Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

και εμεις εχουμε θεμα με αυτο το θεμα!!τον περνει ο υπνος στο κρεβατι μας και ενω ξερει οτι θα παει μετα στο δικο του δεν τον νοιαζει!!!πιθανων να περναει μια φαση...δεν πειραζει...παει σχολειο??θα περασει μην τρελαινεσαι...καμια φορα μου λεει μαμα κρεβατι μου...του εχω κανει την χαρη να κοιμομαστε τις πιο πολλες φορες στοκρεβατι μου το μεσημερι αλλα το βραδυ ξερει οτι θα καταληξη στο δικο του....χαλαραααααααα....

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα μανούλες! Η Αννούλα πίνει γάλα σκόνη, το Frisogrow, της αρέσει πάρα πολύ και η γιατρός είπε ότι μπορούμε να το συνεχίσουμε για κανένα χρόνο ακόμη. Τρώει και διάφορα άλλα γαλακτοκομικά στη διάρκεια της μέρας (όχι κάθε μέρα), τυρί, φέτα, γιαούρτι, χαλούμι, αναλόγως της όρεξής της. Η γιατρός μάς έχει συμβουλεύσει να προσπαθήσουμε το βράδυ να τη μάθουμε να πίνει το γάλα στο ποτήρι και όχι στο μπουκάλι της και μετά να πλένει τα δόντια της. Εξαρτάται όμως από το πώς καταλήγει η κάθε βραδιά. Συνήθως το θέλει στο μπουκάλι της, ψες το ήπιε με το καλαμάκι. Ακόμα μας είπε η γιατρός ότι είναι απαραίτητο το γάλα το πρωί, ενώ συνολικά είναι αρκετό αν πίνει δύο φορές γάλα την ημέρα, όχι περισσότερο... Για παράδειγμα, αν φάει ενδιάμεσα της ημέρας κορν-φλέικς με γάλα φρέσκο, θεωρείται ότι έχει πάρει τις 2 δόσεις γάλακτος που απαιτείται για τη μέρα και δεν πειράζει αν δεν πιει γάλα το βράδυ. Πού να πείσουμε όμως την Αννούλα -και άλλα παιδιά φαντάζομαι- να μην πιούνε γάλα το βράδυ...

Μία συνάδελφός μου, μου λέει ότι η κόρη της που είναι 4 χρονών τώρα, στήνει ολόκληρο καβγά το βράδυ γιατί θέλει να πίνει το γάλα της στο μπουκάλι της ξαπλωμένη στο μαξιλάρι της. Πώς να αρνηθείς σε ένα μωρό κάτι τέτοιο;...

Με τον ύπνο, επειδή εμείς αργήσαμε να τη βγάλουμε από το δωμάτιό μας, έχει συνηθίσει να μας έχει στο οπτικό της πεδίο όταν ανοίγει τα μάτια. Και τώρα που την έχουμε βάλει στο δωμάτιό της, κάποια βράδια κοιμάται κανονικά στο κρεβάτι της αλλά ξυπνά κατά τη διάρκεια της νύχτας και κάνει έφοδο στο δικό μας. Κάποιες νύχτες όμως θέλει να κοιμηθεί στο δικό μας, πράγμα που γίνεται, και μετά τη μεταφέρουμε στο δικό της και όταν ξυπνήσει μες τη νύχτα και δει ότι είναι μόνη της, έρχεται πάλι. Στον ύπνο είναι δύσκολη, κοιμάται ανήσυχα, στριφογυρίζει, ξεσκεπάζεται και κυρίως ξυπνά. Είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού οι νύχτες που η Αννούλα έχει κοιμηθεί σερί μέχρι το πρωί. Υπομονή, όμως, εύχομαι μεγαλώνοντας να αλλάξουν κάποιες συνήθειές...

Μικρά ανθρωπάκια, απέραντη ευτυχία!!

Για παράδειγμα, αν φάει ενδιάμεσα της ημέρας κορν-φλέικς με γάλα φρέσκο, θεωρείται ότι έχει πάρει τις 2 δόσεις γάλακτος που απαιτείται για τη μέρα και δεν πειράζει αν δεν πιει γάλα το βράδυ.

Λοιπόν αυτό που λες είναι πολύ σημαντικό!

