Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα σε όλη την παρέα!

είμαστε καλά, αλλά τρέχουμε πίσω από τις εξελίξεις.

τα δικά μου: μείωση μισθού στο μισό, με τίς ίδιες ώρες κ περισσότερες αρμοδιότητες.

η μικρή εκεί που συνεννοείται, εκεί γίνεται κ ατίθαση...

χθες έκαψε τη χύτρα της πεθεράς μου, παίζοντας με τα κουμπιά της κουζίνας.......

το βράδυ βγήκε στο μπαλκόνι που μιλούσα στο τηλέφωνο κ πέταξε την πιπίλα της στο πεζοδρόμιο....

κρύφτηκε πίσω από μια πολυθρόνα κ την έψαχνε η πεθερά μου σε όλο το σπίτι. δεν έβγαζε τσιμουδιά, μέχρι που την βρήκε κ εκείνη ανταπέδωσε με ένα "κούκου τα!"

αυτά τα δικά μας εν συντομία!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τα δικά μου: μείωση μισθού στο μισό, με τίς ίδιες ώρες κ περισσότερες αρμοδιότητες.

χθες έκαψε τη χύτρα της πεθεράς μου, παίζοντας με τα κουμπιά της κουζίνας.......

το βράδυ βγήκε στο μπαλκόνι που μιλούσα στο τηλέφωνο κ πέταξε την πιπίλα της στο πεζοδρόμιο....

κρύφτηκε πίσω από μια πολυθρόνα κ την έψαχνε η πεθερά μου σε όλο το σπίτι. δεν έβγαζε τσιμουδιά, μέχρι που την βρήκε κ εκείνη ανταπέδωσε με ένα "κούκου τα!"

χα χα η μικρή προσπαθεί να ανακαλύψει το όριά σας / και τα δικά της βεβαίως βεβαίως !!!!

Υπομονή σε όλα τα επίπεδα Σεβούλα ! Είσαι παλικάρι εσύ θα τα καταφέρεις !

Πολύ άσχημα νέα, υπομονή και τίποτα άλλο σε αυτή τη θέση θα βρεθούμε όλοι δυστυχώς (καλά εγώ είμαι και άνεργη-δουλειά στον τομέα μου δεν βρίσκω) και φοβάμαι πολύ για τον μπαμπά μας:-(

Αλήθεια με τι δικαιολογία έγινε η μείωση??

Πάντως το κοριτσάκι σου σας διασκεδάζει!!!!:tongue:

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

καλησπερα κοριτσια!!!δεν προλαβαινω για πολλα!!ειναι πολυ δυσκολο τελικα να εισαι και μανα και να δουλευεις!!γυριζω 6:30 το απογευμα και καμια φορα παω μιση ωρα νωριτερα για να φυγω νωριτερα να δω το παιδι μου!!και μετα παμε καμια βολτα για να περασω χρονο μαζι του!!!ειμαι κομματια ποναει το κορμι μου απο την ορθοστασια αλλα την παλευω!!!σημερα εκανα και τα χαρτια για τον παιδικο τον σεπτεμβριο και θα ξερω τον αυγουστο αν θα τον παρουν!!το παιδι μου με ξυπνησε 5,5 το πρωι για να κανει τσισα....ειπα ελεοςςςςςςςςςς και χτες στις 6 ......και μετα βεβαια δεν ξανακοιμαται!!!καθομαι στο μπαλκονι και πινω μια μπυριτσα να χαλαρωσω!!!

ολα για το παιδι μου!!!

φιλακια σε ολες τις μανουλες.....κουραγια και υπομονες....

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Διαφημίσεις

ευχαριστώ για το κουράγιο κ τις ευχές!

η δικαιολογία ήταν η κρίση κ έλλειψη ρευστού, το πολυδάπανο του νομικού τμήματος που απαρτίζεται από 2 δικηγόρους.

στην ουσία εκεί που είχαν δίκιο ήταν ότι έπρεπε να γίνει αξιολόγηση στην αποτελεσματικότητα του καθένα μας.

σήμερα μας μοίρασαν κάποιες υποθέσεις. θα παίρνουμε ποσοστά από τις εισπράξεις.

κατα τα άλλα κούραση. χθες κοιμήθηκα από τις 10.30 μαζί με την Χρύσπα. η οποία ξύπνησε κατά τις 3 κ ήθελε γάλα. πρέπει να την ταϊζω κ πριν το γάλα το βραδινό, γιατί δεν της πιάνεται αλλιώς. από το απογευματινό της μέχρι το βραδινό γάλα τσιμπολογάει φρουτάκια από εμένα κ σπανιότερα ψωμάκι από τον μπαμπά της.

μεγαλώνει το πουλάκι μου!

Τένια, Καλορίζικο το νέο γραφείο με πολλές κ καλές δουλειές!

Χριστίνα, όλα για τα μικρά μας!

είναι πολύ δύσκολο αυτό που κάνεις! εγώ δεν έχω άλλη αντοχή.

φιλιά σε όλες!

Καλημέρα !!!!

Χριστίνα welcome to the club !Ο πρώτος καιρός είναι ΠΙΟ δύσκολος... μετά βρίσκεις κάπως τους ρυθμούς σου, αλλά και πάλι, από εδώ και πέρα θα χρειάζεσαι 27ώρεσ/24ωρο...

