Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Lotos είπε:

Είχα πολύ μεγάλες αιμορραγίες ως τον 5ο μήνα...δεν ξέρω πόσες σερβιετες είχα χαλάσει..όλα πήγαν καλά!με το καλό σου εύχομαι !

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! 🎄❤️

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Είχες κάποια αποκόλληση; Πως σου το αιτιολόγησε ο γιατρός σου;

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

στελλα μου,4 μηνες που πηγα για δουλεια στο ξενοδοχειο τοναφηνα και εγω μια μερα στην μαμα μου μια στην πεθερα μου!!δεν σου κρυβω οτι σπασανε τα νευρα μου πολλες φορες εκλαιγα...ο λογος ειναι οτι δεν του ελεγαν ποτε οχι...με το που ηθελε κατι και γκρινιαζε το δινανε!!!ασε την μαμα μου απεξω μιας και μπορω να της πω τα παντα και να τσακωθω!!με την πεθερα μου λοιπον ειπα οτι θα τα λεω εξω αο τα δοντια και αυτο εκανα!!της ελεγα χυμα τι δεν θελω και οτι καλο ειναι να μην με κοροιδευει γιατι μπορω να καταλαβω τις αλλαγες του παιδιου μου!!!δενειναι ευκολο αλλα ειναι απαραιτητο...ξεκαθαρισε τι θες απο την πεθερα σου,τις συνηθειες του παιδιου σου...αλλιως στειλε τον παιδικο!!!αυτα και καλη υπομονη!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα και καλή βδομάδα σε όλες μας!

Κι εμάς η Αννούλα έκοψε την πάνα, κι αυτό έγινε με προσπάθεια της δασκάλας της και όχι ιδιαίτερα της δικής μας. Χρησιμοποιούμε είτε το γιογιό είτε την τουαλέτα, ανάλογα με το τι θέλει κάθε φορά. Έχουμε και προτιμήσεις βλέπετε, αναλόγως διαθέσεως :) Μόνο αυτή τη βδομάδα που ήταν άρρωστη την είχα με το πανάκι γιατί είχε διάρροιες συνεχώς και δεν τα έλεγχε πολύ. Το βράδυ έχουμε ακόμη πανάκι και το γεμίζουμε κιόλας! Γενικά θεωρώ ότι κάθε παιδί θα κόψει την πάνα όταν θα είναι έτοιμο και δεν χρειάζεται να τα πιέζουμε. Εμείς είχαμε δοκιμάσει την Αννούλα τον Αύγουστο, αλλά είδαμε ότι δεν πολυκαταλάβαινε, οπόταν το αφήσαμε για μετά. Στο σχολείο όμως, που έβλεπε και τα άλλα παιδάκια, ζήλεψε και ήθελε κι αυτή να πηγαίνει στην τουαλέτα. Όλα τα παιδιά κάποια στιγμή τα καταφέρνουν. Απλά θέλουν τον δικό τους χρόνο.

Olive, ξέρω ότι η Αννούλα είναι ψηλή, όλοι μας το λένε, αλλά ανησυχώ μήπως γίνει υπερβολικά ψηλή, γιατί δεν μου αρέσει. Θα δούμε...

Nik, κι εμάς 93εκ. είναι με 12.900βάρος. Μην ανησυχείς για το ύψος θα ισοφαρίσουν κάποια στιγμή με την ηλικία τους, αλλά και ψηλές να βγούνε πάλι καλές θα είναι :-)

Στελίτσα, κι εγώ στην πεθερά μου την αφήνω εδώ κι ένα χρόνο από τις 7 ως τις 2 αλλά προσπαθώ να μην ανακατεύομαι και πολύ γιατί και για αυτήν δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα να μεγαλώνει στην ηλικία των 70 ένα μωρό. Ωστόσο λέω αυτά που θέλω να κάνει κι απλώς ελπίζω ότι γίνονται. Μου αρκεί που το παιδί μου τους αγαπάει και τους θέλει!

Σας ευχαριστώ για τις απαντησεις. Δεν εχω αφησει ποτε και πουθενα τα παιδια. Θα την παθω την καταθλιψη. Η πεθερα μου μου λεει σε όλα ναι αλλα ποτε δεν τα κανει . Για εκεινη υγεια ειναι το μπουκωμενο παιδι. Θα τους δινει σοκολατες, ειμαι σιγουρη, Θα λεει σε όλα ναι και εγω θα γινω κακια μαμα. Οτι θελει κανει..... Αφηστε που εχει και τα 2 παιδια της κορης της σχεδον όλη μερα. Πως θα κοιταξει 4 παιδια 65 χρονων?????? Θα τσακωθουμε ειναι σιγουρο. Το κακό ειναι οτι ο αντρας μου παντα θα παρει το μερος της. Γκρρρρρ.......