Εμένα έτσι κάνει πίνει ένα ποτήρι γάλα και τρώει και λίγα δημητριακά (χωριστά ή μαζί σε μπωλ ανάλογα με τις διαθέσεις) και αν αυτό αρκεί τότε είμαι σούπερ ευχαριστημένη!

Πάντως εμάς η παιδίατρος μόνο να μας φοβίζει ξέρει, δεν μας έχει ενημερώσει για αυτό που αναφέρεις, τι να πω; άδικα ανησυχώ κάποιες φορές....

Όσο για το ποτηράκι η κόρη μου μόνη της αποφάσισε ότι θέλει να το πίνει από το ποτηράκι με καλαμάκι και όχι από μπιμπερό! Της πήρα ποτηράκι με τον αγαπημένο της ήρωα και βοήθησε κάπως τη κατάσταση:P

Δοντάκια πλένει μια με δύο φορές τη μέρα μόνη της, το έχει δει παιχνίδι:P

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Κοριτσακια μου τι κανετε? Εχω καιρο να γραψω γιατι "μπαινω" σαν τον κομαντο , διαβαζω τα νεα σας και τρεχω να προλαβω κατι αλλο που πρεπει να γινει. Τωρα κοιμαται ακομη η μικρη και ειπα να σας πω μια κουβεντουλα. Κατ αρχας χρονια πολλα σε ολες τις μαμαδες και τα παιδακια που γιορταζαν,να ειστε ολοι γεροι και χαρουμενοι. Κατερινα εμενα η Εβελινα σπανια δεν ξυπνα βραδυ, αλλοτε για γαλα, αλλοτε για παρεα. Ακομη δεν εχει δοκιμασει να πηδηξει τα καγκελα , αλλα στις διακοπες που την ειχα διπλα μου ΔΕΝ ξυπνουσε εκτος και πειναγε (συνηθως 1 φορα και αυτο οχι καθε βραδυ) , ενω εδω 2 με 3 ηταν συνηθες. Γενικα ο υπνος ειναι και για μας θεμα και καμια φορα ακουω για παιδακι που κοιμουνται συνεχομενα 12ωρα και καιγεται η καρδια μου. Στελλα εδω και κανενα μηνα πινουμε Ολυμπο πληρες και ολα καλα, 600-800 μλ, αναλογα το κεφι. Βρδυ-ενδιαμεσο και πρωι. Ειναι γαλατου βλεπεις. Κατα τα αλλα , ηρεμα. Χθες στολισαμε δεντρο και προς το παρον εχει επιβιωσει! Εχει μαθει και τον Αη -Βασιλη και οπου τον βλεπει φωναζει "Βασσσιλης"! Αυτα. Φιλακια!!

fS4Kp3.png

ttiMp3.png

Kαλησπερα σε όλες. Εμενα πινει νουλακ και τωρα αρχισαμε το κιντ. Πινει γυρω στα 600 καθε μερα. Τρωει τυρια babybel και φαγε. Aπο υπνο μια χαρά. Τον παιρνει ο υπνος στο κρεβατι μας και τον πάμε στο δικο του. Τωρα τελευταια το κολλησε αυτο. Κοιμαται όμως χωρις εμας στο κρεβατι.

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες!

Λοιπόν εμένα πίνει ΦΡΕΣΚΟ γάλα και απ' όσα ξέρω η ελάχιστη απαραίτητη ποσότητα για αυτές τις ηλικίες είναι 350γρ. και κάπως το καταφέρνει.

Από ύπνο, την κοιμίζω στο στρώμα κάτω στο πάτωμα (από τότε που έσπασε το χεράκι της όταν πήδηξε τα κάγκελα) και συχνά κατά τις 4 το πρωί με φωνάζει για γάλα ή για να κοιμηθώ δίπλα της (στο πάτωμα!).

Δύσκολο να κόπει αυτή τη συνήθεια...αλλά έχει πλάκα που δε σηκώνεται να έρθει στο δωμάτιο μου μόνη της, με ρωτάει: "Nα έρθω?" :-)

Άραγε αν πω όχι, τί θα κάνει; Μάλλον θα ξυπνήσει τη γειτονιά.

στο θέμα γάλα, μετά το τρίμηνο που θήλαζε έπινε φριζο κάτι, μετά το 6μηνο φριζομέλ. δοκιμάσαμε κ χολ, αλλά είχα τις αμφιβολίες μου.

στο χρόνο έπινε όλυμπος πλήρες αγελαδινό.

