Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κούκλες καλησπέρα.

Verolina να σου ζήσει το μωράκι γερο και καλότυχο.

Εμείς πήγαμε 2 βδομάδες προς Χαλικιδική μεριά σηκώθηκα και έφυγα γιατί εκτος του ότι δεν βοηθησε ο καιρός καθόλου ψόφησα γιατί ήμουνα μονη και πραγματικά εξαντλήθηκα και με τα 3 ο Άγγελος όσο πάει και γίνετε πιο ζωηρός ως και κακομαθημένο θα έλεγα με λαχτάρισε μια μέρα που μπήκε στο αυτοκίνητο και έφαγα τον τόπο για να τον βρω. Σήμερα λίγο πριν φύγω για την δουλειά πήγε πίσω από τον καναπέ και ο μεσαίος τον τραβήξω με αποτέλεσμα να χτυπήσει το πόδι και να τρέχω στα νοσοκομεία ευτυχώς δεν είναι σπάσιμο αλλα πρέπει για πέντε μέρες να τον έχουμε μονο αγκαλιά δεν κάνει να το πατήσει αλλα και να ήθελε δεν μπορεί πάει να κάνει βήμα και πέφτει, τώρα τον έχω στο καρεκλάκι και του έδωσα taper με μακαρόνια για να παίζει αυτά τα ωραία μας ελπίζω και εύχομαι να είστε όλες καλά εσείς και τα μωράκια σας.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

........... τώρα τον έχω στο καρεκλάκι και του έδωσα taper με μακαρόνια για να παίζει αυτά τα ωραία μας ελπίζω και εύχομαι να είστε όλες καλά εσείς και τα μωράκια σας.

Νατάσσα,

Είσαι ΘΕΑ !!! Γέλασα πάρα πολύ με τα μακαρόνια !!! Τί άλλο θα σκεφτούμε μου λέτε προκειμένου να κάτσουν ήσυχα έστω για 5 ολόκληρα λεπτά ?????

Κι εμείς καλά... δλδ το γνωστό τρελοκομείο είναι ΟΚ - αυτό που επικρατεί στο σπίτι μας-....

Καλό Σ/Κ σε όλες !!!

να ξέρετε ότι αυτό το γλυκό τρελοκομείο που κατά καιρούς περιγράφετε, Φρόσω, Νατάσσα, Μεταξάκι κ όλα τα κοριτσάκια που έχετε τουλάχιστον 2 παιδάκια, σε εμε΄να φαίνεται απίστευτη ευτυχία, την οποία ομολογώ ότι ζηλεύω!!!!!

καλό ΣΚ, να περνάτε όμορφα!

Διαφημίσεις

Νικολέτα, η σκέψη μου είναι στα αδέρφια μας στην Κύπρο! κουράγιο!!!!!

εύχομαι εσείς να είστε καλά!

η Κύπρος πενθεί σήμερα κ μαζί κ όλοι οι Έλληνες σε όλη την υφήλιο.

άδικο! κρίμα!

η νκκ είναι αδερφή μας Κύπρια!

Α ! Χίλια συγγνώμη... φυσικά και δεν είχα διαβάσει τπτ σχετικά με την έκρηξη κλπ γι' αυτό είπα "Πάει, η Σέβη μου το ΄χασε !":shock:

Είναι τραγικό αυτό που συνέβη ! Λυπάμαι πολύ για τους ανθρώπους που έχασαν τις ζωές τους ! Τα συλλυπητήριά μου στις οικογένειες των αδικοχαμένων... :-(

Καλησπέρα κορίτσια!

Σέβη, έχεις δίκιο, πολύ κρίμα και άδικο, και ήταν όλοι τους σχεδόν νέοι με παιδιά... Αυτά είναι τα άσχημα.

Νατάσα, αυτό ήταν πράγματι τολμηρό εγχείρημα που άντεξες με τα τρία για δύο εβδομάδες διακοπές!!! Δεν ήταν και λίγο! Σε θαυμάζω κι εγώ πάντως που φέρνεις βόλτα τρία αγοράκια, αν πάρω δείγμα από τον δικό μου, τον μεγάλο! Θέλει γερά νεύρα.

Στελλίτσα, το σκέφτομαι, μήπως πάμε στο χωριό μας, αλλά δεν το αποφασίζω και εύκολα με το μικρούλη!

