Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Lotos είπε:

Είχα πολύ μεγάλες αιμορραγίες ως τον 5ο μήνα...δεν ξέρω πόσες σερβιετες είχα χαλάσει..όλα πήγαν καλά!με το καλό σου εύχομαι !

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! 🎄❤️

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Είχες κάποια αποκόλληση; Πως σου το αιτιολόγησε ο γιατρός σου;

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ναι, συμφωνώ με την christinapgr, θα σου το ζητήσει μόνη της όταν θα είναι έτοιμη. Θα το ακούσεις και δεν θα το πιστεύεις! Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε.

Μικρά ανθρωπάκια, απέραντη ευτυχία!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα σε όλες. Ευχαριστώ για τις ευχες σας στο facebook. Να χαιρομαστε όλες τα παιδακια μας.

Εμενα κανει στη λεκάνη κακακια όταν τον βαζω. τον βλέπω να παει να σφιχτει τον βάζω και του αρεσει. Μου το εχει ζητησει και εκεινος καποιες φορες. Το θυμαται όμως οταν θηλάζω και δεν μπορώ να παω και τα κανει στην πάνα. Ελπιζω να το κοψει καποια στιγμη.

Τι κανουν τα μωρά σας?

χρόνια πολλά Βασιλάκη, να ζήσεις γερός κ ευτυχισμένος να σε καμαρώνουν οι γονείς σου!

χρόνια πολλά κ ευτυχισμένα σε όλα τα παιδάκια, να είναι γερά κ χαρούμενα να τα καμαρώνουμε οι γονείς!

στο θέμα πάνα ομολογώ ότι το φταίξιμο είναι όλο δικό μου, καθότι το παιδί μπορεί να ήταν έτοιμο από καιρό, αλλά ούτε εγώ είχα πολύ χρόνο ούτε υπομονή, είχαμε γενικώς πολύ φόρτωμα το διάστημα που περασε (καλοκαίρι) κ έτσι παρόλο που όσες φορές την δοκίμασα κοιμόταν βράδυ κ μεσημέρι στεγνή με βρακάκι, την ημέρα τα έλεγε όλα κακά κ δεν άντεξα πάνω από 2 μέρες.

τώρα πλεόν λέει κακά από πριν, αλλά κάνει κρύο κ επειδή κάθεται κάτω, αν κ έστρωσα χαλιά, δεν το σκέφτομαι για βρακάκι.

επειδή πάει κ παιδικό, μου είχαν πει οι νηπιαγωγοί να το αφήσω για αργότερα.

δεν ξέρω αν κάνω καλά, τύψεις έχω, αλλά έχω κ πεπερασμένα όρια αντοχής.

είμαστε μια εβδομάδα παιδικό, 2 σπίτι αρρωστούλες.

τί σιροπάκι δίνεις νκκ στην Αννούλα; εμείς προσπάν κ από Παρασκευή αέριους. χάλια βήχας.

και εγω προσπαν δινω!!!!κοριτσια εγω ειχα σοβαρο θεμα με λαρυγγιτιδα...επαθε 2 φορες λαρυγγικους σπασμους και παρατριχα να παω νοσοκομειο.ετσι λοιπον μετα απο αρκετη κορτιζονη αντιβιωση και αλλα πολλα αρχισαμε οοιοπαθητικη!!!!!!πρεπει να ομολογησω μετα αποαλλες 2 κρισεις που επαθε και εεωσα ομοιοπαθητικο χαπι και ΟΧΙ κορτιζονη το παιδι αναπνευσε και παλι καλα....εδω και ενα μηνα την ξεκινησαμε και δεν εχει παθει τπτ ξανα...χτυπαω ξυλο βεβαια αλλα αν αυτο ωφειλεται στην ομοιοπαθητικη ειμαι παρα πολυ χαρουμενη!!!!δεν του δινω τπτ μονο αμα νιωσει κατι ή εχει μυξες καλω την γιατρο μου-ομοιοπαθητικο και μου λεει τι να του δωσω.εχω προληπτικα καποια χαπια στο σπιτι (για πυρετο για λαρυγγιτιδα κ.α)και αν χρειαστουν θα τα δωσω!!επισης δεν δινω πλεον γαλατα τυπου νουνου κιντ κτλ αλλα κατσικισιο ή ολυμπος που ειναι υψηλης παστεριωσης 'η ενα ντοπιο που εχουμε εδω το οποιο ειναι φρεσκο 2 ημερων!!!!τα αγελαδινα μου ειπαν οτι καμια φορα κανουν τις λειμωξεις μιας και οι αγελαδες ειναι τιγκα στην ορμονη και ολα αυτα περνανε στο γαλα της!!!!!