πριν 20 μέρες που πήγαμε ομοιοπαθητικό το γυρίσαμε σε κατσικίσιο όλυμπος κ το πίνει πιο ευχάριστα.

γενικά της αρέσει το γάλα. πίνει μόνο σε μπιμπερό κ της αρέσει να της κρατάμε εμείς το μπιμπερό, αγκαλιά είτε με τη μαμά είτε με τον μπούλη!

ποτηράκι δεν κρατάει ούτε στο νερό. καλαμάκι με τίποτα!

είναι σουλτάνα!

γάλα πίνει πρωί βράδυ από 280 τη φορά το ελάχιστο έως κ δύο μπουκάλια καμιά φορά για βράδυ. παρατήρησα ότι της αρέσει πιο πολύ το κατσικίσιο! ενδιάμεσα δεν δίνω γάλα!

τρώει τυράκι κ πολύ γιαούρτι πρόβειο όλυμπος πάντα με μέλι!

στο θέμα ύπνος κοιμάται σερί χωρίς διακοπές, μαζί μας κ είναι κατι που ενώ αρχικά με προβλημάτιζε, πλέον το απολαμβάνω κ χαίρομαι που είμαι δίπλα της όταν ιδρώνει, ξεσκεπάζεται κλπ! αλλά κ που είμαι εκεί να με αγκαλιάζει, χαϊδεύει, φιλάει στον ύπνο της! χορταίνω το παιδάκι μου!

κοιμάται κ το μεσημερι κ κάποιες φορές κ το πρωί!

τις τελευταίες μέρες σαν να έχει ανοίξει η όρεξή της! τα απογεύματα δεν την χορταίνω!

χθες είδε για πρώτη φορά "τσάρλυ κ λόλα" κ της άρεσε τόσο πολύ που βλέπω την ντόλα να παίρνει πόδι!!!!!!επιτέλους! πολύ έξυπνη σειρά, μαθαίνουν όμορφα πράγματα! είναι του μπιμπισι κ βραβευμένη.

όσο για βούρτσισμα δοντιών...έχουμε θέμα! θέλει την οδοντόβουρτσα για να παίζει με την ανάποδη μεριά! πάντως δεν βουρτσίζει δόντια!

κ επειδή την οδοντόβουρτσα την έχει για να παίζει με το πάτωμα, τα παιχνίδια της, γενικώς την σέρνει...την έχω πετάξει κ έχω βρει την ησυχία μου.

θα ήθελα να βουρτσίζουμε έστω παρεούλα, που κατά τα άλλα της αρέσει να με βλέπει να βουρτσίζω δόντια-κάνει την κίνηση με τα χεράκια της πως βουρτσίζει κ εκείνη τα δικά της- αλλά είναι άλλ' αντ' άλλα της Παρασκευής το γάλα!

τον οδοντίατρο που ρώτησα μου είπε ότι μέχρι τα 3 θα έχει συνείδηση τί πρέπει να κάνει με την οδοντόβουρτσα κ να μην αγχώνομαι με τα θεωρητικά, γάζες, ειδικά βουρτσάκια σιλικόνης, κλπ για τα νεογιλά δοντάκια!

έχει κ αυτός μικρό κοριτσάκι κ ξέρει τί γίνεται.

όσα παιδάκια τα καταφέρνουν μπράβο τους, εμείς είμαστε σε άλλη φάση αφασία!

όλα τα βλέπει σαν παιχνίδι! προσπαθώ όμως κάθε φορά που τρώει να πίνει νεράκι για να ξεπλένει δοντάκια-στόμα!

Εγω του δινω την οδοντοβουρτσα την ώρα του μπανιου. Βουρτσιζει καλά τα δόντια του αλλα μολις τελειωνουμεκανω και εγω ενα βουτσισμα. Σαν παιχνιδι το εχει.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!

fefi κι εγώ όταν ήμουν παιδάκι έπινα κατσικίσιο, από την κατσίκα όμως!, ξετρελενόμουν μου άρεσε πολύ η γεύση του! Της όλυμπος είναι αρκετά κοντά σε εκείνη την γεύση...... Πλεονεκτεί σε κάτι το κατσικίσιο σε σχέση με το αγελαδινό;

stellitsa κι εμείς έτσι ξεκινήσαμε στο μπάνιο για να μην γινόμαστε χάλια και σιγά-σιγά το κατακτήσαμε και στο νιπτήρα! Σαν παιχνίδι το βλέπουν!

filoudaki εμάς μας έδωσαν μια οδοντόκρεμα χωρίς φθόριο, για μωρά υποτίθεται, από το φαρμακείο, ξέρεις κάτι γιαυτήν;

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Διαφημίσεις

Εγω του δινω την οδοντοβουρτσα την ώρα του μπανιου. Βουρτσιζει καλά τα δόντια του αλλα μολις τελειωνουμεκανω και εγω ενα βουτσισμα. Σαν παιχνιδι το εχει.

