Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα σε όλες ευτυχώς διαβάζω τα δικά σας γιατί πολλές φορες που με πιάνω να έχω νεύρα με όλη την κατάσταση που επικρατεί εδω μεσα νομίζω ότι είμαι κακια μαμά.

sevi καλο κουράγιο.......... ελπίζω σύντομα τα πράγματα να πάνε καλύτερα.:):):)

tenia καλορίζικο και με πιο πολύ δουλειά!

love μπράβο στο κοριτσάκι σου και ας κατούρησε το πατάκι! nikooooooooooool επιτέλους τα σχολεία τελειωσαν πραγματικά χαίρομαι όσο και εσύ.

Όσο για το αγοράκι μου σήμερα που συμμάζευα τα ψώνια ανέβηκε στο τραπέζι και έκανε τον superman και όταν γύρισα και τον είδα σκέφτηκα ποσο ευτυχισμένη είμαι που και αυτό το αγοράκι ήρθε στην ζωή μας και ας μου κόβουν την ανάσα με τις βλακείες τους.

όπως τα λες!;):D

σήμερα το πρωί η δικιά μου θεώρησε σκόπιμο να γυρίζει γύρω από τον εαυτό της συνέχεια, μέχρι που ζαλίστηκε κ έπεσε με τα μουτράκια στο μάρμαρο κ μάτωσε τα χειλάκια...:(:shock:

μετά την αγκαλιά...όλα καλά. ααααααααα κ λίγη πιπίκα, όπως την λέει!:P

Ax Νατασα τι καλα...... Εχεις και εσυ νευρα... Νιωθω πιο απενοχοποιημενη τωρα! Και δεν θα το πιστεψεις αλλα σε ενα βλαμμενο σχολειο που συμπληρωνω ωρες (ευτυχως μονο για φετος) αυριο θα κανουν μαθημα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τελος παντων φευγοντας θα ριξω και δυο ....χαιρετουρες και ουτε απεξω δεν θα ξαναπερασω ελπιζω. Κοριτσακια τα μικρα σας ποσο τρωνε γενικα? Εγω λιγες μερες εχω που εκοψα το αλεσμα (ξερω, αργησα πολυ) και η μικρη τρωει πολυ λιγο. Εχω συνεχως αγχος πως δεν χορταινει... Δωστε καμια γνωμη. Στελλα αληθεια κοιμαται 8ωρα? Εισαι ευτυχης! Εδω ακομη ξυπναμε 2 φορες τουλαχιστον την νυχτα.... Κλαψ.....

αφού έκοψες τώρα το άλεσμα είναι φυσικό να τρώει λιγότερο. θα συνηθίσει.

έχε υπόψη σου ότι έχει ζέστη κ ότι δεν τρώνε φαγητό όπως πριν.

Επιπλέον το μυαλουδάκι τους είναι συνέχεια στο παιχνίδι...

η δικιά μου πίνει γάλα, τρώει φρούτα, γιαούρτι ή αβγό ή κρεμούλα το απόγευμα, ψωμάκι με τυράκι το βράδυ ή κ φρούτα, αλλά το μεσημέρι μας κάνει τη δύσκολη μετά από τις πρώτες 5 κουταλιές, αναλόγως αν νυστάζει... αν θέλει να κάνει κακά εκείνη την ώρα, αν παίζει τηλεόραση κ ....

μη μου αγχώνεσαι! όλα καλά!

Νικολ, θα σου πω εγώ πόσο τρώει για να ξε-αγχωθείς!

Ας πούμε μία μέρα έφαγε ένα κουλουράκι το πρωί και χυμό ενός πορτοκαλιού, γάλα 150ml, το μεσημέρι τίποτα, απόγευμα τίποτα και το βράδυ στις 11 έφαγε ΕΠΙΤΕΛΟΥς λίγο γύρο από σουβλακι και γάλα 150ml πάλι. Κάπως έτσι πάει κάθε μέρα, άντε να φάει και 2-3 μπουκιές φαγητό.

