Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

και εγω την βαζω μπρουμητα για να ξεκουραζετε δεν την αφηνω καθολου μονη της γιατι φευγει που την βρισκει τοση δυναμη απορω :confused::rolleyes: χρειαζετε απ οτι μου ειπανε για να κανουν και λιγο γυμναστικουλα.Την βαζω και στο γυμναστιριο βεβαια μετα απο λιγο βαριεται :-(

οσο γαι το ονομα και εμενα το Δαναη μ αρεσει

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εμενα παλι αμα τον βαλω μπρουμυτα κλαιει δεν γουσταρει καθολου!!!στερεωνει το κεφαλι του αλλα οχι καλα!παντως νομιζω οτι λεει και μενα αγκου ή κατι τετοιο τουλαχιστον!!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

γεια σας κορίτσια! Χθες γυρίσαμε από Κέρκυρα. Ήταν πολύ ωραία κ η μπουμπού ήταν κυρία στο ταξίδι.

Λία, θα είμαι Θεσ/κη μετά τις 30/12, οπότε μάλλον θα βρεθούμε από τη νέα χρονιά.

Εχουμε ένα γυμναστήριο της φίσερ πράις κ κολλάει με τα παιχνίδια κ ειδικά με έναν καθρέφτη που έχει μια φατσούλα από πίσω.

Το ξενύχτι καλά κρατεί. Προσπαθώ να την ταίζω καλά κατά της 11με 12 το βράδυ, αλλά μάταια, την ταίζω κ στη μία κ στις 3...κ πάει 5 το πρωί... Αυτά τα νέα μας.

Αναρίτα κι εγώ προτιμώ το Αριάδνη!!!Αλλά και το Δανάη μου αρέσει...

Χριστινάκι με τα καλαμάρια μου θύμισες τον πατέρα μου και την θεία μου που πάνε για καλαμάρια...Η θεία μου έμενε Σύρο και πήγαινε συχνά και όταν μετακόμισε Αθήνα τον κόλλησε και τον πατέρα μου και πάνε αρκετά απογεύματα για καλαμάρια...Είναι τέλεια πάντως τα φρέσκα καλαμάρια...Μιαμμμμ

Κι εμένα μου αρέσει το μαγείρεμα αλλά βαριέμαι το σιδέρωμα...Στην Αθήνα επειδή δούλευα είχα γυναίκα εδώ όμως που ήρθα δεν βρήκα ακόμα και αναγκαστικά τα κάνω μόνη μου εγώ που δεν είχα σιδερώσει σχεδόν ποτέ!!!Άστα...

Φροσάκι μου ευτυχώς το παιδάκι σου είναι καλύτερα τώρα...Μα καλά μερικοί δεν σκέφτονται καθόλου????Πως πας κυρά μου άρρωστη σε νεογέννητα ε???Τι να πω...Και είναι μεγάλη πίκρα να αποχωρίζεσαι το παιδάκι σου αλλά έχεις και τα διδυμάκια και πρέπει να τα προστατέψεις...

Εμείς έχουμε το ρηλάξ κούνια της Gracco το Sweet Peace που παίζει και μουσική αλλά κι εμένα ακόμα δεν πολυκάθεται...Επίσης μας έχουν κάνει δώρο και γυμναστήριο αλλά ακόμη δεν την έχω βάλει εκεί...

Σήμερα κοιμάται όλη μέρα η δικιά μου...Χθες έφαγε στις 1 το βράδυ, μετά την πήρε ο μπαμπάς της να την κοιμίσει και ξύπνησε σήμερα το μεσημέρι στις 1:30 για να φάει και μετά στις 4:30 ξαναέφαγε και ξανακοιμήθηκε μέχρι τις 10 όπου την ξύπνησα για να φάει και να την κάνω μπάνιο..Και να φανταστείτε ότι βγήκαμε βόλτα το απόγευμα και δεν ξύπνησε καθόλου!!!

Μπούλα άντε να κανονίσουμε να βρεθούμε όταν πας Θεσσαλονίκη...

Κατερινάκι που είσαι καλέ τα βράδυα και με αφήνεις μόνη μου ε????

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Εδω ειμαι σημερα :P μας ταλαιπωρησε αυτα τα βραδια ασε :(πονανε τα ουλη της κακομοιρας και ηταν μεσα στην γκρινια :cry: το καημενο δεν κοιμοταν καθολου σημερα της εβαλα την αλοιφουλα αυτη και τωρα κοιματε δεν ξερω για ποσο αλλα τουλαχιστον κοιμηθηκε λιγο:(

Διαφημίσεις

Εδω ειμαι σημερα :P μας ταλαιπωρησε αυτα τα βραδια ασε :(πονανε τα ουλη της κακομοιρας και ηταν μεσα στην γκρινια :cry: το καημενο δεν κοιμοταν καθολου σημερα της εβαλα την αλοιφουλα αυτη και τωρα κοιματε δεν ξερω για ποσο αλλα τουλαχιστον κοιμηθηκε λιγο:(

Αχ μωρέ το παιδάκι σου κρίμα είναι να ταλαιπωρείται....Βγάζει δοντάκια ε???Άντε βιάζεται να μεγαλώσει μου φαίνεται...:DΣου εύχομαι να σου κοιμηθεί σαν πουλάκι σήμερα για να ηρεμήσεις κι εσύ και αυτή λίγο...

