Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

λοιπον αυτο το πηρα απο ειδη μπεμπε (μου το πηραν δωρο)αλλα μπορεις να το παραγγειλεις απο το ιντερνετ

οσο για την εκκλησια εξαρταται καθε ποσο περιπου παει για τσισα....αν την πας πριν την εκκλησια και δεν εχεις δωσει νερο ή γαλα δεν νομιζω να εζεις προβλημα!!!εγω παραδειγμα σημερα εφυγα το πρωι ενω ειχε πιει γαλα και πηγα αγιο νικολαο 11 χιλιομετρα αποσταση εκανα τις δουλειες μου μια χαρα στο 2ωρο πανω τον πηγα σε ενα παρκινκ εβαλα το ποτυ πλας καναμε τσισα και μια χαρα!!!!κοριτσια θεωρω οτι αυτο το ποτυ πλας ειναι τζαμι!!!στην καφετερια τον παω και δεν εχω θεμα να ακουμπησει!!

το οτι σου κατουρηθηκε και εκανε χαρες δεν πειραζει και που την πηγες μετα να κανει τα υπολοιπα στην λεκανη...παιζει ρολο ο τροπος που το εκανες....και μενα οταντα εκανε πανω του με φωναζε γελαγε και εδειχνε τα τσισα κατω και ελεγε 'κοιταααααααα' κακααααααα....και εγω του ελεγα δεν πειραζει αλλα αλλη φορα τα κανουμε στην λεκανη για ελα να δουμε και τον πηγαινα του ελεγα οτι κοιτα πως εγινε το βρακακι μας...χαλασε τωρα....κτλ....

μην την αφησεις γυμνη ...με το βρακι θα καταλαβει πιο καλα τα τσισα την υγρασια...αστην στο σπιτι με ενα φανελακι και ενα βρακακι....ετσι θα μαθει οτι φοραμε βρακακι...

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια και μπεμπάκια του Οκτωβρίου!

Όπως βλέπω η συζήτηση για το κόψιμο της πάνας καλά κρατεί! Χριστίνα, συγχαρητήρια που το καταφέρατε! Το θεωρώ κι εγώ βουνό... Πολλά μπράβο στον Μιχαήλ και στην μαμά του, φυσικά! Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες.

Εγώ προσπάθησα, με το γιογιό, αλλά μόλις το δει από μακριά βάζει τις φωνές, δεν το θέλει καθόλου, το φοβάται, δεν κάθεται με τίποτα. Πήρα και δαχτυλίδι λεκάνης και ούτε σε αυτό δεν θέλει να κάτσει με τίποτα. Μου δίνει την εντύπωση ότι φοβάται πως θα πέσει στην άβυσσο της λεκάνης, παρόλο που ως αντικείμενο η λεκάνη είναι ένα από τα αγαπημένα του, γενικά γουστάρει να περνάει την ώρα του στο μπάνιο:confused:

Δεν ξέρω τι να κάνω. Πρέπει να διαβάσω λίγο σχετικά, να βρω άλλες μεθόδους, αλλά όπως λέει και η Χριστίνα θέλει επιμονή και υπομονή. Κι εμένα όταν τον αφήνω γυμνούλη κατουράει ανά πεντάλεπτο σαν σκυλάκι όλο το σπίτι και το διασκεδάζει πολύ...:rolleyes:

Κατά τα άλλα ησυχία. Μπήκα στο μήνα μου και περιμένω, αν και θα είναι καισαρική. Φοβάμαι ότι θα είναι δύσκολα στην αρχή... Στελλίτσα, Κατερίνα, πώς είστε;

Φιλάκια σε όλες τις μαμάδες και τα μωράκια....

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Όπως βλέπω η συζήτηση για το κόψιμο της πάνας καλά κρατεί! Χριστίνα, συγχαρητήρια που το καταφέρατε! Το θεωρώ κι εγώ βουνό... Πολλά μπράβο στον Μιχαήλ και στην μαμά του, φυσικά! Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες.