αυτααααααααα.....φεφι μην νιωθεις τυψεις!!!!σημασια εχει οτι παραδεχεσαι τα ορια σου και πιστεψε με ειναι πολυ σημαντικο!!!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

τί σιροπάκι δίνεις νκκ στην Αννούλα; εμείς προσπάν κ από Παρασκευή αέριους. χάλια βήχας.

Καλημέρα μανούλες! Αυτή την τελευταία φορά που αρρώστησε η Αννούλα είχε οξεία λαρυγγοτραχειοβρογχίτιδα (έτσι μου την έγραψε η γιατρός). Της έκανα μασκούλες με pulmicort ανα 12ωρο και της έδινα επίσης τα σιρόπια Ventolin και Benylin 3 φορές τη μέρα. Η γιατρός μού είχε γράψει και αντιβίωση (Zithromax) σε περίπτωση που χειροτέρευε, αλλά ευτυχώς δεν χρειάστηκε. Αντιπυρετικό έδινα panadol και μια φορά που δεν έπεφτε ο πυρετός χρειάστηκε να της βάλω υπόθετο.

Μικρά ανθρωπάκια, απέραντη ευτυχία!!

Διαφημίσεις

η Χρύσπα μέχρι σήμερα έχει πάρει 3 φορές κλαριπέν. κ οι 3 λόγω ερεθισμένου λαιμού, από τον ιούνιο έως αρχές Οκτώβρη. έλεος!

τα παναντολ δεν την πιάνουν όταν έχει πυρετό, ούτε τα αποτέλ, μόνο σιρόπι πονστάν!

το αέριους το πήραμε πρώτη φορά την περασμένη παρασκευή.

το προσπάν το έχουμε σταθερά!

την ομοιοπαθητική την σκέφτομαι να την δοκιμάσω κ εγώ για την αγαπούλα, καθότι πόση αντιβίωση πιά;

επειδή έχουμε βήχα που επιμένει, την ρωτησα για αλοιφούλες για επάλειψη κ σταγόνες ευκάλυπτου σε νερό πάνω στο καλοριφέρ στο δωμάτιο που κοιμόμαστε αγκαγιά για να ανοίξει το σύστημα, να μην μπουκώνει!

αυτό με το κατσικίσιο το έμαθα από την αδερφή μου που πηγαίνει πλέον την ανεψιά μου σε ομοιοπαθητικό κ βρήκε την υγειά του το παιδί.

εμείς πίνουμε αγελαδινό φρέσκο όλυμπος κ γιαούρτι πρόβειο όλυμπος με μέλι.

δεν πείθομαι κ εύκολα ρε γμτ!

η δυσανεξία ή η αλλεργία διαπιστώνεται με εξετάσεις, όχι με υποθέσεις κ πάνω σε μια υπόθεση να δώσεις οδηγίες για να κόψει ένα παιδί το αγελαδινό γάλα.

το εβόλ κατσικίσιο δεν μυρίζει άσχημα, το ξέρω από την αδερφή μου.

αλλά δεν τολμώ να δοκιμάσω στη μικρή κάτι που μπορεί να την οδηγήσει στο να κόψει εντελώς το γάλα...

γενικά η διατροφή που προτείνουν οι ομοιοπαθητικοί είναι φυτικές ίνες (βρώμη κ τα συναφή), κατσικίσιο, όχι ζάχαρη, φρούτα κ λαχανικά.

όχι αντιπυρετικά ακόμα κ στα 39άρια, μόνο αν είναι νύχτα για να κοιμηθεί...

