Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

• Μου αρέσει 1

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχαχαχα!!!συνταγη εεε???να σου πω και εγω και ο αντρας μου ειμαστε σαν αδερφια αυτος εχει μπλε ματια (εξου και το καμαρι μου) και εγω πρασινο....φεφι μου θυμισε μου ποια εισαι γιατι στις πιο πισω σελιδες το εχεις γραψει αλλα που να ψαχνω τωρα??

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Τί κάνετε Κοριτσάκια?

Χρόνια πολλά σε όλα τα παιδάκια του Οκτώβρη!

Εμείς έχουμε αύριο γενεθλια, και τα γιορτάσαμε το Σάββατο, σε πολύ στενό κύκλο, γιατί κάποιοι φίλοι δεν μπόρεσαν να έρθουν. Αλλά περάσαμε ωραία, και ακόμα καλύτερα πέρασε ο Αλεξ.

Του πήρα δώρο πλαστοζυμαράκια πλει ντο, και έχει γίνει το δωμάτιό του χάλια!

Αλλά χαλάλι του, του αρέσει τόσο πολυ το ''μπεϊ ντοβββ'' όπως το λέει!

να ζήσεις άλεξ κ χρόνια πολλά, μεγάλος να γίνεις με άσπρα μαλλιά, παντού να σκορπίζεις της γνώσης το φως κ όλοι να λένε να ένας σοφός!

χρόνια σου πολλά κ γλυκά με υγεία!

Διαφημίσεις

filoudaki Χρόνια Πολλά να τον χαιρόσαστε! Τα πάρτυ με τα λίγα άτομα είναι τα καλύτερα γιαυτές τις ηλικίες!

Εμείς της πήραμε δώρο έναν εκσκαφέα! Είπαμε είμαστε λίγο αγοροκόριτσα ή να το θέσω πιο κομψα έχει ευρύ φάσμα ενδιαφερόντων...χαχαχα!!!

christina χρόνια πολλά και σε εσάς! Πόσο ψηλός είναι ο γιός σου!? Μοιάζει με 3 χρόνων παιδάκι στις φωτο!

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Χρονια πολλα σε όλα τα μωρακια.....

Χριστινα εμενα εχει ο αντρας μου ιδια ματια με του γιου σου αλλα κανενα παιδι δεν τα πηρε. Ο Βασιλάκης εχει του μπαμπα μου (και δικα μου) μεγαλα καστανα με τεραστιες βλεβαριδες και η Αργυρω εχει της μαμας μου, χακι ματια. Ουτε παραγγελια να τα ειχα.

olivaki μου η αληθεια ειναι οτι ολοι μου λενε να επιβεβαιωσω την χρονολογια γεννησης...χαχαχα!!στην ταξη του φαινεται ξεμπαρκος στο μποι λες και εχει μεινει στην ιδια ταξη χαχαχαχα!!!!

στελλα μου τα παιδια μας ολαααααααα ειναι πανεμορφα!!!!!!αλλωστεεχουμε ζησει εδω ολες τις πρωτες γεννες και νιωθω οτι ολα τα παιδια ειναι και δικα μου!!!

γλυκες μου....σας φιλω!!

wg46ge0puogpbep1.png

Καλημέρα μανούλες!! Ελπίζω να είστε καλά και τα παιδάκια σας ακόμη καλύτερα! Χρόνια Πολλά Καλά Ευτυχισμένα Υγιή και Χαρούμενα σε όλα τα εορτάζοντα παιδάκια! Και κυρίως στις μανούλες, γιατί ας μην ξεχνάμε ότι μία γέννηση παιδιού είναι μια μεγάλη αλλαγή για τη μανούλα και μάλλον θα έπρεπε τη μέρα των γενεθλίων των παιδιών μας να γίνεται διπλή γιορτούλα, δηλαδή και για τη μανούλα που άλλαξε η ζωή της μία για πάντα με τον ερχομό του μωρού της!! Φιλοσοφίες πρωί πρωί :)

Εμείς είμαστε καλά, η Αννούλα έβαλε -πριν καμιά δεκαριά μέρες- εμβόλιο ηπατίτιδας Α. Επίσης, μετρηθήκαμε και έχουμε ύψος 93 εκ. (αν και με δική μου μέτρηση τη βρίσκω 90-91 εκ.) και βάρος 11.600 κιλά. Λίγες μέρες μετά το εμβόλιο γριπώθηκε γερά, περάσαμε καμιά βδομάδα με πυρετούς, βήχα, μυξούλες και όλα τα συνοδευτικά του πακέτου. Κάνουμε ακόμη μασκούλες, παίρνουμε σιρόπι και ο Θεός βοηθός! Σήμερα την πήραμε πάλι στο σχολείο, το πεθύμησε τόσες μέρες σπίτι...

Αυτά τα δικά μας νέα. Εύχομαι καλή συνέχεια σε όλες και φιλάκια πολλά στα παιδάκια σας!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μικρά ανθρωπάκια, απέραντη ευτυχία!!

