Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Lotos είπε:

Είχα πολύ μεγάλες αιμορραγίες ως τον 5ο μήνα...δεν ξέρω πόσες σερβιετες είχα χαλάσει..όλα πήγαν καλά!με το καλό σου εύχομαι !

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! 🎄❤️

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Είχες κάποια αποκόλληση; Πως σου το αιτιολόγησε ο γιατρός σου;

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια, έχω και εγώ ένα θαυματακι που γεννήθηκε τον Οκτώβρη του '09..

Ρε κορίτσια...πότε θα μάθουν επιτέλους να κάνουν κακάκια-τσισάκια στο γιογιο τους :confused::confused:

Τα δικά σας φοράνε ακόμη την πανούλα τους;;

as1cF240g410020MzZkfDQxN2RqfEggQXRoYW5hc2l0c2EgbW95IGVpbmFpLi4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σου Ρια! Και η δικη μου ακομη στην πανα. Χθες βραδυ που μαγειρευα ερχεται και μου λεει "τσισα! Πουφου"! Πολυ γελιο! Βασικα κακα της ειχε κανει αλλα τα λεει ολα "τσισα".

Ολιβακι ισως μπορω αυριο απογευμα. Αν σου βγει στειλε μην. Φιλια!

fS4Kp3.png

ttiMp3.png

Καλησπερα σε όλες. Ρια καλώς ηρθες. Να χαιρεσαι το παιδακι σου. Ολιβ εμενα τα λεει ολα κακα. χαχαχαχα

Καμια φορα οταν το θυμαται μου λεει και παμε τουαλέτα.

Καλημέρα σε όλες! Ρία καλωσόρισες στην παρέα! Να σου ζήσει το κοριτσάκι σου.

Η Αννούλα πήγε εκδρομή με το σχολείο χθες! Τους πήραν για κανένα δίωρο-τρίωρο σε μία παιχνιδούπολη. Από ό,τι μου είπε η δασκάλα της έκλαιγε όταν τους έβαζαν στο λεωφορείο αλλά σε λίγο που μπήκαν όλα τα παιδάκια και τραγουδούσαν, ενθουσιάστηκε! Εκεί που τους πήγαν έπαιξαν κάμποσο και όταν ήρθε η ώρα για φαγητό τούς έβαλαν σε μία μεγάλη αίθουσα με μια τεράστια οθόνη στον τοίχο. Τους έβαλαν κάποιο DVD για να δουν και να φάνε το σάντουίτς τους και εκεί η δική μου πάλι έπιασε το κλάμα, όταν δηλ. άναψαν τη γιγαντοοθόνη. Μάλλον θα την τρόμαξε που ήταν τόσο μεγάλη! Από ό,τι κατάλαβα, ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία για την Αννούλα, θα ένιωσε ανασφάλεια αφού ήταν όλα καινούργια γι' αυτήν, αφού έφευγε και από τον χώρο που γνωρίζει και χωρίς τους γονείς όπως είναι συνηθισμένη να πηγαίνει κάπου εκτός. Από την άλλη, ήταν και μια απότομη αλλαγή ως προς το ότι μεγαλώνει πια και θα πρέπει να προσαρμοστεί σε άλλα δεδομένα. Αυτά είναι τα δικά μας νέα!

Φιλάκια στα παιδάκια σας όλα!!!!

Μικρά ανθρωπάκια, απέραντη ευτυχία!!

Πολύ γέλιο είχαμε εχθές - Δε θέλει να της αλλάζω πάνα όταν έχει κακάκια, γιατί λέει "φοβάται". Οπότε μόλις την πήρα αγκαλιά για να την πάω στο μπάνιο φώναζε: "ΒΟΗΘΕΙΑ"! :-)

:lol:

Γεια σας κορίτσια, έχω και εγώ ένα θαυματακι που γεννήθηκε τον Οκτώβρη του '09..

μην αγχώνεσαι. μια ζωή θα πηγαίνει τουαλέτα!

καλώς όρισες κ εδώ! μανούλα της αθανασίτσας!

Γεια σου Ρια! Και η δικη μου ακομη στην πανα. Χθες βραδυ που μαγειρευα ερχεται και μου λεει "τσισα! Πουφου"! Πολυ γελιο! Βασικα κακα της ειχε κανει αλλα τα λεει ολα "τσισα".