Χριστινακι παιδικο δεν εχουμε λεφτα να τα στειλω. Θα το ηθελα παντως.

Ωχ! Αυτό με τα 4 παιδιά είναι κομματάκι δύσκολο. Οπότε φαντάζομαι αν τα άλλα παιδάκια είναι μεγαλύτερα και ζητάνε σοκολάτες, πατατάκια, δυστυχώς δε θα γίνεται να αρνηθεί στα υπόλοιπα. Μήπως με την κουνιάδα σου (καλά δεν τη λέω-δεν τα πάω καλά με τις συγγένειες) θα μπορούσατε να συμφωνήσετε σε κάποιους κανόνες;

Πάντως θα λεγα, πριν ξεκινήσεις δουλειά να πηγαίνεις κι εσύ στο σπίτι της πεθεράς για να "κόψεις κίνηση" αλλά και να συνηθίσεις λίγο στην ιδέα του αποχωρισμού αφήνοντάς λίγη ώρα κάθε φορά το/ή τα παιδιά;;!! Μία φίλη ωστόσο έχει κάνει το εξής καλό. Πληρώνει για κανά 2ωρο μία κοπέλα για να βοηθάει τη γιαγιά με τα παιδιά και να τα απασχολεί και πιό δημιουργικά. Λέω μήπως και αυτό σου έρχεται πιό οικονομικά από το σταθμό.

Στην αρχή είναι δύσκολα μετά όμως ίσως και να απολαμβάνεις την "ελεύθερη ώρα" σου στη δουλειά :-)

Y.Γ. Άντε να δούμε πότε θα συναντηθούμε τελικά εμείς οι "Νότιες"

καλησπερα σε όλες. Ευχαριστώ για τις ευχες! Ο Βασιλακης εχεις αρχισει προτασουλες. Με ξαφνιαζει γιατι τις πεταει χωρις να το περιμενω. Με τη μικρη τα πάνε τελεια προς το παρον. Τη χαιδευει και τη φιλάει. Βεβαια την καβαλαει και καμια φορα...

:lol:

Kαλησπερα σε όλες. ΤΙ κάνετε? Τι κάνουν τα παιδάκια σας? Να ρωτησω κατι, υπαρχει καμια απο εσας που δουλευει και αφηνει το παιδι στην πεθερα της? Ξεκιναω δουλεια σε 2 μηνες και εχω αγχωθει απο τωρα.

με πεθερά οι σχέσεις είναι δύσκολες. απαιτουν λεπτούς χειρισμούς, δεδομένου ότι εμείς είχαμε παρατράγουδα!

από 3 μηνών την άφηνα στο σπίτι μου, αλλά εναλλάξ ανά εβδομάδα μία η μάνα μου μία η πεθερά μου.

οι γιαγιάδες τα κακομαθαίνουν, αλλά τα λατρεύουν κ τα προσέχουν καλύτερα από μια ξένη! στο τάισμα, άλλαγμα, ύπνο, αγκαλιές!

σοκολάτα δεν δίνουν, αλλά με το ψετόκλαμα αμέσως γίνονται χαλί!

αποτέλεσμα η Χρύσπα να έχει γίενι ελαφρώς όσο πατάει ο ελέφαντας παραχαϊδεμένη.

τελευταίο κρούσμα που με απειλούν να της δώσουν σοκολάτες.

όταν είδαν τοίχος από εμένα, τότε το γύρισαν ότι θα δώσουν αργότερα όταν θα ζηλεύει από τα άλλα παιδιά.

όταν τους είπα ότι στα 5 χρόνια η Χ θα έχει άποψη κ θα προτιμά τα υγειινά.

μόνο οι γονείς θα δώσουμε σοκολάτα όταν κρίνουμε κατάλληλο! αν, όταν, πόσο, πώς!

βέβαια, όταν άλλος σου μεγαλώνει το παιδί, έχει κ άποψη.

από τη μαμά μου μαθαίνω τα πάντα, καλά κ στραβά κ το πολύ πολύ να την ξεφωνίσω.

την άλλη...όπως κ να της πω...εγώ χάνω το χρόνο μου το σάλλιο μου, το δίκιο μου.

άσε ιστορίες για αγρίους.

τώρα στρώσαμε!

αλλά κ πάλι, αν δεν είναι η μάνα σου! μάμησέ τα!

