Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Lotos είπε:

Είχα πολύ μεγάλες αιμορραγίες ως τον 5ο μήνα...δεν ξέρω πόσες σερβιετες είχα χαλάσει..όλα πήγαν καλά!με το καλό σου εύχομαι !

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! 🎄❤️

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Είχες κάποια αποκόλληση; Πως σου το αιτιολόγησε ο γιατρός σου;

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες τις κοπέλες! Έκανα λίγες μέρες να μπω στο site και γέμισε νέα!!

filoudaki θερμά συγχαρητήρια!!! Να έχεις μία τελειόμηνη εγκυμοσύνη και όλα να πάνε καλά μέχρι τέλους, με τη βοήθεια του Χριστού και της Παναγιάς!!!

fefi να σου ζήσει το ανηψάκι!!!!!!!!!!!!!!!!! Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά, να είναι πάντα ευτυχισμένο κι ευλογημένο, να έχει υγεία και χαρά σε όλη του τη ζωή!!!!!!!

Για τα εμβόλια τι εξήγηση έδωσε ο ομοιοπαθητικός; γιατί θεωρεί ότι δεν πρέπει να γίνονται; Είναι ασφαλές αυτό;

Εμείς είμαστε καλά, σε γενικές γραμμές. Η Αννούλα πέρασε μία αμυγδαλίτιδα που ευτυχώς την προλάβαμε στο αρχικό στάδιο και δεν την ταλαιπώρησε πολύ. Εγώ πέρασα μία όμορφη γαστρεντεριτιδούλα που μου έκανε δίαιτα εξπρές: 2 κιλά μείον :) Τέλος καλό, όλα καλά!!!

Φιλιά σε όλες!

Μικρά ανθρωπάκια, απέραντη ευτυχία!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σε όλες τις κοπέλες! Έκανα λίγες μέρες να μπω στο site και γέμισε νέα!!

fefi να σου ζήσει το ανηψάκι!!!!!!!!!!!!!!!!! Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά, να είναι πάντα ευτυχισμένο κι ευλογημένο, να έχει υγεία και χαρά σε όλη του τη ζωή!!!!!!!

Για τα εμβόλια τι εξήγηση έδωσε ο ομοιοπαθητικός; γιατί θεωρεί ότι δεν πρέπει να γίνονται; Είναι ασφαλές αυτό;

Εμείς είμαστε καλά, σε γενικές γραμμές. Η Αννούλα πέρασε μία αμυγδαλίτιδα που ευτυχώς την προλάβαμε στο αρχικό στάδιο και δεν την ταλαιπώρησε πολύ. Εγώ πέρασα μία όμορφη γαστρεντεριτιδούλα που μου έκανε δίαιτα εξπρές: 2 κιλά μείον :) Τέλος καλό, όλα καλά!!!

Φιλιά σε όλες!

ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! ανταποδίδω για την Αννούλα!

για τα εμβόλια μας είπε να τα σταματήσουμε για ένα διάστημα μέχρι να ανακάμψει η Χρύσπα.

μου είπε ότι το παιδί δεν αντέχει τόση χημεία κ απόδειξη ότι από μηνών δεν ανεχόταν μωρομάντηλα, κρέμες για ευαίσθητη περιοχή, μόνο πλύσιμο κ ελαιόλαδο, εναλλάξ με νισεστέ όταν είχαμε θέμα.

μου είπε ό,τι είχα παρατηρήσει στο παιδί, δηλαδή ότι μετά τα εμβόλια κ δη τα πολλαπλά το ανοσοποιητικό της Χ έπεφτε, με αποτέλεσμα να αρρωσταίνει.

για το αντίστοιχο του mmr μου είπε ότι το ότι σήκωσε υψηλό πυρετό μετά από μέρες ήταν φυσιολογικό κ καλή ένδειξη!

ήταν αντίθετος ιδίως με το αντιγριπικό που κάναμε! έφριξε!

μου είπε ότι η Χ έχει θέμα συγκέντρωσης γιατί δεν στεκόταν πουθενά.

συγνώμη, αλλά ποιό δίχρονο κάθεται ακίνητο;

η Χ ήθελε να τα πιάσει όλα, να πάει παντού!

η Χ μου ζητάει χυμό πορτοκάλι περισσότερο από νερό, βγάζει καλτσάκια κ κυλιέται ξυπόλυτάν στο μάρμαρο...δεν της αρκούν τόσα χαλιά!

όταν ανεβάζει πυρετό κ αναγκαζόμασταν να δώσουμε αντιβίωση, μου είπε ότι ήταν λογικό κ επόμενο να δακρύζουν τα ματάκια της κ εν συνεχεία να τσιμπλιάζουν, για να εκτονωθεί η ποσότητα τοξινών.