μπράβο σας! εμείς αργούμε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!

fefi κι εγώ όταν ήμουν παιδάκι έπινα κατσικίσιο, από την κατσίκα όμως!, ξετρελενόμουν μου άρεσε πολύ η γεύση του! Της όλυμπος είναι αρκετά κοντά σε εκείνη την γεύση...... Πλεονεκτεί σε κάτι το κατσικίσιο σε σχέση με το αγελαδινό;

κ εγώ όταν ήμουν μικρή μέχρι το γυμνάσιο έπινα γάλα αγελάδας φρέσκο ΦΡΕΣΚΟ! μοσχομύριζε ρε φίλε! τέτοιο πράγμα δεν ξαναήπια στη ζωή μου.

τότε έπινα πολύ γάλα.

κάθε πρωί ένα βαθύ πιάτο γάλα με ψωμιά από αγελάδες που μεγάλωναν συγγενείς μου στα σπίτια τους, που περνούσαν ανάμεσά μας στο δρόμο που παίζαμε...τί να λέμε τώρα!

η Χ από τη στιγμή που ξεκινήσαμε κατσικίσιο πίνει περισσότερο γάλα. κ πριν έπινε, αλλά τώρα δείχνει να το ευχαριστιέται περισσότερο.

είναι πιο εύπεπτο από το αγελαδινό, έχει περισσότερα θρεπτικά συστατικά κ λιγότερο αλλεργιογόνο σε σχέση με το αγελαδινό.

η αλλεργία-δυσανεξία στο αγελαδινό-επειδή δεν μου αρκούσε η προφορική υπόδειξη του ομοιοπαθητικού, όπου δεν ξαναπατάω, στον συγκεκριμένο-διαπιστώνεται με εξετάσεις αίματος που κοστίζουν από 350-550 ευρώ!

κοινώς πανάκριβες κ απαράδεκτες!

αλλά επειδή το παιδάκι μου το πίνει ευχάριστα, επειδή διάβασα ότι κάνει καλό στο αίμα, στη χοληστερίνη κλπ (αν ψάξεις στο διαδίκτυο) κλπ της το δίνω, όπως κ το κατσικίσιο, πρόβειο τυρί.

το πρόβειο γιαούρτι είναι το αγαπημένο μας, μαμάς κ κόρης!

τώρα προσέθεσα κ το πρόβειο βούτυρο που πέραν του συσκευασμένου βρίσκω φρέσκο κ σε τυροκομείο της πόλης μου-μοσχομυρίζει επίσης!

η μαμά μου της κάνει γαλατόπιτα με πρόβειο γάλα από πρόβατα γνωστού μας κτηνοτρόφου. αυτή την περίοδο είναι το καλύτερο πρόβειο!

μας έκανε κ δικό της γιαούρτι.

γενικώς με τη μαμά μου έχω καταβολευτεί, είμαι φάρδος!

fefi μας άνοιξες την όρεξη!!!!!!!!!!

Γαλατόπιταααααα.....έφτιαχνε η μαμά μου παλιότερα συνέχεια με την κλασική συνταγή, την χωριάτικη!

Τώρα δεν τρώω δυστυχώς διότι είναι μπουκιά και θερμίδα!

Το κατσικίσιο γάλα βγαίνει ελαφρύ ή μόνο πλήρες;

Με τον ομοιοπαθητικό τι κάνατε;

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

ρε χρυσό μου πλάκα με κάνεις;

τί μετράς θερμίδες; μέτρα απόλαυση!

στον ομοιο δεν ξαναπατάω. στον συγκεκριμένο! δεν θα μου χαλάσει το σπίτι ο λακαμάς με την απολυτοσύνη του!

προς το παρόν το πρόβλημα το έλυσα με τη λογική πονάει κεφάλι κόβω κεφάλι...

