Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

• Μου αρέσει 1

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα μανουλίτσες...

Ο Ανδρέας γιόρτασε τα γενέθλιά του με 2 πανηγυρικές τούμπες (1 για κάθε έτος υποθέτω) και λίγες μέρες μετά κατάφερε να ρίξει και τη γιαγιά του κάτω τραβώντας τη. Ευτυχώς δεν έσπασε κανείς τους τίποτα αλλά απορώ με αυτό το παιδί. Πείτε μου βρε κορίτσια...μόνο το δικό μου είναι "ατρόμητο" και δε χαμπαριάζει τίποτα? Τώρα τελευταία ανεβαίνει σε καρέκλες, τραπέζια, καναπέδες και "βουτάει" στην κυριολεξία πάνω σε όποιον κάθεται πιο πέρα και ας υπάρχει μεγάλη απόσταση...νομίζει πως πάντα θα τον πιάσει κάποιος? Είναι αναπτυγμένος για την ηλικία του (1 μέτρο ύψος, 14.800 κιλά, 26 και πάμε για 27 νούμερο παπούτσι) δε λέω αλλά πως να του δώσουμε να καταλάβει ότι είναι επικίνδυνα πράγματα? Του το εξηγούμε και εγώ και ο άντρας μου (μπορεί να λέει μετρημένες λέξεις αλλά καταλαβαίνει τα πάντα είτε κυπριακά είτε ελληνικά) αλλά σε αυτό το θέμα μάλλον κάνει τον κινέζο. Μάλιστα γελάει σα να έχει κατορθώσει κάτι φοβερό και πηγαίνει και το ξανακάνει. Ουυυφφφ δηλαδή! Αν κάποιες από σας έχετε παρόμοια θέματα πείτε μου τι κάνετε γιατί δεν μπορώ συνέχεια να πηγαίνω να τον σηκώνω για να τον κατεβάσω κάτω, τουλάχιστον μέχρι να κλείσω το 3μηνο πρέπει να προσέχω (άσχετα αν πρακτικά δε γίνεται).

Επίσης Στελλίτσα και Κατερίνα εσείς που γεννήσατε το 2011 δεν έχουν ανοίξει αντίστοιχα καφέ για τους γονείς του 2011, 2012 κτλ? Βλέπω ότι έχει σταματήσει στο 2010 εδώ.

Φρόσω να σου ζήσουν οι παίδαροί σου και χρόνια πολλά προκαταβολικά σε όλα τα παιδάκια του Οκτωβρίου που έχουν γενέθλια...

Φιλιά πολλά!

ntJAp3.pngdeIep3.pngoYt2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Φροσω να τους χαιρεσαι! Πολύχρονοι να ειναι.

Καφε υπαρχουν αν κοιταξεις πιο κάτω. για όλους τους μήνες.

Τι ανεπτυγμένος που ειναι ο Αντρικος!!!! Εμενα του χρονου θα ειναι τοσος.

Την αγκαλια δεν τη γλυτωνεις. Εγω με την κοιλάρα εκανα μπανιο τον Βασιλάκη, τον πηγαινα στο κρεβατι του και ολες τις δουλειες του σπιτιου κανονικα. Τι να κάνεις?

χρόνια πολλά σε όλα τα πιτσιρίκια Οκτωβρίου, με υγεία κ καλή πρόοδο!

από ζωηράδα καλή μου, είμαστε στα ίδια, ίσως κ χειρότερα!

δεν καταλαβαίνει πόνο, δεν παίρνει από μη κ όχι, δεν πα να μαλλιάσει η γλώσσα μου να εξηγώ τί πρέπει κ τί δεν πρέπει κ γιατί...με κοροϊδεύει μάλιστα με επαναλήψεις λέξεων!

κατά τα άλλα ...κόψαμε την ημερήσια πιπίλα.

θα κόβαμε κ την βραδινή, αλλά ο μπαμπάς της είναι ψυχοπονιάρης κ την πάει πίσω!

εγώ δεν χαμπαριάζω από γκρίνια ή ψευτόκλαμα! έχει πάθει ανοσία το ακουστικό μου σύστημα!

εμείς χάσαμε βάρος, λόγω ιώσεων, αλλά δεν θυμάμαι πόσο ζυγίζουμε.

πάντως ψήλωσε κ λέπτυνε! κ κάνει γλύκες...μέσα στις παλαβωμάρες της είναι μια όμορφη ψυχούλα, τρυφερή κ χαδιαρα! χαϊδεύει όποιον αγαπάει, φιλάει κ χώνει την μουρίτσα της στα μουτράκια μας αγκαλιάζοντάς μας στο κεφάλι!

λιώνω λέμε!

