Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

2ο πόδι, Μεταμόρφωση.

εσείς πες μου ότι θα είστε κάπου κοντά να βολεύει να βρεθούμε!

έλα πες!!!!

ναι γιατί έχει αντίρρηση ο Στέλιος; δεν νομίζω! το επικυρώνω εγώ ως δικηγόρος κ σου το υπογράφω κ βάζω κ σφραγίδα! είσαι γατόνι!

2ο πόδι, Μεταμόρφωση.

εσείς πες μου ότι θα είστε κάπου κοντά να βολεύει να βρεθούμε!

έλα πες!!!!

ναι γιατί έχει αντίρρηση ο Στέλιος; δεν νομίζω! το επικυρώνω εγώ ως δικηγόρος κ σου το υπογράφω κ βάζω κ σφραγίδα! είσαι γατόνι!

Δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά αλλα πέφτει ο δεκαπενταύγουστος και δεν είναι καθόλου απίθανο να πεταχτούμε θα σου πω λίγο πριν η Χαλκιδική πάντως είναι τέλεια ειδικά δεύτερο πόδι.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου...ξερω ξερω χαθηκα!!!δουλευω και σχολαω 6 και παω καπακια στην θαλασσα με το παιδι καθε μερα και γυρναμε 8,5 κανουμε μπανιο και υπνο!!!!

νιωθω πολυ εξαντλημενη ωρες ωρες κλαιω απο την κουραση αλλα οκ 3 μηνες ειναι θα περασουν!!!

εμενα ο μικρος μιλαει κανοντας φρασουλες πολλες και λεει τα παντα!!μεχρι και παστιτσιο λεει χαχαχαχαχαχαχαχα

στην θαλασσα κολυμπαει με τα μπρατσακια μονος του και τρελλαινεται οταν παπαριασουν τα χερια του τα κοιταει και λεει μαμα εξω!

η νατασα ειναι ηρωας απο τα παλια!!!τι ναπω???στελιοοοοοοοο το καλυτερο παιδι μας πηρες!!!!

σας φιλω πολλες φορες και σας σκεφτομαι!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Νικολέτα, η σκέψη μου είναι στα αδέρφια μας στην Κύπρο! κουράγιο!!!!!

εύχομαι εσείς να είστε καλά!

Καλημέρα σε όλες σας! Σέβη μου ευχαριστώ που μας σκέφτεσαι, δόξα τω Θεώ εμείς είμαστε καλά. Αν γινόταν το κακό μερικές ώρες πριν, ποιος ξέρει τι θα γινόμασταν, αφού είχαμε πάει στη συγκεκριμένη περιοχή για να φάμε ψαράκι το προηγούμενο βράδυ... Και το πρωί έγινε αυτό... Το σπίτι μας βρίσκεται αρκετά χιλιόμετρα από την περιοχή που είχε γίνει η έκρηξη, ωστόσο ακούσαμε την έκρηξη σαν να έγινε δίπλα μας, το σπίτι σείστηκε ολόκληρο... Νομίσαμε ότι ήταν σεισμός. Φανταστείτε τι έγινε στις περιοχές δίπλα από τη ναυτική βάση όπου έγινε η έκρηξη των εμπορευματοκιβωτίων πυρίτιδας...

Δυστυχώς από την περασμένη Δευτέρα που έγινε το κακό, πολλά πράγματα έχουν αλλάξει στην Κύπρο μας... Ζούμε μία ενεργειακή κρίση αφού έχει στην κυριολεξία διαλυθεί το κτήριο της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου που βρισκόταν δίπλα από τη ναυτική βάση που έγινε η έκρηξη, με αποτέλεσμα την απώλεια του 60% της παραγωγής ρεύματος. Αποτέλεσμα είναι να μην μας επιτρέπεται να ανάβουμε τον κλιματισμό, ούτε στη δουλειά, ούτε στο σπίτι, ενώ έχουμε διακοπές ρεύματος για κάποιες ώρες εντός της μέρας. Φανταστείτε τι γίνεται με 40 βαθμούς καύσωνα... Ζούμε επίσης μία οικονομική κρίση, αφού το έλλειμα τριπλασιάστηκε... Ζούμε και μια πολιτική κρίση, με τον κόσμο να απαιτεί καθημερινά με διαδηλώσεις και άλλους τρόπους την παραίτηση της κυβέρνησης, ενώ έχουν ήδη παραιτηθεί οι υπουργοί Άμυνας, Εξωτερικών και ο αρχηγός της Εθνικής Φρουράς... Το χειρότερο από όλα όμως είναι οι ζωές που χάθηκαν, άξια παλικάρια της Κύπρου, που παρέμειναν στις θέσεις τους μέχρι τελευταία στιγμή, παλεύοντας να αποτρέψουν το μοιραίο, δυστυχώς πληρώνοντας με την ίδιά τους τη ζωή... Συνολικά 13 άτομα, και ένα ακόμη χαροπαλεύει... Το πιο τραγικό είναι ο χαμός των δύο δίδυμων αδελφιών, ναυτάκια, στην κηδεία των οποίων έκλαψαν μέχρι και οι πέτρες... Ενώ μία άλλη κοπέλα έγκυος στο πρώτο παιδί, έχασε τον άντρα της... Τι να σας πω άλλο αγαπημένες μου φίλες... Εύχομαι ο Θεός να δώσει κουράγιο στους συγγενείς των νεκρών γιατί είναι πολύ δύσκολες οι στιγμές που ζουν.

