Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Lotos είπε:

Είχα πολύ μεγάλες αιμορραγίες ως τον 5ο μήνα...δεν ξέρω πόσες σερβιετες είχα χαλάσει..όλα πήγαν καλά!με το καλό σου εύχομαι !

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! 🎄❤️

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Είχες κάποια αποκόλληση; Πως σου το αιτιολόγησε ο γιατρός σου;

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

χριστινιδιο!!!!

και ο γιος μου την ιδια ατακα εχει μαμα,κρεβατι μπαμπα.....και ειναι αληθεια γιατι τον μπαμπα τον βλεπει συχνα να κοιμαται εκει ενω την μαμα ποτε!!!!!οσο γιατην παρθενια μου καλα κρατω ακομα....γιαυτο λεω...να ειστε καλα μαμαδες και 2 και ανω παιδια...

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια!

Ελπίζω να είστε όλες καλά!

Εγώ πέρα από πολλή κούραση, έχω ευχάριστα!

Περιμένουμε νέο μέλος!

Χαίρομαι που θα γίνουμε μεγαλύτερη οικογένεια! Θα χει και ο Αλέξανδρος ένα αδερφάκι να παίζει!!!!

Φιλάκια

Συγχαρητήρια!!!!! Να πάνε όλα καλά σου εύχομαι!

Αχ! Ζηλεύω...

έχω μια ανεψιάααααααααααααα ακόμα!της αδερφής μου!!!!!!!!!

από τις 10π.μ. ζύγιζε 3.920 είναι μπουτούλω κ μαγούλω! πολύ όμορφη, με μπόλικο μαλάκι κ πίνει γαλατάκι της μαμάς της μόνο! γέννησε με φ.τ. κ επισκληρίδιο γρήγορα κ χωρίς πόνο! είμαστε πανευτυχείς κ δοξάζουμε τον Μεγαλοδύναμο!

είναι γούτσου γούτσου!

κάθε ευτυχία κ σε σας κόρες!

με το καλό φιλουδάκι! γερό μωρό, με έναν πόνο!

Γεια σου Ρια! Και η δικη μου ακομη στην πανα. Χθες βραδυ που μαγειρευα ερχεται και μου λεει "τσισα! Πουφου"! Πολυ γελιο! Βασικα κακα της ειχε κανει αλλα τα λεει ολα "τσισα".

Καλησπερα σε όλες. Ρια καλώς ηρθες. Να χαιρεσαι το παιδακι σου. Ολιβ εμενα τα λεει ολα κακα. χαχαχαχα

Καμια φορα οταν το θυμαται μου λεει και παμε τουαλέτα.

Εμενα αμα κανει βρωμοδουλεια, κρυβεται πισω απο καναπε και λεει "κακα μαμα φυε!) και μετα ερχεται να την αλλαξω ή να κανουμε "τουετα μπανιο"

Καλημέρα σε όλες! Ρία καλωσόρισες στην παρέα! Να σου ζήσει το κοριτσάκι σου.

:lol:

μην αγχώνεσαι. μια ζωή θα πηγαίνει τουαλέτα!

καλώς όρισες κ εδώ! μανούλα της αθανασίτσας!

η Χρυσπα λέει κακά τα τσίσα, κ τα κακά τα λέει κώλο μου, πφφ! κ πιάνει τον πωπώ της!

όταν δε κάνει πριτσάκι πάλι κώλο λέει!:lol:

άμα σου λέει πάμε τουαλέτα μια χαρά είστε! κοντεύετε!

τί καλά!

:lol::lol::lol: Φοβερη η Χρυσπουλα!!

Πιστευω πως μεσα στο καλοκαιρι ( :!: ) θα τελειωσει και αυτο, και μετα εχει "κολειοοοο" =σχολειο!! Οποτε της μιλαω για το σχολειο καταενθουζιαζεται, της αρεσει να ειναι με πολλα παιδακια!

Επομένως τη μουλαρα που ειμαι.. τωρα τα ειδα ολα! Ευχαριστω ολες για το καλωσορισμα!!! Να σας ζησουν και τα δικα σας αστερακια!

edit: Αν ξεχασα καποια, ειμαι δυο φορες μουλαρα, να με συγχωρατε! :P

as1cF240g410020MzZkfDQxN2RqfEggQXRoYW5hc2l0c2EgbW95IGVpbmFpLi4.gif

καλως ηρθες ρια στην χαζοπαρεα μας!!!!!!!εδω θα βρεις τις λεγομενες χαζομαμαδες με την βουλα,,,,.....να σου ζησει η αθανασια σου ειναι κουκλα....