Εγώ προσπάθησα, με το γιογιό, αλλά μόλις το δει από μακριά βάζει τις φωνές, δεν το θέλει καθόλου, το φοβάται, δεν κάθεται με τίποτα. Πήρα και δαχτυλίδι λεκάνης και ούτε σε αυτό δεν θέλει να κάτσει με τίποτα. Μου δίνει την εντύπωση ότι φοβάται πως θα πέσει στην άβυσσο της λεκάνης, παρόλο που ως αντικείμενο η λεκάνη είναι ένα από τα αγαπημένα του, γενικά γουστάρει να περνάει την ώρα του στο μπάνιο:confused:

Δεν ξέρω τι να κάνω. Πρέπει να διαβάσω λίγο σχετικά, να βρω άλλες μεθόδους, αλλά όπως λέει και η Χριστίνα θέλει επιμονή και υπομονή. Κι εμένα όταν τον αφήνω γυμνούλη κατουράει ανά πεντάλεπτο σαν σκυλάκι όλο το σπίτι και το διασκεδάζει πολύ...:rolleyes:

Κατά τα άλλα ησυχία. Μπήκα στο μήνα μου και περιμένω, αν και θα είναι καισαρική. Φοβάμαι ότι θα είναι δύσκολα στην αρχή... Στελλίτσα, Κατερίνα, πώς είστε;

με το καλό!

εγώ της έβαλα βρακάκι την Παρασκευή το απόγευμα. μεχρι το βράδυ καλά. μετά το γάλα της δεν έκανε τσίσα στη λεκάνη, παρόλο που την περίμενα. κάποια στιγμή κι ενώ καθόμαστε κ οι τρεις στον καναπέ...κατεβαίνει στο μάρμαρο κ κοιτώντας με με νόημα κάνει τα τσίσα της...

την αλλάζω την μικρή κυρία κ αφού νύσταξε πήγαμε για ύπνο.όλο το βράδυ δεν κατούρησε. κυρία.

ξυπνήσαμε, κάναμε τσίσα, ήπιαμε το γάλα μας, ξανακάναμε τσίσα κ κάκά στη λεκάνη...αλλά από εκεί κ πέρα μέχρι το μεσημέρι μόνο μια φορά πέτυχα τα τσίσα της. όελς τις άλλες φορές πάνω της.....

το μεσημέρι που κοιμήθηκε πάλι στεγνή. σηκώθηκε, έκανε τσίσα στη λεκάνη, αλλά τις υπόλοιπες πάνω τις.

πέτυχα ακόμα μια φορά τα τσίσα της κ μια ακόμα τα κακά.

αλλά από τις πολλές φορές στη λεκάνη το παιδί εκνευρίστηκε κ δεν της ήταν καθόλου ευχάριστο. έβγαλε γκρίνια κ μερικές φορές παρόλο που παίζουμε στη λεκάνη, της ήταν δυσάρεστο.

αργά το βράδυ του Σαββάτου, κι ενώ είχα λιώσει στο πλύνε, άλλαξε, άπλωσε, σιδέρωσε, σφουγγάρισε (ρούχα, βρακάκια, πάτωμα)... αγανάκτισα κ της έβαλα πάμπερ λίγο πριν τον ύπνο.

είναι πολύ κουραστικό σε συνδυασμό με το γεγονός ότι το ΣΚ έχω να συγυρίσω το σπίτι, να μαγειρέψω κ να χαρω το παιδί.

αυτό που με έκανε να εγκαταλείψω την προσπάθεια είναι που δεν λέει τσις. λέει κακά, αλλά όλες τις φορές που το λέει δεν σημαίνει ότι θα κάνει.

πάντως τα πετυχαίνουμε.

θα ξαναπροσπαθήσω αργότερα. μπας κ τα πει σε 1-2 μήνες.

ενώ το δύσκολο για όλα τα παιδάκια είναι να κοιμούνται στεγνά, το δικό μου στον ύπνο κοιμάται με το βρακάκι στεγνό, χωρίς διακοπές, ξυπνήματα, αλλά δεν τα λέει την ημέρα, ενώ της εξηγώ κ της λέω πώς λέμε το καθένα.

