Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

• Μου αρέσει 1

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

τί έγινε κορίτσια, πού χαθήκατε όλες?

πείτε κανένα νέο για τα μικρά σας!

εμείς κάναμε εξετάσεις αίματος και θα δούμε και κάτι άλλα στοιχεία σχετικά με την αλλεργία του.

τα πρώτα αποτελεσματα είναι καλά. δλδ σίδηρος φερριτίνη κλπ.Απορώ βέβαια, αφού δεν τρώει τπτ πέρα απο γιαούρτι...:cool:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλησπερα σε όλες. Ο Βασιλάκης ψηλωσε αποτομα. Τον βγαζω 88 ποντους. Κανονικο τον λες. Απο κιλά εχει κολλησει στα 12. Τρωει ομως. Εκτος απο γλυκά και αλμυρα. Στο φαι βαζω λίγο αλατι.

Προσπαθω να τον ξεκολλησω απο το κρεβατι μας. Τωρα τελευταια κοιμαται σε εμας και τον πάμε κοιμησμενο στο δικο του. Ελπιζω να πηγαινει και πάλι μονος του να κοιμάται. Λέξεις λέει τα πάντα (στη διαλεκτο του) αλλα δεν κανει προτασεις. Μονο πατησω κουμπακι και μαμα μπρικι γαλα (μας εχει χαλάσει ο βραστηρας). Πειτε και εσεις.....

Καλημέρα!

Εμείς δεν βρεθήκαμε τελικά και πέρασε η εβδομάδα σαν το νερό, έχω τόσες δουλειές ούτε καταλαβαίνω πως περνούν οι μέρες.

Εμένα η μικρή μου έχει αναιμία και μου είπε να της δίνω κάθε μέρα κρέας (πόσο νορμάλ είναι αυτό?) και δυστυχώς έπεσε και μια καμπύλη στις καμπύλες ανάπτυξης βάρους. Προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη, μου είπε να βάλουμε και βραδυνό απαραιτήτως καθημερινά και σε 1 μήνα ξαναβλέπουμε. Αν και τρώει πολύ καλά εδώ και κανένα 3μηνο, δεν έχω παράπονο.

Κατά τα άλλα είναι πολύ συνεργάσιμη αλλά έχει αρχίσει (πάλι όπως τον από 6-12 μηνών) να μην κοιμάται μεσημέρια...θα φρίξω!

filoudaki εκτος από γιαουρτι τι άλλο δίνεις απογευματινό? εμένα έβγαλε ένα έκζεμα και μου είπε ότι αν είμασταν στον πρώτο χρόνο θα ήταν αλλεργία στο αγελαδινό...αλλα τώρα τι είναι? Εσάς πως εκδηλώνει την αλλεργία?

στελλα κι εμένα 88εκ είναι

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Καλημέρα!

Ολιβ, γιατί αγχώνεσαι? Μην κοιτάς πλέον τις καμπύλες, ειδικά του βάρους. Είναι πειραγμένες προς τα πάνω, το έχουν φέρει και στην βουλή το θέμα.

Εμεις είμαστε μήνες εκτος καμπύλης βάρους, κάτω απο 10 κιλά ακόμα. Μόνο ύψος βάζει, είναι 90 τώρα.

Αλλά πλεον δεν αγχωνομαι! Το έχω πάρει χαλαρα. Οταν αγχωνόμουν έκανα κακό και σε μένα και στο παιδί μου, που το πίεζα να φάει, και στο τέλος καταλήγαμε να κλαίμε όλοι και το παιδί νηστικό βέβαια.

Για το απογευματινό που με ρωτάς, τρώει ούτως ή άλλως ελάχιστα πράγματα. Θέλει μόνο γιαούρτι, οπότε του το δίνουμε με βρώμη κινόα ή και λίγη μαρμελάδα χωρίς ζάχαρη.

Εκζεμα βγαζουν στις αλλεργίες. Μήπως κατι την πειράζει? Επίσης αν κανετε συχνά μπανάκια, το δέρμα ξεραίνεται, ενοχοποιείται και το νερο.

Στέλλα, τί κάνει η μικρή σου?

Εμάς ο Αλεξ δεν κοιμάται στο δικό μας κρεβάτι, ακόμα και αν το θέλαμε! Ποτέ δεν έχει κοιμηθεί, εκτός απο τότε που ήταν βρεφάκι.

Δυστυχώς με τον υπνο ακόμα μας κάνει κόλπα.