από την άλλη παθολόγος μας είπε...αυτό που δεν θέλετε οι γονείς να δώσετε, δηλαδή την αντιβίωση, την δίνουν οι ομοιοπαθητικοί ασυσκεύαστη, κ όταν σε κάποιες περιπτώσεις φτάσει στο αμήν η κατάσταση τότε έρχονται οι γονείς στους κλασικούς γιατρούς κ αρχίζουν τις ενέσεις, που σημαίνει 3πλάσια αντιβίωση σε ενέσιμη μορφή.

δεν ξέρω τί να σκεφτώ!

τα βλέπω όλα θολά κ εμπιστοσύνη δεν ξέρω πού πρέπει να δείξω!

καλημέρα.

χθες απόγευμα αργά πήγα σε φαρμακείο με ομοιοπαθητικά, το τόλμησα!

της ξεκίνησα από βράδυ σταγόνες εχινάκειας, σταγόνες από Κ9 (εκχύλισμα λουλουδιών, μη ρωτάτε περισσότερα δεν ξέρω): κ τα δύο για ενίσχυση ανοσοποιητικού!

επιπλέον για τον τωρινό βήχα μας ξεκίνησα από σήμερα πρωί σιροπάκι φυσικό του κορρέ με μέλι, θυμάρι κ άλλα βοτάνια.

μου έδωσε κ δώρο σταγονίτσες από εκχύλισμα ιτιάς άσπρης κ μου υποσχέθηκε ότι σε μισή ώρα πέφτει ο πυρετός με αυτές.

θα τα δοκιμάσω γιατί ειλικρινά δεν αντέχω άλλο την ιδέα των σιροπιών, του πονστάν (εδώ εγώ η ίδια που τα έκλεισα τα 35 δεν μπορώ να πάρω πονστάν, γιατί με πονάνε τα νεφρά μου, η αγαπούλα μου είναι κρίμα)...

κ κυρίως συμφωνήσαμε με τον άντρα μου να πάμε κάποια στιγμή κ σε ομοιοπαθητικό για το παιδί, να δούμε κ από εκεί τί παίζει, να έχουμε προσωπική άποψη.

μακάρι να δούμε χαϊρι!

αρχικα η ομοιοπαθητικος δεν μου ειπε να κοψω το αγελαδινο γαλα...απλα μου προτεινε οτι το κατσικισιο ειναι καλυτερο...μου το ειχε πει και π παιδιατρος οταν ηταν μωρο αλλα οχι πριν το πρωτο χρονο της ζωης του!!!οσο για το αντιπυρετικο δεν μου ειπε να μην παρει ντεπον!!!αντιθετα...προχτες το βραδυ τον επιασαν παλι λαρυγγικοι σπασμοι!!!!!!!!!!πηγα σε 2 παιδιατρους για αλλη γνωμη και οι 2 μου ειπαν οτι εχει ιωση η οποια μετατρεπει την ιωση σε λαρυγγιτιδα!!ο δικος μου παιδιατρος αν και μεγαλος ειπε να συνεχισω την ομοιοπαθητικη αν γινετε καλα το παιδι αλλα να εχω στο σπιτι την κορτιζονη για καλο και για κακο!!!ο 2ος καραγιοζακος με ειρωνευτικε και επεμενε να δωσω κορτιζονη...με τα πολλα μιλωντας με την ομοιοπαθητικο μου η οποια τονιζω οτι ειναι παθολογος μου ειπε να δωσω το ομοιοπαθητικο χαπι και να ειμαι σε επικοινωνια κα8ε 3 ωρες μαζι της!!πυρετο εκανε το παιδι που ειναι καλο και σημαινει οτι η λαρυγγιτιδα περναει και βγαινει η ιωση στην επιφανεια(κοκκινος λαιμος με φουσκαλιτσες)μου εχει δωσει λοιπον χαπι για τον πυρετο μπελαντονα και μου ειχε πει οτι ΔΕΝ ειναι αντιπυρετικο ομως κανει καλο για τον πυρετο....ετσι οταν πηγε 38 εδωσα μπελαντονα και οατν πηγε 38.7 εδωσα κανονικα ντεπον. αυτο ηταν ο πυτερος επεσε και δεν ξανανεβηκε!!!καλο ειναι να εχουμε ομοιοπαθητικους που δεν ειναι κολλημενοι με την μπαλα!!!πονσταν δεν προκυτε να του δωσω ποτεεεεε....εγω εχω να παρω 15 χρονια μετα απο κολλικο νευρου που επαθα μετα απο πονσταν απο πονους περιοδου!!!δοκιμασε καντιλ!!!εγω δινω υποθετα ντεπον γιατι δεν μου πινει σιροπια!!!!το παιδι μου σημερα ειναι καλα κοιμηθηκε το βραδυ χωρις βηχα!!αλλη μια φορα γλυτωσα την κορτιζονη και αυτο με κανει ιδιαιτερα χαρουμενη!!!