φεφι και εγω περιμενω ανιψια την πρωτη τον απριλιο ομως...να σας ζησει και να ειναι παντα καλοτυχη....μακαρι να πανε ολα καλα και για την αδερφη μου....ολες οι εγκυουλες να περασετε μαι πανεμορφη εγκυμοσυνη και ολες οι λεχωνιτσες καλα μεγαλωματα....

φιλια φιλια φιλια

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Διαφημίσεις

Filoudaki συγχαρητήρια για την καινούρια σου εγκυμοσύνη!

Άντε ο γιόκας σου "μεγάλος" αδερφός, τέλεια!!!

Φέφη καλως δεχτηκατε την καινούρια ανηψούλα, πάντα γερή!

Εμείς κάναμε πρόβα για χριστουγεννιάτικα κουλουράκια σήμερα! Με βοήθησε πολύ η κορούλα μου και ενθουσιάστηκε με την διαδικασία!

Αν γνωρίζετε, την ζύμη που περισσεύει μπορώ να την βάλω κατάψυξη;

Ολόκληρη ή αφού φτιάξω τα σχήματα με το κουπ-πατ;;;

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

1ον, καλως ήρθες νέο μέλος.

2ον, να ζήσουν τα νεογνά και

3ον, με το καλό το μωράκι να έρθει.

όπως καταλάβατε, η μνήμη μου δε με βοηθά στα ονόματα καθώς είμαι και νέο μέλος ακόμα.:rolleyes:

ticker.pngticker.png

καλημερα κοριτσια τι κανετε? καιρο εχουμε να τα πουμε !

Ρια και χριστινα καλως ηρθατε στην παρεα μας !

φεφη μου να χαιρεστε το καινουριο ανηψακι και θα συνεχισω να στο ευχομαι και στα δικα σου συντομα και με το καλο να μας ανακοινωσεις ταδικασου νεα

ΤΕΝΙΑ μου χαρηκα παρα πολυ Μπραβο με το καλο το νεο μελος ! να εχεις μια καληκαι τελειομηνη εγκυμοσυνη τι ωραια νεα ηταν αυτα τελικα το πηρες αποφαση :wink:.

τι βλεπω κοριτσια εχετε και εσεις επισκεψεις?και εμεις ! Καλα για να μην υπερβαλλω δεν ειναι συχνες και συνηθως το πρωι εκτος απο καποιες φορες που μας περνει ο υπνος και τους 4 μαζι αλλα δεν με πολυ πειραζει γιατι δεν ειναι συχνο και ειναι ωραια !ειδικα οταν ξυπναω και βλεπω τα παιδακια μου να κοιμουνται αγκαλια εκει λεω χαλαλι το πιασιμο γιατι ξυπναω και πιασμενη οταν γινεται αυτο :-( αυτα προς το παρον τα υπολοιπα αλλη στιγμη γιατι κλεινουν τα ματακια μου καληνυχτα κοριτσια !

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!

Ρία και Xριστίνα καλώς ήρθατε και να χαίρεστε τα παιδάκια σας.

Τένια πολύ χάρηκα με τα νέα σου, σου εύχομαι καλή εγκυμοσύνη και με ένα γερό μωράκι.

Εμείς πριν από λίγες μέρες καταφέραμε να σταματήσουμε την σκόνη και να αρχίσουμε φρέσκο γάλα για πάνα ούτε συζήτηση ελπίζω μέχρι το καλοκαίρι να καθαρίσουμε. Το στόμα δεν σταματάει καθόλου και πολύ τον χαίρομαι, από ζημιές ότι δεν κάναν τα άλλα τα κάνει αυτός μαζεμένα, έχουμε όλες τις πόρτες κλειδωμένες και έχει να κάνει με σαλοκουζίνα είναι σε φάση που κάνει ανακαίνιση την κουζίνα το ένα συρτάρι πάει.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

νατασα αν ζηευεις ξερεις τι πρεπει να κανεις!!!! μπορεις χαχαχαχαχα

και εργαψα τετοια ωρα γιατι σε περιμενα καρτερικα ολο το βραδυ χαχαχαχαχα πλακα κανω απλα ειχα κοσμο και μολιε φυγανε εκατσα για τσιγαρο και εγραψα αφου βρηκα λιγη υσηχια !

