Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα για να μην απογοητευτώ κ να είμαι προετοιμασμένη. Με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν από ένα χρόνο πολύ πιθανό να μας πουν για δότρια κάποιοι γιατροί. Το θέμα είναι τωρα να δούμε γιατί δε προχωράνε σε καλής ποιότητας βλαστοκύστες. 
      Επισης, μετά από αποτυχημένη ετ, γνωρίζει καμμία κοπέλα αν υπάρχει πιθανότητα να γίνεται ωορρηξία κανονικά σε αυτό τον κύκλο μετά απο τόσα φάρμακα; Τόσους μήνες δε προσπαθούσαμε φυσικά με κάποιο σκοπό, γιατί έδινα όλα τα ωάρια μου σε ωοληψιες. Είναι καιρός που αφηνω κύκλο χωρίς ωοληψια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα, είναι ανάλογα τον οργανισμό, άλλες κάνουν κανονικά άλλες όχι..  εσύ εννοείτε προσπάθησε δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 2

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσια τι κανετε?

Εμεις δεν εχουμε η αληθεια πιπιλες δεν επιασε ποτε το δακτυλο εβαζε στο στομα αλλα τωρα το εχει κοψει σχεδον και αυτο και μαλιστα δεν αφηνει και τον κωνσταντινο να βαζει το δακτλο στο στομα :tongue:

Εχω ακουσει οτι σε πολλα παιδια για να κοψουν την πιπιλα ερχεται η νεραιδα και την περνει δηλαδη ξεκινας μια κουβεντα τις μαζευεται τις βαζετε σε μια γωνια εξω και ερχεται η νεραιδουλα και τις περνει και αφηνει ενα δωρακι δεν ξερω αν πιανει 100 τις 100 σε γνωστα μου παιδακια επιασε παντως κανε μια προσπαθεια και με αυτο και οτι γινει

Οι υπολοιπες τι κανετε? που εχετε εξεφανιστει ολες καλε ακομα διακοπες κανετε?

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλησπερα σε όλες. Η νεραιδα πιανει αλλα πρεπει να αφησει και δωρακι οταν πάρει την πιπιλα. Η μικρή μου βάζει το δαχτυλο στο στομα και ο Βασιλάκης πάει και της το βγάζει.

γεια σας και απο μένα!

καλό φθινόπωρο!

γυρίσαμε στις 23 Αυγούστου. Λίγες μέρες πήγαμε διακοπές, αλλά ήταν καλά.

Ο Αλεξ έκανε τα μπανάκια του καθε μέρα παρέα με τα παιδιά των κουμπάρων μας, και κάθε μέρα ξεπεταγόταν όλο και πιο πολύ με το νερό. Στην αρχή δεν του πολυάρεσε να μπαίνει. Στο τέλος μας παρακάλαγε! χαχαχα

φυσικά το καλύτερό του ήταν το μάζεμα αμμου ή βότσαλων και η τοποθέτησή τους σε κουβαδάκια με νερό! :D

για τις πιπίλες, και μεις είχαμε μέχρι 13 μηνών, όπου τις έκοψε απο μόνος του ξαφνικά. μέχρι τότε τις ήθελε και για να κοιμάται.

αλλο θέμα είναι που άρχισε πάλι να μου ξυπνάει 1 και 2 φορές τα βράδια με κλάμα. και δεν ηρεμεί αμέσως. δεν καταλαβαίνω τί τον ενοχλεί.

αυτά τα ξενύχτια δεν θα τα ξεπεράσω ποτε πια! τοχω πάρει απόφαση.

Καλημέρα! Καλό μήνα και καλό φθινόπωρο να έχουμε!!

Εμείς κάναμε μεγαααάλες διακοπές φέτος, λείπαμε ένα μήνα, γυρίσαμε προχθές!

Έφυγα με νηπιάκι γύρισα με κοριτσάκι! Της πάνε πολύ τα καλοκαίρια, μας φαίνεται ότι μεγαλώνει ένα εξάμηνο!

