Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ολγα χτες σε σκεφτομουν και μαζι με την κατγουμαν που δεν ηξερε να μας βρει σκεφτομουν και σενα!!τι γαλα του δινεις??εγω του δινω και συμπληρωμα ναν sensitive και σταματησε τους κολικους!!!!αχχχχχχχχ ολες μαζι και παλι!!καλημερα και χρονια πολλα σε ελευθεριες και λευτεριδες!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Διαφημίσεις

τα νευρα μουυυυυυυυυ!!!!!!!!ψαχνω το καλωδιο που συνδεει την φωτογραφικη με τον υπολογιστη να περασω φωτο της μπουμπους μου και δεν το βρισκω!!!!μα καλα το εφαγα και αυτο;;;;;;;;;;;;;;;;;

g598zf3jl7y3v3ns.png

σκ.... δεν εχω γαλα!!ποναω πολυ και ειπε ο γιατρος μεχρι σημερα αν δεν εχω να το κοψω!

Μην τρελαίνεσαι στο κάτω κάτω δεν φταίς εσύ.....

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

τα νευρα μουυυυυυυυυ!!!!!!!!ψαχνω το καλωδιο που συνδεει την φωτογραφικη με τον υπολογιστη να περασω φωτο της μπουμπους μου και δεν το βρισκω!!!!μα καλα το εφαγα και αυτο;;;;;;;;;;;;;;;;;

Μαρία βλέπω δεν είμαι η μόνη που τα τρώει όλα........

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

χαχα!!!!!α ρε μαρια αυτο το καλωδιο.....νατασακι εχω και εγω τις ευθυνες μου!μαλλον το θηλαστρο δεν εκανε καλο συν οτι δεν τρωω...αλλα 40 μερες που ηταν οι βασικες τον θηλασα και μαλιστα αποκλειστικα........δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Τελικά το ΔΑΝΑΗ και το ΑΡΙΑΔΝΗ είχε ισοψηφία. Θα περιμένω να πάω 9μηνών να αποφασίσω ποιό από τα 2 της ταιριάζει. Ευχαριστώ για τις γνώμες σας.

Όσο για το ρηλάξ θα διαλέξω μιά άλλη μάρκα γιατί γυμναστήριο, κλπ. τα έχουμε ήδη όλα.

Α! Μπρούμητα είπε ο γιατρός να τη βάζουμε από 2μηνών για 2-3'.

Εμείς γεννηθήκαμε 20/10 3300 και σήμερα είναι 4480 με συμπλήρωμα και στήθος, αλλά εγώ έχω μία ανασφάλεια ότι δεν τρώει καλά από το στήθος και συνέχεια φτιάχνω μπιμπερό που στο τέλος δεν τα θέλει και τα πετάω. Άντε να τελειώνουμε με το θηλασμό γιατί με αγχώνει πολύ!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια :P επιτελους κοιμηθηκαμε το βραδυ ελπιζω βεβαια να μην ηταν τυχαιο και να ηρεμισει λιγο το μωρο μου.

Η Στελλα τι εγινε εχουμε κανενα νεο πως ειναι ο μπεμπης της εχω μερες να την δω μεσα :(

Ολγα και εμεις ειχαμε προβλημα με τουσ κολικους και ο γιατρος μας εδωσε το infacolik και ηρεμισαμε ρωτησε αν μπορεις να δωσεις κατι κριμα το μωρακι

Χριστινα και εμενα το γαλα μου σταματησε πολυ νωρις και οσο και αν προσπαθησε δεν γινοταν τιποτα η μικρη μου δεν ειχε και ιδιαιτερη υπομονη να κατσει στο στηθος ειχα και εγω πολυ αγχος με το γαλα.

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Ιωάννα φέρε κανα μελομακάρονο και απο δω,...

μόνο αυτό το γλυκό μπορώ να φάω για την ώρα...

τα γαλ/κα κομμένα!!! χαχαχα

Εχω ρημάξει τον φούρνο της γειτονιάς και τα μελομακάρονα κια τα τουλουμπάκια! :lol:

kai egw ayta apo ton foyrno ta pernw mhn fantasteis...mono faghta kanw kai apo glyka kanena keik................melomakarona den exw ftia3ei akomh

Νατάσα μόνο με τον θηλασμό έχει φτάσει τα 5 1/2 κιλά!

Βρε κοριτσάκια, θηλαστε τα όσο περισσότερο μπορείτε, τουλάχιστον εξι μήνες. Οσο περισσότερο κάθονται στο στηθος, τόσο γάλα θα παραγει.

Καλά Ιωάννα χτες χτύπησα 5 μελομακάρονα...:D μ αρέσουν τόσο τα γλυκά γενικά, ειδικά η σοκολάτα!

Στέλλα κανένα νέο με τον μικρό?

Ολγα και Κατερίνα γειά σας!!! Καλώς σας ξαναβρήκαμε!!!

ολγα επρεπε να με ρωτησεις απο το face... καλιο αργα παρα ποτε.........

νατασσουλα καλημερα!!στελλα που εισαι??πως ειναι ο βασιλακης???

Άστα να πάνε!!!

Σαν χαζό έκανα!!! Νόμιζα ότι το είχαν κλείσει!!!

:wink:

9eOhp2.png

uzrQp2.png

url

Καλημερα κοριτσια :P επιτελους κοιμηθηκαμε το βραδυ ελπιζω βεβαια να μην ηταν τυχαιο και να ηρεμισει λιγο το μωρο μου.

Η Στελλα τι εγινε εχουμε κανενα νεο πως ειναι ο μπεμπης της εχω μερες να την δω μεσα :(

Ολγα και εμεις ειχαμε προβλημα με τουσ κολικους και ο γιατρος μας εδωσε το infacolik και ηρεμισαμε ρωτησε αν μπορεις να δωσεις κατι κριμα το μωρακι

Χριστινα και εμενα το γαλα μου σταματησε πολυ νωρις και οσο και αν προσπαθησε δεν γινοταν τιποτα η μικρη μου δεν ειχε και ιδιαιτερη υπομονη να κατσει στο στηθος ειχα και εγω πολυ αγχος με το γαλα.

Της δίνουμε το Nan. Έχω ρωτήσει την παιδίατρο πολλές φορές για σταγόνες για τους κολικούς αλλά μου είπε ότι είναι αντίθετη. Να της δίνω γλυκάνισο με χαμολήλι. Μπορώ να φτιάχνω και το γάλα της με αυτό για να μην γεμίζει η κοιλίτσα της με υγρά.

Μια γνωστή που δουλεύει στο Παίδων μου είπε για γλυκάνισο με τήλιο, 30 λεπτά πριν το γάλα της. Και να της τρίβω την κοιλίτσα με την φορά του ρολογιού.

Δεν λέω, βοηθάνε, αλλά οι πόνοι, πόνοι...:-(

9eOhp2.png

uzrQp2.png

url

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...