Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τι εννοείς ότι είναι δύσκολα?

Εγώ το σκέφτομαι πολύ για 2ο παιδί, νομίζω ότι δεν θα τα βγάλω πέρα από αντοχές, το σκέφτομαι για όταν πάει 3-4 η κόρη μου και μετά....:confused:

Και κάτι ακόμη, είδα στο parents ότι στέλνεις τα παιδάκια σου σε παιδικό στην καστέλλα 9αν δεν κανω λαθος), θα με ενδιαεφερε να μου πεις σε ποιον, εστω και με πμ!:D

Να μην σε απογοητεύσω τώρα και κατέβεις από το ροζ συννεφάκι, αλλά, ΝΑΙ, είναι πολύ δύσκολο... τόσο πολύ που σκέφτομαι τί σκ... έλεγα ότι κουράζομαι με το ένα μόνο!

Να φανταστείς πως όσο είναι τώρα εσένα η κορούλα σου εγώ είχα γεννήσει ήδη την μικρή...

Δεν υπάρχει βοήθεια. Γυρνάω από την δουλειά σαν την παλαβή να προλάβω να τα πάρω και είμαι τελείως μόνη με τα παιδιά μέχρι την ώρα που θα κοιμηθούν -συνήθως κατά τις 9-9:30-.Είναι μερικές φορές που δεν ξέρω σε ποιόν τοίχο να χτυπήσω το κεφάλι μου ειλικρινά ! Αλλά δεν φταίνε βέβαια πάντοτε τα παιδιά. Φταίνε οι μειωμένες αντοχές μου :-(

Νομίζω πως η διαφορά που αναφέρεις είναι "ιδανική" ιδίως εάν το 1ο παιδάκι είναι κορίτσι, που, όντως, ωριμάζουν πιο γρήγορα... Βέβαια θα "ξανακλειστείς" για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα πάνω που λες ότι ΟΚ τώρα ξεμπέρδεψα από τα δύσκολα... Εγώ, θα μου πεις, μπορεί να τραβάω τώρα τα ζόρια αλλά πιστεύω είναι μέχρι να φτάσει και η μπουκίτσα μου γύρω στα 2,5-3... ε τί είναι 1 1/2 χρόνος μπροστά στην αιωνιότητα ????

Για τον σταθμό που λες να σου στείλω στοιχεία με πμ...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια τι κανετε εχω καιρο να γραψω και εγω αλλα σας διαβαζω..

Η Μαρια μου οπως και τα δικα σας μερα με την ημερα μεγαλωνει μας κανει ναζια, ζουζουνιες, χαδια και μας τρελενει...εχει ζωηρεψει πολυ και εχει γινει απαιτητικη!!! Βγαινουμε συχνα βολτες στην παιδικη χαρα και με το ποδηλατακι μας ειναι το καλυτερο της δεν λεει να μαζευτει σπιτι...

Της αρεσει να της διαβαζω παραμυθια,να ξεφυλιζει βιβλια,να γραφει ή μαλλον να μουτζουρωνει ...εχει πολυ πλακα κανει ενα κυκλακι μας το δειχνει και λεει Μαμια και καλα εγραψε το ονομα της μετα κανει μια αλλη μουτζουρα λεει μαμα ...εδω και καιρο μετραει μεχρι το 10 εμαθε μετρωντας σοκολατακια και καραμελες μετα τα εφαγα εγω:tongue: και αναγκαστικα μετραμε τα δαχτυλακια μας:-) .....

Να μην σε απογοητεύσω τώρα και κατέβεις από το ροζ συννεφάκι, αλλά, ΝΑΙ, είναι πολύ δύσκολο... τόσο πολύ που σκέφτομαι τί σκ... έλεγα ότι κουράζομαι με το ένα μόνο!

Να φανταστείς πως όσο είναι τώρα εσένα η κορούλα σου εγώ είχα γεννήσει ήδη την μικρή...

Δεν υπάρχει βοήθεια. Γυρνάω από την δουλειά σαν την παλαβή να προλάβω να τα πάρω και είμαι τελείως μόνη με τα παιδιά μέχρι την ώρα που θα κοιμηθούν -συνήθως κατά τις 9-9:30-.Είναι μερικές φορές που δεν ξέρω σε ποιόν τοίχο να χτυπήσω το κεφάλι μου ειλικρινά ! Αλλά δεν φταίνε βέβαια πάντοτε τα παιδιά. Φταίνε οι μειωμένες αντοχές μου :-(

Νομίζω πως η διαφορά που αναφέρεις είναι "ιδανική" ιδίως εάν το 1ο παιδάκι είναι κορίτσι, που, όντως, ωριμάζουν πιο γρήγορα... Βέβαια θα "ξανακλειστείς" για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα πάνω που λες ότι ΟΚ τώρα ξεμπέρδεψα από τα δύσκολα... Εγώ, θα μου πεις, μπορεί να τραβάω τώρα τα ζόρια αλλά πιστεύω είναι μέχρι να φτάσει και η μπουκίτσα μου γύρω στα 2,5-3... ε τί είναι 1 1/2 χρόνος μπροστά στην αιωνιότητα ????