γερά να είναι όλα τα παιδάκια κ με το καλό τα σποράκια!

Kαλησπέρα κοριτσάρες!!!!!!!!!!!

Έχω πολύ καιρό να γράψω είχα χάσει τον κωδικό αλλά πριν λίγες μέρες τον βρήκα.

Λία μπράβο να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη και ένα γερό μωράκι.

Χρόνια πολλά σε όλα τα μωράκια μας.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

διχρονίζουμε σήμερα!

χρόνια πολλά σε όλα τα παιδάκια που διχρόνισαν κ που σύντομα κλείνουν τα 2 χρόνια!

να τα χαιρόμαστε γερά κ χαρούμενα! καλή πρόοδο!

Νικολέτα μου, να τις χαιρόμαστε τις αγαπούλες!

Διαφημίσεις

διχρονίζουμε σήμερα!

χρόνια πολλά σε όλα τα παιδάκια που διχρόνισαν κ που σύντομα κλείνουν τα 2 χρόνια!

Χρόνια Πολλά!!!!

Να τα εκατοστήσει, να την χαιρόσαστε, να είναι γερή και τυχερή!

Κάνατε παρτάκι σήμερα?

Χρόνια Πολλά και στα υπόλοιπα μωράκια του Οκτωβρίου!:D

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

διχρονίζουμε σήμερα!

Να μας ζήσουν fefi μου και πάντα με υγεία!!!!!!! Πέρασαν κιόλας δυο χρόνια!!! Να τις χαιρόμαστε κι εμείς και όλοι οι γονείς που γιορτάζουν τα παιδάκια τους!

Εμείς δεν κάναμε τίποτα το ξεχωριστό, είχαμε επισκέψεις από μερικούς φίλους, κάποια δωράκια για την Αννούλα, λίγα μπαλόνια εδώ κι εκεί και κάμποσο παιχνίδι!

Μικρά ανθρωπάκια, απέραντη ευτυχία!!

Χρόνια Πολλά!!!!

Να τα εκατοστήσει, να την χαιρόσαστε, να είναι γερή και τυχερή!

Κάνατε παρτάκι σήμερα?

Χρόνια Πολλά και στα υπόλοιπα μωράκια του Οκτωβρίου!:D

ευχαριστώ πολύ, να έχουμε υγεία κ αγάπη να καμαρώνουμε τα βλαστάρια μας, όλες μας!

είχαμε μερικές απώλειες, λόγω αρρώστων, ...αλλά τελικά είχαμε τους παππούδες κ τις γιαγιάδες μαζί μας.

κόψαμε τούτα, που τόσο ενθουσίαζε την Σύσα.

από Σάββατο που ήμασταν στα γενέθλια της πρωτοξαδέρφης της καταχάρηκε με την τούτα, τα παιχνίδια, το τραγουδάκι, τα παλαμάκια κλπ!

όλη μέρα την Κυριακή μιλούσε για την τούτα. της έλεγα λοιπόν ότι θα φυσήξει τα κεράκια κ θα σβήσουν.

φτάνει εκείνη η ώρα να σβήσει τα κεράκια της, πλησιάζει στην τούρτα κ τί λέει; "όσι, τζηζ":o;):confused::P.

ποιός! η Σύσα! που της λέω "μη Χ στην κουζίνα, καίει" κ εκείνη απτόητη απλώνει χέρι, συνέχεια αυτό το βιολί.:roll:

κ τώρα που έπρεπε να σβήσει κεράκια έδειξε "υπευθυνότητα":rolleyes::tongue:.

της λέω "φύσα όπως φύσηξε ο λύκος το σπίτι από το γουρουνάκι κ το έριξε κάτω.

"λύυυυυυυυυυυυκοοοοοοοοο, φουυυυυυυυυυ"

τότε πήρε μπρος το σπλάχνο μου κ φύσηξε!:mrgreen:

Χρονια πολλά σε όλα τα μωρακια. Να ειναι παντα καλότυχα και με υγεια!

Πως περασατε τα γεννεθλια?

ωραία ήταν! πήραμε πολλά δώρα! χάρηκε πολύ! του χρόνου πάλι με υγεία κ με πολλά παιδάκια!

Να μας ζήσουν fefi μου και πάντα με υγεία!!!!!!! Πέρασαν κιόλας δυο χρόνια!!! Να τις χαιρόμαστε κι εμείς και όλοι οι γονείς που γιορτάζουν τα παιδάκια τους!

Εμείς δεν κάναμε τίποτα το ξεχωριστό, είχαμε επισκέψεις από μερικούς φίλους, κάποια δωράκια για την Αννούλα, λίγα μπαλόνια εδώ κι εκεί και κάμποσο παιχνίδι!