Εμείς, την επομένη του τραγικού συμβάντος, είχαμε πάει διακοπές, αφού ήταν ήδη προγραμματισμένες και ήταν δύσκολο να τις αναβάλουμε, αν και με βαριά καρδιά. Τις περάσαμε μπροστά από την τηλεόραση, παρακολουθώντας τις κηδείες, τα γεγονότα, τις εξελίξεις, την ανακοινώσεις και ένα προεδρικό διάγγελμα που δεν ταίριαζε καθόλου σε όσα είχαν προηγηθεί. Καμία απολογία δεν υπήρξε...

Ζητώ συγγνώμη που σας κούρασα με αυτά, επειδή όμως σήμερα έχω πρόσβαση στον ΗΥ, ένιωσα την ανάγκη να σας γράψω γι' αυτά. Εύχομαι εσείς όλες να είστε καλά, με τις οικογένειές σας και τα παιδάκια σας!

Σας φιλώ όλες!

Μικρά ανθρωπάκια, απέραντη ευτυχία!!

νκκ284 τραγικά τα γεγονότα όντως...και ιδίως σε τέτοιες περιπτώσεις οι πολιτικοί και κυβερνόντες φαίνονται τόσο λίγοι και ανήμποροι...τι να περιμένεις!

Συλληπητήρια στις οικογένειες!!!

Από την άλλη στα δικά μας, φεύγω για λίγες μέρες διακοπές και έπονται οι κανονικές μεγάλες διακοπές.

Αυτό που φοβάμαι είναι μήπως η μικρή μου πισωγυρίσει στο κόψιμο της πάνας λόγω αλλαγής περιβάλλοντος. Οι πιο έμπειρες μανούλες έχετε παρατηρήσει κάτι τέτοιο? Και με το αυτοκίνητο που έχουμε 6ωρο ταξίδι τι κάνουμε? Αν πχ ζητήσει τσίσα σε σημείο που δεν μπορούμε να σταματήσουμε στην εθνική (σημ. και όταν της φοράω πάνα δεν τα κάνει επάνω της πλέον ακόμη και όταν της λέω ότι δεν πειράζει να τα κάνει εκεί).

Καλημέρα!

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

έχω μείνει χωρίς λόγια Νικολέτα μου.

ο Θεός ας αναπαύσει τις ψυχούλες τους. όσο για τις ευθύνες, τίποτα δεν είναι αρκετό κ καλό είναι να μη μετατραπεί όλο αυτό το άδικο σε οργή, αλλά σε ευθύνη!κ πάλι λόγια λέω.

πόσο μάταια είναι όλα!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια. Διαβαζω αυτα που γραφει η Νικολετα και σκεφτομαι ποσο αναλγητοι και διεφθαρμενοι εχουν γινει τελικα οι πολιτικοι. Εγω απεφυγα να δω το οτιδηποτε γιατι αφενος βουλιαζε η καρδια μου αφ εταιρου ειχα θυμωσει πολυ. Συλληπητηρια σε ολους οσους εχασαν αγαπημενους και ας ευχηθουμε να ειναι αυτο το τελευταιο περιστατικο.

Κατα τα αλλα εμεις φευγουμε αρχες Αυγουστου και εχουμε κανει δυο μπανακια στη θαλασσα, οπου περιττο να το πω η μικρη ξετρελαθηκε. Της αρεσει δε να γλυφει το νερο και εχει πολυ πλακα γιατι βουταει το δεικτη και μετα το βαζει στο στομα σαν να δοκιμαζει φαγητο. Εχει αρχισει επισης να λεει λεξουλες και αισθανομαι πως συνεννοουμαστε καλυτερα. Κατερινα τι απιστευτη που ειναι η Ελλη!! Ποτε φευγετε? Μηπως βρισκομαστε... Χριστινα ειναι ωραια που πας για μπανιο καθημερινα. Κουραση βεβαια αλλα τα παιδακια το χαιρονται τοσο.... Σας φιλω ολες!

fS4Kp3.png

ttiMp3.png

Νικόλ, γέλασα πολύ με την Εβελίνα κ τις αντιδράσεις της στη θάλασσα.

