Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα για να μην απογοητευτώ κ να είμαι προετοιμασμένη. Με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν από ένα χρόνο πολύ πιθανό να μας πουν για δότρια κάποιοι γιατροί. Το θέμα είναι τωρα να δούμε γιατί δε προχωράνε σε καλής ποιότητας βλαστοκύστες. 
      Επισης, μετά από αποτυχημένη ετ, γνωρίζει καμμία κοπέλα αν υπάρχει πιθανότητα να γίνεται ωορρηξία κανονικά σε αυτό τον κύκλο μετά απο τόσα φάρμακα; Τόσους μήνες δε προσπαθούσαμε φυσικά με κάποιο σκοπό, γιατί έδινα όλα τα ωάρια μου σε ωοληψιες. Είναι καιρός που αφηνω κύκλο χωρίς ωοληψια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα, είναι ανάλογα τον οργανισμό, άλλες κάνουν κανονικά άλλες όχι..  εσύ εννοείτε προσπάθησε δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 2

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια καλημερα ! τι κανετε?

εμεις ειμαστε μια χαρα ο μικρος μεγαλωνεδι η μαριστελλα εχει ξεφυγει απο χθεσ προσπαθω να την μαθω χωρις πανα προσ το παρον τ κανει απλα ολα χαλια αφου δεν θελει να κατεβαζει το βρακακι της γιατι ειναι η μπαμπι (μπαρμπι )κατα τα αλλα μια χαρα παμε μπανιο της αρεσει παρα πολυ αφου το ζηταει και η ιδια πολλεσ φορες θα σας βαλω φωτο να την δειτε πως παει μπανιο ;)επισης εχει μαθει και ζηταει να πηγενουμε και στον παιδοτοπο και μολις της ερθει η ορεξη να παει πηγενει η κυρια στον πατερα της και του λεει μπαμπα ετα μιλου λεφτα για να παει στο μιλου )και αλλα τετοια προσπαθει να μαθει το μωρο να μιλαει του λεει να πει διαφορα τα οποια και αυτη λαθος τα λεει να χτυπησει παλαμακια να τον ταισει και γενικα πολλα τετοια ωραι εχουμε αυτα τα νεα μας καλες διακοπες σε οσες πατε και οσες λειπεται

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

νκκ πως τα παέι με τον παιδικό? Οι πρώτες μέρες της προσαρμογής πως ήταν?

Έκλαιγε? Ήσουν κι εσύ μέσα και για πόση ώρα?

Καλημέρα κορίτσια!

Olive, την Αννούλα την πήρα στον βρεφοκομικό σταθμό, εκεί που είναι ακόμη, λίγο προτού κλείσει 5 μηνών, καθώς δεν είχαμε άλλη επιλογή. Επειδή το μωρό μου έκλαιγε κάθε φορά που την έπαιρνε αγκαλιά κάποιος άλλος εκτός της μαμάς, είχα μεγάλη αγωνία τότε για τις πρώτες μέρες στον σταθμό και ζήτησα να μείνω λίγο στην "τάξη" σε περίπτωση που κλαίει, να μπορώ να την ηρεμήσω. Η δασκάλα γέλασε και μου είπε ότι κι αν κλάψει θα τη φροντίσει και να μην έχω καμία έννοια γιατί έχει πείρα 20 χρόνων και έχουν περάσει πάμπολλα μωρά από κοντά της. Αυτό με καθησύχασε κάπως και όταν είδα ότι η Αννούλα δεν έκλαιγε μόλις η δασκάλα την πήρε στα χέρια της, παραξενεύτηκα! Μου είπε να πάω στο σπίτι και να μην έχω καμία έννοια και αν χρειαστεί οτιδήποτε θα με πάρει τηλέφωνο. Με το που φτάνω στο σπίτι με παίρνει τηλέφωνο για να μου πει ότι το μωρό κοιμήθηκε και να ηρεμήσω! Ευτυχώς είχαμε την τύχη η δασκάλα να είναι πολύ καλή, συνεργάσιμη, έμπειρη και ξέρει να επικοινωνεί με τα μωρά. Ένα πλεονέκτημα που έχει ο συγκεκριμένος σταθμός, είναι ότι κάθε μωρό έχει το τετράδιό του, στο οποίο η δασκάλα γράφει καθημερινά, τι ώρα έφαγε το μωρό και τι έφαγε, τι ώρα κοιμήθηκε, αν έκανε κακά κλπ, κάτι το οποίο είναι πολύ βοηθητικό για τη μητέρα όταν παραλάβει το μωρό από το σχολείο αφού είναι σε θέση να γνωρίζει πώς να συνεχίσει με τη διατροφή και τον ύπνο του μωρού στο σπίτι.