Εμένα μια χαρά είναι το πουλάκι μου απλά κοιμόταν όλη μέρα σήμερα και τώρα είναι ακόμα ξύπνια και μου κάνει χαρούλες, μου γελάει, μου μιλάει...

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Ωραια οποτε σημερα εχεις πολυ καλη παρεα :tongue:μακαρι να κοιμηθει να ξεκουραστει και αυτη λιγο το απογευμα δεν κοιμηθηκε καθολου ειχα δουλειες εγω και ελειπα απο το σπιτι και ηταν ανησυχη μου ειπε η μαμα μου και οταν γυρισα ηθελε παιχνιδακια οποτε δεν ξεκουραστηκε ;) Βιαζετε δεν λες τιποτα σε ολα της αφου οταν εχουμε παρεα σπιτι δεν κοιματε οσοι ησυχια και να κανουμε η καλυτερη της ειναι να την εχουμε μαζι και να καθετε μην της ξεφυγει τιποτα κοτσομπολακι ειναι:tongue:

κατερινακι εγω θα σε καληνυχτισω παω να ξαπλωσω μπας και καταφερω να δω κανενα εργο και εγω με τον αντρα μου που εχουμε καιρο να δουμε ραντεβου αυριο :tongue:

Καληνύχτα Κατερίνα μου και καλή ξεκούραση...Άντε τώρα που κοιμάται η μπέμπα ευκαιρία είναι να ευχαριστηθείς τον άντρα σου....

Διαφημίσεις

unique_mammy=Λία, 34, καθηγήτρια αγγλικών, Θεσσαλονίκη

christinapgr=χριστινα, 30, βρεφονηπιαγωγος,Κρητη

stellitsa1978=Στέλλα, 31, προγραματίστρια Η/Υ, Αθήνα

Μπούλα=Έλενα,32, καθηγήτρια φυσικής αγωγής, Θεσσαλονίκη

astarti=Κατερίνα, 28, Φιλόλογος, Λάρισα

katval = Κατερινα 25 δουλευω σαν πωλητρια (καλυτερα λεφτα )τελειωσα λογιστικα ασχοληθηκα λιγο κα μ αυτο και σπουδαζω στο ΕΑΠ Ελληνικο πολιτισμο, Ροδος

mariazante=Μαρία,28,φιλολογος,Ζακυνθος(αν και δυστυχως μενω Πυργο Ηλειας γιατι ερωτευτηκα!!!!!!!!αλλα μου αρεσει να γραφω Ζακυνθο γιατι αυτη ειναι η πατριδα μου!

filoudaki = Τένια, 32, χειρ. οδοντίατρος, Αθήνα

frosobal = Φρόσω, 34, καθηγήτρια, Αθήνα

dora27= Ντορα, 34, καθηγητρια γερμανικων, Θεσσαλονικη

catwoman = Κατερίνα 35, Γραφιστρια, δουλέυω σε καθημερινή εφημερίδα, Αθήνα

Ελπίζω με το copy paste να μην ξεχασα καμια...

Καλημέρα σε όλες!!!

Σημερα με βρηκε ευτυχώς η christinapgr και ετσι μπορω και πάλι να σας μιλάω. Θα μπορουσα να σας γραψω απο το μεσημέρι αλλα εκατσα πρώτα και διαβασα τα νέα σας για να ειμαι λιγακι ενημερη...

Εμεις γεννησαμε στις 15/10 και δυστυχώς στις 35 ημέρες σηκώσαμε πυρετο και τρεχαμε στο ΠΑΙΔΩΝ!!!

Μας πήραν αμεσως ευτυχώς γιατι γινόταν της κακομοίρας 5 ώρες αναμονη!!!

Μας εκαναν εισαγωγή και μας καναν χιλιες εξετάσεις, σε αυτην την ηλικία κανουν και παρακέντηση για να δουνε διαφορα πραγματα

Μας διεγνωσαν ωτιτιδα και κατσαμε εκει 5 μέρες (ευτυχως καθαρισαμε γρηγορα και μας εδιωξαν) με ενδοφλέβια αντιβίωση το καημενούλη μου που της ειχαν βάλει ναρθηκα στο χερακι της για να στεκεται η πεταλούδα... τι να σας πώ...

Πέρα απο αυτη την ταλαιπωρία ειμαστε πολύ καλά, κοιμόμαστε αρκετα μερα-νύχτα εχθες κοιμηθηκαμε γυρω στις 2 τα ξημερώματα ξυπνήσαμε για φαγητο στις 8.15 ξανακοιμηθηκαμε στις 9 και ξυπνήσαμε στις 11.45

Σημερα ομως που ηθελα να κάτσω να σας γραψω απο νωρίς κοιμηθηκε πριν απο λίγο. Ποναγε η καημένη γιατι απο σήμερα τα κακά της ειναι πια κρεμώδης και επρεπε να ζοριστει μαλλον περισσότερο, ειχε να κάνει απο προχθες και εκανε κατι βρωμερες κλανιές... τι να σας πώ!

