Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

λοιπον....ουτε εγω πλεον ειμαι ολη μερα με το παιδι μιας και παω στο μαγαζι συχνα και κανω και πολλες εξωτερικες δουλειες....ετσι λεω στις γιαγιαδες να τον πηγαινουν καθε 1 ωρα για τσισα....

βηματα δεν υπαρχουν ουσιαστικα...απλα του εβγαλα την πανα και τον πηγαινα καθε μια ωρα στν τουαλετα 2-3 φορες που κατουρηθηκε του εξηγησα οτι πρεπει να τα κανουμε στην λεκανη οπως η μαμα και ο μπαμπας...ας βλεπει και εμας που παμε δεν κλεινω ποτε την πορτα για να με βλεπει και ο μπαμπας το ιδιο.στον καναπε δεν εβαλα τπτ απλα εχω ενα ριχταρι και μια φορα που το κατουρησε το επλυνα!!!θελει υπομονη και επιμονη στην πρωτη δυσκολια δεν βαζουμε πανα.....

καλο ειναι να το κανετε και το βραδυ αμεσως και να ξυπνατε να το πηγαινετε...φροντιστε να μην του δινετε υγρα 2 ωρες πριν τον υπνο!!παρτε στις γιαγιαδες ειδικα καθησματακια για την λεκανη με ωραια σχεδια και να τα επιβραβευουν καθε φορα που τα καταφερνουν!!!

οταν παμε βολτα ή γενικα εξω δεν βαζω πανα περνω 2 αλλαξιες μαζι αλλα τον παω και στην καφετερια στην τουαλετα εχω μαζι μου ενα καθισματακι που αναδιπλωνει και το εχω στην τσαντα μου....ατυχημα στον δρομο δεν ειχα μεχρι τωρα!!

στο κρεβατι του εχω βαλει ενα σελτεδακι μεγαλο και απο πανω απο αυτο μια πετσετα μπουρνουζι οποτε αν γινει ατυχημα αλλαζω αυτα και δεν χρειαζεται να αλλαζω βραδιατικα σεντονια!!!

κοριτσια υπομονη οαλ γινονται...μην θεωρητε τα παιδια μας μικρα και οτι δεν καταλαβαινουν....ολα τα καταλαβαινουν αλλα θελουν τον τροπο τους...ρωτηστε οτι θελετε....χαρα μου να σας πω κατι αν ξερω βεβαια....με κουβεντουλα και γλυκο τροπο κανουμε παπαδες...

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πωπω μου φαίνεται βουνό όλο αυτό...... πώς θα κόψει την πάνα? :-(

να σου πω Χριστίνα, εμείς δεν πάμε πια στο γιογιό, το έκοψε πριν μήνες δυστυχώς.

Τώρα πώς να ξεκινήσουμε πάλι? Να του βγάλω την πάνα και να τον πηγαίνω κάθε 1 ώρα τουαλέτα ή γιογιό? γιατί και τα κακά δεν τα λέει πια! οπότε δεν ξέρω πότε θα τα κανει.......:-(

Φοβάμαι οτι και η μανα μου δεν θα τα καταφέρει καλά σε αυτό, ήδη δυσκολεύεται ρε γμτ...και εγώ λείπω όλη μερα....

Αλλά είναι ευκαιρία τώρα το καλοκαίρι.....

Τις σιχαίνομαι τις πάνες!!!!!!γκρρρρρρρρρ:mad:

εγω στο γιογιο δεν το εβαζα δεν ηθελα ναμαθει εκει για να μην το κουβαλαω παντου!!!φιλουδακι μου και το να περπατησουν μας φαινοταν βουνο αλλα τα καταφεραν...μην απογοητευεσαι....βγαλε την πανα βαλε ομορφα βρακακια με σχεδια και δειξτου και τα σωβρακα (χαχαχαχα)του μπαμπα και καλα οτι εχει και αυτος και ο μπαμπας!!αλλα και εσυ φορας βρακι!!!πριν πολυ καιρο ειχα βαλει σε ενα αρκουδακι πανα για πλακα οταν το ειδε ξανα ο μικρος μου ζητησε να την βγαλω μου εδωσε και ενα βρακι του και χαρηκε που και αυτος και ο μπομπος το αρκουδακι φοραει βρακι!!!

στις γιαγιαδες να το εξηγησεις ποσο σημαντικο ειναι να μαθει εστω και μικρος που ειναι!!!οποια θελει μπορουμε να μιλησουμε και τηλεφωνικως.....

wg46ge0puogpbep1.png

λοιπον....ουτε εγω πλεον ειμαι ολη μερα με το παιδι μιας και παω στο μαγαζι συχνα και κανω και πολλες εξωτερικες δουλειες....ετσι λεω στις γιαγιαδες να τον πηγαινουν καθε 1 ωρα για τσισα....

για να δούμε τί θα δούμε!