Χθες που μιλούσα με τη δασκάλα για τον επόμενο σταθμό που θα στείλω την Αννούλα τον Σεπτέμβρη, μου είπε όταν πάρω τη μικρή την πρώτη μέρα, να μην τους πω ότι θα είμαι στο σπίτι και πως αν χρειαστεί κάτι μπορούν να με πάρουν τηλέφωνο, γιατί θα το εκμεταλλευτούν και θα με πάρουν τηλέφωνο σε ένα δίωρο. Μου είπε ότι είναι υπόχρεη η δασκάλα να βρει τρόπο να ηρεμήσει το παιδί αν είναι ανήσυχο ή κλαίει, ότι είναι μέρος της δουλειάς της. Μου είπε ότι η Αννούλα δεν θα έχει πρόβλημα, θα προσαρμοστεί εύκολα. Παρόλα αυτά, έχω μεγάλη αγωνία και σίγουρα θα είμαι σε αναμονή τις πρώτες μέρες που θα πάει σχολείο. Έχω ήδη κανονίσει να πάρω άδεια αρχές Σεπτεμβρίου!!!

Μικρά ανθρωπάκια, απέραντη ευτυχία!!

Κατάλαβα ίσως να έχετε άλλο σύστημα (το οποίο μου ακούγεται πολύ καλό γιατί για να σου λέει η παιδαγωγός ότι είναι δουλειά της να κάνει το παιδί να ηρεμήσει σημαίνει ότι είναι υπεύθυνη και κάνει σωστά την δουλειά της).

Εδώ συνήθως λένε ότι πρέπει να κάθεται και η μαμά μαζί τις πρώτες μέρες!

Έχω άγχος για τον αποχωρισμό αλλά συνήθως όταν είναι με άλλα παιδάκια παίζει μια χαρά και με ξεχνάει.

Πάντως σε εσάς σίγουρα θα συνηθίσει πιο εύκολα εφόσον πάει από μικρούλα!

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Κατάλαβα ίσως να έχετε άλλο σύστημα (το οποίο μου ακούγεται πολύ καλό γιατί για να σου λέει η παιδαγωγός ότι είναι δουλειά της να κάνει το παιδί να ηρεμήσει σημαίνει ότι είναι υπεύθυνη και κάνει σωστά την δουλειά της).

Η δασκάλα που είχαμε αυτά τα δύο χρόνια ήταν πολύ καλή στη δουλειά της, φανήκαμε τυχεροί!:D

Εδώ συνήθως λένε ότι πρέπει να κάθεται και η μαμά μαζί τις πρώτες μέρες!

Κι εδώ το κάνουν πολλές μητέρες, αλλά οι περισσότερες αφήνουν το παιδί και επιστρέφουν σπίτι περιμένοντας τηλεφώνημα για να παραλάβουν το παιδί εντός ωρών. Απλά πιστεύω ότι κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, αφού και το κάθε παιδί έχει τον δικό του χαρακτήρα. Θα μάθουμε σύντομα από πρώτο χέρι ...

Έχω άγχος για τον αποχωρισμό αλλά συνήθως όταν είναι με άλλα παιδάκια παίζει μια χαρά και με ξεχνάει.

Αυτό είναι καλό. :) Το πρόβλημα ξεκινάει όταν κουραστούν και γίνουν λίγο ιδιότροπα, θέλουν ξεκούραση και αγκαλίτσα της μαμάς.:cry:

Πάντως σε εσάς σίγουρα θα συνηθίσει πιο εύκολα εφόσον πάει από μικρούλα!

Το εύχομαι. Αλλά κι εγώ έχω αγωνία και θα ήθελα να είμαι εκεί για να δω πώς θα περάσει την πρώτη, τη δεύτερη μέρα κλπ. Ίσως όμως αυτό να μην βοηθά στη φάση προσαρμογής. Θα δούμε και θα πράξουμε αναλόγως, όταν έρθει η ώρα.:shock:

Μικρά ανθρωπάκια, απέραντη ευτυχία!!

Διαφημίσεις

ΣΑς έχασα! Ελπίζω να είστε καλά!

Δεν προλαβαίνω να τα διαβάσω όλα!

τελειωσα με την μετακόμιση του ιατρείου και τρέχω ακόμα.