Μιλάει κανονικότατα με μεγάλες προτάσεις "πχ μαμα που είναι το μεγάλο μπρίκι?" και άλλα πάρα πολλά, έχουμε κόψει την πάνα από τον Ιούνιο και στις διακοπές κοιμόταν παααάρα πολλές ώρες (και τις υπόλοιπες θάλασσα), άρχισε να τρώει καλύτερα (είναι 11 κιλά τώρα!)

Αλλαααά η πιπίλα δεν κόβεται! Έχουμε πάθος! Σιγά-σιγά, λέω, μέχρι τα 2.5-3 θα την έχουμε κόψει (ελπίζω!!!!!)

Φιλάκια στα μωράκια και στα μικρακια και στα μεγαλύτερα και να γεμίσουμε και άλλα νινάκια παρακαλώ αυτό τον χειμώνα :-)

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Καλημέρα !!! Καλό Μήνα !!!!

Άντε να μαζευόμαστε σιγά-σιγά !

Εμείς σήμερα ξεκινήσαμε σταθμό.... για να δούμε (αν και το άγχος είναι κατά πολύ περιορισμένο καθώς είναι η 2η χρονιά)... η Σεμίνα υποδέχτηκε το σχολικό φωνάζοντας Λία, Λία την δασκάλα της... ο Νικόλας πάλι δεν το πήρε τόσο εξώκαρδα αλλά και πάλι μπήκε χωρίς οδυρμό....

Δεν μιλάω ούτε για πιπίλες (ακόμη την έχουν και τα 2) -εμότικον που ντρέπεται-... έχω εναποθέσει όλες μου τις ελπίδες στον Άγιο Βασίλη (χα χα) ε όταν θα έρθει να αφήσει τα δώρα του στα καλά παιδάκια να μην πάρει ως αντάλλαγμα τις πιπίλες ????? Σκέφτομαι βέβαια να αγοράσω και κανένα βιβλιαράκι από αυτά που λένε για τις πιπίλες μπας και πιάσει....

Κατά τα άλλα, περάσαμε πολύ όμορφα στις διακοπές μας... τελικά, ξεπετάγονται όλα τα πιτσιρίκια πολύ μέσα στο καλοκαίρι... η Σεμίνα έχει αρχίσει και λέει πολλές κουβέντες, ενώ κάθε φορά που κάνει τσίσα μου δείχνει πάνα και λέει "Κακά" χα χα δεν μπορεί ακόμα να ξεχωρίσει την διαφορά αλλά, όσο να πεις, είναι καλό σημάδι !

Φιλιά σε όλες και σε όλα τα ζουζούνια !

Διαφημίσεις

Σκηνικό: σήμερα μου ζήτησε πιπίλα το πρωί στις 11 και της λέω όχι μόνο στο κρεβατάκι μας και απαντάει "μαμα σε πα-ακα-ώ να την κ-ατάω λίγο στο χε-άκι μου?"......πως να πεις όχι μετά????.......μάλλον πρέπει να το πάρω απόφαση πρώτα εγω!!!

Ααααα ωραίες καλοκαιρινές φωτό βάλατε στο φεις!!!

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Σκηνικό: σήμερα μου ζήτησε πιπίλα το πρωί στις 11 και της λέω όχι μόνο στο κρεβατάκι μας και απαντάει "μαμα σε πα-ακα-ώ να την κ-ατάω λίγο στο χε-άκι μου?"......πως να πεις όχι μετά????.......μάλλον πρέπει να το πάρω απόφαση πρώτα εγω!!!

Έχουν ανασφάλειες ακόμα τα μικρά μου :-)

Εμένα μου ζητάει : "Το πιπιλάκι μου μαμά μου!"

καλημερα κοριτσια ειμαι στην δουλεια,

ο μικρος ξεκινησε χτες σχολειο και κλαιει και χτυπιεται!!!ελπιζω να στρωσει!!

