Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα και καλή βδομάδα σε όλες τις κοπέλες! Και η μικρή μας ήταν άρρωστη με πυρετό που ξεκίνησε από την Παρασκευή το βράδυ και της έδινα αντιπυρετικό κάθε 4ωρο. Ευτυχώς από χθες Κυριακή είναι καλύτερα, δεν έκανε καθόλου πυρετό και νιώθει καλύτερα το καλό μου. Πρέπει να ήταν οι αμυγδαλές της, αφού δυσκολευόταν να καταπιεί. Ελπίζω να μην επανέλθει, την πήρα στον σταθμό σήμερα. Έχω ακούσει ότι υπάρχει ίωση τώρα και πολλά μωρά περνούν την ίδια φάση. Εύχομαι περαστικά σε όλα τα μωράκια!!

Μικρά ανθρωπάκια, απέραντη ευτυχία!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τελικά ήταν ίωση που από δέκατα έφτασε στα ύψη κ χτύπησε σε λαιμό.

χάλια ο λαιμός της.

κατά πάσα πιθανότητα η κακιά μαμά Σέβη δεν κατάλαβε από αλαζονεία ("το παιδί μου είναι γερό, δεν αρρωσταίνει...") ότι η Χρυσπούλα είχε πυρετό από Παρασκευή απόγευμα. έτσι φτάσαμε Κυριακή να ψήνεται κ σήμερα δεν μπορεί να καταπιεί τίποτα.

ξεκίνησε αντιβίωση.

αυτά παθαίνεις αν έχεις ψηλά τη μύτη, είπε η πρώην χαζοχαρούμενη μάνα!

Το Σεμινάκι απύρετο εντελώς όλη την ημέρα... άρα ο πυρετός που χτύπησε (ένα 24ωρο) ήταν δόντια τί άλλο ???

Καλημέρα. Έχω ακούσει ότι η ίωση που κυκλοφόρησε πολύ αυτό το διάστημα, κτυπά στους αμυγδαλές και είτε κρατά 3 ημέρες, είτε ένα 24ωρο. Μην με ρωτήσετε γιατί, δεν έχω ιδέα....

Διαφημίσεις

kai emena ekane pyreto alla για 1,5 μερα....σεβουλα εμενα ο γιατρος αυγο και γαλα το απαγορευει στον πυρετο....

εμάς μας απαγόρευσε το αβγό κ το ψάρι (που ήδη δεν το τρώγαμε)

το μόνο που έφαγε χθες ήταν γάλα κ γιαούρτι με μέλι. τίποτα άλλο πέρα από νερό.

Καλημέρα !

Το Σεμινάκι απύρετο εντελώς όλη την ημέρα... άρα ο πυρετός που χτύπησε (ένα 24ωρο) ήταν δόντια τί άλλο ???

Σέβη,

Πώς είναι η Χρύσπα ???

σήμερα η Χρύσπα ξύπνησε με 38,3, αλλά πολύ ευδιάθετη, με αντιπυρετικό πονστάν από τις 2 τα ξημερώματα! ξύπνησε 3 φορές μέσα στη νύχτα γιατί ψωμολύσσαξε κ ήπιε 200 ml γάλα.

το πρωί ήπιε λιγάκι γάλα, αντί για φρούτα έφαγε όμως μπανάνα, που χθες δεν μπορούσε ούτε να την δει.

ο πυρετός έπεσε τελείως πριν τις 10π.μ.

το μεσημέρι δεν ξέρω τί έκανε, γιατί δεν επικοινώνησα λόγω δουλειάς.

είναι όμως πολύ ευδιάθετη κ αυτό με ανεβάζει.

ο μπαμπάς της πήγε κ της σήκωσε το τζάμπο για να γλυκάνει την κόρη του, παρά τις αντιρρήσεις μου...

συνεχίζουμε όμως την αντιβίωση, όπως μας είπε η παιδίατρος.

κατά τα άλλα χθες βράδυ τραγουδούσε γ(λ)ύκα γ(λ)ύκα!:tongue:

κυκλοφορεί ίωση, όπως έγραψε η νκκ που χτυπάει στις αμυγδαλές κ ο πυρετός είναι ακατέβατος για 24 ώρες ή 3 μέρες. πολλά παιδάκια στην παιδίατρο.

άντε περαστικά μας κ αγύριστα!:cool:

Καλημέρα και περαστικά σε όλα τα παιδάκια!

Σέβη μου χαίρομαι που η Χρύσπα είναι καλύτερα :) και είναι μία γ(λ)ύκα, γ(λ)ύκα!! Γερή και δυνατή να είναι πάντα! Φαντάζομαι θα έχει πολλή δουλειά τώρα με τα νέα παιχνίδια από Τζάμπο! Καλή διασκέδαση Χρύσπα!!

Καλημέρα.

όντως έχει πολλή δουλειά.

ζωγραφίζει....με τις ξυλομπογιές, αλλά προτιμά να ζωγρφίζει την τραπεζαρία μου κ τα ριχτάρια, παρά το μπλοκ ζωγραφικής.

