Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσια τι κανετε?εμεις ειμαστε μια χαρα η μαριστελλα ειναι πολυ καλη με τον κωνσταντινο τον τυραναει βεβαια λιγο αλλα ενταξει προσπαθει να [αιξει μαζι του και γι αυτο ειναι παντως πολυ καλη και τρυφερη αδερφουλα :tongue:!!!!!φωτο του κοκο μας οπως τον λεει η μαριστελλα θα σας βαλω μεσα στις ημερες πρεπει να τις περασω και οπως καταλαβενεται δεν εχω πολυ χρονο για κομπιουτερ αφου μολισ με δει η μεγαλη να το πιανω ερχεται να κανει τα δικα της.Τωρα για να μην περιφερεται απο το κρεββατι εχω κλεισει τον διαδρομο μας με μια πορτουλα να μην βγαινει κουζινα σαλονι την τουαλετα την κλειδωνω και μπορει να παει μονο απο το δωματιο της στο δικο μου οπου καθε μερα μαζευουμε τα επικινδυνα αυτα αλλα και παλι οταν σηκωνεται ερχεται απεθειας στο κρεβατι μου.

Αυτα κοριτσακια τα δικα μας φιλακια σε ολες

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα στις παλιές !

Είμαι κι εγώ μανούλα (για 2η φορά) Οκτωβρίου 2009 (20/10 έχει γενέθλια η Σεμίνα μας)... και σκέφτομαι πολύ σοβαρά πλέον να της βγάλω τα κάγκελα από την κούνια της, την οποία κυριοκεκτικά σιχαίνεται το σπλάχνο μας... τουλάχιστον όταν ξυπνάει να έρχεται κατευθείαν αγκαλίτσα στι κρεβάτι μας χωρίς να ξυπνάει τον έρημο τον Νικόλα με τις φωνές της... βλέπετε κοιμούνται σε ένα δωμάτιο και κάποιες φορές γίνεται λίγο της κολάσεως, να το πω διακριτικά....

Καλή εβδομάδα είπα ? Δεν είπα...

καλώς την κι από εδώ!

έχουμε συνομίληκα κοριτσάκια! εγώ δεν θα σε βοηθήσω καθόλου, γιατί εμείς κοιμόμαστε μαζί στο κρεβάτι μας.

αλλά τα κορίτσια θα σου πουν ότι έχουν βγάλει τα κάγκελα κ μια μανούλα έχει κανονικό εφηβικό κρεβάτι.

όπως βολεύει το παιδί. αυτή είναι η γνώμη μου.

Ναι αυτό συζητούσαμε εχθές με τον άντρα μου.

Λέγαμε δλδ να πάρουμε πλέον κανονικό κρεββατάκι για τον μεγάλο και η τωρινή κούνια-κρεββάτι (χωρίς το κάγκελο βέβαια) να πάει στην μικρή...

Τά έχω παίξει με την Σεμίνα. Βλέπεις, ήμουν "κακομαθημένη" με τον μεγάλο που, εκτός των ημερών ασθένειας, δεν ερχόταν ποτέ στο δικό μας δωμάτιο για ύπνο....

εμείς με την Χρύσπα είμαστε βεντουζάκια! παντού μαζί. μόνο στη δουλειά αποχωριζόμαστε.

θα την πηγαίνω στον παιδικό κ θα στέκομαι για τσιγάρο κ ηρεμιστικό απ' έξω κανά τέταρτο πριν φύγω...

σκέψεις μιας μάνας ερωτευμένης με το κλωσσοπουλάκι της...

Διαφημίσεις

Γεια σας! Τι γίνεται βρε κορίτσια, έχουμε βαρεθεί φαίνεται το ίντερνετ και βγήκαμε βόλτες τώρα που έφτιαξε ο καιρός! Γράψτε τα νέα σας!

Εμείς είμαστε καλά, η Αννούλα αύριο έχει φωτογράφιση στο σχολείο και ανυπομονώ να της βάλω το όμορφο φορεματάκι το πρωί :) Ελπίζω να πετύχουν φέτος οι φωτογραφίες μας, γιατί οι περσινές μας (ήταν 7 μηνών) βγήκαν χάλια...