κι εμε΄ςι της δώσαμε γύρο να δοκιμάσει από τον μπούλη της...:tongue:

ξετρελάθηκε με το τζατζίκι!

αντίθετα με τα γλυκά δεν παθιάζεται.

πόσο μου μοιάζει αυτό το παιδί στις προτιμήσεις!:rolleyes:

Α όλα κι όλα κι εμείς είμαστε "της σιλουέτας"...

ευτυχώς πίνει γύρω στα 200-250ml γάλα πρωί/βράδυ+φρουτόκρεμα... στα τσακίρ κέφια μπορεί να φάει και ένα γιοαουρτάκι μέσα στο απόγευμα ή 1/2 τοστ (μόνο τυρί)... αλλά στο φαγητό μου βγάζει την πίστη: όσπρια-λαδερά-ψάρι-αυγό τπτ... αν είναι κάτι που έχει πχ κιμά/κρέας και ρύζι/μακαρόνια μπορεί και να φάει έως 10 κουταλιές max....

οπότε μην ανησυχείς !!! υπάρχουν και χειρότερα !

Το ωραίο είναι ότι θέλει junk food μην δει γύρο/πίτσα κλπ θα τα τσακίσει... αμ δε Σεμινάκι ! Από τώρα ψιλό γαζί ? Ούτε ζωγραφιστά !

όσπρια, φρούτα, λαχανικά τρώει με χαρά. :)

τις μπάμιες δεν τις γουστάρει με τίποτα. ούτε εμείς βέβαια!!!!!:rolleyes:

O δικος μου τα τρωει όλα. Εμοιασε σε μενα. Γαλα μισο λιτρο, γιαουρτι, τοστακι με τυρι, αυγο και φρουτα. Το φαι το τρωει το μισο σχεδον. Ειναι πολύ αδυνατος όμως. 11,5 κιλα.

εμείς έχουμε παιδίατρο σήμερα κ θα σας γράψω αύριο ή το βράδυ, αν προλάβω κ δεν αποκοιμηθώ, τα νέα μας. νομίζω πως μου αδυνάτισε. μετράω πλευράκια. αλλά τον τρόπο να την ταίσω τον ξέρω.

το δύσκολο είναι να αδυνατίσεις ένα παιδί. εκεί είναι ζόρι.

οπότε γερά παιδιά κι ας είναι αδύνατα!

μάκια σε όλες κ κυρίως στα μωρά μας!:)

καλημέρα! όλη μέρα!

χθες πήγαμε παιδίατρο, είμαστε καλά, 88,5 ύψος κ 12.850 σε κιλά, πήραμε 2 πόντους κ 300 γραμμάρια.κάναμε κ το εμβόλιό μας για μηνιγγιτιδόκοκο. κλάψαμε για πρώτη φορά, αλλά μας πέρασε στην αγκαλιά της μαμάς...

κατά τα άλλα είναι πάααααααααρα πολύ ζωηρή.

εγώ κοιμόμουν από τις 10.15 κ αυτή έκανε σουλάτσο...μέχρι που την ανέλαβε ο μπούλης της κ αναγκαστικά κοιμήθηκε μαζί μας.........

είμαι πτώμα από την κούραση......ξυπνάω κ θέλω ύπνο! όσο κ να κοιμηθώ...θέλω ύπνο!

φιλιά σε όλες κ περισσότερα στα παιδακια σας!

Διαφημίσεις

Κορίτσια, καλημέρα σε όλες, εύχομαι να είστε καλά εσείς κι οι οικογένειές σας.

Σεβούλα μου, λυπάμαι για την κατάσταση στη δουλειά... Εύχομαι να έρθουν καλύτερες μέρες. Η μικρή θα γίνει μοντελάκι, υπογραμμένο!!