διακοπές ούτε φέτος θα πάμε, απο το 2008 έχουμε να φύγουμε!!!

κάνουμε μπάνια εδώ στην Αττική, 2 μέχρι τώρα. Ο μικρός δεν πολυθέλει να μπει, π[ορτιμά τα κουβαδακια του στην ακτή.

Απο ομιλία, τί να σας πω! κανει προτάσεις μέχρι κι 6 λέξεις! και αρθρα και τα παντα!

τις προαλλες ξυπνησε το πρωι και τον ακουω να λεει: νανι κάνουν...κι η μαμά... και η μπαμπας.

χαχαχαχα

Καλησπερα. Πως ειστε? Ακομα θαλασσα δεν εχουμε πάει.... Εχψω αγωνια πως θα κάνει. Του εχω παααρα πολλά κουβαδακια και πηρα και πανες για τη θαλασσα. Το μωρο μαλλον δεν θα αντιδρασει.

Αττικη που πάτε για μπανιο?

Διαφημίσεις

γειά σας και χαρά σας κ αέρα στα πανιά σας!

βρε Τένια τί άρθρα μου λες, εμείς νιαρνιαρίζουμε ακόμα!

πώς το λέμε

το πεπόνι; ποπόνι!

πού είναι; που 'νει;

(ΣΥΝΕΧΕΙΑ) τί είναι αυτό; τί 'ν' ατό; (με έχει ζαλίσει)

όχι-όσι! (με το που με βλέπει ότι Θα της πω όχι, το λέει μόνη της κ κάνει αυτό που δεν πρέπει. κιουρία!

φτάσαμε-έφτε (κ χτυπάει παλαμάκια)

θάλασσα-αλάσση

όλες οι στάμπες-πάττυ

νερό-ιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Γιάννη-άννη (μας άρεσε ένα αγοράκι κ από τότε λέμε το όνομά του. θα τον ξαναδούμε τα Χριστουγεννα.)

Θανάση-ανάση (παππού)

Ανεστη-ανέτη

νονός-νουνά

κλπ

μιλάει ακατάπαυστα, αλλά κυρίως τα δικά της. ενδιάμεσα πετάει κ μερικά ελληνικά, αλλά είναι για αρχείο...

να είστε καλά κ τα παιδάκια σας καλύτερα!

μάκια!

και εμένα σαν παιδάκι τα λέει βρε Σέβη, είπαμε, δεν τα λέει όπως εμείς. Αλλά κανει μεγάλες προτάσεις νομίζω. πχ

σάλασσα πάμε με το ατοκίντο

κύο νεό έβαλε ο μπαμπας, ζεστό όχι

όχι στο κακάλι νεό !! (οχι στο κεφάλι νερό)

μια άλλη πάνα βάλεις εσύ

ακοντίσον ανάψεις εσύ! (εγώ να ανάψω το ερκοντίσιον)

ΤΟν εαυτό του τον λέει εσύ, επειδή έτσι του απευθυνόμαστε. Το όνομά του δεν το λεει.

και έχει μάθει και κάποια χρώματα, το κόκκινο, μπλε, μωβ, κίτρινο.

Αλλά το πιο σημαντικό για μένα είναι που είναι σχετικά υπάκουο παιδί. Τρέχει όλη μέρα σαν τρελό, αλλά ακούει αν του πεις όχι.

αχ έχω κουραστεί φέτος στην Αθήνα.

Θέλω να φύγω.

έχουμε κάνει 3 μπάνια εντός αττικής.

πώς του αρέσει να παίζει με το κουβαδάκι στην παραλία! αλλά να μπεί μεσα... με το ζόρι τον βάζω και τσιρίζει.

Γεια σας κοριτσακια! Ειστε καλα? Επιτελους αυριο φευγουμεεεεε!! Ελπιζω να κανουμε πολλα μπανακια και να ξεκουραστουμε καπως. Εδω Αθηνα μπανακια κανουμε στο Ζουμπερι Στελλα. Εθνικη- Αττικη οδος εξοδος 16 για Ραφηνα- μαραθωνος και καποια στιγμη βλεπεις ταμπελα για ζουμπερι. Υπαρχει ενα παραλιακο μαγαζι , λεγεται LC (La Costa) και εχει τις καθημερινες ξαπλωστρες- ομπρελα δωρεαν, μπορεις να φας, να πιεις καφε, να κανεις ντους μετα το μπανιο και εχει μεγαλες τουαλετες να αλλαξεις. Επισης χαλικι, οποτε γλυτωνεις την αμμο. Εμεις 3 φορες πηγαμε απογευμα καναμε περιπου 30 λεπτα και ηταν πολυ καλα.