πολλά γλυκά φιλάκια στην Αννούλα!

έχω νέο: το Σάββατο με άφησε κ της έκανα κοτσιδάκια! γιούπι! χωρίς να γκρινιάξει! ήταν το κάτι άλλο. προσεχώς θα τις ανεβάσω στο φέης!

όλη μέρα χθες ήμουν έτοιμη να κλάψω από χαρά! δεν συγκρίνεται με τίποτα η πληρότητα που μου προσφερει το παιδί!

είναι ό,τι καλύτερο έχω κάνει, ό,τι πιο γεμάτο, αληθινό ζω!

θυμόμουν τις πρώτες ώρες μαζί της κ ακόμα κ τώρα είμαι έτοιμη να ρίξω το κλάμα της αρκούδας μάνας!

όλα τα παιδάκια να είναι γερά κ εμείς οι γονείς να μπορούμε να τους προσφέρουμε όσα χρειάζονται!

Καλησπερα σε όλες. Τι καλα που περασατε. Εμεις παλι μεταξυ μας και φετος θακανουμε τα γεννεθλια του. Να ειμαστε καλά του χρονου θα καλεσουμε και κοσμο. (αχ ετσι ελεγα και περισι.)

Διαφημίσεις

κοριτσια τι κανετε χρονια πολλα σ ολα τα μωρακια που ειχαν γενεθλια και σε οσα θα εχουν !

τι κανετε?Εμεις ειχαμε γενεθλια την δευτερα 10 του μηνα αλλα τα καναμε το σαββατο η αληθεια τα επισηα και ενα μινι παρτακι την δευτερα στο παρτυ η μαριστελλα ειχε ενθουσιαστει που ειδε το σπιτι στολισμενο με μπαλονια με την τινκερμπελ παντου και μετα με τα παιχνιδια τα παιδια δεν σταματησε να χορευει αφου η καημενη νυσταξε και δεν πηγενε για υπνο ! την δευτερα ενθουσιαστικε με το δωρο που της εφερε η μια νονα ενα αυτοκινητο ηλεκτροκινητο και δεν εχει σταματησει να κοβει βολτες περνει και το μωρο μαζι και παει :Dθα σας βαλω και φωτο αυτες τις μερες και περιμενω να δω και τις δικες σας:tongue:

Σεβουλα μου σορρυ για χτηεσ περασε η μερα και δεν προλαβα να κατσω να σου ευχηθω να ζησεις πολυχρονη και σου ευχομαι του χρονου να εχεις και αλλο μωρακι !;)

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Κοριτσάκια τί κάνετε;

Πώς είναι τα μωράκια σας;

Χρόνια πολλά σε όσα είχαν τα γενεθλιάκια τους!

Εμείς περάσαμε 2 ιώσεις οικογενειακώς. Τώρα είμαστε καλά!

Κλείσαμε και τα 2 μας! Αρχίσαμε να μιλάμε και να είμαστε πολύ παιχνιδιάρηδες!

Αύριο τους πάμε και τους 3 για το εμβόλιο της γρίπης.

Δεν λέει να χτυπάμε 40αρια ομαδικώς...

Καλημερα σε ολες! Τι κανετε? Χρονια πολλα σε οοολα τα Οκτωβριανα παιδακια (καθοτι μωρακια δεν τα λες πια). Λια με το καλο το νεο μελος ! Διαβαζω τα νεα σας ανελλιπως, αλλα που χρονος για τα περαιτερω. Αχ, τι μαγικα που γινονται αυτα τα ζουζουνακια οσο μεγαλωνουν, εμενα με τρελαινει το ποσο χαρα βρισκουν απο μικρα πραγματακια. Εμεις εχουμε γενεθλια στις 29, αλλα δεν ξερουμε ουτε το ποτε ,ουτε τι τι ακριβως θα κανουμε γιατι ο μπαμπας μας δουλευει εκεινη την μερα αν και Σαββατο.

fS4Kp3.png

ttiMp3.png

κοριτσια τι κανετε χρονια πολλα σ ολα τα μωρακια που ειχαν γενεθλια και σε οσα θα εχουν !