Για τον σταθμό που λες να σου στείλω στοιχεία με πμ...

Ποιο ροζ συννεφάκι? Εγώ από τώρα το σκέφτομαι και με πιάνει άγχος:tongue: Κι εγώ μόνη μου την μεγαλώνω αν και μαμά και πεθερά μπορούν και θέλουν να βοηθήσουν αλλά τηνέχω αναλάβει μόνη μου....λέω αν κάνω 2ο (πρώτα ο θεός) θα το δώσω κατευθείαν στις γιαγιάδες!!! (πλάκα κάνω).

Εσύ εργάζεσαι κι όλας? Δύσκολα τα πράγματα! Μπράβο σου πάντως που τα καταφέρνεις!:D

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Εγώ πάντως "δεν την παλεύω" την κατάσταση. Ίσως επειδή είχα μπει σ'ένα ρυθμό με τη μεγάλη μου και τώρα "φτού κι απ' την αρχή". Αυτό που δεν αντέχω κυρίω είναι ότι "το πρόγραμμα", το να μη μπορείς να κάνεις κάτι στα ξαφνικά.

Γυρνάω σπίτι κατά τις 6.30-7 (μετά από 8ωρο εργασίας, στη συνέχεια 1ώρα γυμναστήριο ή σούπερ μάρκετ ή κανά γιατρό) και μετά τρέχω να προλάβω τις υπόλοιπες δουλειές συν τη μεγάλη κόρη που απαιτεί κι αυτή το χρόνο της. Το βράδυ "ξερή" μαζί με τη μικρή κατά τις 10.30, σηκώνομαι 6.30 - αν εντωμεταξύ δε ξυπνήσει 1-2φορές το βράδυ.

Δε ξέρω, μήπως κάτι δεν κάνω σωστά και δεν προλαβαίνω; Α! και να φανταστείτε ότι μαγειρεύει η γιαγιά επί το πλείστον.

Εγώ πάντως "δεν την παλεύω" την κατάσταση. Ίσως επειδή είχα μπει σ'ένα ρυθμό με τη μεγάλη μου και τώρα "φτού κι απ' την αρχή". Αυτό που δεν αντέχω κυρίω είναι ότι "το πρόγραμμα", το να μη μπορείς να κάνεις κάτι στα ξαφνικά.

Γυρνάω σπίτι κατά τις 6.30-7 (μετά από 8ωρο εργασίας, στη συνέχεια 1ώρα γυμναστήριο ή σούπερ μάρκετ ή κανά γιατρό) και μετά τρέχω να προλάβω τις υπόλοιπες δουλειές συν τη μεγάλη κόρη που απαιτεί κι αυτή το χρόνο της. Το βράδυ "ξερή" μαζί με τη μικρή κατά τις 10.30, σηκώνομαι 6.30 - αν εντωμεταξύ δε ξυπνήσει 1-2φορές το βράδυ.

Δε ξέρω, μήπως κάτι δεν κάνω σωστά και δεν προλαβαίνω; Α! και να φανταστείτε ότι μαγειρεύει η γιαγιά επί το πλείστον.

Γυρνάς στις 7 στο σπίτι...τι να προλάβεις να κάνεις?

Κουραστικό πολύ και το δικό σου το πρόγραμμα και όντως το να μην μπορείς να κάνεις κάτι χωρίς πρόγραμμα σε τσακίζει!

Εγώ τώρα που καλοκαιρίαζει θα την πέρνω μαζί μου κανένα βραδάκι λέω αν πάμε σε ταβέρνα κλπ να σπάμε λίγο το πρόγραμμα του ύπνου των 9:tongue:

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια μου να μαι και εγω!!ξεκινησα δουλεια και πηζω!!και ωραριο 10-18:30 !!!!σκοτωμα μου τρωει ολη την μερα!!!σημερα πρωτη μερα και στην δουλεια εβαλα τα κλαματα μου ελειπε πολυ το παιδι!!!τι να κανω 4 μηνες ειναι θα περασουν!!!

φιλακια σε ολες!!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Εγώ πεθύμησα να δω το σπίτι μου συγυρισμένο!! Αφού σχολάσω, παίρνω την Αννούλα από τον σταθμό στις 3 και πάμε σπίτι, οπότε εκεί ξεκινά η μικρή να κάνει "δουλειές"! Ευτυχώς κοιμάται κατά τις 8 το βράδυ -ξυπνά 5:30 το πρωί, γιατί 6:30 φεύγουμε από σπίτι- και έτσι μετά αρχίζω να ξανασυναρμολογώ το σπίτι από την αρχή :) Δεν έχω ούτε κι εγώ βοήθεια και κάνω όσα μπορώ και προλαβαίνω. Προσπαθώ να μην αγχώνομαι και λέω στον εαυτό μου ότι απλά πρέπει να κάνω υπομονή να μεγαλώσει ακόμη λίγο... Φαντάζομαι με δύο παιδάκια και χωρίς βοήθεια πόσο τρέξιμο έχει... Πάντως μπράβο σε όσες το κατορθώνουν! Και σίγουρα κάποια στιγμή θα περάσει ο χρόνος και θα μεγαλώσουν τα μικρά και θα είναι όλα πιο καλά. Υπομονή! "Όποιος είναι έξω απ' το χορό", θα μου πείτε...