την πιπιλα την κοψαμε πριν 10 μερες του ειπα οτι την εφαγε η μαμούνα αφου την εκοψα

με το ψαλιδι λιγο!!!!καμια φορα την αναφερει αλλα μου λεει κακια ειναι μαμα η πιπιλα την εφαγε η μαμουνα....ειχε και πανακι μαζι και τα εκοψε και τα 2!!τωρα κανει ψεματα οτι κραταει πανακι και πιπιλα και μου τα δινει και καλα!!!

το ζορι μου τωρα ομως ειναι ο σταθμος που κλαιει το παιδι μου παιδι μου....αχ κοριτσια καποτε στα σχολεια που δουλευα κοροιδευα τις μαμαδες και τωρα τα λουζομαι...καλα να παθω....

καλημερα σε ολες σας και καλα κουραγια(καλο χειμωνα δεν λεω,δεν μαρεσει να το πω απο τωρα,εμεις παμε ακομα καθε απογευμα για μπανιο)

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

γεια σας και απο μένα!

αλλο θέμα είναι που άρχισε πάλι να μου ξυπνάει 1 και 2 φορές τα βράδια με κλάμα. και δεν ηρεμεί αμέσως. δεν καταλαβαίνω τί τον ενοχλεί.

κ η δικιά μου ξύπνησε, αλλά ήταν από τον πυρετό.:(

είμαστε με αντιβίωση. λαιμουδάκος κόκκινος.

έτσι, δεν την πήγαμε χθες στον αγιασμό. την γράψαμε, πληρώσαμε, μιλήσαμε με τις νηπιαγωγούς κ είδαμε τους χώρους.

από Δευτέρα ξεκινάμε για 1,3 ώρα. για προσαρμογή. πόσο κρατάει η προσαρμογή;

αν το παιδί δεν έχει πρόβλημα, γαιτί να το κρατουν μόνο τόσο;:confused:

Καλημέρα! Καλό μήνα και καλό φθινόπωρο να έχουμε!!

Φιλάκια στα μωράκια και στα μικρακια και στα μεγαλύτερα και να γεμίσουμε και άλλα νινάκια παρακαλώ αυτό τον χειμώνα :-)

ωραία ευχή! μακάρι!

Καλημέρα !!! Καλό Μήνα !!!!

Εμείς σήμερα ξεκινήσαμε σταθμό.... για να δούμε (αν και το άγχος είναι κατά πολύ περιορισμένο καθώς είναι η 2η χρονιά)... η Σεμίνα υποδέχτηκε το σχολικό φωνάζοντας Λία, Λία την δασκάλα της... ο Νικόλας πάλι δεν το πήρε τόσο εξώκαρδα αλλά και πάλι μπήκε χωρίς οδυρμό....

Δεν μιλάω ούτε για πιπίλες (ακόμη την έχουν και τα 2) -εμότικον που ντρέπεται-... έχω εναποθέσει όλες μου τις ελπίδες στον Άγιο Βασίλη (χα χα) ε όταν θα έρθει να αφήσει τα δώρα του στα καλά παιδάκια να μην πάρει ως αντάλλαγμα τις πιπίλες ????? Σκέφτομαι βέβαια να αγοράσω και κανένα βιβλιαράκι από αυτά που λένε για τις πιπίλες μπας και πιάσει....

Κατά τα άλλα, περάσαμε πολύ όμορφα στις διακοπές μας... τελικά, ξεπετάγονται όλα τα πιτσιρίκια πολύ μέσα στο καλοκαίρι... η Σεμίνα έχει αρχίσει και λέει πολλές κουβέντες, ενώ κάθε φορά που κάνει τσίσα μου δείχνει πάνα και λέει "Κακά" χα χα δεν μπορεί ακόμα να ξεχωρίσει την διαφορά αλλά, όσο να πεις, είναι καλό σημάδι !