Σας ευχαριστώ για τις απαντησεις. Δεν εχω αφησει ποτε και πουθενα τα παιδια. Θα την παθω την καταθλιψη. Η πεθερα μου μου λεει σε όλα ναι αλλα ποτε δεν τα κανει . Για εκεινη υγεια ειναι το μπουκωμενο παιδι. Θα τους δινει σοκολατες, ειμαι σιγουρη, Θα λεει σε όλα ναι και εγω θα γινω κακια μαμα. Οτι θελει κανει..... Αφηστε που εχει και τα 2 παιδια της κορης της σχεδον όλη μερα. Πως θα κοιταξει 4 παιδια 65 χρονων?????? Θα τσακωθουμε ειναι σιγουρο. Το κακό ειναι οτι ο αντρας μου παντα θα παρει το μερος της. Γκρρρρρ.......

Χριστινακι παιδικο δεν εχουμε λεφτα να τα στειλω. Θα το ηθελα παντως.

δημόσιο παιδικό; εγώ την Χ την στέλνω σε δημοτικό σταθμό.

όταν δεν είναι συναχωμένη.

ο άντρας σου είναι ο καθρέφτης του άντρα μου στο θέμα αυτό!:lol:

Ωχ! Αυτό με τα 4 παιδιά είναι κομματάκι δύσκολο. Οπότε φαντάζομαι αν τα άλλα παιδάκια είναι μεγαλύτερα και ζητάνε σοκολάτες, πατατάκια, δυστυχώς δε θα γίνεται να αρνηθεί στα υπόλοιπα. Μήπως με την κουνιάδα σου (καλά δεν τη λέω-δεν τα πάω καλά με τις συγγένειες) θα μπορούσατε να συμφωνήσετε σε κάποιους κανόνες;

Πάντως θα λεγα, πριν ξεκινήσεις δουλειά να πηγαίνεις κι εσύ στο σπίτι της πεθεράς για να "κόψεις κίνηση" αλλά και να συνηθίσεις λίγο στην ιδέα του αποχωρισμού αφήνοντάς λίγη ώρα κάθε φορά το/ή τα παιδιά;;!! Μία φίλη ωστόσο έχει κάνει το εξής καλό. Πληρώνει για κανά 2ωρο μία κοπέλα για να βοηθάει τη γιαγιά με τα παιδιά και να τα απασχολεί και πιό δημιουργικά. Λέω μήπως και αυτό σου έρχεται πιό οικονομικά από το σταθμό.

Στην αρχή είναι δύσκολα μετά όμως ίσως και να απολαμβάνεις την "ελεύθερη ώρα" σου στη δουλειά :-)

τό τί άκουσα για τις κρέμες holle, τα λαχανικά, τη διατροφή που της κάνω....

ακόμα ακούω.

έχουν δικαίωμα παραπάνω να πουν, αφού την προσέχουν, αλλά ξεκαθαρίζω σε κάθε ευκαιρία, χαμογελαστή πλεόν-το έχω μάθει το ποίημα- ότι κουμάντο για το παιδί κάνω εγώ κ ο φέφος.-

κουραγιο κ καλή αρχή!

Διαφημίσεις

Y.Γ. Άντε να δούμε πότε θα συναντηθούμε τελικά εμείς οι "Νότιες"

Nai ναι πρεπει να συναντηθουμε. Το θεμα ειναι οτι η κορη της δεν δουλευει. Καθεται και βλεπει τηλεοραση και δεν θελει ταπαιδια μες τα ποδια της.... !!!

Μπα για γυναικα χλωμο. Αχ υπομονη θα κανω γιατι να μην δουλέψω δεν γινεται. Ελπιζω μονο να μην με ξεχασουν.

Φεφι αν ζουσε η μανουλα μου δεν θα καθομουν καν να το συζητησω. Αλλα στην πεθερα δεν μπορω να πω και πολλα. Ακομα δεν της το εχω πει πως παω για δουλεια. Σκεφτομαι αυτο το ηλιθιο υφος της χαρας που θα εχει. Θα την απειλήσω ευγενικα πως αν δω κατι διαφορετικο απο αυτα που θα συμφωνησουμε θα παραιτηθω απο τη δουλεια. Εννοειται οτι θα της πω μεταξυ μας αυτα. Αχ θα χοντρυνουν τα παιδια μου και θα γινουν κακομαθημένα....... Συγνωμη αν σας ζαλισα με το θεμα αλλα ολη μερα αυτο σκεφτομαι.

Καλημέρα κορίτσια!

Πότε θα σταματήσω να ξυπνάω στις 6 για "γαλατάκι μαμά!";

Στέλλα μην το σκέφτεσαι καθόλου καλύτερα στην γιαγιά με τις παρεξενιές της παρά μόνο του με ξένη γυναίκα μες στο σπίτι.

Ξέρεις τι βλέπω από νταντάδες στις παιδικές χαρές που πηγαίνω; Οι περισσότερες αδιάφορες κάθονται στο παγκάκι και τα παιδάκια ξεσαλώνουν (και αυτό είναι κάτι που δεν μπορείς να ελέγξεις, το εκτός σπιτιού).