απογοητεύτηκα κ έγινα πτώμα από κούραση.

πολλά μπράβο Χριστίνα! εγώ δηλώνω παραίτηση προς το παρόν. τα έφτυσα!

κ όντως θέλει πολλά βρακάκια κ πολλά πρόχειρα ρουχαλάκια.

άσε που κρύωσε το πωπουδάκι του κλπ!

αυτά τα νέα μας.:-(;)

κατά τα άλλα χθες πήγαμε στο χωριό μου κ χόρτασε βόλτες κ παιχνίδι!

....................

Καλημέρα + καλή εβδομάδα !

verolina,

Με το καλό σου εύχομαι να γεννήσεις ! Θα ζήσεις μεγάλες στιγμές κι εσύ με την διαφορά που θα έχουν τα παιδάκια σου !!!! :tongue::tongue:

σεβουλα και εμενα κακα τα λεει και τα δυο εκτος αν τον ρωτησω να διευκρινησει τσισα ή κακα....επισης και εμενα πολλες φορες μου το λεει και ειναι μουφα χαβαλε και βολτα στην τουαλετα....αλλα δεν ρισκαρω...δεν πειραζει που εγκατελειψες....ξαναπροσπαθησε σε κανενα μηνα να της φυγει ο εκνευρισμος....δεν σου κρυβω οτι το βραδυ του βαζω και εγω πανα αν και ειναι στεγνη το πρωι επειδη με το να τον ξυπναω το βραδυ αρχισε να εκνευριζεται και αντιδραει ασχημα.λογικο ειναι και εμενα αν με ξυπνανε στις 4 το πρωι και με βαζουν να κατουρησω κοιμησμενη θα ειχα γκρινια....ετσι ειπα το βραδυ να μην τον ξυπναω και να το βγαλω και το βραδυ αργοτερα.

αυτα καλημερα μαμαδες και παιδακια...καλη εβδομαδα να εχετε!!!

wg46ge0puogpbep1.png

Διαφημίσεις

Το πρωί που την πάω τουαλέταή το απόγευμα μόλις ξυπνήσει, η πάνα είναι στεγνή.

όμως την ημέρα τα πράγματα είναι πολύ ζόρικα κ όταν λέμε ότι θέλει υπομονή, εννοούμε ΠΟΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ, να μη δουλεύουμε.

αλλά κ τον Αύγουστο που θα πάρω άδεια θέλουμε κ διακοπές...

οπότε τί να προλάβω η μάνα; εκπαίδευση τουαλέτας ή διακοπές που έχω να πάω από αρραβωνιασμένη;

κ μη μου πείτε για εκπαίδευση στις διακοπές...γιατί δεν γίνεται να έχω το νου μου για βρακάκια κλπ

έτσι κι αλλιώς οι διακοπές με το παιδί θα είναι κουραστικές.

αυτά από μια αγχωμένη κ κουρασμένη μάνα.

Το πρωί που την πάω τουαλέταή το απόγευμα μόλις ξυπνήσει, η πάνα είναι στεγνή.

όμως την ημέρα τα πράγματα είναι πολύ ζόρικα κ όταν λέμε ότι θέλει υπομονή, εννοούμε ΠΟΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ, να μη δουλεύουμε.

αλλά κ τον Αύγουστο που θα πάρω άδεια θέλουμε κ διακοπές...

οπότε τί να προλάβω η μάνα; εκπαίδευση τουαλέτας ή διακοπές που έχω να πάω από αρραβωνιασμένη;

κ μη μου πείτε για εκπαίδευση στις διακοπές...γιατί δεν γίνεται να έχω το νου μου για βρακάκια κλπ

έτσι κι αλλιώς οι διακοπές με το παιδί θα είναι κουραστικές.

αυτά από μια αγχωμένη κ κουρασμένη μάνα.

Αχ βρε Σέβη,

Πόσο πολύ μέσα στο μυαλό μου είσαι !!! Τα ίδια ακριβώς σκέφτομαι -- μετά "πλακώνουν" οι τύψεις... έχω και την μάνα μου που συνέχεια μου λέει "Εσύ βαριέσαι και για την καλοπέρασή σου δεν προσπαθείς, πότε θα μάθει το παιδί" κλπ κλπ.... προσπαθώ τα απογεύματα αλλά το πρόβλημά μου είναι πως δεν τα λέει ούτε τα τσίσα ούτε τα κακά....