βηματα δεν υπαρχουν ουσιαστικα...απλα του εβγαλα την πανα και τον πηγαινα καθε μια ωρα στν τουαλετα 2-3 φορες που κατουρηθηκε του εξηγησα οτι πρεπει να τα κανουμε στην λεκανη οπως η μαμα και ο μπαμπας...ας βλεπει και εμας που παμε δεν κλεινω ποτε την πορτα για να με βλεπει και ο μπαμπας το ιδιο.

κι εγώ την αφήνω να με βλέπει κ μου λέει τσςςς

στον καναπε δεν εβαλα τπτ απλα εχω ενα ριχταρι και μια φορα που το κατουρησε το επλυνα!!!θελει υπομονη και επιμονη στην πρωτη δυσκολια δεν βαζουμε πανα.....

εγώ σκέφτομαι να βάλω σακκούλες σκουπιδιών από κάτω από τα ριχτάρια.

καλο ειναι να το κανετε και το βραδυ αμεσως και να ξυπνατε να το πηγαινετε...

μόλις ξυπνάμε πηγαίνουμε. το βράδυ με προβληματίζει, γιατί κοιμόμαστε μαζί κ οι τρεις. μάλλον θα εξορίσω τον άντρα μου. άλλωστε χώρο μας έπιανε....:tongue::rolleyes:

φροντιστε να μην του δινετε υγρα 2 ωρες πριν τον υπνο!!

δηλαδή αν κοιμάται στις 10, να πίνει το γάλα στις 8;:confused: κ μετά τί του δίνεις να φάει μέχρι να κοιμηθεί;

παρτε στις γιαγιαδες ειδικα καθησματακια για την λεκανη με ωραια σχεδια και να τα επιβραβευουν καθε φορα που τα καταφερνουν!!!

οταν παμε βολτα ή γενικα εξω δεν βαζω πανα περνω 2 αλλαξιες μαζι αλλα τον παω και στην καφετερια στην τουαλετα εχω μαζι μου ενα καθισματακι που αναδιπλωνει και το εχω στην τσαντα μου....ατυχημα στον δρομο δεν ειχα μεχρι τωρα!!

από πού το πήρες; πόσο;

στο κρεβατι του εχω βαλει ενα σελτεδακι μεγαλο και απο πανω απο αυτο μια πετσετα μπουρνουζι οποτε αν γινει ατυχημα αλλαζω αυτα και δεν χρειαζεται να αλλαζω βραδιατικα σεντονια!!!

δεν με πειράζει να αλλάξω σεντόνια, αρκεί να την βοηθήσω, γιατί βλέπω ότι δεν της αρέσει που έχει πάμπερ.

κοριτσια υπομονη οαλ γινονται...μην θεωρητε τα παιδια μας μικρα και οτι δεν καταλαβαινουν....ολα τα καταλαβαινουν αλλα θελουν τον τροπο τους...ρωτηστε οτι θελετε....χαρα μου να σας πω κατι αν ξερω βεβαια....με κουβεντουλα και γλυκο τροπο κανουμε παπαδες...

εμείς είχαμε ξεκινήσει από Αύγουστο ή Ιούλιο να την βάζω στο γιογιο. μια χαρά μέχρι εκεί. δεν της έβγαλα το πάμπερ όμως γιατί η άδειά μου ήταν για λίγες μέρες.

από Χριστούγεννα στη λεκάνη με το πρόσθετο.

μια χαρά ως εδώ.

άντε να δούμε αυτό το ΣΚ τί θα γίνει. θ ατην ξεκινήσω το Σάββατο, αλλά την Κυριακή το πρωί σκέφτομαι να την αφήσω στην πεθερά το πρωί για να φτιάξω τις ντουλάπες με τα καλοκαιρινά μας.

θα συνεργαστεί η πεθερά ή θα τα ρίξει όλα στην Χρύσπα;

ουφ αγχώθηκα.

Χριστινάκι ευχαριστώ πολύ!:D

μου αρέσει που θα φοράει βρακάκι η μικρή μου.:D

αρχικα το βραδυ αν δινεις 8 γαλα το παιδι δεν θα πεινασει μεχρι το πρωι!!!!το αναδιπλωμενο το πηρα απο μαγαζι με ειδη μπεμπε 15 ευρω....γιατι να εξορισεις τον μπαμπα????

wg46ge0puogpbep1.png

Διαφημίσεις

γιατί με τον ύπνο του είναι περίεργος. μη του χαλάσουμε τη ζαχαρένια. δεν αντέχει το ξενύχτι.

προτιμλα τον καναπέ.

κι εγώ δεν θα του χαλάσω το χατήρι. προτιμώ να κάνω δουλειά με την Χρυσπούλα μου.

ευχαριστώ πολύ Χριστίνα.

http://www.toys-shop.gr/product_info.php?products_id=15985 δες εδω το καθισμα....

Χριστίνα αυτό χρησιμοποιείς και στο σπίτι; Εγώ ήμουν έτοιμη να αγοράσω από το mothercare ένα που κάνει κάπου 40Ε.

Η μικρή δεν κάνει κακά της κάθε μέρα, ούτε την ίδια ώρα και αυτό είναι πρόβλημα.

καλημέρα.

Χριστίνα έχω ερωτήσεις-κενά.