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Εμενα αμα κανει βρωμοδουλεια, κρυβεται πισω απο καναπε και λεει "κακα μαμα φυε!) και μετα ερχεται να την αλλαξω ή να κανουμε "τουετα μπανιο"

:lol::lol::lol: Φοβερη η Χρυσπουλα!!

Πιστευω πως μεσα στο καλοκαιρι ( :!: ) θα τελειωσει και αυτο, και μετα εχει "κολειοοοο" =σχολειο!! Οποτε της μιλαω για το σχολειο καταενθουζιαζεται, της αρεσει να ειναι με πολλα παιδακια!

Επομένως τη μουλαρα που ειμαι.. τωρα τα ειδα ολα! Ευχαριστω ολες για το καλωσορισμα!!! Να σας ζησουν και τα δικα σας αστερακια!

edit: Αν ξεχασα καποια, ειμαι δυο φορες μουλαρα, να με συγχωρατε! :P

έχεις χιούμορ κ μου αρέσει πολύ που αυτοσαρκάζεσαι!:);)

σε ό,τι αφορά τον παιδικό της Χρύσπας...έχω επιφυλάξεις αν θα την ξαναστείλουμε. 101% δεν θέλω να την ξαναστείλω εκεί.:mad:

είμαστε ακόμα με βήχα, μύξες, δάκρυα κ τσιμπλίτσες.:(

πήγαμε ομοιοπαθητικό. έπαθα σοκ με την προτροπή να σταματήσουμε όλα τα εμβόλια...

πήγα μόνη μου στον ομοιό, ο άντρας μου αντίθετος!

μου είπε πολλά....

ξεκινήσαμε κατσικίσιο γάλα όλυμπος, κατσικίσιο τυρί, απόλυτη απαγόρευση ζάχαρης, ξηρών καρπών.

παίρνουμε σίλικουμ πρωί βράδυ...

επίσκεψη στις 7 Δεκ.:confused:

καλως ηρθες ρια στην χαζοπαρεα μας!!!!!!!εδω θα βρεις τις λεγομενες χαζομαμαδες με την βουλα,,,,.....να σου ζησει η αθανασια σου ειναι κουκλα....

φεφι και εγω περιμενω ανιψια την πρωτη τον απριλιο ομως...να σας ζησει και να ειναι παντα καλοτυχη....μακαρι να πανε ολα καλα και για την αδερφη μου....ολες οι εγκυουλες να περασετε μαι πανεμορφη εγκυμοσυνη και ολες οι λεχωνιτσες καλα μεγαλωματα....

φιλια φιλια φιλια

με το καλό, ένα γερό μωρό, με έναν πόνο!

συνέχεια έχω την εικόνα της μικρούλας στα μάτια μου! είναι γλύκα!:D

Filoudaki συγχαρητήρια για την καινούρια σου εγκυμοσύνη!

Άντε ο γιόκας σου "μεγάλος" αδερφός, τέλεια!!!

Φέφη καλως δεχτηκατε την καινούρια ανηψούλα, πάντα γερή!

Εμείς κάναμε πρόβα για χριστουγεννιάτικα κουλουράκια σήμερα! Με βοήθησε πολύ η κορούλα μου και ενθουσιάστηκε με την διαδικασία!

Αν γνωρίζετε, την ζύμη που περισσεύει μπορώ να την βάλω κατάψυξη;

Ολόκληρη ή αφού φτιάξω τα σχήματα με το κουπ-πατ;;;

ευχαριστώ καλή μου, ό,τι επιθυμείς! υγεία, αγάπη! με το καλό ό,τι ονειρεύεσαι!

καλημερα κοριτσια τι κανετε? καιρο εχουμε να τα πουμε !

Ρια και χριστινα καλως ηρθατε στην παρεα μας !