Τώρα τελευταία κοιμάται μόνο ενα 8ωρο το βράδυ, και μετά το μεσημέρι ίσως 1 ώρα, αλλά και αυτό όχι πάντα. Δράμα...

τρελό γέλιο: Του έχουμε παρει ενα παιχνίδι με εργαλεία για μαστορέματα. Εχει και 2 παξιμάδια μεσα. Και τα ονομάσανε με την μαμά μου Γρηγόρη και Νίκο (δεν ξέρω για ποιον λόγο), και απο τοτε όταν τα ψάχνει: Πού είναι ο Γηγόης? Πού είναι ο Νίκος? α! να ο Γηγόης!

χαχαχαχα

χτες βράδυ βοηθούσε τον μπαμπά του να βάλει νερό στο ποτήρι απο την κανατα. Και τράβηξε το καπάκι και έπεσε η κανατα με το νερό! Τσατίστηκε ο άντρας μου, και πήρα εγώ τον μικρό αγκαλιά να τον ηρεμήσω. Και αρχισε:

μημιά έκανε ο Αλέκακος, έιξε το καπάκι και έπεσε οοολο το νεό στο πάτωμα! :cool:

κοριτσια τι κανετε?

ρε κοριτσια μαλλον εγω σα ματιασα και δεν βρεθηκατε το ειχα διαβασει και ελεγα τι καλα να ειμασταν ολες κοντα να ερχομουν και εγω :(

Λοιπον εξετασεις αιματος ηταν να κανουμε και εμεις αυτην την εβδομαδα αλλα επειδη κρυωσε δεν καναμε ακομα αλλα και εμεις εχουμε προβλημα με το φαγητο δεν τρωει καμια βλακεια μονο το καλο ειναι οτι πινει αρκετο γαλα βεβαια θα φανουν ολα λογικα την επομενη εβδομαδα που θα κανουμε και εμεις στα κιλα ειμαστε σταθεροι απο οερσι στα 10 ο γιατροσ δεν ανησυχει βεβαια γιατι ειναι αρκετα ζωηρη.Με τον μικρο τα πανε μια χαρα το στοματακι μας η αληθεια δεν το κλεινουμε οτι ακουει λεει και οτι βλεπει κανει ακομα προσπαθει να μαθει τον μικρο να μιλησει και του φωναζει κι ολας μιλα κοκο (κωνσταντινε ) μιλα εκτος τοθ οτι μιλαει ολη την ωρα χορευει και τραγουδαει αυτα τα νεα μας κοριτσια φιλακια σε ολες και τα μωρακια σας

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

Eμενα λεει Αργυρω την αδερφη του κανονικα αλλα το δικο του δεν το λεει. Περιεργο. Κατερινα πως τα πάνε τα αδερφακια? Εμενα τη φιλαει ολη μερα αλλα αμα τον μαλώνω για κάτι πεταει πραγματα και την εχει πετυχει. Γενικα Καλά ταπάνε χωρις ζηλιες.

Γεια σας κορίτσια!

αυτό με το όνομα το έχει κ η Χρύσπα Στέλλα μου.

το λέει όταν θέλει κ θέλει σπάνια.

αυτό που έχει πλάκα είναι όταν την ρωτάμε "Χρύσπα τί είσαι εσύ;""-μπουμπού"ή "(καρα)γκούνα!" κ το λέει τόσο γλυκά!!!!!!!!

μια ερώτηση: γιατί κάνετε εξετάσεις αίματος; λόγω αλλεργίας ή υποψίας αλλεργίας ή είναι καλό να γίνονται;

μήπως έπρεπε να κάνουμε κ εμείς;

κατερίνα, "μίλα κοκό"!

τένια,"να ο γηγόης"!!!!!

τί καλά που είναι, τόσο αθώα!

φιλιά πολλά σε όλες!

Καλημέρα!

Ολιβ, γιατί αγχώνεσαι? Μην κοιτάς πλέον τις καμπύλες, ειδικά του βάρους. Είναι πειραγμένες προς τα πάνω, το έχουν φέρει και στην βουλή το θέμα.

Εμεις είμαστε μήνες εκτος καμπύλης βάρους, κάτω απο 10 κιλά ακόμα. Μόνο ύψος βάζει, είναι 90 τώρα.

Εκζεμα βγαζουν στις αλλεργίες. Μήπως κατι την πειράζει? Επίσης αν κανετε συχνά μπανάκια, το δέρμα ξεραίνεται, ενοχοποιείται και το νερο.