τα λέω απλοϊκά, όπως τα κατάλαβα.

τρίζει δοντάκια από το ζόρι.

βλέπει εφιάλτες.

νωτίζονται τα καλτσάκια της, ιδρώνει στον αυχένα κ το κεφάλι, όταν κοιμάται. (αυτά από τη στιγμή που παίρνουμε το σίλικουμ εξαφανίστηκαν).

έχει χάσει κάπως την όρεξή της (επανήλθε τώρα η όρεξη).

παρατήρησα κόκκινα μαγουλάκια, αλλά με ξηροδερμία, ιδίως στο πρόσωπο, σαν χαρτί!

της πήρα μια φυτική κρέμα, χθες την έβαλα. αν είναι καλή θα σας την γράψω.

τα εμβόλια του είπα είναι υποχρεωτικά από το υπουργείο,

μου είπε ότι θα έπρεπε να μας ενημερώνουν για τις παρενέργειες, αλλά δεν το κάνουν για κερδοσκοπικούς λόγους.

όταν άκουσε ότι μόνο με πονστάν πέφτει ο πυρετός της Χ...γούρλωσε μάτια!!

μου είπε ότι έχουμε δρόμο...αλλά όταν του εξήγησα ότι ο σύζυγος δεν νομίζω να συμφωνεί με την προτροπή του για τα εμβόλια...μου εξήγησε ότι καλό θα ήταν να κάναμε οι τρεις μας μια κουβέντα κ να αποφασίσουμε με τον φέφο τί θα κάνουμε, για να μη χάνει το χρόνο του, ούτε κ εμείς κ πολύ περισσότερο να μην πετάμε τα λεφτά μας.

περιττό να σας πω τί άκουσα από πεθερό, σύζυγο!!!!!!!

κ ακόμα ακούω!

άντε από τον φέφο να ακούσω. μπαμπάς είναι. από τον πεθερό μου όμως;

ένα βήμα πριν γίνουμε βίδες!

σας έπρηξα, αλλά αυτά ζω!

κατά τα άλλα στη δουλειά πάλι αλλαγές...μέσα σε 8 μέρες άλλαξαν πλάνο 3 φορές!

ούτε τραβεστί να ήταν το εργασιακό μου καθεστώς!:rolleyes:

το έχω ρίξει στην ασύστολη μάσα!

μάκια μούκια!

fefi μου,εμενα η ομοιπαθητικος δεν μουειπε να σταματησω τα εμβολια με κανενα τροπο!!αυτο που ειπε ειναι οτι μετα απο καθε εμβολιο θα πρεπει να ενημερωνω να δινω κατι χαπια ομοιοπαθητικα!!!και εμενα ο χριστινος δεν θελει να ακουει για ομοιοπαθητικη αλλα συμβιβαστηκε....τωρα ο μικρος εχει αμυγδαλιτιδα με φουλ πυον στο λαιμο...ετσι αναγκαστικα δινω αντιβιωση....ειδομενεν...

φιλακια.....

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

fefi μου,εμενα η ομοιπαθητικος δεν μουειπε να σταματησω τα εμβολια με κανενα τροπο!!αυτο που ειπε ειναι οτι μετα απο καθε εμβολιο θα πρεπει να ενημερωνω να δινω κατι χαπια ομοιοπαθητικα!!!και εμενα ο χριστινος δεν θελει να ακουει για ομοιοπαθητικη αλλα συμβιβαστηκε....τωρα ο μικρος εχει αμυγδαλιτιδα με φουλ πυον στο λαιμο...ετσι αναγκαστικα δινω αντιβιωση....ειδομενεν...

φιλακια.....

δεν το συζητώ για τα εμβόλια.

καταρχήν το επόμενο είναι απρίλιο αν θυμάμαι καλά. οπότε έχουμε χρόνο για δοκιμή της ομοιοπαθητικής.

κατά δεύτερον κ η αδερφή μου που πάει στον ίδιο για την ανεψιά μου κ είναι ευχαριστημένη,

δίνει ένα χαπάκι πριν κ ένα μετά απο κάθε εμβόλιο.

περαστικά του. τί τραβάνε για να μεγαλώσουν ρε χριστίνα!

κ ο γαμπρός μου συμβιβάστηκε με τον ομοιο.

ο φέφος είναι καραγκούνης κ άρα δύσκολη περίπτωση!:rolleyes:

φιλιά πολλά στο σπλάχνο σου!

ετσι και μενα εμεις εχουμε φλεβαρη εμβολιο!!!μιλησα πριν με ομοιοπ. και ειπε δεν πειραζει που δινω αντιβιωση καλα εκανα αφου μιλαμε για πυον σε αμυγδαλες...μετα την αντιβιωση ξεκιναω και παλι ομοιοπ.και βλεπουμε!!!εσενα καραγκουνης εμενα κρητικος βγαλε συμπερασματα....

