Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Απαγορεύετε τα αντιβιοτικά;

• Όχι, βέβαια. Ομως θα προσπαθήσουμε κατά το δυνατόν να λύσουμε ένα οξύ πρόβλημα (π.χ. οξεία αμυγδαλίτιδα) με ομοιοπαθητικό φάρμακο, όπου συνίσταται. Ας μην ξεχνάμε ότι ο ομοιοπαθητικός γιατρός ενδιαφέρεται πρώτιστα για να βρίσκεται ο ασθενής του στην καλύτερη δυνατή κατάσταση υγείας. Αν ο τόπος (μεγάλη απόσταση), η βαρύτητα και το επείγον της οξείας κατάστασης δεν αφήνουν περιθώρια για ομοιοπαθητικη αντιμετώπιση, τότε ο ίδιος ο ομοιοπαθητικός γιατρός θα χορηγήσει «χημικά» φάρμακα. Δεν είναι σωστό όμως για το παραμικρό, π.χ. για ένα κοινό κρυολόγημα είτε για μια ίωση, να λαμβάνονται αντιβιοτικά. Μια ανακούφιση με αντιπυρετικά ή αποχρεμπτικά αρκεί τις περισσότερες φορές.

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σημείωση: η ειδικότητα του γιατρού είναι δευτερευούσης σημασίας όσον αφορά την ομοιοπαθητική θεραπεία. Ο ομοιοπαθητικός γιατρός που έχει μια ειδικότητα στη συμβατική ιατρική, με την ομοιοπαθητική μπορεί να αντιμετωπίζει παθήσεις είτε αυτές ανήκουν στην ειδικότητά του είτε όχι. Ο καθοριστικός παράγοντας για την πορεία της θεραπείας είναι η σωστή εφαρμογή της ομοιοπαθητικής.

wg46ge0puogpbep1.png

Μέχρι να βρεθεί ομοιοπαθητική μέθοδος μέτρησης της ανοσίας, και μέχρι αποδεδειγμένα τα ομοιοπαθητικά φάρμακα να προφυλάσσουν μαζικά από επιδημικές νόσους (οπότε και θα πάει όλος ο κόσμος προς την ηπιότερη και αποτελεσματικότερη Ομοιοπαθητική μέθοδο) η χρήση των εμβολίων κρίνεται αναγκαία σε ειδικές περιπτώσεις.

wg46ge0puogpbep1.png

Τώρα εγώ να πω κι αυτό...μία φίλη φαρμακοποιός όταν έκανε την πρακτική της, τους πήγαν σε εργαστήριο ομοιοπ.φαρμάκων. Από τότε τα σιχαίνεται λέει, επειδή οι συνθήκες παρασκευής τους ήταν άθλιες.

Διαφημίσεις

την κρέμα κ το αφρόλουτρο που πήρα από το φαρμακείο που προμηθεύομαι τα ομοιοπαθητικά...θα πάω αύριο να εξηγηθούμε.

η μικρή έβγαλε από χθες σπυράκια.

ρώτησα κ έμαθα για τον συγκεκριμένο...απατεώνας κ έχει φάει απανωτά τα πειθαρχικά για απάτες. βάζει ληγμένα προϊόντα κ φτηνές κρέμες σε συσκευασίες τάχα χειροποίητων κρεμών...κ άλλα συναφή.

ες αύριον τα σπουδαία!

πυρ κ μανία!

φεφη έχετε ταλαιπωρηθει πολύ και κυρίως το παιδί...

τα προιόντα aveeno για δερματικα τα έχεις δοκιμάσει;

εμάς αυτά μας πρότειναν από το ανδρέας συγγρός για μια ξηροδερμία που είχε η μικρή.

περαστικά σας και καλά ξεμπερδέματα..

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

ευχαριστώ κορίτσια.

σήμερα τελικά δεν πρόλαβα τελικά να πάω από το φαρμακείο, είχα πολλά για τη δουλειά.

θα του τα πάω όμως να του τα τρίψω στο δικό του πρόσωπο να δούμε αν θα με πιστέψει!

της βάζω μπεπανθόλ κ είναι πολύ καλύτερα τώρα το μανάρι μου.