τι κανετε?Εμεις ειχαμε γενεθλια την δευτερα 10 του μηνα αλλα τα καναμε το σαββατο η αληθεια τα επισηα και ενα μινι παρτακι την δευτερα στο παρτυ η μαριστελλα ειχε ενθουσιαστει που ειδε το σπιτι στολισμενο με μπαλονια με την τινκερμπελ παντου και μετα με τα παιχνιδια τα παιδια δεν σταματησε να χορευει αφου η καημενη νυσταξε και δεν πηγενε για υπνο ! την δευτερα ενθουσιαστικε με το δωρο που της εφερε η μια νονα ενα αυτοκινητο ηλεκτροκινητο και δεν εχει σταματησει να κοβει βολτες περνει και το μωρο μαζι και παει :Dθα σας βαλω και φωτο αυτες τις μερες και περιμενω να δω και τις δικες σας:tongue:

....σορρυ για χτηεσ περασε η μερα και δεν προλαβα να κατσω να σου ευχηθω να ζησεις πολυχρονη και σου ευχομαι του χρονου να εχεις και αλλο μωρακι !;)

χρόνια πολλά στην Μαριστέλλα, να την καμαρώνετε γερή κ ευτυχισμένη!κ τσαχπίνα!;)

η δική μας φωτογραφική τα έφτυσε ...:(:mad: κ πού λεφτά για αγορές!

ευχαριστώ πολύ για τις ευχές κ ιδίως για την τελευταία, μακάρι Παναγία μου!

Καλησπερα σε όλες. Τι καλα που περασατε. Εμεις παλι μεταξυ μας και φετος θακανουμε τα γεννεθλια του. Να ειμαστε καλά του χρονου θα καλεσουμε και κοσμο. (αχ ετσι ελεγα και περισι.)

άμα σου πω ότι κ αυτό έχει τη χάρη του;

δεν έχεις τον φόβο των ιώσεων κ κυρίως μπορείς να εξυπηρετήσεις καλύτερα τους καλεσμένους!

υγεία να έχουμε κ όλα θα γίνουν!

Κοριτσάκια τί κάνετε;

Πώς είναι τα μωράκια σας;

Χρόνια πολλά σε όσα είχαν τα γενεθλιάκια τους!

Εμείς περάσαμε 2 ιώσεις οικογενειακώς. Τώρα είμαστε καλά!

Κλείσαμε και τα 2 μας! Αρχίσαμε να μιλάμε και να είμαστε πολύ παιχνιδιάρηδες!

Αύριο τους πάμε και τους 3 για το εμβόλιο της γρίπης.

Δεν λέει να χτυπάμε 40αρια ομαδικώς...

χρόνια σας πολλά!

κ η μικρή μου έκανε το αντιγριπικό, γιατί είχαμε βαρεθεί μία εβδομάδα παιδικό, μία σπίτι άρρωστη!

πάντα να είναι τόσο χαρούμενα!

Καλημερα σε ολες! Τι κανετε? Χρονια πολλα σε οοολα τα Οκτωβριανα παιδακια (καθοτι μωρακια δεν τα λες πια). Λια με το καλο το νεο μελος ! Διαβαζω τα νεα σας ανελλιπως, αλλα που χρονος για τα περαιτερω. Αχ, τι μαγικα που γινονται αυτα τα ζουζουνακια οσο μεγαλωνουν, εμενα με τρελαινει το ποσο χαρα βρισκουν απο μικρα πραγματακια. Εμεις εχουμε γενεθλια στις 29, αλλα δεν ξερουμε ουτε το ποτε ,ουτε τι τι ακριβως θα κανουμε γιατι ο μπαμπας μας δουλευει εκεινη την μερα αν και Σαββατο.

από τώρα θα σου τα πω τα χρόνια πολλά κ γλυκά με υγεία! για να μην το ξεχάσω.

όσο για τα γενέθλια...μία τούρτα, λίγα μπαλόνια αρκούν για να πάρουν χαρά!

η δικιά μου ακόμα μιλάει για την τούτα κ κάνει φου!:tongue:

φιλούρες σε όλες!:)

χρονια πολλα σε ολα τα παιδακια μας!!!!!!!!!!!!χρονια καλα να εχουν και ευτυχισμενα!!!!

εγω σταματησα την δουλεια και μπηκα ανεργειας παλι....η μερα μου ειναι υπεροχη μπορω να πω!!το παιδι μου φευγει στις 10:15 περιπου με το σχολικο και εγω μαζευω μαγειρευω και αν θελει ο αντρας μου να παει σε καμια δουλεια εξωτερικη παω και στο μαγαζι και καθομαι!!κατα τις 4 ερχεται το παιδακι μου και τον βαζω για υπνο!!ξυπναμε και παμε βολτα ή στο μαγαζι στον μπαμπα ή οπου λαχει!!

αν και δεν πολύμπαινω στο ιντερνετ διαβαζω καθε μερα νεα σας ισα ισα για να δω καμια εξελιξη!!

κατερινακι μου δεν σε εχω ξεχασει ουτε εσενα ουτε το νατασακι....σας σκεφτομαι και το λεω ειλικρινα!!

να προσεχετε ολες και να γραφετε καλε κατιτις....φιλακια σε ολες

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...