Σφουγγαρίζω αλλάζω είναι και 2 τα μωρά βρε κορίτσια... τα έχω παίξει και να έχεις και να μαγειρέψεις και πλυντήριο να βάλεις και να απλώσεις και να ξεσκονίσεις και ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΧΕΙΣ μην χτυπήσουν και να ασχοληθείς ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΆ μαζί τους... και να είσαι μόνη σου εντελώς έτσι ?????

Αν είναι τόσο απλά τα πράγματα γλυκιά μου μανούλα εσύ γιατί δεν μπορείς να κρατήσεις ούτε το ένα για 1-2 ώρες που θέλω να πάω το άλλο στον παιδίατρο για εμβόλιο ???? Δεν έχεις τις αντοχές, θα μου πεις ... ενώ εγώ που τις έχω, λόγω ηλικίας, τεμπελιάζω....

Συγγνώμη για το ξέσπασμα... Προσπαθώ όσο μπορώ έχοντας πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου να ΜΗΝ τον πιέσω και το γυρίζει μπούμαρανγκ.... ΑΛΛΑ εγώ δεν έχω άλλη διορία: το πολύ μέχρι τις διακοπές η πανα τουλάχιστον της ημέρας πρεπει να έχει γίνει παρελθόν....

Christinagr σε θαυμάζω αφάνταστα κούκλα μου !!!

Καλησπέρα κορίτσια!!

Έχω πολύ καιρό να γράψω αλλά να 'μαι και πάλι!

Verolina με το καλό το νινί καλή γέννα να έχεις!

Εμείς είμαστε πολύ καλά, μεγαλώνουμε περίφημα και λέμε ολόκληρες προτασούλες-διαλόγους πχ "μαμά τι κάνεις?", "ο μπαμπάς που πήγε?" κλπ

Για την αγωγή τουαλέτας (στην σεβούλα κυρίως που αγχώνεται!) θέλω να πω ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ (:-) ) και να γιατί: το παιδί θα μάθει να πηγαίνει στην τουαλέτα όταν μάθει να ελέγχει την ουρήθρα (και όχι όταν τα λέει). Το θέμα είναι όχι εσύ να προλαβαίνεις να την βάλεις στην λεκάνη, αλλά η ίδια να συγκρατει τα τσισάκια που της φεύγουν.

Και αυτό φυσικά δεν είναι για όλα τα παιδάκια το ίδιο, της χριστίνας ήταν έτοιμος για την τουαλέτα και τα κατάφεραν...σιγά-σιγά και τα υπόλοιπα παιδάκια!!!

Ελπίζω να βοήθησα λίγο στο να σκέφτεσαι θετικά, μην απογοητεύσαι, προσπάθησε αργότερα όταν θα είναι 22 ή 24 μηνών!

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

love4u se eyxaristv gia ta kala σου λογια αλλα εγω εχω ενα παιδακι και ακομα δεν εχω πιασει δουλεια...μαλλον εσεις οι μαμαδες με 2 παιδακια ειστε ηρωιδες...την μαμα σου μην τη κατηγορεις τα λενε αυτα για να μας μπριζονουν εσυ χαμογελα της....