Φιλιά σε όλες και σε όλα τα ζουζούνια !

κ η Χ κακά τα λέει όλα.

αχ, αυτή η πιπίλα!

όσο για κουβέντες..χθες το βράδυ για μισή ώρα κοίταζε το καρπούζι κ ρώταγε "τί 'ναι ατό;" "καρπούζι""αααααααααα, πούσι"."τί 'ναι ατό;"καρπούζι""ααααα, πούσι".

μετά το γύρισε στο τατέ, δηλαδή τρακτέρ, για ένα παιχνιδάκι που της πήρε ο Σ, μετά κόλλησε με το "μαμά μπουμπού", επειδή την φωνάζω μπουμπού!

παπαρδέλι, παρόλο τον πυρετό!:rolleyes:;)

τώρα λέω να της μάθω το "τί είσαι; μπούρου μπούρου!":tongue:

σε όλα, από εμάς περνάει πρώτα!:cool:

τί γλυκό!

την πιπιλα την κοψαμε πριν 10 μερες του ειπα οτι την εφαγε η μαμούνα αφου την εκοψα

με το ψαλιδι λιγο!!!!καμια φορα την αναφερει αλλα μου λεει κακια ειναι μαμα η πιπιλα την εφαγε η μαμουνα....ειχε και πανακι μαζι και τα εκοψε και τα 2!!τωρα κανει ψεματα οτι κραταει πανακι και πιπιλα και μου τα δινει και καλα!!!

το ζορι μου τωρα ομως ειναι ο σταθμος που κλαιει το παιδι μου παιδι μου....αχ κοριτσια καποτε στα σχολεια που δουλευα κοροιδευα τις μαμαδες και τωρα τα λουζομαι...καλα να παθω....

καλημερα σε ολες σας και καλα κουραγια(καλο χειμωνα δεν λεω,δεν μαρεσει να το πω απο τωρα,εμεις παμε ακομα καθε απογευμα για μπανιο)

θέλει ψυχραιμία.

αντε να με δω πόσο θα είμαι την Δευτέρα.

καλή σχολική χρονιά! καλή πρόοδο!

ρε κορίτσια, εμένα ο Αλεξ δεν ξεχωρίζει ακόμα το πρώτο πρόσωπο, δλδ τον εαυτό του τον λέει "εσύ",

επειδή του λέμε όταν απευθυνόμαστε σε αυτόν πχ θές να φας και εσύ? ή

τώρα εσύ θα κάνεις μπάνιο.

Ετσι απαντάει: πχ γάλα θες εσύ!, εσύ θα κάνεις νάνι τώγια (τώρα),

πότε θα το ξεχωρίσει?

εχει πλάκα βέβαια έτσι όπως τα λέει, δεν μπορώ να πω, γελάμε πολύ, τόχουμε συνηθίσει, αλλά δε βλέπω να αλλάζει σύντομα.

Διαφημίσεις

ρε κορίτσια, εμένα ο Αλεξ δεν ξεχωρίζει ακόμα το πρώτο πρόσωπο, δλδ τον εαυτό του τον λέει "εσύ",

επειδή του λέμε όταν απευθυνόμαστε σε αυτόν πχ θές να φας και εσύ? ή

τώρα εσύ θα κάνεις μπάνιο.

Ετσι απαντάει: πχ γάλα θες εσύ!, εσύ θα κάνεις νάνι τώγια (τώρα),

πότε θα το ξεχωρίσει?

εχει πλάκα βέβαια έτσι όπως τα λέει, δεν μπορώ να πω, γελάμε πολύ, τόχουμε συνηθίσει, αλλά δε βλέπω να αλλάζει σύντομα.

χα χα όλα copy+paste είναι... μην ανησυχείς...