πόσα βρακάκια χρειαζόμαστε τώρα για αρχή; έχω ήδη 3, αλλά θα πάω αύριο το απόγευμα να πάρω κι αλλα.

σκέφτομαι ότι θα χρειαστεί να της παρω κ φανελάκια που δεν κουμπώνουν από κατω. ως τώρα της φορούσα τα ολόσωμα, αλλά με το βρακάκι δεν θα βολεύει.

πόσα να πάρω;

κ όταν τον βάζεις στο καρότσι αν κατουρηθεί τί γίνεται; ή βάζεις κάτι προστατευτικό; ή στο κάθισμα του αυτοκινήτου;

για να καταλάβω το κάθισμα τουαλέτας που διπλώνει το τοποθετείς-προσαρμόζεις σε ξένες τουαλέτες, καφετέριες.

εμένα η ερώτησή μου είναι αν της έρθει στο δρόμο που πάμε βόλτα ή στο πάρκο. τί κάνεις εκεί;

τον βάζεις να τα κάνει στα χώματα; εγώ αυτό σκέφτομαι, όχι ότι δεν ντρέπομαι, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο.

Διαφημίσεις

λοιπον!!!!!!εγω εχω το καθισματακι που σας ειπα παραπανω χτες μου πηρε μια φιλη και αυτο:http://www.cosycorner.gr/el/category/%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CE%B7-%CE%BC%CF%80%CE%AC%CE%BD%CE%B9%CE%BF%CF%85-%CF%85%CE%B3%CE%B9%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%AE%CF%82/potette-2-%CF%83%CE%B5-1-%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%8C-%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CF%8D-%CE%BA%CE%AC%CE%B8%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B1/

μην το βλεπετε μεγαλο χωραει στο καροτσι στην τσαντα και ειναι και για τουαλετα και γινετε και γιογιο και βαζεις και σακουλιτσα αν εισαι στο δρομο!!!

αναριτα μου νομιζω οτι ειναι πολλα τα λεφτα!!στο σπιτι εχω ενα καπακι τουαλετας που ειναι και παιδικο και για μεγαλους μαζι...δηλαδη εχει το καπακι που κανουμε εμεις κατεβαζεις ενα αλλο και ειναι μικρο για παιδακια και το καπακι που κλεινει!!!το ειχα παρει απο το λιντλ...μεγαλη μαγκια!!!δειτε το πως ειναι:http://translate.google.gr/translate?hl=el&langpair=en%7Cel&u=http://www.choicestoiletseat.com/

σεβουλα εγω δεν σου κρυβω οτι εχω παρει περιπου 10-14 βρακακια...απο τα τζαμπο τα πηρα!!και αναλογα φανελακια γιατι σιγουρα δεν βολευουν τα ζιπουνια πλεον!!μπορει να υπαρξουν μερες που θα κανει πολλα τσισα οποτε μεχρι να στεγνωσουν....αν εισαι στον δρομο εννοειτε οτι τα κανουμε σε χωματα γωνιες και οπου βρουμε...αν και μπορει να μην στα κανει γιατι δεν θα εχει μαθει....οποτε λεμε ιστοριες ελα να κανουμε τσισα στα χωματα να βρεξουμε το χωμα να βγουν λουλουδακια και τετοια!!!!

wg46ge0puogpbep1.png

με κάλυψες! πολύ ωραία όλα όσα μας έδιεξες. μπράβο σου κ μπράβο στον μιχαλάκη.

εσύ από πού το πήρες το πόττυ πλας; θέλω να πάρουμε κι εμείς για την Χρύσπα.

αύριο το απόγευμα θα πάμε στην πεθερά μου κ δεν θέλω να της βάλω πάνα.

την Κυριακή στην εκκλησία πειράζει να της βάλω πάμπερ; δεν λέει να κατουρήσει εκεί ούτε να την βγάζω έξω στο προαύλιο για τσίσα., μπροστά σε τόσο κόσμο...

καλημέρα δεν είπα.

επίσης σκέφτομαι ότι για πολλές ώρες στο σπίτι, στην αρχή καλό είναι να την έχω με φορεματάκι, ίσως κ χωρίς βρακάκι.

σήμερα πάμε τζάμπο για ψώνια στο σχόλασμα.

χθες την αφησα λιγάκι γυμνούλα πριν το μπάνιο κ μου κατούρησε στην κρεβατοκάμαρα, όρθια, με τα χέρια στη μέση, με χαμόγελο ικανοποίησης.

το έχει ξανακάνει.

όμως εγώ έκανα το λάθος να την σταματήσω για να την πάω στη λεκάνη.

τότε έγινε το έλα να δεις.

στενοχωρέθηκε που της έκοψα τη χαρά κ έβαλε τα κλάματα, δεν καθόταν στη λεκάνη κ τελικά, όταν ήρθε ο μπαμπάκας της-μεγάλη αδυναμία- δεν είχε άλλα τσισάκια να κάνει. τα είχε κάνει όλα στο παρκέ...

το ευχαριστιέται χωρίς την πάνα. ζεσταίνεται το μανάρι μου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...