Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Επίσης, ρώτα τη γιατρό σου για to Sootha syrup της PowerHealth, σιρόπι για το ξηρό βήχα (δες το και στο ιντερετ), γιατί άκουσα που μιλούσαν κάτι φίλες, ότι είναι απίστευτα καλό!

Είναι ΦΥΤΙΚΟ όχι Ομοιπαθ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

το δίνουν φίλες σου σε δίχρονα; τί περιέχει; θα το δω στο γκουγκλ κ κυρίως θα ρωτήσω την παιδίατρο αυτή τη φορά! ευχαριστώ.

ο φέφος θα ντυθεί άγιος μπατσίλης, μου το ανακοίνωσε! είναι τρελαμένος με την κοράκλα του!

Καλησπέρα! Εμείς λέμε να στολίσουμε το 1ο του δεκεμβρίου δηλ. το επόμενο!

Της έχω πει ότι θα γράψουμε γράμμα στον αη βασίλη να του ζητήσουμε δωράκι και παίρνει χαρτί και μολύβι και γράφει!

Παρόλο που δεν είμαστε ζωηρά κορίτσια γιατί έχω την εντύπωση ότι θα μας έρθει το δένδρο στο κεφάλι φέτος (από την χαρά της;!)

Νατάσσα (και τα υπόλοιπα) κορίτσια, ωραία χριστουγενιάτικα έχει και το σιντι ζουζουνια "χριστούγεννα ήρθαν πάλι", έχετε να προτείνετε κάτι άλλο για να ακούμε μουσικούλα;

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

το δίνουν φίλες σου σε δίχρονα; τί περιέχει; θα το δω στο γκουγκλ κ κυρίως θα ρωτήσω την παιδίατρο αυτή τη φορά! ευχαριστώ.

ο φέφος θα ντυθεί άγιος μπατσίλης, μου το ανακοίνωσε! είναι τρελαμένος με την κοράκλα του!

...αν βρει και τα ελάφια, στείλτον και σε μας! :-)

τι εννοεις χριστινακι??η ομοιοπ επιτρεπεται σε μωρα απο 2 ημερων και μετα...το εντονο ειναι ισως επειδη πλεον οι ιωσεις εχουν κανει για τα καλα την εμφανιση τους και οι αντιβιωσεις και οι κορτιζονες για ψυλου πηδημα ειναι κριμα...ετσι επιλεγουμε μια εναλακτικη μεθοδο η οποια ομως δεν μπορει να βλαψειτο παιδι μας ακομα και δεν εχει επιτυχια....ποιες ειναι οι αποριες σου??πες μου αλλωστε ειμαι στο μαγαζι και βαριεμαι

αχ βρε κοκονα μου, τωρα το ειδα οτι περιμενες νασ ου απαντησω. δε ξερω τι θα ηθελα να ρωτησω, μαλλον με καληψες. βοηθατε τα μωρα σας με φαρμακα που ακομα και αν δεν εχουν καποιο αποτελεσμα τουλαχιστον δε τα επιβαρυνουν με χημεια. φανταζομαι οτι ειναι πολυ καλο αυτο. τιθεται ομως θεμα και για τα εμβολια? εχω δει στο ιντερνετ, κυριος στην αμερικη να μην ειναι και πολυ φαν και να μη τα κανουν στα παιδια τους. εδω οι παιδιατροι ειναι υπερ ομως. εμενα η δικια μου μας ειπε οτι δε θα μας κανει το bcg της φυματιωσης και αν το θελουμε να παμε αλλου. δεν υπαρχει λογως λεει.

και ναι, ερχοντκαι χριστουγεννα....και ναι το ερωτημα ειναι και παλι εδω...ποτε στολιζουμε, ποτρ κανουμε γενικη, και οταν τα κανουμε αυτα, για ποσο θα αντεξουν? τα στολιδια δηλ. γιατι για τη γενικη δεν εχω καμια αμφιβολια οτι ειναι θεμα ωρων... δε με βοηθαει και το σπιτι ρε γαμωτο...ο χωροσ ειναι τετοιος που το δεντρο ειναι εκτεθειμενο στα μωρα. θα προσπαθησω να στολισω την αλλη βδομαδα, μιας και γιορταζει το μικρο μου, ο νικολακης. και ας ελπιζουμε οτι το αγιο πνευμα θα φωτισει και τη κατερινουλα και θα διατηρησουμε το δεντρακι και φετος. περυσι καλα τα ειχαμε βολεψει. φετος που ειναι δυο τα μικρα....:rolleyes:

ticker.pngticker.png

Διαφημίσεις

...αν βρει και τα ελάφια, στείλτον και σε μας! :-)

θα του το μεταβιβάσω!:lol:

Χριστίνα να χαίρεστε την Κατερινούλα σας, πολύχρονη, γερή κ χαρούμενη!