το τι τραβαμε εμεις το ξερουμε και μονο...δεν πειραζει ας ειναι...να ναι καλα ολα τα παιδακια του κοσμου και τα δικα μας....

φιλακια στο μικρουλακι σου

wg46ge0puogpbep1.png

Διαφημίσεις

Φέφη, από μία φίλη που πάει τα παιδιά της σε "όμοιο" που είναι ταυτόχρονα και παιδίατρος(νομίζω ότι αυτό σου παρέχει και μία πιό επιστημονική διαβεβαίωση), συμφώνησαν να κάνουν μόνο εμβόλιο τετάνου. Από συζήτηση που είχα μαζί της, έχω καθυστερήσει κάποια εμβόλια για αργότερα αφού το σκεφτώ καλύτερα το όλο θέμα. Πάντως για τη γρίπη δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω.

Σου εύχομαι να χαίρεσαι το ανηψάκι σου, σαν να' ναι το δεύτερο παιδάκι σου! :wink:

εξηγησε στον φεφο σου οτι ειναι φυτικα ολα ακομα και αν δεν δειτε αποτελεσματα δεν εχετε τπτ να χασετε...ακομα και λαθος ομοιοπ να της δωσεις δεν παθαινει τπτ....εμενα μου ειπε η ομοιοπ και το μπουκαλακι να αδειασει στο στομα του τπτ δεν παθαινει...εμενα να καταλαβεις τωρα πουαρρωστησε και νομιζαμε λαρυγγιτιδα του εδωσα απο μονη μου 4-5 χαπια χωρις να ρωτησω δεν φοβηθηκα μην παθει τπτ....ειναι ΑΚΙΝΔΥΝΑ... Η επικοινωνια σου με τον παιδιατρο θα ειναι κανονικη δεν τον καταργουμε....ο ενας γιατρος ειναι συνεχεια του αλλου....εεεεεε σε μια τελικη πες του να με παρει τηλ να του πω 2-3 φωνηεντα.....χαχαχαχα!!!

wg46ge0puogpbep1.png

Φέφη, από μία φίλη που πάει τα παιδιά της σε "όμοιο" που είναι ταυτόχρονα και παιδίατρος(νομίζω ότι αυτό σου παρέχει και μία πιό επιστημονική διαβεβαίωση), συμφώνησαν να κάνουν μόνο εμβόλιο τετάνου. Από συζήτηση που είχα μαζί της, έχω καθυστερήσει κάποια εμβόλια για αργότερα αφού το σκεφτώ καλύτερα το όλο θέμα. Πάντως για τη γρίπη δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω.

Σου εύχομαι να χαίρεσαι το ανηψάκι σου, σαν να' ναι το δεύτερο παιδάκι σου! :wink:

κοιταξε να δεις εμενα η ομοιπ μου ειπε να μην κανω το λαθος να μην κανω εμβολια..αν και η ιδια εχει 3 παιδαι και δεν κανει εμβολια...ο παιδιατρος μου οταν τον ρωτησα για το mmr το οποιο ειναι το πιο επικινδυνο μου ειπε πιο πολλες πιθανοτητες εχεις να παθει κατι το παιδι απο την ιλαρα....ειναι μπρος γκρεμος και πισω ρεμα...μια γνωστη δεν εκανε της ιλαρας...καποια στιγμη υπηρχε κρουσμα ιλαρας...ειπε λοιπον να το κανει αλλα το παιδι ειχε κολλησει ηδη ιλαρα....το παιδι αυτο δεν ζει πλεον...και δεν ειναι φανταστηκη ιστορια ειναι γεγονος...

wg46ge0puogpbep1.png

αυτο που μου ειπε ειναι οτι αυτη ειναι γιατρος και μπορει να δει και να αντιμετωπισει αμεσα καταστασεις που μπορει να αποβουν μοιρεες για ενα παιδι...

wg46ge0puogpbep1.png

Διαφημίσεις

ρε κορίτσια, τι γίνετε με τους ομοιοπ.? είναι καλύτεροι, ή έτσι απλά? σόρυ αλλά 1η φορά το ακούω τόσο έντονα....και μάλιστα για μωρα... για ενημερώστε με pls.φιλάκια.

