Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

• Μου αρέσει 1

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

η δική μου γυναικολόγος είναι του ταμείου μου. είμαι ικανοποιημένη κ κάτι παραπάνω. την νιώθω σαν μεγάλη μου αδερφή!

δεν πλήρωσα φυσικά για καμιά επίσκεψη, ούτε καν για εισαγωγή μου στην κλινική για μια μέρα που είχα αίμα στον 4ο μήνα.

έκανα καισαρική κ πλήρωσα τόσο όσο πληρώνονται οι ιδιωτικές, σε μονόκλινο, γιατί είχα τη μάνα μου στο δίπλα κρεβάτι να με βοηθάει....μα τί ροχαλητό έριξε η μανούλα μου εκείνα τα βράδια (τα 2 πρώτα) δεν λέγεται. τόσο που την έστειλα σπίτι της!

ούτε πολλά τα βρίσκω ούτε λίγα αυτά που λες!

για μένα το να μείνεις ευχαριστημένος από υπηρεσίες υγείας είναι το παν κ το ζητούμενο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια τι κανετε?

Στο θεμα του γιατρου εμενα μοθ πηρε 1400 1000 αυτος 300 ο αναισθησιολογος και 100 ο βοηθος 40 με 30 η επισκεψη και καποιες φορες καθολου ειδικα στο δευτερο και γενικοτερα ειμαι παρα πολυ ευχαριστιμενη με τον γιατρο μου ειναι απο τους σπανιους γιατρους και καλος επιστημονας και Ανθρωπος πανω απ ολα εχω πει παρα πολλες φορες οτι μακαρι να ειχε ενα παιδιατρο τετοιο. Εγω με τον παιδιατρο ειχα τετοιο θεμα τον καλυπτε το ταμιο και δεν μου ειπε τιποτα το εμαθα τυχαια και φυσικα την τελευταια φορα που πηγα το απαιτησα να γινει μεσω ταμειου οντως ειναι πολυ ασχημο και να πω την αληθεια αν δεν ηταν καλος επιστημονας θα τον αλλαζα.

για τα παιδια τωρα εμενα η δικια μου εχει ενα χρονο σχεδον που τρωει μονη της πλεον προσπαθει να μην πολυ λερωνει αλλα ενταξει το μονο που αποφευγω να της δινω μονη ειναι σουπες αλλα και εκει γινεται ο κακος χαμος γιατι δεν ειναι μωρο μωρο ειναι ο κωσταντινος :confused: μεγαλωσε αποτομα μαλλον

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Παντως νομιζω πως τα μικρα μας ειναι σε πολυ ωραια φαση. Εμενα σημερα εκανε το εξης: Αφου της ειχα κανει μπανιο μου ζητουσε το γιογιο για να παιξει και μονο και ωσπου να της το δωσω εβαλε το χερι της μεσα στην τουαλετα!!! " Τι κανεις? Ποτε δεν βαζουμε εκει τα χερακια ειναι βρωμικα" της λεω για να μου απαντησει "Ιγνωμη"!!!!!!!!!!!! Κοκκαλο εγω. Και αυτο ειναι ενα απο τα πολλα που μου λειει ξεκαρφωτα. Κατα τα αλλα αν την αφησω να φαει μονη της φαγητο και πιατο θα καταληξουν στο πατωμα. Παντως ειναι πολυ χαδιαρα και ολο ερχεται και με χαιδευει, μου γελαει και ετσι δεν μπορω να την μαλωσω ποτε....

fS4Kp3.png

ttiMp3.png

Α εσας ειναι προχωρημένα... Τα αγορια γενικως αργουν. Το ρ το λένε τα παιδια σας. Εμενα το λέει πεντακαθαρα σε μερικές λέξεις μονο. Δεν το καλαταβαινω αυτο.

Διαφημίσεις

Γεια!!!!!!!!!