olive τα παιδια αρχιζουν να ελεγχουν τους σφηκτηρες απο 10 μηνων...και την ουρηθρα απο 18 και μετα...το θεμα ειναι οταν το βαζεις στην λεκανη μαθαινει οτι εκει τα κανουν και ετσι αρχιζουν και κρατανε τα τσισα για την λεκανη....δεν διαφερει σε κατι ο μιχαηλ απο τα αλλα παιδακια δεν ειναι το παιδι θαυμα...θα σου πω μονο οτι αλλες 2 μαμαδες εδω που ειμαι και κανουμε παρεα και ειναι 5 μερες μεγαλυτερο το ενα και 10 το αλλο κοψαμε μαζι την πανα...σιγουρα ειναι πιο δυσκολο για τις μαμαδες που δουλευουν και δεν μπορουν να συντονισουν τις γιαγιαδες!!εμενα και η μαμα μου και η πεθερα μου οταν τον εχουν τον πανε τουαλετα παντα!!το καλο με το παιδι μου ειναι οτι τον εβαζα απο πολυ μικρο στην λεκανη για τα κακα και εμαθε σε αυτην...γενικα η ηλικαι που εχω αντιμετωπισει στα σχολεια που δουλευα ηταν απο τα 2 και μετα ωστα το παιδι να μιλαει πιο καλα και να καταλαβαινει ακομα περισοτερα!

και βεβαια καμια μανουλα να μην ανχωνεται για τα τσισα...ολα τα παιδακια θα μαθουν να ειστε σιγουρες......

wg46ge0puogpbep1.png

Κοριτσάρες καλησπέρα έχω πάρα πολύ καιρό να γράψώ αλλά μπαίνω και βλέπω τα νέα σας............

verolina με το καλό το μωράκι σας.

Ανυπομονώ να τελειώσουν τα σχολιά γιατί κουράστηκα με τα διαβάσματα, φροντιστήριο πηγένε έλα όλη μέρα στους δρόμους λες και είμαι εγώ μαθήτρια. Ο Αγγελάκος λέει σχεδόν τα πάντα και είναι γλυκάκι, πολύ ζωηρός γερό να ναι το πουλάκι μου πολύ φαγανός , τον βάζω στο κρεβάτι του για να κάνω καμιά δουλεια και κάθετε χουζουρέυει, ένα βράδυ όμως με τρέλανε μέχρι της 4 έβγαινε απο το κρεβάτι έκανε βόλτες έπαιζε μπαλά και το χειρότερο ανέβαινε στο κρεβάτι του Χρήστου οπόυ είναι πολύ ψήλό, ευτυχώς μόνο για ένα βράδυ.

Για την πάνα δεν σκάω καθόλου, με τα άλλα 2 δεν είχα κανένα πρόβλημα μέχρι τα 2 -1/2 είχαν καθαρίσει και στο κρεβάτι βράδυ να κατούρησαν 2 φορες, απλά πιστεύω καλό θα είναι να καθαρίσουν μια και καλή και όχι να τα καταφέρνουν μετά να ξεχνιούντε και ξανά μανά απο την αρχή το έχω στο πρόγραμμα αλλά δεν τρελένομε.

sevoula οι πάνες βρακάκια βοηθάνε πάρα πολύ για αρχή.

verolina με το καλό το μωράκι σας.

Να είστε όλες καλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

αυτές τις βάζω. τις easy up.

δεν ξέρω αν εννοείς άλλες.

τις τύψεις μου τις νιώθω, γιατί αν είχα χρόνο περισσότερο θα τα κατάφερνε το μαναράκι μου. εγώ δεν έχω άλλη υπομονή-κουράγιο.

το θέμα δεν είναι απλά να ελέγχει τα τσισάκια της ή να τα λέει.

πώς θα ανεβαίνει στη λεκάνη μόνη της;

όταν της είχα το βρακάκι έτρεχε στην τουαλέτα κ με περίμενε να πάω κι εγώ.

αλλά δεν έλεγε τίποτα,,,απλά με κοιτούσε με νόημα...

την βλέπω πάντως που έχει ησυχάσει κάπως. μεγαλωνει...κ ακούει.

το μόνο που με στενοχωρεί είναι που όταν της έρθει χτυπάει, άλλοτε για αστείο, άλλοτε από νεύρα, άλλοτε για να χαιδέψει-αγαπήσει. της μιλάμε συνέχεια με τον μπαμπά της για το ότι δεν είναι σωστό...πού θα πάει θα το καταλάβει κι αυτό.

φιλιά σε όλες!