Φιλια!

η Χρυσπα λέει κακά τα τσίσα, κ τα κακά τα λέει κώλο μου, πφφ! κ πιάνει τον πωπώ της!

όταν δε κάνει πριτσάκι πάλι κώλο λέει!:lol:

Καλησπερα σε όλες. εμενα τα λεει ολα κακα. χαχαχαχα

Καμια φορα οταν το θυμαται μου λεει και παμε τουαλέτα.

άμα σου λέει πάμε τουαλέτα μια χαρά είστε! κοντεύετε!

Καλημέρα σε όλες!

Η Αννούλα πήγε εκδρομή με το σχολείο χθες! Τους πήραν για κανένα δίωρο-τρίωρο σε μία παιχνιδούπολη. Από ό,τι μου είπε η δασκάλα της έκλαιγε όταν τους έβαζαν στο λεωφορείο αλλά σε λίγο που μπήκαν όλα τα παιδάκια και τραγουδούσαν, ενθουσιάστηκε! Εκεί που τους πήγαν έπαιξαν κάμποσο και όταν ήρθε η ώρα για φαγητό τούς έβαλαν σε μία μεγάλη αίθουσα με μια τεράστια οθόνη στον τοίχο. Τους έβαλαν κάποιο DVD για να δουν και να φάνε το σάντουίτς τους και εκεί η δική μου πάλι έπιασε το κλάμα, όταν δηλ. άναψαν τη γιγαντοοθόνη. Μάλλον θα την τρόμαξε που ήταν τόσο μεγάλη! Από ό,τι κατάλαβα, ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία για την Αννούλα, θα ένιωσε ανασφάλεια αφού ήταν όλα καινούργια γι' αυτήν, αφού έφευγε και από τον χώρο που γνωρίζει και χωρίς τους γονείς όπως είναι συνηθισμένη να πηγαίνει κάπου εκτός. Από την άλλη, ήταν και μια απότομη αλλαγή ως προς το ότι μεγαλώνει πια και θα πρέπει να προσαρμοστεί σε άλλα δεδομένα. Αυτά είναι τα δικά μας νέα!

Φιλάκια στα παιδάκια σας όλα!!!!

τί καλά!

εμείς είμαστε πάλι γριπωμένες! μύξες, βήχας όλο το βράδυ, ευτυχώς απύρετη κ χωρίς ακροαστικά1

παιδικό δεν την έστειλα σήμερα. ήρθε η πεθερά μου κ την κρατάει.

κατάλαβες Στέλλα; κατάλαβα να λες!

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ, ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΓΓΕΛΑΚΙΑ ΣΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΦΕΡΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΟΣΜΟ (?) ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΟΥΛΑ ΣΤΙΣ 13-10-09, ΚΑΙ ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΤΗΣ ΠΡΙΝ 9 ΜΗΝΕΣ, ΟΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΙΛΗΣΕ, ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΟΨΑΜΕ ΤΗ ΠΑΝΑ,ΔΟΝΤΙΑ, ΦΑΙ , ΟΛΑ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΕ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝΕ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΓΡΙΕΥΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΤΟΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ (ΑΤΟΜΙΚΗ):-). ΖΗΛΕΥΕΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ, ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΓΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ, ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΗΡΕΜΙΣΤΗΚΑ ΧΑΠΙΑ, ΣΙΡΟΠΙΑ, ΕΝΕΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙΛΛΟΥΝ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΗΡΕΜΗ, ΠΡΑΑ,ΚΑΙ ΣΟΦΗ ΜΑΜΑ!!! ΒΕΒΑΙΑ ΦΗΜΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΑΛΛΑ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ....;)

ticker.pngticker.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ, ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΓΓΕΛΑΚΙΑ ΣΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΦΕΡΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΟΣΜΟ (?) ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΟΥΛΑ ΣΤΙΣ 13-10-09, ΚΑΙ ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΤΗΣ ΠΡΙΝ 9 ΜΗΝΕΣ, ΟΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΙΛΗΣΕ, ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΟΨΑΜΕ ΤΗ ΠΑΝΑ,ΔΟΝΤΙΑ, ΦΑΙ , ΟΛΑ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΕ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝΕ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΓΡΙΕΥΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΤΟΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ (ΑΤΟΜΙΚΗ):-). ΖΗΛΕΥΕΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ, ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΓΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ, ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΗΡΕΜΙΣΤΗΚΑ ΧΑΠΙΑ, ΣΙΡΟΠΙΑ, ΕΝΕΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙΛΛΟΥΝ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΗΡΕΜΗ, ΠΡΑΑ,ΚΑΙ ΣΟΦΗ ΜΑΜΑ!!! ΒΕΒΑΙΑ ΦΗΜΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΑΛΛΑ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ....;)