wg46ge0puogpbep1.png

φεφι μου το να πας σε ενα φαρμακειο και να παρεις κατι δεν κανεις τπτ!!!ενας ομοιοπαθητικος σου περνει μια συνεντευξη που αφορα το παιδι και μιλαμε τα παντα μεχρι τι χρωμα κακα κανει!!!!!μην πειραματιζεσαι ετσι απο μονη σου!!!στην αρχη για 5 μερες μου εδωσε κατι χαπακια (ασβεστιου ουσιαστικα)που αφορα το προφιλ του παιδιου μου!!!!!αλλο πινει ενα παιδι που εχει κρυα ποδια να φανταστεις απο ενα που εχει ζεστα!!!!!!

wg46ge0puogpbep1.png

Διαφημίσεις

τα διάβασα καλή μου, τα γνωρίζω από την αδερφή μου. δεν παρακάμπτω τον ομοιοπαθητικό. ξέρω κ σε ποιόν θα την πάμε. απλά το έκανα για να πείσω τον άντρα μου ότι είμαι αποφασισμένη κ δεν υποχωρώ.

πάντως πονστάν ξανά δεν δίνω. τέλος.

ούτε αέριους, γιατί με τρόμαξαν οι παρενέργειες που διάβασα.

το σιροπάκι του κορρέ είναι εντελώς φυσικό.

η εχινάκεια επίσης.

το άλλο...θα δούμε.

πάντως ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.

μάκια!

καλα κανεις και δεν υποχωρεις.εμενα ο καλος μου ηρθαμε σε σημειο που τσακωθηκαμε αγρια οταν αποφασισα να τον παω σε ομοιοπαθητικο παρολο που ειναι εναντιον των φαρμακων!!!!ομως πλεον δεν λεει τπτ που σημαινει οτι καπου εχει χαρει και αυτος αλλα ο αντρικος εγωισμος ειναι μεγαλυτερος!!δεν με νοιαζει να αποδειξω οτι ειχα δικιο ή αδικο φτανει να ειναι καλα το παιδι μου!!!

φιλακια

wg46ge0puogpbep1.png

τα ίδια κ χειρότερα. έφτασα σε σημείο να υστεριάσω κ την εβδομάδα που μας έρχεται θα κλείσουμε ραντεβού στον ομοιοπαθητικό.

διάβασα κ ορισμένα πράγματα για εμβόλια, ιδίως τα πολλαπλά κ έχω φρικάρει.

κ για σαμπουάν αφρόλουτρα...επίσης φρίκαρα!

γενικά, όσο διαβάζω, τόσο χάνω πάσα ιδέα!

δεν είναι να έχεις εμπιστοσύνη πουθενά!

καλησπερα σε όλες. Ευχαριστώ για τις ευχες! Χρονια πολλα και στα 2 μικροτερα παιδακια!!!

Τι κανετε? Ο Βασιλακης εχεις αρχισει προτασουλες. Με ξαφνιαζει γιατι τις πεταει χωρις να το περιμενω. Με τη μικρη τα πάνε τελεια προς το παρον. Τη χαιδευει και τη φιλάει. Βεβαια την καβαλαει και καμια φορα...

Kαλησπερα σε όλες. ΤΙ κάνετε? Τι κάνουν τα παιδάκια σας? Να ρωτησω κατι, υπαρχει καμια απο εσας που δουλευει και αφηνει το παιδι στην πεθερα της? Ξεκιναω δουλεια σε 2 μηνες και εχω αγχωθει απο τωρα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...