κατβαλ, χρόνια πολλά κ γλυκά με υγεία κ αγάπη για σένα κ την οικογένειά σου!

σε όσες έχετε κατερίνες, να τις χαίρεστε.

αν ξεχνάω κάποια κατερίνα, συγνώμη, είμαι νυσταγμένη ακόμα. το μικρό μου κοιμήθηκε στις 9 κ στις 3.15 σηκώθηκε να μας μιλήσει, να μας πει ότι ήθελε γάλα!

το πρωί σηκώθηκε πάλι νωρίς, επειδή πήγα να σηκωθώ εγώ...

χρόνια πολλά κ αγαπημένα!:)

Κατερίνα χρίνια πολλά με υγεία!

Χριστίνα τώρα είδα οτι έχεις και μικρότερο μωράκι να σου ζήσει λοιπόν ο μικρούλης και το Κατερινάκι σου πολύχρονο και ευτυχισμένο.

Εμείς αύριο έχουμε το πάρτυ του μεγάλου άρα με 3 τα δικά μου και περίπου 15 9χρονα το σπίτι θα θέλει σίγουρα γενική, ελπίζω μεσοβδόμαδα να έχω τελειώσει με δουλειές και στολισμό.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

κοριτσια ευχαριστω πολυ

olive astari catwoman χρονια σας πολλα ελπιζω να μην ξεχασα καμια χριστινα να χαιρεσαι το κατερινακι σου!

τι κανετε κοριτσια εγω μαλλον θα στολισω σε λιγο δεν κρατιεμαι η αληθεια η στην χειροτερη αυριο

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

για τον φαρμακοποιό...

πήγα χθες του τα είπα, πήρα τα λεφτά μου πίσω κ τις συγνώμες του κ έφυγα κιουρία! κρίμα, γιατι δεν θα ξαναπατήσω εκεί.

στο γυρισμό τα λεφτά αυτά τα πήρα παραμύθια για την Χ κ την πήγα κομμωτήριο. επιτέλους είδα το προσωπάκι της!

όλιβ, χρόνια πολλά κ γλυκά με υγεία, αγάπη κ ό,τι καλύτερο για την οικογένειά σου!

σε ό,τι μου είπες έχεις απόλυτο δίκιο. είμαι μπερδεμένη κ φαίνομαι. όμως θα το χειριστώ το θέμα του παιδικού την εβδομάδα που μας έρχεται πιο σοβαρά, δυναμικά. θα πάω να κάνω ξεκαθάρισμα κ ό,τι βρέξει ας κατεβάσει.

βαρέθηκα να παρεξηγείται η ευγένειά μου κ να μεταφράζεται η σιωπή μου ως ανοχή!

ζήλεψα για στολισμό, αλλά δεν προλαβαίνω να καθαρίσω όπως θέλω αυτό το ΣΚ. σήμερα το απόγευμα λέμε να βολτάρουμε.

μάκια σας!

ααααααα, έκανα γιουβαρλάκια αβγολέμονο για πρώτη φορά κ ενθουσιάστηκα! έγιναν τέλεια! ως τώρα τα έπαιρνα σε τάπερ από μάνα ή πεθερά...

από εδώ κ στο εξής θα κάνω κ παραλλαγές, με ντομάτα, με λαχανικά, με κάρυ-κρασί...

αστάρτη μου, συγνώμη. χρόνια πολλά κ αγαπημένα με υγεία κ αγάπη, να χαίρεστε την Ανναλένα γερή, καλότυχη κ με καλή πρόοδο! να μου την γλυκοφιλήσεις! καιρό έχεις να μπεις! μας έλλειψες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...