Έλα ντε κι εγώ απορώ γιατί αγχώνομαι, κάτι αρνητικό να ακούσω και αποσυντονίζομαι, νομίζω ότι είναι μια χαρά το παιδί μου, θα δούμε και με την αναιμία πως θα πάει, μου είπε να επαναλάβουμε τις αιματολογικές.

Αυτό που λες για τις καμπύλες το ακούω πρώτη φορά, δεν είχα ιδέα, μήπως υπάρχει κανένα άρθρο με λινκ να μας βάλεις να ενημερωθούμε;

ρε κοριτσια μαλλον εγω σα ματιασα και δεν βρεθηκατε το ειχα διαβασει και ελεγα τι καλα να ειμασταν ολες κοντα να ερχομουν και εγω :(

Εγώ δεν πιστεύω στο μάτι και δεν με πιάνει ποτέ,,οπότε μην το σκέφτεσαι!

Filoudaki, sevoula ωραία λογάκια λένε τα μικρά σας!

στέλλα και katval σας το έχω πει ότι σας θαυμάζω με τα δύο παιδιά?

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Καλησπερα σε όλες. Πως ειστε? Καθε μερα ο Βασιλάκης γινεται ολο και πιο ζωηρος. Ευτυχως ομως δεν ειναι γκρινιαρης και τρωει το φαι του. Η μικρουλα μου μπουσουλάει.... Ωχ ξεκινησαμε χιχιχι!

Koριτσια γεια σας. Τι κανετε? Πως ειναι τα μικρα σας? Εμεις εξακολουθουμε να σκορπιζουμε το ...χαος οσο πιο πονηρα και χαριτωμενα μπορουμε. Στο μεταξυ απο χθες εχω προβληματιστει αρκετα διοτι ανακαλυψα οτι ο κατα τα αλλα μια χαρα γυναικολογος μου εχει συμβαση με το ταμειο μου, γεγονος που ομως δεν μου αποκαλυψε ποτε και ως σημερα χρεωνει 50 ευρω επισκεψη χωρις αποδειξη. Δεδομενου πως τοσα πληρωνα και κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης καθε μηνα συν τις 3000 που πληρωθηκε στη γεννα με αποδειξη 400 ευρω, αρχιζω να πιστευω πως μαλλον πρεπει να ψαξω για αλλον. Δεν θελω στην πραγματικοτητα να αλλαξω γιατι τον εχω πολλα χρονια και τον εμπιστευομαι απολυτα, αλλα με χαλασε ολο αυτο και για να ειμαι ειλικρινης αισθανθηκα λιγο κοροιδο. Εσεις ποσα δωσατε στον τοκετο ( αν δεν γινομαι αδιακριτη). Πειτε καμια γνωμη, θα το εκτιμησω. Φιλια σε ολες!

fS4Kp3.png

ttiMp3.png

Διαφημίσεις

Koριτσια γεια σας. Τι κανετε? Πως ειναι τα μικρα σας? Εμεις εξακολουθουμε να σκορπιζουμε το ...χαος οσο πιο πονηρα και χαριτωμενα μπορουμε. Στο μεταξυ απο χθες εχω προβληματιστει αρκετα διοτι ανακαλυψα οτι ο κατα τα αλλα μια χαρα γυναικολογος μου εχει συμβαση με το ταμειο μου, γεγονος που ομως δεν μου αποκαλυψε ποτε και ως σημερα χρεωνει 50 ευρω επισκεψη χωρις αποδειξη. Δεδομενου πως τοσα πληρωνα και κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης καθε μηνα συν τις 3000 που πληρωθηκε στη γεννα με αποδειξη 400 ευρω, αρχιζω να πιστευω πως μαλλον πρεπει να ψαξω για αλλον. Δεν θελω στην πραγματικοτητα να αλλαξω γιατι τον εχω πολλα χρονια και τον εμπιστευομαι απολυτα, αλλα με χαλασε ολο αυτο και για να ειμαι ειλικρινης αισθανθηκα λιγο κοροιδο. Εσεις ποσα δωσατε στον τοκετο ( αν δεν γινομαι αδιακριτη). Πειτε καμια γνωμη, θα το εκτιμησω. Φιλια σε ολες!