σόρυ για τα κεφαλαία, δε θα ξαναγίνει!

ticker.pngticker.png

Γεια σου Χριστίνα! Καλώς ήλθες στην παρέα μας! Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου, ο Θεός να τους χαρίζει υγεία και χαρά! Όσο για σένα μανούλα, θα πω το χιλιοειπωμένο ΥΠΟΜΟΝΗ!!! Δεν υπάρχει ούτε χάπι, ούτε ενέσεις, ούτε κάτι άλλο για την περίπτωση "μαμά". Θα ήταν καλό αν μπορούσαν να πάρουν τη μικρή στον παιδικό, γιατί με τόση ενέργεια που έχει θα ενθουσιαζόταν αφού κάνουν τόσα πολλά πράγματα! Καλή δύναμη για τη συνέχεια και ο Θεός βοηθός! :)

Μικρά ανθρωπάκια, απέραντη ευτυχία!!

καλως την συνονοματη....χριστινακι ολες σε μια τετοια φαση ειμαστε:wink: ποσο μαλλον εσεις οι διπλομαμαδες....εγω εχω εναν και μαλιστα ησυχο παιδι μπορω να πω ο οποιος παει και παιδικο και βγαζει και ενεργεια(πυρινικη):cool:αλλα.....ωρες ωρες λεω τα ξεκινησω τα ναρκωτικα:-(....εστω να παρω λιγη μορφινη.:rolleyes:...ομως στο τελος της κουραστικης ημερας οταν τον κοιταζω στο κρεβατακι οτ να κοιμαται...οταν το πρωι μου λεει μαμα τσυπνησα(ξυπνησα)καλημερα μαμακα,και σαπαπαω τοοοοοοοοσοοοοοοο πολυ:-) ,λεω αξιζεις ρε μπαγασα,αξιζεις ο,τι μου κανεις .....

χριστινακι πες μου,....δεν ειναι υπεροχα..:tongue:..???

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

καλώς όρισες Χριστίνα στην παρέα μας!

έχεις χιούμορ κ άρα αντέχεις!

να χαίρεσαι τα παιδάκια σου γερά κ χαρούμενα!

όσο για το ότι δεν την πήραν παιδικό....την δική μου την πήραν, αλλά τέτοιος που είναι ο παιδικός ο συγκεκριμένος, σκέφτομαι να την σταματήσω!

δεν ωφελείται σε τίποτα παρά μόνο το ότι έρχεται σε επαφή με άλλα παιδάκια!

είμαι απογοητευμένη από το θέμα διατροφή στον παιδικό, από τό θέμα του να την προσέχουν, αφού κάθε φορά που την παίρνουμε χτυπημένη, ποτέ οι δασκάλες της δεν ήξεραν τίποτα, δεν είδαν τίποτα!

δεν είδα καμία βελτίωση στη συμπεριφορά της!

αρρωσταίνει κάθε φορά που θα την στείλω, για Νοέμβριο πήγε 3 μέρες νομίζω, τις υπόλοιπες άρρωστη είτε με σιρόπια είτε με αντιβίωση. έχω σκάσει! ενώ είναι ένα γερό παιδί, αναπτυγμένο!

το μόνο που με κρατάει κ δεν την έχω σταματήσει ακόμα είναι που της αρέσει το σχολείο, χαίρεται με τα παιδάκια κ κάθε φορά που θα δει την τσάντα της είναι έτοιμη για τον παιδικό!

αύριο πάμε ομοιοπαθητικό. καιρός ήταν! με προβληματίζει βέβαια το ότι ο άντρας μου τον αποκαλεί ηλεκτρολόγο....κάτι μου λέει ότι δεν θα περάσω καλά....