φεφη μου να χαιρεστε το καινουριο ανηψακι και θα συνεχισω να στο ευχομαι και στα δικα σου συντομα και με το καλο να μας ανακοινωσεις ταδικασου νεα

ΤΕΝΙΑ μου χαρηκα παρα πολυ Μπραβο με το καλο το νεο μελος ! να εχεις μια καληκαι τελειομηνη εγκυμοσυνη τι ωραια νεα ηταν αυτα τελικα το πηρες αποφαση :wink:.

τι βλεπω κοριτσια εχετε και εσεις επισκεψεις?και εμεις ! Καλα για να μην υπερβαλλω δεν ειναι συχνες και συνηθως το πρωι εκτος απο καποιες φορες που μας περνει ο υπνος και τους 4 μαζι αλλα δεν με πολυ πειραζει γιατι δεν ειναι συχνο και ειναι ωραια !ειδικα οταν ξυπναω και βλεπω τα παιδακια μου να κοιμουνται αγκαλια εκει λεω χαλαλι το πιασιμο γιατι ξυπναω και πιασμενη οταν γινεται αυτο :-( αυτα προς το παρον τα υπολοιπα αλλη στιγμη γιατι κλεινουν τα ματακια μου καληνυχτα κοριτσια !

ευχαριστώ πολύ! να χαίρεσαι την οικογένειά σου με υγεία κ αγάπη!

εσύ καλά μου εύχεσαι, εγώ έκανα μια συζήτηση αυτό το Σάββατο με τον φέφο κ τελείωσε μια για πάντα αυτή η προοπτική. δεν ξανασυζητώ ούτε δέχομαι πειράγματα αστειάκια από τον σύζυγο για 2ο παιδί, αφού μου το δήλωσε ξεκάθαρα ότι δεν θέλει.

πάλι καλά που έχω την Χρύσπα!:cool:

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!

Ρία και Xριστίνα καλώς ήρθατε και να χαίρεστε τα παιδάκια σας.

Τένια πολύ χάρηκα με τα νέα σου, σου εύχομαι καλή εγκυμοσύνη και με ένα γερό μωράκι.

Εμείς πριν από λίγες μέρες καταφέραμε να σταματήσουμε την σκόνη και να αρχίσουμε φρέσκο γάλα για πάνα ούτε συζήτηση ελπίζω μέχρι το καλοκαίρι να καθαρίσουμε. Το στόμα δεν σταματάει καθόλου και πολύ τον χαίρομαι, από ζημιές ότι δεν κάναν τα άλλα τα κάνει αυτός μαζεμένα, έχουμε όλες τις πόρτες κλειδωμένες και έχει να κάνει με σαλοκουζίνα είναι σε φάση που κάνει ανακαίνιση την κουζίνα το ένα συρτάρι πάει.

σε νιώθω με την ανακαίνιση. κ φαντάσου ότι έχω μία! αν είχα άλλες 2 θα έφευγα μετανάστρια στην αλβανία!:lol:

γερά να είναι κ δεν βαριεσαι!

Γεια σας και απο μένα!

Ευχαριστώ όλες σας για τις ευχές!

Νά ναι καλά όλα τα μωράκια που μπήκαν στην ζωή μας πρόσφατα!!!

Εγώ είμαι καλά, θα πάω στη γιατρό 1η Δεκέμβρη, ανήμερα των γενεθλίων μου, για υπέρηχο κλπ.

Το πρόβλημα που έχει προκύψει τώρα είναι με το σπίτι που μένουμε, διότι το ενοίκιο παραείναι ψηλό για τα δεδομένα της εποχής και των οικονομικών μας, και απο το λίγο που ψάξαμε, βρήκαμε οτι έχουν πέσει πάρα πολύ, ακόμα και τα νεόδμητα.

Αλλά 3η μετακόμιση σε ενάμιση χρόνο δεν θα αντέξωωωωω θα τρελαθώ!

Ελπίζω να μας το χαμηλώσει ο ιδιοκτήτης, να τελειώνουμε...

με το καλό τένια μου. θα ακούσετε καρδούλα κ θα ξετρελαθείς.

όσο για το ενοίκιο του το προτείνετε κ ίσως δεχτεί...αν είναι ξύπνιος.

το ίδιο θα κάνουμε κ εμείς με τον φέφο για επαγγελματική στέγη. αν δεχτεί καλώς. αν όχι, την κάνουμε με ελαφρά...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...