Η μικρή μας είναι επίσης ζωηρή, αλλά μακάρι να έχει την υγειά της και θα μεγαλώσει, πού θα πάει; Ονειρεύομαι εκείνη τη μέρα που θα ακούει τη μαμά και τον μπαμπά της, θα βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού και θα είναι γενικώς μία πολύ πολύ καλή κοπέλα! :) Όσο για το φαγητό, δεν έχει πολλή όρεξη, αλλά ευτυχώς στον σταθμό τρώει κάπως καλύτερα από ό,τι στο σπίτι. Ενημέρωσα τη γιατρό και μου έδωσε βιταμινούλες-συμπλήρωμα, για να παίρνει όλα τα στοιχεία που δεν παίρνει με τα φαγητά που τρώει.

Καλή συνέχεια σε όλες και Σεβούλα.... κράτα γερά!!!!!!!!!!! :)

Μικρά ανθρωπάκια, απέραντη ευτυχία!!

καλημέρα όλη μέρα!

Νικολέτα μου ευχαριστώ!

είμαστε καλά, η Χρύσπα λέει λογάκια με τον τρόπο της κ είναι πολύ ευχάριστο.

χθες της έβαλε η μαμά μου βρακάκι χωρίς πάμπερ για τον μεσημεριανό ύπνο κ κοιμήθηκε σαν πουλάκι. όταν ξύπνησε δεν έκανε τσισάκια στη λεκάνη, αν κ την περίμενε-λέει η μάνα μου- κ μετά τα έκανε πάνω της.

αφού πήγε να της αλλάξει βρακάκι που είχε την Πάττυ, άρχισε να λέει "Πάττυ". το λέει τόσο γλυκά......λιώνω!

"μαμά αγκαλιά"! κ γεμίζω μπαταρίες!

το αυτοκίνητο το λέει ατοκίητο ή τοκιτό.

αγαπημένη της λέξη "έπεσε", αφού έχει ρίξει τα πάντα όλα κάτω.

γενικά εξελίσσεται σε παπαγαλάκι, αλλά γλυκό παπαγαλάκι.

σκανταλιάρικο. χθες βούταγε τα χεράκια της στις γλάστρες στις κοπριές κ μετά ερχόταν κ μου τα έδειχνε λέγοντας "κακά" για να της τα πλύνω.......

της αρέσουν τα τραγούδια όλων των ειδών, δεν κάνουμε διακρίσεις, τα χορεύουμε κ τα τραγουδάμε όλα...

καλημέρα όλη μέρα!

Σεβουλα καταλαβαινω ΑΚΡΙΒΩΣ τι εννοεις!! Και η Εβελινα ειναι ζουζουνι τρομερο και οταν παει να κανει σκανταλιες και της λεω Μηηηηηη, εκεινη δεν πτοειται! Γυριζει και ή που θα μου γελασει πονηρα ή θα αρχισει να λεει τα επιχειρηματα της με τον δικο της ακαταλαβιστικο τροπο. Λεει, λεει , τι λεει κανεις δεν ξερει παντως πισω δεν κανει. Καμια φορα της λεω " αααχ θα σε σκοτωσω " και τοτε τρεχει να μου ξεφυγει κακαριζοντας απο τα γελια! Μαλλον δεν με φοβαται :rolleyes:...

fS4Kp3.png

ttiMp3.png

καλημέρα όλη μέρα!

Σεβουλα καταλαβαινω ΑΚΡΙΒΩΣ τι εννοεις!! Και η Εβελινα ειναι ζουζουνι τρομερο και οταν παει να κανει σκανταλιες και της λεω Μηηηηηη, εκεινη δεν πτοειται! Γυριζει και ή που θα μου γελασει πονηρα ή θα αρχισει να λεει τα επιχειρηματα της με τον δικο της ακαταλαβιστικο τροπο. Λεει, λεει , τι λεει κανεις δεν ξερει παντως πισω δεν κανει. Καμια φορα της λεω " αααχ θα σε σκοτωσω " και τοτε τρεχει να μου ξεφυγει κακαριζοντας απο τα γελια! Μαλλον δεν με φοβαται :rolleyes:...