καλέ εδώ ο Νικόλας μου λέει συνέχεια "εσύ-εσύ-εσύ" κι εννοεί τον εαυτό του... έχει κολλήσει και η μικρή από πίσω (άααααααλλος παπαγάλος !!!) αλλά, σε πληροφορώ, το κάνει επειδή ξέρει ότι μου την δίνει...

γιατί, όταν είναι ήρεμος πχ ξαπλωμένος στον καναπέ - την ώρα που ζουζουνιάζουμε- δείχνει ΄σωστά τον εαυτό του "ΕΓΏ" κι εμένα "ΕΣΥ" και μου τα λέει κιόλας !!!

κ η δικιά μου ξύπνησε, αλλά ήταν από τον πυρετό.:(

είμαστε με αντιβίωση. λαιμουδάκος κόκκινος.

έτσι, δεν την πήγαμε χθες στον αγιασμό. την γράψαμε, πληρώσαμε, μιλήσαμε με τις νηπιαγωγούς κ είδαμε τους χώρους.

από Δευτέρα ξεκινάμε για 1,3 ώρα. για προσαρμογή. πόσο κρατάει η προσαρμογή;

αν το παιδί δεν έχει πρόβλημα, γαιτί να το κρατουν μόνο τόσο;:confused:

.......................

αντε να με δω πόσο θα είμαι την Δευτέρα.

καλή σχολική χρονιά! καλή πρόοδο!

Σεβούλα,

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ στο Χρυσπάκι μας !!! Πήρατε αντιβίωση εν τέλει ε ???

Έλα, έως την Δευτέρα, περδίκι θα είναι !

Αυτό που λες με την προσαρμογή και καλά -- δεν ξέρω :cool::cool::cool: εγώ, πολύ απλά, που δεν είχα το περιθώριο να το εφαρμόσω λόγω δουλειάς, τα άφησα από την 1η μέρα ΌΛΗ μέρα... σκύλα μάνα ! Το μόνο που είχαμε συνεννοηθεί ήταν εάν δουν πως κλωτσάνε και δεν την βγάζουν όλη μέρα με την μία, να με ειδοποιούσαν...

εκεί, αναγκαστικά, θα έφευγα... αλλά μια εβδομάδα που ζήταγαν σε κάποιους σταθμούς προσαρμογή... μάλλον θα έτρωγα σουτ !

υπερβολή το βρίσκω, αλλά δεν θέλω κ να κάνυομε κακή αρχή με τις δασκάλες τύπου πού τα έχεις δει αυτά, πού τα γράφει, κλπ.

εμείς θέλουμε, αν δεν έχει πρόβλημα τοα παιδί να πηγαίνουμε να το παίρνει ο Σ στις 1.30. δεν μιλάμε για 4 παρά, που μπορούμε, αλλά για 1.30 που θέλουμε κ μπορούμε!

γενικώς, ας πάω λάου λάου, να δούμε τί θα δούμε!

στην τελική αυτές είναι τα ματια μου κ τα χέρια μου στο παιδί μου.

Έχουν ανασφάλειες ακόμα τα μικρά μου :-)

Αυτό ξαναπέστο το τι "κράξιμο" εχω ακούσει όμως το καλοκαίρι από "φίλους" για το ότι έχει πιπίλα ακόμη και πόσο κακό κάνει δεν λέγεται....εγώ πάντως δεν το βρίσκω τραγικό!

Δεν πήγαινε και τον περασμένο χειμώνα ο μικρός σου? Για πόσο καιρό σταμάτησε?

Να σου πω τι είχαμε κάνει εμείς, δεν της λέγαμε "εσύ" αλλά το όνομα της πχ (για σενα) "θέλει ο αλεξ να φάει?" κοκ, ακούγεται περίεργο αλλά πιάνει γιατί μετά λέει το παιδάκι "ο άλεξ να φάει" και νομίζω ότι συνειδητοποιεί καλύτερα τον εαυτό του!

σεβούλα και λαβ καλή σχολική χρονιά να έχετε!!:D

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...