ticker.pngticker.png

τι εννοεις χριστινακι??η ομοιοπ επιτρεπεται σε μωρα απο 2 ημερων και μετα...το εντονο ειναι ισως επειδη πλεον οι ιωσεις εχουν κανει για τα καλα την εμφανιση τους και οι αντιβιωσεις και οι κορτιζονες για ψυλου πηδημα ειναι κριμα...ετσι επιλεγουμε μια εναλακτικη μεθοδο η οποια ομως δεν μπορει να βλαψειτο παιδι μας ακομα και δεν εχει επιτυχια....ποιες ειναι οι αποριες σου??πες μου αλλωστε ειμαι στο μαγαζι και βαριεμαι

wg46ge0puogpbep1.png

ετσι και μενα εμεις εχουμε φλεβαρη εμβολιο!!!μιλησα πριν με ομοιοπ. και ειπε δεν πειραζει που δινω αντιβιωση καλα εκανα αφου μιλαμε για πυον σε αμυγδαλες...μετα την αντιβιωση ξεκιναω και παλι ομοιοπ.και βλεπουμε!!!εσενα καραγκουνης εμενα κρητικος βγαλε συμπερασματα....

το τι τραβαμε εμεις το ξερουμε και μονο...δεν πειραζει ας ειναι...να ναι καλα ολα τα παιδακια του κοσμου και τα δικα μας....

φιλακια στο μικρουλακι σου

για τέτανο νομίζω ότι έχουμε το επόμενο εμβόλιο.

κ ο δικός μας είπε ναι στις σταγόνες τομπρέξ για τα ματάκια της που γεμίζουν δάκρυα-τσίμπλες, που μας συνέστησε η παιδίατρος.

πάντως από τα λίγα που κατάλαβα κ ο ίδιος θέλει συνεργασία με κλασικούς γιατρούς. γι' αυτό μου πρότεινε ωρλ για κρεατάκια, να την ελέγξουμε, κ επίσης μου τόνισε ότι υπάρχει κίνδυνος στο επόμενο κρούσμα για ωτίτιδα..:confused::(

κρητικός;;;δέσαμε!:tongue:

μακάρι να είναι γερά κ όλα τα άλλα αντέχονται!:rolleyes:

ωραία ευχή! ευχαριστώ πολύ! κ εσύ τις νεράιδες σου γερές κ ευτυχισμένες!

εξηγησε στον φεφο σου οτι ειναι φυτικα ολα ακομα και αν δεν δειτε αποτελεσματα δεν εχετε τπτ να χασετε...ακομα και λαθος ομοιοπ να της δωσεις δεν παθαινει τπτ....εμενα μου ειπε η ομοιοπ και το μπουκαλακι να αδειασει στο στομα του τπτ δεν παθαινει...εμενα να καταλαβεις τωρα πουαρρωστησε και νομιζαμε λαρυγγιτιδα του εδωσα απο μονη μου 4-5 χαπια χωρις να ρωτησω δεν φοβηθηκα μην παθει τπτ....ειναι ΑΚΙΝΔΥΝΑ...

χριστίνα μου, αυτό το ξέρω. το έχω διαβάσει. του το έχω πει. όμως ο φέφος μου ζήτησε μελέτη επιστημονική για το ότι δεν έχουν παρενέργειες.... δικηγόρος παιδάκι μου, άτιμη φάρα:lol:;)

Η επικοινωνια σου με τον παιδιατρο θα ειναι κανονικη δεν τον καταργουμε....ο ενας γιατρος ειναι συνεχεια του αλλου....εεεεεε σε μια τελικη πες του να με παρει τηλ να του πω 2-3 φωνηεντα.....χαχαχαχα!!!

θα σε έχω στα υπόψιν!:P

κοιταξε να δεις εμενα η ομοιπ μου ειπε να μην κανω το λαθος να μην κανω εμβολια..αν και η ιδια εχει 3 παιδαι και δεν κανει εμβολια...ο παιδιατρος μου οταν τον ρωτησα για το mmr το οποιο ειναι το πιο επικινδυνο μου ειπε πιο πολλες πιθανοτητες εχεις να παθει κατι το παιδι απο την ιλαρα....ειναι μπρος γκρεμος και πισω ρεμα...μια γνωστη δεν εκανε της ιλαρας...καποια στιγμη υπηρχε κρουσμα ιλαρας...ειπε λοιπον να το κανει αλλα το παιδι ειχε κολλησει ηδη ιλαρα....το παιδι αυτο δεν ζει πλεον...και δεν ειναι φανταστηκη ιστορια ειναι γεγονος...

τώρα με κάλυψες. τα ίδια σκεφτόμαστε στο θέμα αυτό με τον φέφο.

η ευθύνη είναι δική μας, των γονιών κ δεν το ρισκάρω καθόλου.

αρκετά σας ζάλισα.

ο δικός μας ομοιο είναι ρευματολόγος κ ο φέφος τον λέει ηλεκτρολόγο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...