της αβήνο τα ξέρω από δερματολόγο γνωστή μου. είναι από τα καλύτερα.

μα κ της χάηντροβιτ που είχα πριν καλά ήταν. εγώ φταίω που ψάχνομαι συνεχώς για το καλύτερο.

τελικά σαν να έχει δίκιο ο φέφος μου ότι μόνη μου βάζω αυτογκόλ κ ό,τι λειτουργεί μια χαρά δεν το αλλάζουμε.

σοφός ο φέφος!

κατά τα άλλα το φεφόπαιδο τρώει πολύ καλά τελευταία, ενώ πριν είχε ψιλοχαλάσει η όρεξή του.

με το κατσικίσιο πίνει το βράδυ 2 μπουκάλια γάλα! δηλαδή πίνει το ένα κ μετά κλαίει για 2ο, ενώ έχει ήδη φάει καλά!

κ το κατσικίσιο τυλί της αρέσει πάρα πολύ. το τρώει σκέτο κ μετά τρώει το ψωμάκι.

δεν χορταίνει χυμό πορτοκάλι!

χθες έφαγε ένα ολόκληρο σουβλάκι χοιρινό. πρώτη φορά έφαγε χοιρινό. το φεφόπαιδο σε αυτό μου έμοιασε, είναι κοψιδού. έφαγε κ μια μπουκιά λουκάνικο χωριάτικο, ελάχιστο ψωμί κ μετά ζήτησε τυλί!

αλλά ο βήχας, βήχας! κ ελάχιστες μυξούλες κ τα ματάκια δακρύζουν...

της λέει η πεθερά μου χθες το μεσημέρι "πάμε Χ για νάνι..."

της απαντάει η Χ: καλητύχια (καληνύχτα) γιαγιά! κ συνέχισε να παίζει...

Διαφημίσεις

Καλήμερα!

Πως τα πάτε;

Πολύ χαίρομαι που πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, πότε λέτε να στολίσετε;

Ο Άγγελος είναι τρελαμένος βλέπει παιδικά χριστουγεννιάτικα και χαίρεται πάαααααααρα πολύ "βάλε κιτουγενατικα μαμά".

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

τελικά σαν να έχει δίκιο ο φέφος μου ότι μόνη μου βάζω αυτογκόλ κ ό,τι λειτουργεί μια χαρά δεν το αλλάζουμε.

σοφός ο φέφος! συμφωνώ με τον καλό σου.

της λέει η πεθερά μου χθες το μεσημέρι "πάμε Χ για νάνι..."

της απαντάει η Χ: καλητύχια (καληνύχτα) γιαγιά! κ συνέχισε να παίζει... χαχαχα σωστηηηηηηηηηηηη

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

καλημερα κοριτσια τι κανετε?

εγω θα στολισω κατα πασα πιθανοτητα κυριακη λογω 2ημερων εορτασμων ειπα να μην στολισω γιατι θα βρεθει κατω το δεντρο με τα παιδακια οποτε λεω μετα τις γιορτεσ να το χαρουμε τουλαχιστον οσο θα μπορεσουμε γιατι εχουμε και τον σιφουνα κωνσταντινο που γκρεμιζει τα παντα στο περασμα του και μολις το δει θα κολησει εκει οι υπολοιπες?

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Fefi, αφού βοηθάει η bepanthol σου προτείνω και την bepanthol-filovit που είναι ακόμα καλύτερη. Η κόρη μου είχε ατοπική και τη βοηθούσε πολύ αυτή η κρέμα.

Επίσης, ρώτα τη γιατρό σου για to Sootha syrup της PowerHealth, σιρόπι για το ξηρό βήχα (δες το και στο ιντερετ), γιατί άκουσα που μιλούσαν κάτι φίλες, ότι είναι απίστευτα καλό!

Χριστίνα, στα σουβλάκια έχουμε πάθει ανοησία πλέον :-) αλλά για τα φάρμακα όμως...είδες τί λέει η Φέφη για τις κρέμες.

Υ.Γ. Τί ωραία τα Χριστούγεννα! Να δούμε ποιόν θα ντύσω Αι-Βασίλη φέτος ;-/

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...