Κι εγώ στη θέση σου τα ίδια θα σκεφτόμουν για την πεθερά αλλά 1ον προέχει η δουλειά στις μέρες μας και 2ον είναι εγγόνια τους και τα αγαπούν άρα τα προσέχουν! Με εμάς έχουν ψιλοπροβληματάκια χιχι!

Από την άλλη αυτό που λέτε για σοκολάτες κλπ

Προτιμώ ένα παιδάκι που αν δει κάτι και το ζηλέψει να το προσφέρω πχ ένα μπισκοτάκι μιράντα με σοκολάτα, παρά να είναι στερημένο γιατί όλα αυτά τα μη βγαίνουν στην εφηβεία και στην ενηλικίωση πιστεύω.

Ας τρώει όλα τα υπόλοιπα το φρούτο, το κρεας, το ψάρι, τα λαχανικά και δεν χάθηκε και ο κόσμος για μια παρασπονδία!

Καλημέρα και καλό σκ να έχουμε!!!!!!!!!!!!

εντιτ: δεν σας πηραν σε κανεναν απο τους παιδικους της γειτονιας μας;

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Όσο έχει καλό καιρό μέσα δεν κρατιέμαι με τίποτα (εγώ όχι η μικρή), αλλά άν θέλετε κάποιο Σ/Κ να έρθετε σπίτι μας που θα έχει πιό κρύο, πολύ ευχαρίστως! Το μόνο που φοβάμαι είναι που η Δανάη έχει μάθει το ντα-ντά και δε ξέρω πώς θα τα βρούνε μεταξύ τους. Εμένα δεν πηγαίνει παιδικό και με τα παιδάκια της βγαίνει το "δικό μου"! Εσείς τί λέτε;

Διαφημίσεις

Γεια σας και απο μας! Περασε και ο Οκτωβριος και πλεον εχουμε 2χρονα παιδακια! Απο ο,τι διαβαζω ειστε ολες καλα, και τα ζουζουνια ομοιως. Στελλα μου σε καταλαβαινω , αλλα θα συμφωνησω απολυτα με την Ολιβ, στο κατω κατω θα ειναι για λιγους μηνες, το Μαιο μπορεις να κανεις αιτηση και με λιγη τυχη απο τον Σεπτεμβριο να τα στελνεις σταθμο που ειναι πιο ελεγχομενο περιβαλλον. Οντως ομως θα πρεπει να τα προετοιμασεις , αφηνε τα σιγα σιγα για καμια ωριτσα και αυτα θα συνηθισουν και εσυ. Ολιβακι και εμενα ξυπναει, αλλοτε 5, αλλοτε 3, 6, ο,τι ωρα της κατεβει. Καποιοι μου ειπαν πως κακως την ταιζω, αλλα δεν μπορειτε να φανταστειτε τι φωνη κανει!! Μονο αμα καταλαβει πως ετοιμαζεται το γαλα ηρεμει οποτε..... Παντως προσωπικα ειμαι μεγαλη χαζομαμα, αλα οσα κανει μου φαινονται απιστευτα! Πειτε μου ο,τι το παθαινετε και εσεις να μην ανησυχω πως θα αποβλακωθω!! Φιλια σε ολες!

fS4Kp3.png

ttiMp3.png

Σας ευχαριστώ για τις απαντησεις. Παιδικο δεν θελει ο αντρας μου με τιποτα να πάνε. Ουφ. Εγω τον προτιμω. Τα παιδια δεν προκειται να τα αφησω αν δεν ειμαι στη δουλεια. Σας επριξα.... Θα κανω υπομονη.

Καλημέρα κορίτσια!

Έχω τραπέζι σήμερα και μαγειρευω φουλ!!!!

Λοιπόν τι λέτε για τρίτη απόευμα και βλέπουμε το που;

Αναριτα όλα τα παιδάκια στην ίδια φάση του "δικο μου" είναι από πάνω θα είμαστε δεν ανησυχώ, ενας πανικος είναι αναμενόμενος :-)

Νικ κι εγώ το ίδιο κάνω όποτε θέλει γάλα της δίνω (γιατί πίνει ελάχιστο)

Στέλλα είναι δύσκολο, αλλά όταν θα πηγαίνεις στη δουλειά θα ξεχνιέσαι και δεν θα σκέφτεσαι (όλη την ώρα) ότι είναι στην πεθερα σου....

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Πολύ γέλιο είχαμε εχθές - Δε θέλει να της αλλάζω πάνα όταν έχει κακάκια, γιατί λέει "φοβάται". Οπότε μόλις την πήρα αγκαλιά για να την πάω στο μπάνιο φώναζε: "ΒΟΗΘΕΙΑ"! :-)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...