Τί κάνετε;

Εμείς την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε το πάρτυ γενεθλιών μας.

Τα γεν. μας είναι στις 5 Οκτωβρίου αλλά βόλευε τότε λόγω και των γενεθλίων του μεγάλου.

Μεγάλωσαν τα παιδάκια μας!

Οι δικοί μου λένε μόνο λέξεις, όχι προτάσεις.

Συνενοούνται όμως ιδιαίτερα μεταξύ τους τέλεια!

Από ανάπτυξη ο Χριστ. έφτασε 96εκ. και ο Φίλ. 92. Από κιλά γύρω στα 15.

Γίνανε παιδάκια....

Νικ για το θέμα του γιατρού ειλικρινά δεν ξέρω τί να σε συμβουλέψω.

Απλά έχε υπόψιν σου ότι αν είναι φραγκοφονιάς μπορεί να σου την κάνει και με άλλους τρόπους (τοκετός άρον άρον, καισαρική, θερμοκοιτίδα κτλ κτλ.)

Φροσω μου να τους χαιρεσαι! Να ειναι ολοι γεροι και χαρουμενοι. Ασε που ειναι και παιδαροι! Ο γιατρος μου δεν ειναι τοοοσο ακραια (πιστευω κατασταση) ηταν μαζι μου απο την αρχη του τοκετου που εγινε με προκληση μιας και η μικρη ειχε ριζωσει και δεν εβγαινε απο τις 8 το πρωι ως τις 5 το απογευμα και το προσπαθησε πολυ να αποφυγει την καισαρικη μιας και ως τις 4 ειχα διαστολη 2 και ο τραχηλος δεν ειχε μαλακωσει καθολου. Απο ο,τι μου ειπε μετα οριακα το αποφυγαμε , αλλα δεν μπορω να πω , ηταν οκ σε αυτο. Επισης μετα που εκανε ικτερο οταν ηρθε να με δει και με βρηκε περιλυπη (φταιγαν μαλλον οι ορμονες γιατι ηξερα πως ειναι πολυ συνηθες) την κοιτα και μου λεει "αντε καλε μια χαρα ειναι θα πας σπιτι στην ωρα σου" καθοτι με ΤΙΠΟΤΑ δεν ηθελα να κατσω παραπανω στο μαιευτηριο. Αυτα... Τωρα θα δουμε, ουτως ή αλλως δεν με επειγει κιολας το θεμα, απλα ηθελα τη γνωμη σας μηπως και ειμαι εγω υπεραναλυτικη.

Στελλα ουτε εμενα λεει το "ρ" νομιζω πως γενικα αργουν να το πουν, εγω ας πουμε ακομη προσπαθω (χαχα). Φιλια!

fS4Kp3.png

ttiMp3.png

φροσω μου να τους χαιρεσαι και τους 3 ωραια καλα εκανες και τα εκανες ολα μαζι !

Νικ εμεις το συγνωμη το λεμε τσολομι χαχαχαχαχα

καλα το τι πετανε δεν λεγετε εμας παλι οταν θελει να την αφησουμε φωναζει αμπατα σταματα δηλαδη και οτι κανει εκεινη την ωρα αμπατα ουλια τωα σημενει σταματα εχω δουλεια τωρα και αλλα τετοια διαφορα ! τις προαλλες στον παιδοτοπο που παμε την ρωτησανε για το μωρο πως το λενε και τους ειπε κοκο αλητης :shock: με ακουσε μια φορα που του ειπα ελα εδω αλητη μου και της εμεινε εχει μαθει και λεει ωωω θεεεεε μουυυ οταν αγανακτητη και αλλα πολλα γενικα καθε μερα μας τρελλαινει μεχρι και ο μικρος καθετε και την χαζευει με τις ωρες γελαει μαζι της αλλα τις βαζει και τις φωνες οταν δεν του δινει σημασια.