Μικρά ανθρωπάκια, απέραντη ευτυχία!!

Διαφημίσεις

καλησπερα φιλες μου!!τι μου κανετε??εμεις ειμαστε μια χαρα και απολαμβανουμε τις ωραιες μερες μιας και κατα τις 28 του μηνα θα παω για δουλεια!!

τον σεπτεμβριο θα τον παω σχολειο και προσπαθω να μαζεψωτα χαρτια που χρειαζονται!!'

love4u καλως ηλθες στην παρεα μας...εγω τον εχω βαλει σε κανονικο κρεβατι με καγκελο και ειμαι πολυ ευχαριστημενη...κλεινω μονο την πορτα της κουζινας μην τυχων παει εκει και βρει διαφορα εχμηρα αντικειμενα...

επισης κοριτσια ειμαι στην ευχαριστη θεση να σας πω οτι κοψαμε την πανα εντελως και το βραδυ!!!!!!βεβαια ξυπναω 2 φορες το βραδυ 3 και 6 και τον παω για τσισα αλλα την υπολοιπη μερα μου τα λεει και παμε τουαλετα!!!!!!!!!ειναι πολυ εξυπηρετικο για μενα ο μικρος τρελαινεται και λεει συνεχεια μαιλ αντρας(μιχαηλ ειναι αντρας)!!και επισης ειναι και οικονομικο μιας και δεν περνω πλεον πανες.....αυταααααααααα!!!!!!!!1σας φιλω γλυκα ολες και ολα τα παιδακια!!!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Συγχαρητήρια Christinapgr για το κόψιμο της πάνας! Μαϊλ, είσαι μεγάλος άντρας!! Μπράβο! Έτσι να παίρνουμε κι εμείς θάρρος να αρχίσουμε την εξάσκηση!!

Μικρά ανθρωπάκια, απέραντη ευτυχία!!

νκκ284 καλημερα και ευχαριστω αλλα τα μπραβο πανε στον μιχαηλ!!!δεν ειναι και τοσο δυσκολο κοριτσια θα πρεπει να σας πω οτι τα κοριτσια κοβουνε ποιο ευκολα την πανα γιατι μαθαινουν ποιο ευκολα να ελεγχουν τους σφυκτιρες τους αντιθετα με τα αγορια που τους ελεγχουν ολοκληρωτικα μετα τα 5!!!!!δοκιμαστε!!!!!!!!!!!!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

τί ωραία, μπράβο Μιχαήλ!

η μαμά του Μιχαήλ όμως είναι όλη μερα μαζί του. εγώ ποιόν να συντονίσω; την Χρύσπα ή τις γιαγιάδες;

τέλος πάντων, μας έδωσες αρκετό θάρρος για να ξεκινήσουμε.

ίσως αυτό το ΣΚ να της βάλω βρακάκι.

έχω καταλάβει ότι την ενοχλεί το πάμπερ, γιατί ζεσταίνεται το παπάκι της κ το τραβάει.

τα κακά τα λέει, αλλά μερικες φορές ενώ λέει κακά κ την βάζω δεν κάνει πάντα. τότε βρίσκει ευκαιρία ν αβάλει τα χέρια μου στο σώμα της κ να κάνουμε αγκαλιές.

τα τσίσα δεν τα λέει, αλλά τα κάνει όταν την βάζω, όχι πάντα.

τις πρώτες μέρες να της βγάλω το πάμπερ κ το βράδυ ή σταδιακά, μετά από λίγες μερες;

γράψε μας τα βήματα.

στους καναπέδες είχες βάλει προστατευτικά; ή όχι;

τις πρώτες μέρες που είχατε βγάλει την πάνα πηγαίνατε βόλτες;

είμαι φουλ σε απορίες κ θέλω βοήθεια-τη γνώμη σας.

Τυχερή Χριστίνα!! Μπράβο σας! Τελικά τελευταία γέννησες αλλά πρώτοι τα καταφέρατε.

Εγώ μόλις πάω να τη βάλω να κάτσει αρνείται. Το έχει μόνο για σκαλοπάτι το γκιογκιό, για να σκαρφαλώνει, παρόλο που λέει τα κακά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...