Οι υπόλοιπες, κοριτσάκια, τί θα κάνετε; Διακοπούλες;

Πολλά φιλιά σε όλες και όλα τα μεγαλα πια μπεμπάκια

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Καλησπερα και απο μας! Φαιδρα μου να σου ζησει ο μπεμπουλης να ειναι παντα γερος και καλοτυχος! Στελλα πως τα πας? Κανει ο Βασιλακης ζουζουνιες? Σεβη η μικρη ειναι απεριγραπτη τσαχπινα, να τη χαιρεσαι! Εμεις ειμαστε καλα, ακομη μπανιο στη θαλασσα δεν αξιωθηκαμε να παμε , αλλα το ηθικο ακμαιο. Εδω και κατι μερες εχει αρχισει και μου πεταει λεξουλες και εχω ξετρελαθει! Στο φαγητο επισης καλυτερα, αρκει να της αρεσει. Πριν λιγο δοκιμασε καρπουζι και το τσακισε ως γνησια γλυκατζου. Διακοπες θα παμε τον Αυγουστο στην Κρητη μια και περσι μας ειχε κατσει καλα και αν θυμαστε η μικρη ετρωγε τον περιδρομο σε χρονο μηδεν. Νατασα δεν εχω λογια να εκφρασω τον θαυμασμο μου, εγω δεν φερνω βολτα ενα ποσο μαλλον τρια!! Φιλιαααα!!

fS4Kp3.png

ttiMp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα σε όλες. Ο Βασιλακης εχει ζωηρεψει πολύ. Αλλα όταν μου κανει αγκαλίτσες και φιλακια και με λεει μαμα μου, λιώνω.....

Η μικρη μια χαρά, ησυχουλα.

Διακοπες ουτε και φετος θα πάμε. Ελπιζω να κανουμε κανενα μπανιο γιατι ο Βασιλακης δεν εχει κανει ποτε.

γειά σας κορίτσια!

μπανάκι η Χρύσπα έκανε 1 μόνο, το πρώτο στους 21 μήνες, αλλά το καταευχαριστήθηκε! θέλει να είναι αυτόνομη να πλατσουρίζει μπρούμυτα!

Νικόλ, είναι πολύ τσαχπίνικο το μικρό μου! όλα τα μωρουλίνια είναι απίστευτα γλυκά!

Νατάσα, μία κ δεν την κουμαντάρω! αν είχα 3 θα χρειαζόμουν νταντά αμέσου δράσεως! εύγε! ήρωας!

η δικιά μου δεν λέει λέξεις όταν της τις λέω, αλλά όταν μιλάω με τον οποιονδήποτε, ξαπατικώνει λεξούλες! κ ξαφνιάζομαι ευχάριστα γιατί ακόμα είμαστε στο νιαρ νιουρ!

όταν θέλει κάτι πάρα πολύ π.χ νερό, δεν λέει νερό (παλιά το έλεγε), γριλίζει κ τσιρίζει δείχνοντας το μπουκάλι της!

διακοπούλες κλείσαμε για 11-16 Αυγούστου στην Χαλκιδική με την Χρύσπα εννοείται! πρώτες μας διακοπές!

Κοριτσάκια μου καλησπέρα

O Άγγελάκος μου μέχρι την Δευτερα δεν περπάτησε καθόλου και ήταν πολύ συνεργάσιμος καθόταν στον καναπέ και γνωρίστηκαν για τα καλά δεν με ταλαιπώρησε καθόλου δεν γκρίνιαζε το πουλάκι μου, την Δευτερα όμως που κάναμε προσπάθεια για να περπατήσει δεν τα κατάφερνε και έτσι τον ξαναπήγα νοσοκομείο ξανά ακτίνες:mad: και μου είπαν να κάνω καμια δεκαρια μέρες υπομονή τελικά χθες άρχισε να περπατάει αν και κουτσαίνει λίγο.

Όταν ήμασταν Χαλκιδική δεν έμπαινε μέσα με τίποτα και αν τον έβαζα ήταν φοβισμένος αλλα 2 μέρες τώρα που πάμε είναι ξετρελαμένος

το πρωί πήρε το καπέλο του και φώναζε μπάνιο.

Για διακοπές δεν έχουμε κανονίσει τίποτα λόγο τις δουλειάς εγώ θα πηγαίνω αλλα για λίγες μέρες γιατί πάνω από 5 μέρες χωρίς τον Στέλιο μου δεν ξαναπάω.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

να ξέρετε ότι αυτό το γλυκό τρελοκομείο που κατά καιρούς περιγράφετε, Φρόσω, Νατάσσα, Μεταξάκι κ όλα τα κοριτσάκια που έχετε τουλάχιστον 2 παιδάκια, σε εμε΄να φαίνεται απίστευτη ευτυχία, την οποία ομολογώ ότι ζηλεύω!!!!!

καλό ΣΚ, να περνάτε όμορφα!

Γλυκιά sevoula δεν έχεις να ζηλέψεις τίποτα απολύτος αυτή την ευτυχία την έχεις και συ και ακούει στο όνομα Χρύσπα, καταλαβαίνω την λαχταρα σου για ένα μωράκι ακόμα είμαι από αυτές που όσα και να κάνω δεν χορταίνω αλλα μη τρελαίνεσαι ποτε δεν ξέρεις, και μονο που γευόμαστε την μητρότητα φτάνει σκέψου τις γυναίκες που δεν μπορούν να έχουν καν ένα.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...