να περάσετε τέλεια!

όλες!

κ εμείς εξελισσόμαστε γλωσσικά, αργά, αλλά πάμε καλύτερα!

λέει το όνομά της Σύσα.

ποπόνι το πεπόνι κοκ!!!

νκκ284 τραγικά τα γεγονότα όντως...και ιδίως σε τέτοιες περιπτώσεις οι πολιτικοί και κυβερνόντες φαίνονται τόσο λίγοι και ανήμποροι...τι να περιμένεις!

Συλληπητήρια στις οικογένειες!!!

Από την άλλη στα δικά μας, φεύγω για λίγες μέρες διακοπές και έπονται οι κανονικές μεγάλες διακοπές.

Αυτό που φοβάμαι είναι μήπως η μικρή μου πισωγυρίσει στο κόψιμο της πάνας λόγω αλλαγής περιβάλλοντος. Οι πιο έμπειρες μανούλες έχετε παρατηρήσει κάτι τέτοιο? Και με το αυτοκίνητο που έχουμε 6ωρο ταξίδι τι κάνουμε? Αν πχ ζητήσει τσίσα σε σημείο που δεν μπορούμε να σταματήσουμε στην εθνική (σημ. και όταν της φοράω πάνα δεν τα κάνει επάνω της πλέον ακόμη και όταν της λέω ότι δεν πειράζει να τα κάνει εκεί).

Καλημέρα!

θα σου προτινα να την βαλεις να κανει τσισα πριν το ταξιδι και να σταματησετε μετα απο κανενα 2ωρο 3ωρο καπου να ξανακανει.....οσο για την αλλαγη του περοβαλλοντος δεν νομιζω να εχεις προβλημα οπου πατε δειξτις αμεσως την τουαλετα .....καλη επιτυχια!!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Καλή σας μέρα!!!

Εγώ θα είμαι με άδεια σχεδόν όλο τον Αύγουστο αφού ο σταθμός κλείνει όλο τον μήνα. Θα είμαστε στο σπίτι μάλλον, σκοπεύω να κάνω τις δουλειές μου, αν και δεν ξέρω πόσο εύκολο θα είναι με τη μικρή στο σπίτι. Ανυπομονώ πολύ όμως, γιατί θέλω πάρα πολύ να περνώ ολόκληρη τη μέρα μαζί της. Θα κάνουμε και τις βόλτες μας, θα παίξουμε, θα κάνουμε πράγματα πολλά! Ο σύζυγος θα δουλεύει, οπόταν δεν θα μπορούμε να πάμε κάπου εκτός, αλλά ήδη πήγαμε και μία εβδομάδα διακοπές, καλυφτήκαμε.

Και μετά, τον Σεπτέμβρη, θα πάμε στο καινούργιο μας σχολείο, σε μεγαλύτερη τάξη και δεν ξέρω γιατί, αλλά είμαι πολύ ενθουσιασμένη με το γεγονός και γι' αυτό ανυπομονώ να περάσει γρήγορα ο καιρός.

Λοιπόν, καλή συνέχεια σας εύχομαι και καλά να περνάτε!!

Καλές διακοπές σε όλες!

Μικρά ανθρωπάκια, απέραντη ευτυχία!!

nik ωραιες οι πρώτες σας βουτιές μια χαρά - εμένα όλο λέει "κ-ύο(κρύο) μαμά τσετσέτα(πετσέτα)"! και βγαίνει από την θάλασσα!!!!:-P

σεβη μια χαρά και η δικιά σου έχει και δύσκολο όνομα!

christina αυτό θα κάνουμε με στάσεις.....και ελπίζω να προλάβουμε!! Το έχω πολύ άγχος πάντως ίσως επειδή το κατάφερε χωρίς καθόλου κόπο και λέω μην αλλάξει γνώμη ξαφνικα :tongue:

νκκ πως τα παέι με τον παιδικό? Οι πρώτες μέρες της προσαρμογής πως ήταν?

Έκλαιγε? Ήσουν κι εσύ μέσα και για πόση ώρα?

verolina πως είναι το μπεμπάκι? ο "μεγάλος" πως το πήρε?

στέλλα εσύ τι κάνεις? έχετε βγει καθόλου και με τα 2 παιδάκια μαζί?

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...