από τη στιγμή που έχω τη βοήθεια της πεθεράς μου, της μαμάς μου για την κόρη μου, έχω την πολυτέλεια να επιλέξω να μου την κρατούν οι γιαγιάδες τα πρωινά που δουλεύω κ κάποια απογεύματα να ψάξω μια δημιουργική δραστηριότητα για να εκτονώνεται, συγκεντρώνεται.

γιατί μη νομίζεις ότι είναι θέμα ερχομού του 2ου παιδιού η τάση για γκρίνια, ξεροκεφαλίαση, κ όλα τα συναφή!όοοοοοοοοοοοοοχι!

το έχουμε κ εμείς στον υπέρτατο βαθμό, καθώς η κοντέσα νομίζει ότι είναι το επίκεντρο του κόσμου. ούτε τσίσα μου δεν με αφήνει να κάνω μόνη μου χωρίς να σπαράξει στο κλάμα!

πάλι την αυτοβιογραφία μου έγραψα ...συμπαθάτε με κόρες!

άντε να μας ζήσουν τα πιτσιρίκια!

Διαφημίσεις

αρρωσταίνει κάθε φορά που θα την στείλω, για Νοέμβριο πήγε 3 μέρες νομίζω, τις υπόλοιπες άρρωστη είτε με σιρόπια είτε με αντιβίωση. έχω σκάσει! ενώ είναι ένα γερό παιδί, αναπτυγμένο!

το μόνο που με κρατάει κ δεν την έχω σταματήσει ακόμα είναι που της αρέσει το σχολείο, χαίρεται με τα παιδάκια κ κάθε φορά που θα δει την τσάντα της είναι έτοιμη για τον παιδικό!

Καλά, μη νομίζεις, και μείς που είμαστε στο σπίτι μας, όλο άρρωστα είναι...

ticker.pngticker.png

καλως την συνονοματη....χριστινακι ολες σε μια τετοια φαση ειμαστε:wink: ποσο μαλλον εσεις οι διπλομαμαδες....εγω εχω εναν και μαλιστα ησυχο παιδι μπορω να πω ο οποιος παει και παιδικο και βγαζει και ενεργεια(πυρινικη):cool:αλλα.....ωρες ωρες λεω τα ξεκινησω τα ναρκωτικα:-(....εστω να παρω λιγη μορφινη.:rolleyes:...ομως στο τελος της κουραστικης ημερας οταν τον κοιταζω στο κρεβατακι οτ να κοιμαται...οταν το πρωι μου λεει μαμα τσυπνησα(ξυπνησα)καλημερα μαμακα,και σαπαπαω τοοοοοοοοσοοοοοοο πολυ:-) ,λεω αξιζεις ρε μπαγασα,αξιζεις ο,τι μου κανεις .....

χριστινακι πες μου,....δεν ειναι υπεροχα..:tongue:..???

υπέροχα είναι βρε αγάπη μου, και κεί που κοιμάτε και το βλέπεις έτσι ύσηχο και γλυκούλη, και λές, α, ωραία, θα κοιμηθώ και γώ επιτέλους με τον αντρούλη μου, ή, α, θα κάνω ένα ωραίο μπάνιο, ξαφνικά, ο μύθοσ γκρεμίζεται και ανοίγου τα , κατα τα άλλα υπέροχα μάτια τους, και σου λέν...'μαμα, κεβατι μπαμπά' ή 'μαμά εζω νάνι,αλαλιά (αγκαλιά)...:twisted:

εγώ το έχω πάρει απόφαση πια...θα γίνω η οσία χριστίνα η παρθένα -μετα απο τόσο καιρό, ε?- η απλητη...χαχαχαχαχα!!!!!

ticker.pngticker.png

Γεια σας κορίτσια!

Ελπίζω να είστε όλες καλά!

Εγώ πέρα από πολλή κούραση, έχω ευχάριστα!

Περιμένουμε νέο μέλος!

Χαίρομαι που θα γίνουμε μεγαλύτερη οικογένεια! Θα χει και ο Αλέξανδρος ένα αδερφάκι να παίζει!!!!

Φιλάκια

ζητωωωωωωωωωω!!!!καλημερα με πολυ καλα νεα!!!!μπραβο σου και σε σενα και στον μπαμπα!!!!να ειστε παντα ευτυχισμενοι οπως αυτην την στιγμη που γραφεις τα καλα νεα!!μια τελειομηνη εγκυμοσυνη........

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...