Στελλα ουτε εμεις δεν λεμε το ρ και αν καμια φορα το πεταξει ισως ειναι τυχαιο απ οτ ξερω πιο μετα αρχιζουν να λενε ολα τα συμφωνα και το ρ ειναι απο τα τελευταια

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Καλημέρα μανούλες και παιδάκια...

Έχω πολύ καιρό να γράψω αλλά έμπαινα σπάνια και έχω χάσει πολλά επεισόδια μάλλον...διάβασα κάποιες τελευταίες σελίδες και βλέπω ότι όλα τα μικρά μας έχουν εξελιχθεί σε μεγάλα ζουζούνια. Εμείς σήμερα γινόμαστε 2 ετών, η ανάπτυξή μας, ιδίως σε ύψος και νούμερο παπουτσιού, είναι φοβερή (όλοι μας περνάνε για 4 σχεδόν) αλλά η ομιλία ακόμη πολύ περιορισμένη σε λίγες λέξεις. Κάθε παιδί με το ρυθμό του φυσικά απλά ανυπομονώ να αρχίσει να μας λέει τι θέλει γιατί ενώ καταλαβαίνει τα πάντα σε κυπριακά και ελληνικά εκνευρίζεται αρκετές φορές γιατί δεν ξέρει να μας πει τι θέλει.

Κατά τα άλλα θα γίνει ο μεγάλος αδερφός εφόσον περιμένουμε το 2ο παιδάκι μας. Είπαμε να βάλουμε μπρος σιγά σιγά και πάλι μας ήρθε με το πρώτο, δόξα τω Θεώ. Δεν το πιστεύω ότι το μωράκι μας, ο Αντρέας μας, είναι παιδάκι και θα γίνει ο "μεγάλος" πλέον...πότε πέρασαν βρε κορίτσια κιόλας 2 χρόνια...σα χθες μου φαίνεται που πέρναμε σειρά η μια μετά την άλλη να τα φέρουμε στον κόσμο...

Ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τη σημερινή διπλή χαρά μου και ελπίζω να βρίσκω χρόνο να μπαίνω συχνότερα να τα λέμε...

Φιλάκια σε όλες και στα παιδάκια σας!

ntJAp3.pngdeIep3.pngoYt2p2.png

Διαφημίσεις

Γεια!!!!!!!!!

Τί κάνετε;

Εμείς την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε το πάρτυ γενεθλιών μας.

Τα γεν. μας είναι στις 5 Οκτωβρίου αλλά βόλευε τότε λόγω και των γενεθλίων του μεγάλου.

Μεγάλωσαν τα παιδάκια μας!

Οι δικοί μου λένε μόνο λέξεις, όχι προτάσεις.

Συνενοούνται όμως ιδιαίτερα μεταξύ τους τέλεια!

Από ανάπτυξη ο Χριστ. έφτασε 96εκ. και ο Φίλ. 92. Από κιλά γύρω στα 15.

Γίνανε παιδάκια....

να σου ζήσουν σαν τα ψηλά βουνά!

γερά κ με καλή πρόοδο!

τέλειοι στην ανάπτυξη. εξάλλου φαίνονται!

Στελλα ουτε εμενα λεει το "ρ" νομιζω πως γενικα αργουν να το πουν, εγω ας πουμε ακομη προσπαθω (χαχα). Φιλια!

ούτε η δικιά μου. τυχαία μπορεί να το πει σε κάποιες λέξεις.

Νικ εμεις το συγνωμη το λεμε τσολομι χαχαχαχαχα

:lol:

καλα το τι πετανε δεν λεγετε εμας παλι οταν θελει να την αφησουμε φωναζει αμπατα σταματα δηλαδη και οτι κανει εκεινη την ωρα αμπατα ουλια τωα σημενει σταματα εχω δουλεια τωρα και αλλα τετοια διαφορα ! τις προαλλες στον παιδοτοπο που παμε την ρωτησανε για το μωρο πως το λενε και τους ειπε κοκο αλητης :shock: με ακουσε μια φορα που του ειπα ελα εδω αλητη μου και της εμεινε εχει μαθει και λεει ωωω θεεεεε μουυυ οταν αγανακτητη και αλλα πολλα γενικα καθε μερα μας τρελλαινει μεχρι και ο μικρος καθετε και την χαζευει με τις ωρες γελαει μαζι της αλλα τις βαζει και τις φωνες οταν δεν του δινει σημασια.

