πολλα για την γιορτη σου !

χριστινα καινουρια χρονια σου πολλα και εσενα

Νατασα (ηλιθια χαχαχαχα) να χαιρεσαι τον χριστακο σου

φεφη να χαιρεσαι τον φεφο σου και αυτη την φορα σωστα ;)

και κοριτσακια αν γιορταζει και καποια αλλη χρονια πολλα !

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

αααααα ρε κατερινα με τον καλο τον λογο!!!!χρονια πολλα σε ολες!!!!!!!!!

εμεις μολις προχτες μετακομισαμε και δεν εχω συνδεσει ακομα το ιντερνετ τωρα ειμαι στο μαγαζι!!!!σας ευχομαι μια καλη χρονια σε ολες........

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Κορίτσια, τί δώρο σκέφτεστε να φέρει ο "Αι Βασίλης" στα μικρά σας;

Εγώ σκέφτομαι για τον πίνακα που ζωγραφίζει με το ειδικό μολύβι ή ζωάκι που να μιλάει και να περπατάει.

Koριτσια χρονια πολλα και απο μενα! Ειχαμε πολλες γιορτες τελευταια, οποτε θα ευχηθω ομαδικα!

Χριστινα χρονια πολλα και καλη διαμονη στο νεο σπιτι!

Νατασα να εισαι παντα γερη και να χαιρεσαι τον κουκλο σου!

Σεβη μου να σου ζησει η Χρυσπα (απιστευτη κουκλιτσα) και ο καλος σου!

Στελλα πολυχρονη για τα γενεθλια σου! Τι κανουν τα ζουζουνια? και τελος....

Χρονια πολλα σε οσες Κατερινες ΔΕΝ ευχηθηκα (ναι ειμαι κομματακι γαιδουρα).

Αν ξεχναω κανεναν συγχωρεστε με, οπως και να εχει ελπιζω να ειστε ολες καλα και εσεις και οσοι αγαπατε. Τενιααααα! Συγχαρητηρια!! Με το καλο το νεο μελος!

Πως τα περασατε αυτες τις μερες? Εμεις οικογενειακα με πολυυυυ φαι. Θελω να παω την Εβελινα καπου χριστουγεννιατικα αλλα ακομη δεν εχω αξιωθει, ελπιζω την επομενη βδομαδα κατι να γινει. Της αρεσει πολυ το χριστουγεννιατικο κλιμα, ο "Μπατσιλης" ( Αη -Βασιλης), τραγουδα τα Τριγωνα-Καλαντα , αλλα της αρεσει να τα ακουει μονο απο ενα cd που εχουμε στα αγγλικα (???) και χοροπηδαει σαν κατσικι. Εχει πολλη πλακα και γελαω συνεχεια.Μαργαριτα εμενα τελευταια την βρισκει με τα αυτοκινητακια, οποτε θα της παρω καμια νταλικα (χαχα)!. Το αλλο μας νεο ειναι πως αν ολα πανε καλα κατα το καλοκαιρι θα εχουμε και εμεις νεα παρεα. Εχω αγχωθει ηδη τρελα, αλλα τι να πω? Αυτο ηταν το οικογενειακο μας δωρο απο τον "Μπατσιλη"!!!! Τωρα που εχω διακοπες θα σας ξαναγραψω συντομα. Φιλακιααααα!!!!!

fS4Kp3.png

ttiMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...