κοριτσια μου να μαι και εγω!!ξεκινησα δουλεια και πηζω!!και ωραριο 10-18:30 !!!!σκοτωμα μου τρωει ολη την μερα!!!σημερα πρωτη μερα και στην δουλεια εβαλα τα κλαματα μου ελειπε πολυ το παιδι!!!τι να κανω 4 μηνες ειναι θα περασουν!!!

φιλακια σε ολες!!!

Χριστινάκι, καλή αρχή με τη δουλειά. Αχ εμείς οι μανούλες, μας λείπουν τα μωράκια μας, οι ζωούλες μας, τα πριγκιπάκια μας, κάθε λεπτό...

Μικρά ανθρωπάκια, απέραντη ευτυχία!!

φιλακια σε ολες!!!

Καλη αρχη κουκλα μου..δεν πειραζει δουλεια να υπαρχει.. και εγω τους πρωτους μηνες ετσι ενιωθα που την αφηνα αλλα θελω και λιγο να ξεφευγω.. δεν ειναι και πολλες οι ωρες που δουλευω 3,5 ωριτσες την αποχωριζομαι μονο....

Ιωάννα μου μόλις τώρα παρατήρησα από τα τικεράκια μας ότι έχουμε παντρευτεί την ίδια μέρα!!! Και τα κοριτσάκια μας έχουν περίπου μια βδομάδα διαφορά! :) :) :)

Μικρά ανθρωπάκια, απέραντη ευτυχία!!

Διαφημίσεις

Για μένα πλέον και το συμμαζεμένο σπίτι αλλα και ο χρόνος είναι πολυτέλεια.

Φυσικά αν δεν δουλευα θα ηταν καπως καλύτερα τα πράγματα αλλα δεν τρελάθηκα ακόμα να κάθομαι όλη μέρα σπίτι και να καθαρίζω άσε που θα μου σπάσουν τα νεύρα όλη μέρα κλάματα φασαρίες πράγματα να εκτοξεύονται......... πλακώνεται ο μεγάλος με τον μεσαίο και ο μεσαίος με τον μικρό και πιστεύω ότι με όλο αυτο δεν θα είμαι και ο πιο ήρεμος άνθρωπος στον κόσμο.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Οlive, πάντως εγώ και στην ταβέρνα δυσκολεύομαι να την παίρνω γιατί δεν κάθεται και την κυνηγάω γύρω από τα τραπέζια...και φυσικά δεν τρώει ΤΙΠΟΤΑ!

ααααααααα έχω και τα τυχερά μου εμείς βγαίνουμε κάθε Παρασκευή βραδυ μέχρι τώρα η δυο μας αλλα τώρα που έφτιαξε ο καιρός όλη μαζί λόγο του περιπτερου βγαίνουμε γύρο στις 12 αφού το κλείσουμε, τα μεγάλα κάθονται μια χαρά τον μικρό τον βάζουμε στο καρεκλάκι και τρώει ασταμάτητα όταν φεύγουμε είναι μέσα στα λάδια και στο τζατζίκι.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

κοριτσια ευχαριστω για τις ευχες!!το ξενοδοχειο που ειμαι δεν εχει και παρα πολλα παιδια και ετσι καταληγω να ειμαι 8 ωρες σαν το ρεμαλι πανω κατω μια στην πισινα ή θαλασσα μια στην ρεσεπσιον να πιασω κουβεντα με κανενα ανθρωπο!!!!βαρετα με λιγα λογια!!!ο μικρος καλοπερναει με τις γιαγιαδες και προς το παρον ακολουθουν το προγραμμα μου κατα γραμμα!!ειμαι ηδη 2 μερες στην δουλεια και εχασα ενα κιλο απο το περα δωθε και την αφαγια μιας και εχω 30 λεπτα διαλλειμα και προτιμω να κανω κανενα τσιγαρο απο το να κατσω να φαω και να νυσταζω μετα!!!αλλωστε εκει μεσα ολοι ΄λενε οτι εχουμε τσαμπα μποντι λαιν!!!!χαχαχα!!!καλο μου κανει!!

φιλακιαααααααααα σε ολες!!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Ιωάννα μου μόλις τώρα παρατήρησα από τα τικεράκια μας ότι έχουμε παντρευτεί την ίδια μέρα!!! Και τα κοριτσάκια μας έχουν περίπου μια βδομάδα διαφορά! :) :) :)

Ναι οντως ουτε συννενοημενες να ημασταν!!!!!!!!

Οlive, πάντως εγώ και στην ταβέρνα δυσκολεύομαι να την παίρνω γιατί δεν κάθεται και την κυνηγάω γύρω από τα τραπέζια...και φυσικά δεν τρώει ΤΙΠΟΤΑ!

Εμενα ευτυχως καθετε...ειναι και λιγο λιχουδα οποτε της δινω και τσιμπολογαει και ετσι περναει η ωρα μας..κανει και τις βολτες της μεσα στο μαγαζι..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...