Καλημέρα μανούλες!! Ελπίζω να είστε καλά και τα παιδάκια σας ακόμη καλύτερα! Χρόνια Πολλά Καλά Ευτυχισμένα Υγιή και Χαρούμενα σε όλα τα εορτάζοντα παιδάκια! Και κυρίως στις μανούλες, γιατί ας μην ξεχνάμε ότι μία γέννηση παιδιού είναι μια μεγάλη αλλαγή για τη μανούλα και μάλλον θα έπρεπε τη μέρα των γενεθλίων των παιδιών μας να γίνεται διπλή γιορτούλα, δηλαδή και για τη μανούλα που άλλαξε η ζωή της μία για πάντα με τον ερχομό του μωρού της!! Φιλοσοφίες πρωί πρωί :)

Εμείς είμαστε καλά, η Αννούλα έβαλε -πριν καμιά δεκαριά μέρες- εμβόλιο ηπατίτιδας Α. Επίσης, μετρηθήκαμε και έχουμε ύψος 93 εκ. (αν και με δική μου μέτρηση τη βρίσκω 90-91 εκ.) και βάρος 11.600 κιλά. Λίγες μέρες μετά το εμβόλιο γριπώθηκε γερά, περάσαμε καμιά βδομάδα με πυρετούς, βήχα, μυξούλες και όλα τα συνοδευτικά του πακέτου. Κάνουμε ακόμη μασκούλες, παίρνουμε σιρόπι και ο Θεός βοηθός! Σήμερα την πήραμε πάλι στο σχολείο, το πεθύμησε τόσες μέρες σπίτι...

Αυτά τα δικά μας νέα. Εύχομαι καλή συνέχεια σε όλες και φιλάκια πολλά στα παιδάκια σας!!!!!!!!!!!!!!!!!

Περαστικά σας!! Κι εμείς σήμερα έχουμε γενέθλια :-) κι εύχομαι να 'ναι όλα τα παιδάκια μας πάντα γερά κι ευτυχισμένα!

Πείτε κοπέλες, πώς τα πάτε εσείς με τα γιογιό; Καμία πρόοδος; Εμένα αρνείται να καθίσει έστω και για λίγο, αλλά κι αν κάτσει λίγο απλώς κοροϊδεύει. Μάλλον πάμε για το επόμενο καλοκαίρι...

Διαφημίσεις

ΑΝΑΡΙΤΑ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!!!!!!!!!!!!

Υγεία πάνω απόλα!

εμείς την πάνα την κόψαμε από αρχές καλοκαιριού. Δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο απλά είχα παρατηρήσει κάποια στιγμή που την άφησα γυμνούλα ότι της έφυγαν λίγα τσίσα και τα κράτησε πίσω, τότε θεώρησα ότι είναι έτοιμη και ξεκινήσαμε σε 1 εβδομάδα τα είχαμε καταφέρει. Θεωρώ ότι κάθε παιδάκι έχει το ρυθμό του σε αυτό, αν δεν είναι έτοιμη ακόμη ας το για αργότερα!

ΝΚΚ πολύ ψηλά κορίτσια είστε! Περαστικά σας!

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

χρονια πολλα σε ολα τα γλυκοπαιδακια!!!

εμενα εδω και 6 μηνες που εχει κοψει την πανα(18 μηνων) εχω βρει οικονομικα τουλαχιστον την υγεια μου!!λιγο το πρωι που ξυπναει στις 6 και φωναζει μαμααααααααααα τσιχιαααααααααα με χαλαει αλλα δεν πειραζει!!!αναριτα μου μια αποφαση ειναι αστην με το βρακακι της θα βραχει 2 3 4 5 φορες θα μαθει οτι παμε λεκανι για τσισα!!θα συμφωνησω απολυτα με την ολιβ οτι ειναι και θεμα παιδιου οταν θελει και ειναι ετοιμο και αυτο!!

wg46ge0puogpbep1.png

Καλημέρα και καλή βδομάδα σε όλες μας!

Κι εμάς η Αννούλα έκοψε την πάνα, κι αυτό έγινε με προσπάθεια της δασκάλας της και όχι ιδιαίτερα της δικής μας. Χρησιμοποιούμε είτε το γιογιό είτε την τουαλέτα, ανάλογα με το τι θέλει κάθε φορά. Έχουμε και προτιμήσεις βλέπετε, αναλόγως διαθέσεως :) Μόνο αυτή τη βδομάδα που ήταν άρρωστη την είχα με το πανάκι γιατί είχε διάρροιες συνεχώς και δεν τα έλεγχε πολύ. Το βράδυ έχουμε ακόμη πανάκι και το γεμίζουμε κιόλας! Γενικά θεωρώ ότι κάθε παιδί θα κόψει την πάνα όταν θα είναι έτοιμο και δεν χρειάζεται να τα πιέζουμε. Εμείς είχαμε δοκιμάσει την Αννούλα τον Αύγουστο, αλλά είδαμε ότι δεν πολυκαταλάβαινε, οπόταν το αφήσαμε για μετά. Στο σχολείο όμως, που έβλεπε και τα άλλα παιδάκια, ζήλεψε και ήθελε κι αυτή να πηγαίνει στην τουαλέτα. Όλα τα παιδιά κάποια στιγμή τα καταφέρνουν. Απλά θέλουν τον δικό τους χρόνο.

Olive, ξέρω ότι η Αννούλα είναι ψηλή, όλοι μας το λένε, αλλά ανησυχώ μήπως γίνει υπερβολικά ψηλή, γιατί δεν μου αρέσει. Θα δούμε...

Μικρά ανθρωπάκια, απέραντη ευτυχία!!

Eυχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Απλώς αναρωτιόμουν αν θα πρέπει να πάρω άδεια :-/ για να την εκπαιδεύσω ή να περιμένω να το ζητήσει μόνη της; Βέβαια αν το αφήσω γυμνούλι, "της φεύγουν" και λέει τσίσα αλλά κλαίγοντας και ζητώντας την πάνα της. Δε θέλει να κάτσει στο γκιογκιό ή τη λεκάνη.

αναριτα μου,ασε το παιδι οταν θαειναι ετοιμο θα το κανει...εσυ απλα να της αναφερεσαι που και που οτι παμε λεκανη και ας της φορας πανα...μην τρελενεσαι...οταν θα θελησει θα στο ζητησει!!!

wg46ge0puogpbep1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...