έτσι, ακριβώς! σιγά να μη με φοβάται. μόνο τον μπαμπά φοβάται!

εγώ είμαι βούτυρο στο ψωμί της...;):tongue::)γερά να είναι!:cool:καλημέρα σε όλες!

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια...δεν προλαβαινω ουτε για φτου που λενε!!!!εμεις ειμαστε καλα...μιλαμε πολυ αγκαλιαζουμε πιο πολυ και τα κανουμε ολα και συμφερουμε....

αυριο ρεπο και κανω καμια δουλιτσα

σας χαιρετωωωωωωωωωωωωω

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Καλημέρα ! Καλή εβδομάδα !

Το Σεμινάκι μας είναι με πυρετό από το Σάββατο... αλλά η διάθεση - διάθεση... αααααααααα δεν πτοούμαστε έτσι εύκολα εμείς ! Και, φυσικά, περνάμε την φάση που είναι ερωτευμένη με τον μπαμπάαααααα !!!

καλημέρα σε όλες!

Μεταξάκι μου, κι εμείς με πυρετό, υψηλό κιόλας...αλλά από διάθεση ...τραγουδάει...

η δικιά μου χρειάστηκε να αρρωστήσει για να λέει ακατάπαυστα μαμά, μαμά, μαμάααααα!συνέχεια όμως! δίπλα της είμαι, αγκαλιά την έχω...ΜΑΜΑαυτή!

τώρα είμαι στη δουλειά κ στη γιατρό θα την πάνε ο άντρας μου με την πεθερά. αυτά είναι γλέντια!

τσακίρ κέφι για δουλειά!

από χθες το πρωί ήταν κακόκεφη-δηλαδή δεν ήθελε το φρούτο της με τίποτα, που συνήθως το τσακίζει σε χρόνο ντ' ετέ!!!!!!

δεν είχε όρεξη για το μεσημεριανό της κ έφαγε 4 κουταλιές. εκεί ο μπαμπάς της κατάλαβε ότι το παιδί είχε πυρετό-κακιά μαμά που δεν το κατάλαβε νωρίτερα!

πιθανόν να είχε πυρετό από Παρασκευή βράδυ, που είχε γκρίνια κ ήταν κάπως πιο ζεστή!

μα από πού το άρπαξε καλοκαιριάτικα;

χτυπάει 39,5, δεν κατεβαίνει με τα αντιπυρετικά παρά μόνο στο 38 μετά από μια ώρα από το ντεπόν ή το πονστάν. δίνω αντιπυρετικό ανά τρίωρο, γιατί ψήνεται όλο της το σώμα. της έκανα ντουζάκι, της έβρεχα το μαλλί, κομπρέσες δεν με άφηνε να της βάλω...νερό έπινε πολύ, χυμό δεν ήθελε, γάλα χαζοήπιε, γιαουρτάκι έφαγε πάνω από το μισό το απόγευμα-ευτυχώς.

κατά τα άλλα καλά!

ελπίζω να είναι καλύτερα τα δικά σας πιτσιρίκια!

πρώτη φορά μου αρρώστησε κ κόντεψα να εκραγώ!

μία ακόμα φορά μου έκανε πυρετό κ ήταν από το εμβόλιο.

δεν τρώγεται με τίποτα να βλέπεις το παιδί άρρωστο! θέλω να της πάρω εγώ τον πυρετό! γίνεται;

Περαστικά Σεβούλα !

Ακριβώς τα ίδια συμπτώματα με την δικιά μου ! Λές να είναι ίωση ????

ότι και να είναι πάντως, το περνάνε "ελαφριά" -- στο λέω εγώ που έχουν αρρωστήσει πολλάκις δυστυχώς !

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...