καλησπερα...η αληθεια ειναι οτι ωρες ωρες θελω να κλαψω!!!γυρισα πριν λιγο και ο μικρος θελει βολτα σε μια γειτονισσα που εχει παιδακι ,τι να κανω να το κλεισω μεσα το παιδι????παω να κατσω εκει να περασει η ωρα να κοιμηθει και να παιξει και αυτος!!!!κοριτσακια χαιρομαι που η μια δινει κουραγιο στην αλλη!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Καλησπερα σε όλες... Χριστινα μπραβο για την πάνα. Εγω οποτε τον βλεπω να σφιγγεται τον βαζω στην λεκάνη. Δεν εχω κουραγιο για περισσοτερα. Εχω γονατισει. Ευτυχως η μικρη μου κοιμαται 8ωρο το βραδυ.

Πως ειστε? Μπανιο στη θάλασσα κάνατε? Εμεις όχι ακομα. Ο Βασιλακης δεν εχει κανει ποτε. Να δω πως θα αντιδρασει.

Καλημέρα !

Λοιπόν εχθές το απόγευμα η σκατούλα η κόρη μου αποφάσισε (μόνη της) να βγάλει πυτζάμα και πάνα και πήγε κι έκατσε στο γιογιό γελώντας .... χωρίς να παράγει έργο βέβαια ! Καθίσαμε αρκετή ώρα - τπτ... και μετά έκανε τσίσα στο χαλάκι της τουαλέτας !!!! Σαν τα σκυλιά !

Αλλά εγώ χάρηκα δεν σας το κρύβω ! Μάλλον βλέπει και τα άλλα παιδάκια στον παιδικό ή/και τον αδερφό της και αρχίζει να το πιάνει το νόημα ! Τί κοριτσάκι γλυκό είναι αυτό !

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες ευτυχώς διαβάζω τα δικά σας γιατί πολλές φορες που με πιάνω να έχω νεύρα με όλη την κατάσταση που επικρατεί εδω μεσα νομίζω ότι είμαι κακια μαμά.

sevi καλο κουράγιο.......... ελπίζω σύντομα τα πράγματα να πάνε καλύτερα.

tenia καλορίζικο και με πιο πολύ δουλειά!

love μπράβο στο κοριτσάκι σου και ας κατούρησε το πατάκι! nikooooooooooool επιτέλους τα σχολεία τελειωσαν πραγματικά χαίρομαι όσο και εσύ.

Όσο για το αγοράκι μου σήμερα που συμμάζευα τα ψώνια ανέβηκε στο τραπέζι και έκανε τον superman και όταν γύρισα και τον είδα σκέφτηκα ποσο ευτυχισμένη είμαι που και αυτό το αγοράκι ήρθε στην ζωή μας και ας μου κόβουν την ανάσα με τις βλακείες τους.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Ax Νατασα τι καλα...... Εχεις και εσυ νευρα... Νιωθω πιο απενοχοποιημενη τωρα! Και δεν θα το πιστεψεις αλλα σε ενα βλαμμενο σχολειο που συμπληρωνω ωρες (ευτυχως μονο για φετος) αυριο θα κανουν μαθημα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τελος παντων φευγοντας θα ριξω και δυο ....χαιρετουρες και ουτε απεξω δεν θα ξαναπερασω ελπιζω. Κοριτσακια τα μικρα σας ποσο τρωνε γενικα? Εγω λιγες μερες εχω που εκοψα το αλεσμα (ξερω, αργησα πολυ) και η μικρη τρωει πολυ λιγο. Εχω συνεχως αγχος πως δεν χορταινει... Δωστε καμια γνωμη. Στελλα αληθεια κοιμαται 8ωρα? Εισαι ευτυχης! Εδω ακομη ξυπναμε 2 φορες τουλαχιστον την νυχτα.... Κλαψ.....

fS4Kp3.png

ttiMp3.png

Νικολ, θα σου πω εγώ πόσο τρώει για να ξε-αγχωθείς!

Ας πούμε μία μέρα έφαγε ένα κουλουράκι το πρωί και χυμό ενός πορτοκαλιού, γάλα 150ml, το μεσημέρι τίποτα, απόγευμα τίποτα και το βράδυ στις 11 έφαγε ΕΠΙΤΕΛΟΥς λίγο γύρο από σουβλακι και γάλα 150ml πάλι. Κάπως έτσι πάει κάθε μέρα, άντε να φάει και 2-3 μπουκιές φαγητό.

Α όλα κι όλα κι εμείς είμαστε "της σιλουέτας"...

ευτυχώς πίνει γύρω στα 200-250ml γάλα πρωί/βράδυ+φρουτόκρεμα... στα τσακίρ κέφια μπορεί να φάει και ένα γιοαουρτάκι μέσα στο απόγευμα ή 1/2 τοστ (μόνο τυρί)... αλλά στο φαγητό μου βγάζει την πίστη: όσπρια-λαδερά-ψάρι-αυγό τπτ... αν είναι κάτι που έχει πχ κιμά/κρέας και ρύζι/μακαρόνια μπορεί και να φάει έως 10 κουταλιές max....

οπότε μην ανησυχείς !!! υπάρχουν και χειρότερα !

Το ωραίο είναι ότι θέλει junk food μην δει γύρο/πίτσα κλπ θα τα τσακίσει... αμ δε Σεμινάκι ! Από τώρα ψιλό γαζί ? Ούτε ζωγραφιστά !

O δικος μου τα τρωει όλα. Εμοιασε σε μενα. Γαλα μισο λιτρο, γιαουρτι, τοστακι με τυρι, αυγο και φρουτα. Το φαι το τρωει το μισο σχεδον. Ειναι πολύ αδυνατος όμως. 11,5 κιλα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...