Στελλα ουτε εμεις δεν λεμε το ρ και αν καμια φορα το πεταξει ισως ειναι τυχαιο απ οτ ξερω πιο μετα αρχιζουν να λενε ολα τα συμφωνα και το ρ ειναι απο τα τελευταια

τί γλυκιά!

Έχω πολύ καιρό να γράψω αλλά έμπαινα σπάνια και έχω χάσει πολλά επεισόδια μάλλον...διάβασα κάποιες τελευταίες σελίδες και βλέπω ότι όλα τα μικρά μας έχουν εξελιχθεί σε μεγάλα ζουζούνια. Εμείς σήμερα γινόμαστε 2 ετών, η ανάπτυξή μας, ιδίως σε ύψος και νούμερο παπουτσιού, είναι φοβερή (όλοι μας περνάνε για 4 σχεδόν) αλλά η ομιλία ακόμη πολύ περιορισμένη σε λίγες λέξεις. Κάθε παιδί με το ρυθμό του φυσικά απλά ανυπομονώ να αρχίσει να μας λέει τι θέλει γιατί ενώ καταλαβαίνει τα πάντα σε κυπριακά και ελληνικά εκνευρίζεται αρκετές φορές γιατί δεν ξέρει να μας πει τι θέλει.

να σας ζήσει, γερό κ ευτυχισμένο κ με το καλό το μωράκι σου!

μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη κ με έναν πόνο! ακόμα ένα γερό μωρό!

Κατά τα άλλα θα γίνει ο μεγάλος αδερφός εφόσον περιμένουμε το 2ο παιδάκι μας. Είπαμε να βάλουμε μπρος σιγά σιγά και πάλι μας ήρθε με το πρώτο, δόξα τω Θεώ. Δεν το πιστεύω ότι το μωράκι μας, ο Αντρέας μας, είναι παιδάκι και θα γίνει ο "μεγάλος" πλέον...πότε πέρασαν βρε κορίτσια κιόλας 2 χρόνια...σα χθες μου φαίνεται που πέρναμε σειρά η μια μετά την άλλη να τα φέρουμε στον κόσμο...

Ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τη σημερινή διπλή χαρά μου και ελπίζω να βρίσκω χρόνο να μπαίνω συχνότερα να τα λέμε...

μπράβο σας! αυτά είναι νέα!

μου έφτιαξες τη μέρα!:):D

τα δικά μας νέα, η Χ πάει παιδικό. της αρέσει τρελά.

όμως μία εβδομάδα πάει, μία μένει σπίτι λόγω ίωσης με μύξες κλπ.

πολύ ζόρι!

από λέξεις παπαγαλίζει...

κάνει προτασούλες, αλλά έχει πολύ δρόμο ακόμα μέχρι να επικοινωνούμε πλήρως!

είναι ζημιαρόγατα κ ανεβαίνει στις καρέκλες κ στα τραπέζια, ανεβάζοντάς μου την πίεση την χαμηλή, ευτυχώς!

ο καιρός εδώ είναι κρύος κ περίεργος, γιατί ώρες ώρες κάνει ζέστη με υγρασία με γκρι ουρανό.

φιλιά σε όλες, να είστε καλά κ τα παιδάκια σας καλύτερα!

Να σου ζησει ο γιος σου! Να έχει παντα υγεια και με το καλό το αδερφακι. Ουτε εγώ εχω συνηθισει οτι ειναι μεγαλος!!!:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...