Κοριτσια καλησπερα! Διαβαζω τα νεα σας ανελλιπως, αλλα σπανια εχω χρονο να γραψω.Πολλες δουλειες , ωρες ωρες πελαγωνω.. Ευτυχως σε λιγο καιρο σταματαει η δουλεια ,οποτε θα λασκαρουμε λιγο. Ειμαστε καλα, η Εβελινα οσο παει και ζωηρευει και καθε μερα σκαρωνει κατι καινουριο. Εχει πολυ πλακα ,οταν ειμαι ξεκουραστη, αλλα καμια φορα απλα ευχομαι να μπορουσα να κατσω να πιω εναν καφε με την ησυχια μου... Τα βραδυα ακομη ξυπνα στανταρ μια φορα για γαλα και ισως και δευτερη νωρις το πρωι. Για το θεμα της πανας , θα το προσπαθησω πιο καλοκαιρακι, αλλα γενικα νομιζω πως δεν χρειαζεται αγχος. Ολα τα παιδακια στο τελος και τουαλετα μαθαινουν να πηγαινουν, και να τρωνε μονα τους ,οταν αυτα ειναι ετοιμα. Η κουμπαρα μου σε κανενα απο τα δυο της παιδια δεν ασχοληθηκε με την πανα (οχι οτι το επικροτω, απλα το αναφερω σαν περιπτωση) και μια μερα της ειπαν μονα τους ,γυρω στα 3, οτι δεν θελουν αλλο. Ουτε τη νυχτα λερωθηκαν!!! Επισης επειδη φοβοταν μην πνιγουν ως τοτε τους εδινε το φαι αλεσμενο, και αυτο ξεπεραστηκε απο μονο του. Τι να πω? Ηταν μαλλον τυχερη, ή τα παιδια αγανακτησαν!! Χαχα!! Verolina με το καλο το νεο μπεμπε!Φιλια σε ολες!

fS4Kp3.png

ttiMp3.png

Καλημέρα σε όλες! Κι εγώ κορίτσια σας διαβάζω ανελλιπώς αν και δεν έχω τον χρόνο να γράφω συχνά. Κι εγώ νομίζω ότι η Αννούλα μου δεν είναι έτοιμη ακόμη να κόψει την πάνα, γι' αυτό λέω να αρχίσουμε προσπάθειες λίγο αργότερα. Τις τελευταίες 10 μέρες περίπου κόπηκε η όρεξή της, δεν έτρωγε καλά, δεν ήθελε να φάει και ανησυχούσα πολύ :( Χθες μπήκα για να γράψω για το θέμα αυτό, έγραψα κάμποσα και μετά με διέκοψαν και έπρεπε να σβήσω τη σελίδα να μην φαίνεται (ήμουν δουλειά), οπόταν έχασα το μήνυμα... Αλλά χθες έφαγε πολύ καλά η Αννούλα μου, πεινούσε συνεχώς και σκέφτηκα ότι μπορεί τελικά να ήταν κάποια φάση και πέρασε. Έλπίζω να κρατήσει. Ίσως να ήταν από τα δόντια, τη ζέστη, δεν ξέρω... Σας έτυχε κι εσάς;

Κατά τα άλλα, σήμερα πήραμε τις φωτός που έβγαλε η μικρή στο σχολείο. Πολύ καλύτερες από τις περσινές αλλά βρε παιδί μου, πολλή σοβαρότητα...:D Ούτε ένα χαμόγελο δεν έσκασε...

Μικρά ανθρωπάκια, απέραντη ευτυχία!!

Θα ζήσεις μεγάλες στιγμές κι εσύ με την διαφορά που θα έχουν τα παιδάκια σου !!!! :tongue::tongue:

Τι εννοείς ότι είναι δύσκολα?

Εγώ το σκέφτομαι πολύ για 2ο παιδί, νομίζω ότι δεν θα τα βγάλω πέρα από αντοχές, το σκέφτομαι για όταν πάει 3-4 η κόρη μου και μετά....:confused:

Και κάτι ακόμη, είδα στο parents ότι στέλνεις τα παιδάκια σου σε παιδικό στην καστέλλα 9αν δεν κανω λαθος), θα με ενδιαεφερε να μου πεις σε ποιον, εστω και με πμ!:D

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...