εννοώντας ότι πληρώνω κανονικά τον δημοτικό βρεφονηπιακό σταθμό, αλλά την Χ την κρατούν οι γιαγιάδες στα σπίτια τους.

έτσι θα κάνουμε γιορτές χωρίς αρρώστιες!

αργότερα, όταν περάσει η έξαρση των ιώσεων...πολύ αργότερα, κατά τέλος Φεβρουαρίου το κόβω, αν κ μπορεί να με διαψεύσω νωρίτερα, θα την ξαναστείλω.

προς το παρόν της δίνω εχινάκεια, συνεχίζουμε το κατσικίσιο-πρόβεια γαλακτοκομικά.

η μόνη ζάχαρη που έφαγε ήταν της γαλατόπιτας στο διάστημα αυτό, αλλά τώρα με τις γιορτές θέλω να τις δώσω κ από τα γλυκάκια μου.

δεν θέλω το παιδί μου στερημένο από τα γλυκάκια της μαμάς!

αν κ δεν πολυκαίγεται για γλυκά. το μυαλό της είναι στο φαί, σαν τη μάνα της ένα πράγμα! πρέπει να έχει πάρει βάρος κ ύψος. το καταλαβαίνω στα ρούχα της κ στη μέση μου!!!!!!!!!!!

δεν ξέρω αν το όλυμπος έχει κατσικίσιο σε ελαφρύ. δεν νομίζω να έχει. το εβόλ μπορεί κ να έχει...με επιφύλαξη το λέω.

γενικά όπως κατάλαβες δεν τα ψάχνω τα ελαφριά τυριά, γάλατα, γιαούρτια, γιατί η απόλαυση δεν θέλει εκπτώσεις κ επειδή με την διατροφολόγα που είχα μιλήσει μου πρότεινε για μένα να τρώω λιγότερο από το κανονικό, παρά κανονική μερίδα από το ελαφρύ!

προσέχω πολύ τη διατροφή της κ στηρίζω εκεί την άμυνα του οργανισμού της, όπως έκανα ως τώρα!

Ας μην την πιάσουμε αυτη την κουβέντα καλύτερα έρχονται και γιορτές-φαγαπότι!

αλλα ψωμί, τυρί-γάλα πλήρες, ζάχαρη-γλυκά τα αποφεύγω.....

anyway η μικρή σου δεν είναι κακό να αρχίσει να τρώει κανένα κουραμπιέ, κεικάκι κλπ.

εγώ της δίνω και σπιτικά μπισκότα χριστουγεννιάτικα που φτιάξαμε, δεν τρώει και πολύ αλλά δοκιμάζει.

με τον παιδικό καλά έκανες εφόσον έχεις την δυνατότητα, την άνοιξη θα καλυτερεύσουν τα πράγματα και θα την στείλεις πάλι!

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

γλυκατζού δεν είναι.

δικό μου κέηκ έχει φάει όλο κ όλο το πολύ 2-3 φορές.

κουλουράκια δικά μου τρελαίνεται, αλλά τα κάνω σπάνια, μιας κ από ελεύθερο χρόνο πάσχω.

κουραμπιέδες που πήραμε Κωνσταντινίδη-ΤΕλειοι-δεν της έκαναν καμιά αίσθηση. δεν ήθελε ούτε να δοκιμάσει.

αντίθετα τούρτα έφαγε 3 φορές στη ζωή της κ ενθουσιάστηκε!

μερέντα έτρωγε στον παιδικό..............γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!!!!!!!! μια φορά την εβδομάδα!

τα είπα ένα χεράκι με την διευθύντρια του στθμού για την εγκύκλιο του υπ. παιδείας σχετικά με τα τροφεία κ την πλήρη αντίθεση με την επιλογή της μερέντας...από τη νέα σχολική χρονιά θα το κόψει λέει. φέτος τις έκανε τις προμήθειες!

μια μαμά μου εξήγησε ότι η μερέντα βοηθάει στο να τρώνε τα όσπρια το μεσημέρι, σαν κίνητρο!

η Χ θα έτρωγε τα όσπρια σαν κίνητρο για να φάει μερέντα! τόσο πολύ αγαπάει τα όσπρια, φακούλες, ρεβύθια, αρακάς κ φασολάδα! με τη σειρά που σας τα γράφω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...