Νομίζω ότι σου πήρε πολλά..συγκριτικά με αυτά που έδωσα εγώ σε παρόμοια κατάσταση με τη δική σου. Κι εμένα μ' ενοχλεί το γεγονός αλλά δύσκολο να βρεις έντιμο γιατρό. Έναν άλλο γιατρό που είχα και δεν ήταν καθόλου της εκμετάλλευσης, δε με ικανοποιούσε σαν επιστήμονας.

Υ.Γ. Η Δανάη αρχίζει να δείχνει την προσωπικότητά της. Όταν κάτι την ενοχλεί, στριγγλίζει!!! :-/

Κατά τα άλλα θέλει να τα κάνει ΟΛΑ ΜΟΝΗ της, όπως π.χ. να μη τραγουδάω μαζί της το "αχ κουνελάκι", αλλά να το λέει όλο μόνη της.

Καλησπερα κοριτσια ... εχω καιρο να γραψω στο φορουμ αλλα σας διαβαζα συχνα...το καλοκαιρακι το περασαμε σε βολτουλες δεν αφησαμε παιδοτοπο και παιδικη χαρα....

Νικ πολλα λεφτα πληρωσες στον γυναικολογο σου, εμενα με παρακολουθουσε και πληρωνα 40 ευρω ή 50 την επισκεψη αλλα δεν μου επερνε καθε μηνα χρηματα.Και οταν γεννησα μου πηρε 1200 γιατι ηταν καισαρικη τα 900 τα πηρε αυτος και τα υπολοιπα 300 τα εδωσε σε εναν βοηθο που ειχε στο χειρουργειο.Οταν 40ντησα και ξαναπηγα για να με εξετασει οπως μου ειχε πει παλι δεν μου πηρε τιποτα. Το γεγονος οτι σου εκρυψε οτι εχει συμβαση με το ταμειο σου δεν ηταν σωστο και πιστευω οτι το εκανε γιατι απο τα ταμεια αργουν να παρουν τα χρηματα τους και επισης τα ταμεια την καθε επισκεψη νομιζω οτι την δικαιολογουν λιγοτερο απο 50 ευρω οποτε εβγαινε 3πλα κερδισμενος( και αμεσα ειχε τα χρηματα του -και πιο πολλα επερνε -και φοροδιαφευγει)

Τα νεα της Μαριας μου ειναι οτι μιλαει πολυ κανει προτασεις και περναμε το σταδιο που ρωταει "τι ειναι αυτο;;" ακομη δεν με κουραζει γιατι δεν συνεχιζει με το "γιατι μαμα;;" κτλπ ισως ειναι νωρις ακομη για αυτη την ερωτηση.

Επισης θελει να ειναι ανεξαρτητη να πλυνει μονη της τα δοντια,να φαει μονη της αλλα με κουταλι δεν τα καταφερνει μονο με τα χερια ,διαλεγει και ρουχα "απτο μαμα σελω"..πολυ γλυκα!!!!!!!!

καναμε τον Αυγουστο το τελευταιο εμβολιο ευτυχως γιατι πολυ κλαμα ριχνουμε καθε φορα που παμε ,εξετασεις αιματος δεν μας ειπε να κανουμε.Η αναπτυξη της ειναι φυσιολογικη ειναι 90 ποντους και 11600 σε κιλα...

Ιωαννα τι κάνεις?????

Νικ πολλά εδωσες νομίζω.

Αχ και εμενα θελει να τρωει μονος του. Τα λαδερα πλεων του τα στραγγιζω γιατι το αποτελεσμα ειναι λαδια παντου. Και το γιαουρτι μονος του και τα κάνει όλα χαλια. Θελει να κραταει το φαι και να το κάνει βόλτες. Ευτυχως τρωει.

Θα σε συμβούλευα αν είσαι ευχαριστημένη με τον γιατρό σου να παραμείνεις σε αυτόν. Ήταν λάθος εκ μέρους του να σου αποκρίψει ότι είναι σε ταμείο αλλά κανείς δεν είναι τέλειος στις μέρες μας. Εξάλλου σε επόμενη εγκυμοσύνη θα πηγαίνεις κανονικά με το ταμείο σου και είσαι οκ.

Ο δικός μου ήταν ακριβός αλλά είναι καταπληκτικός γιατρός και άνθρωπος και δεν τον αλλάζω.

Μια μικρή επισήμανση, τώρα το είδα, απόδειξη να ζητάς, αυτό είναι λάθος, ο δικός μου δίνει κανονικά

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...