επίσης ασχολείται με τη φαγάνα της... (μήπως είναι εμφανές ότι ήθελε γιο ο άντρας μου;)

ασχολείται με τα φουσκωτά τουϊτι κ γουϊνι

κ με κάτι κουβαδάκια, φτυαράκια της μπάρμπι...........

αυτό το διάστημα δεν έχει κανένα περιορισμό κ κάνει ό,τι της έρθει...

χθες το μεσημέρι είχε πυρετό τελικά (38.9), όπως κ το απόγευμα. από τις 6.30 το απόγευμα απύρετη. κατά τις 2 τα ξημερώματα της έδωσα αντιπυρετικό γιατί έκαιγε ολόκληρη...

το πρωί απύρετη, αλλά στις 10.30 ανέβασε πάλι 38.9.

τώρα λογικά πρέπει να είναι απύρετη. το απόγευμα θα την ξαναπάμε παιδίατρο να μας ξαναδει, γιατί αλλιώς ο μπαμπάκας της δεν ησυχάζει.

πώς αγχώνονται έτσι οι μπαμπάδες... χάλια! δεν μπορούσε να ηρεμήσει με τίποτα ο άντρας μου.

πιο πολύ φοβάμαι μη μου πάθει τίποτα εκείνος, παρά η Χρύσπα!

α πα πα! μία με πυρετό κ έναν με παραλήρημα δεν την παλεύω!!!!!!

Διαφημίσεις

Kαλησπερα σε όλες. Χριστινα 5 ώρες κοιμαμαι.... Θηλαζω και συγχρονως παιζω με τον Βασιλακη.... Αχ κουραση.

Περαστικα στα αρρωστουλια.

Τα παιδακια σας κανουν ζημιες? Πετουν πραγματα στο πατώμα?

καλημέρα σε όλες!

είμαστε απύρετες από το Σάββατο τα ξημερώματα, αλλά με σπυράκια γύρω από το στόμα, τα οποία έχει πληγώσει με τα χεράκια της κ έχει κάνει κάτι περιποιημένα σημαδάκια!

από τον πυρετό κ την πιπίλα έγιναν αυτά. της βάζω μπεταντίν, αλλά θα αργήσουν να φύγουν!

κατά τα άλλα είναι ζωηρότατη. η όρεξή μας δεν έχει επανέλθει, αλλά το παλεύουμε.

το κλάμα το έχει στο τσεπάκι...πολύ παράπονο!!!!!!!

κατά τα άλλα καλά!

φιλιά σε όλες κ περισσότερα στα παιδάκια σας!

Στέλλα, συνέχεια πετάει πράγματα! κ μετά λέει "ΕΠΕΣΕ"!!!

καλημέρα σε όλες!

είμαστε απύρετες από το Σάββατο τα ξημερώματα, αλλά με σπυράκια γύρω από το στόμα, τα οποία έχει πληγώσει με τα χεράκια της κ έχει κάνει κάτι περιποιημένα σημαδάκια!

από τον πυρετό κ την πιπίλα έγιναν αυτά. της βάζω μπεταντίν, αλλά θα αργήσουν να φύγουν!

κατά τα άλλα είναι ζωηρότατη. η όρεξή μας δεν έχει επανέλθει, αλλά το παλεύουμε.

το κλάμα το έχει στο τσεπάκι...πολύ παράπονο!!!!!!!

κατά τα άλλα καλά!

φιλιά σε όλες κ περισσότερα στα παιδάκια σας!

Στέλλα, συνέχεια πετάει πράγματα! κ μετά λέει "ΕΠΕΣΕ"!!!

Σέβη μου,

Γράφω τέτοια ώρα που είμαι σπίτι... σαν αυτά τα σημαδάκια που περιγράφεις είχε γεμίσει πριν από λίγες μέρες και ο Νικόλας λόγω πιπίλας/ζέστης... εν τω μεταξύ κόλλησε και την συνήθεια να σκουπίζεται από το μανίκι -άκου τώρα- και τα έκανε χειρότερα βέβαια. Δοκίμασα μια της Frezyderm - τζίφος- ... αυτή που έκανε δουλειά τελικά ήταν μια που λέγεται

TERMAL (med) για εγκαύματα & ερεθισμούς με Aloe Vera-Panthenol-Calcium-urea αν τα γράφω σωστά. Από την Biodomus S.A. 150 ML ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ αναγράφει -σε πράσινη συσκευασία-.

Μήπως εάν την δοκίμαζες σας έκανε καλό ???

με τον υπνο και εμεις μια απο τα ιδια αστα να πανε και η μαριστελλα δεν μου κοιματε το μεσημερι αρα δεν κοιμαμαι και εγω αλλα δεν πειραζει δεν μπορω να πω οτι ειμαι και τερμα κουρασμενη μονο οταν τα πιανει και τα δυο μαζι η γκρινια αυτες τις μερες εχει κρυωσει και η μαριστελλα ευτυχως οχι πυρετο συναχη και βηχα οποτε γινεται ενας ψιλοχαμος:shock:

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...