Βρε κοριτσια να ξέρατε ποσο μου λείψατε, ποσο ηθελα να σας εχω αυτο τον καιρο να λέμε τις εμπειρίες μας. Ο μεγαλος μου γιος ο οποιος εχει γενέθλια την ιδια μέρα με την μπέμπα (ναι τα καταφερα!!!) ειναι πια 5 χρονων και δεν θυμαμαι τιποτα απο αυτη τη περίοδο της ζωής του, ασε που εχουμε οπως φανταζεστε και θεματα ζηλιας!!!

Εχω τοσα νεα να σας γραψω που σας τα λέω λίγο μπερδεμένα εγω μεχρις στιγμής της δίνω αποκλειστικά δικο μου γάλα και εχω σε ετοιμοτητα της Nan σε περιπτωση που χρειαστει γαλα και δεν ειμαι εκει, την μπέμπα αν χρειαστει την κρατάει η μαμά μουδεν εχω πάει ακομα για δουλειά και μάλιστα την Δευτερα πήρα και την υπογραφη απο τον προϊσταμενο (που ειναι πολύ μ$#%@ς γενικά) για να πάρω το μειωμενο ωραριο μαζεμένο που αυτο σημαίνει οτι αν απάνε ολα οπως τα υπολογίζω θα γυρίσω στη δουλειά τον Μαϊο - Ιούνιο!!!

Η μπεμπα μου ξαναξύπνησε μπουκωμένη και δε λέει να ξανακοιμηθει σας φιλώ όλες!!!

Μιχάλης 15/10/04, Μπέμπα 15/10/09

ξεχασα να σας πώ κατι πολύ σημαντικο που θα σας το αναλύσω αυριο ή μαλλον σημερα αργοτερα...

προσοχη σε οσους βγαζουν ΕΡΠΗ ειναι πολύ επικίνδυνο για τα παιδακια μας και μεχρι την ηλικία των 5-6!!! Προσοχη!!!

Μιχάλης 15/10/04, Μπέμπα 15/10/09

Κορίτσιαααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σας βρήκα επιτέλους!!!!!!!!!!!

Τέτοιο ψάξιμο, ούτε σε αναζήτηση θησαυρού δεν θα έκανα!!!

Από που να αρχίσω!!!!

Στις 2/12 πήγαμε στην παιδίατρο και κάναμε το πρώτο μας εμβόλιο. Ήμασταν 60 εκατοστά, 5120. Γελάμε από τον πρώτο μήνα, και έχουμε γίνει πολύ ομιλητικές!!! Αγκού, αμπού, πρρρ και συνδιασμός των παραπάνω για πολύ ώρα. Έχουμε ερωτευτεί το μαξιλάρι μας! Τι λόγια του λέμε!!! Καθόμαστε και την κάνουμε χάζι!!! Επίσης μα αρέσει πολύ το χριστουγεννιάτικο δέντρο μας!!! Άλλο χάζι εκεί!

Δυστυχώς, μας έχουν τρελάνει οι κολικοί. Τρελοί πόνοι, το μωρό μου... Με πιάνει απελπισία όταν κλαίει και δεν μπορώ να κάνω τίποτα!!!

Ο γιος μου έχει πρόβλημα με τα αυτιά του και ξεκινήσαμε θεραπεία με κορτιζόνη, γιατί έχουν υργό τα αυτιά του, το οποίο έχει γίνει ζελέ και δεν ακούει καλά, χάνειτο 30%. Πήραμε πρώτα αντιβίωση για να ρευστοποιηθεί λίγο το ζελέ και με την κορτιζόνη ελπίζουμε να απορροφηθεί. Αν όχι, θα κάνουμε επέμβαση για να το αφαιρέσουμε. Μας σταμάτησε τον παιδικό, γιατί η κορτιζόνη ρίχνει το ανισοποιητικό σύστημα και είναι πιο εύκολο να κολλήσει κάτι.

Αυτά τα νέα μας εν συντομία!!!

Νατάσα σε ευχαριστώ για την βοήθεια!!!

Χάρηκα πολύ που σας βρήκα ξανά!!!

9eOhp2.png

uzrQp2.png

url

Καλημέρααααααααααααααααααααααα

Κατερίνα και Όλγα επιτέλους ξανά ήρθατε να σας ζήσουν τα μωράκια σας.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

[quote name='filoudaki;59743

σημερα αστεια αστεια τον ζυγισα και ειναι 5490 και γεννηθηκε 3350! το μπουλουκι μου!!!

Τένια τι το ταϊζεις το μωράκι σου' date=' θέλουμε και εμείς..........[/font']

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...