Αλλο θεμα: Οι πρωτες λεξουλες εχουν πολυ πλακα. Εμεις δεν κανουμε ακομη προτασεις ενηλικων μονο ακαταλαβιστικες αλλα λεμε "ακου", κοιτα, αγγουι (αγγουρι), πεπο (πεπονι), καπουι (καρπουζι) , ναι, οχι, πη-πη (οταν πηδαει απο το πηδα-πηδα της φιλης μας Ντορας), κουπα (σκουπα) κουπι (και για το κουπι και για το σκουπιδι) μετραμε ως το 10 ελληνικα Και αγγλικα ( το εμαθε μονη της απο τη Ντορα) αλλα το καλυτερο ειναι οταν πεφτει κατι και λεει Οπα!! Επε (επεσε). Α! Λεει και γεια ή γεια σου με παχυ "σ".

Σας φιλω ολες!!

fS4Kp3.png

ttiMp3.png

Γεια σας κοριτσακια! Ειστε καλα? Επιτελους αυριο φευγουμεεεεε!! Ελπιζω να κανουμε πολλα μπανακια και να ξεκουραστουμε καπως. Εδω Αθηνα μπανακια κανουμε στο Ζουμπερι Στελλα. Εθνικη- Αττικη οδος εξοδος 16 για Ραφηνα- μαραθωνος και καποια στιγμη βλεπεις ταμπελα για ζουμπερι. Υπαρχει ενα παραλιακο μαγαζι , λεγεται LC (La Costa) και εχει τις καθημερινες ξαπλωστρες- ομπρελα δωρεαν, μπορεις να φας, να πιεις καφε, να κανεις ντους μετα το μπανιο και εχει μεγαλες τουαλετες να αλλαξεις. Επισης χαλικι, οποτε γλυτωνεις την αμμο. Εμεις 3 φορες πηγαμε απογευμα καναμε περιπου 30 λεπτα και ηταν πολυ καλα.

Αλλο θεμα: Οι πρωτες λεξουλες εχουν πολυ πλακα. Εμεις δεν κανουμε ακομη προτασεις ενηλικων μονο ακαταλαβιστικες αλλα λεμε "ακου", κοιτα, αγγουι (αγγουρι), πεπο (πεπονι), καπουι (καρπουζι) , ναι, οχι, πη-πη (οταν πηδαει απο το πηδα-πηδα της φιλης μας Ντορας), κουπα (σκουπα) κουπι (και για το κουπι και για το σκουπιδι) μετραμε ως το 10 ελληνικα Και αγγλικα ( το εμαθε μονη της απο τη Ντορα) :eek::shock::D

αλλα το καλυτερο ειναι οταν πεφτει κατι και λεει Οπα!! Επε (επεσε). Α! Λεει και γεια ή γεια σου με παχυ "σ".

Σας φιλω ολες!!

να μας βάλεις φωτογραφίες της Εβελίνας από τις διακοπές, γιατί έχω καιρό να την δω!

αυτή η ντόρα...!

η Χ λατρεύει τον μπένυ τον ταύρο:confused:

τον φωνάζει λες κ την ακούει κ του μιλάει!:rolleyes:

επίσης όταν στενοχωριέται η ντόρα, έρχεται σε εμένα, λες κ εγώ θα βοηθήσω την ντόρα...;)

λέει το κίκου αντί για κικιρίκου κου, από ένα επεισόδιό της...

το ώπα το λέει άπα!

από προχθές μάθαμε το πολλά κ το πολύ!

εμείς από νούμερα αγαπάμε το 1 (απαντάει στο πόσα κοριτσάκια έχει η μαμά), το 8 (από τη διαφήμιση) , κ με τον πατέρα μου λέει το 6, 7. τίποτα άλλο από αριθμούς. σαν τη μάνα της "σπίρτο αναμμένο" στα μαθηματικά:tongue:

όταν την μαλώνει ο Σ συμμορφώνεται αμέσως κ κουνώντας καταφατικά το κεφάλι της, έστω κατσουφιασμένη λέει "ντάτσει" "ντάτσει".

η Εβελίνα κ η Μαρία της Ιωάννας είστε οι καθηγήτριες μαθηματικών του Οκτωβρίου!:)

να περάσετε πολύ πολύ όμορφα, κυρίως η μικρή!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...