Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Όχι μην αγχώνεσαι καθόλου τα ίδια και εγώ...μια βδομάδα σερνομουν κ δεν έτρωγα τίποτα...έστρωνα μια δυο μέρες και μετά τα ίδια...αλλάζουν πολλά τώρα κ είναι λογικές όλες οι αλλαγές που θα νοιώθεις...σε ποια εβδομάδα εισαι??

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια ! φροσω περαστικα στο μικρο σου .αναριτα εγω της εχω ενα ποζ της fisher price με δονηση και της αρεσει μπορο να πω:P.Εμεις κοριτσια τελικα βγαζουμε δοντακια 3 μερες το μωρο δεν κοιμηθηκε και μας το επιβεβαιωσε και ο γιατρος.ελπιζω σημερα με την αλοιφουλα να κοιμηθει γιατι το λυπηθηκα το καημενο.μαρια και εγω ετσι ειμαι με τα δωρα και τα παιχνιδια το ξερω οτι δεν ειναι καλο αλλα δεν μπορω να αντισταθω ετσι σκεφτομαι να τις παρω ενα χαλακι τησ fisher price ενα κουκλοθεατρο οχι οτι θα καταλαβει ιδιαιτερα αλλα ετσι να ασχολουμαστε και ενα που ειναι σαν κουνια και αφτο τισ fisher price αλλα το βαζεις ορθιο για λιγο πιο μετα :tongue: και φυσικα θα της φςρουν και οι δικοι μου αφηστε τα παιχνιδοτοπο το εχουμε το σπιτι !!!!!!!!!!!!:P

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Φροσω περαστικά σας, τί να πω, είναι να μη σε θέλει κι όλας... Μα να μην βγαίνεις εξω και νασε κολλήσει η πεθερά?

Για αυτό και εγω λέω να μην έρχεται κανεις στο σπίτι, ακόμα κι αν είναι οικογένεια και νιώθει υγιής. Ποτε΄δεν ξέρεις...

Και όταν ε΄ρχονται, δεν ακουμπανε το μωρό, εξυπακούεται... Τώρα που θα ρθει η αδερφή μου βεβαια θα κανω μια εξαιρεση, επειδη θα κατσει μονο 2 βδομαδες και θα το ξαναδει τον Ιούλη! πολυ στενοχωριέμαι για αυτο...

Katval, βγαζετε δοντάκι τελικά? Δεν είναι σύνηθες τόσο νωρίς, αλλά μπορεί να συμβεί! Αντε ... με το καλό και στις μάσες!

Ηθελα να βάλω μια σκούπα, αλλά ο μικρός δεν λέει να κοιμηθεί! Θ α βρωμίσουμε εδώ μέσα! χαχαχα

Αυτό με το μαγείρεμα που λετε, αχ να μην το χα τί ευτυχισμένη που θα μουν! Το μισώ! δεν ξέρω γιατί!

Χριστίνα, τί κούκλος είναι ο γαλανομάτης σου!!! Θα κάψει καρδιές το ξέρεις αυτό ετσι?

Σοφία κούκλα νυφούλα!!!

Ρε κορίτσια, τα παιδιά μας όλα στους μπαμπάδες τους μοιάζουν? Εμείς τπτ?

Μόνο φιλική συμμετοχή? χαχαχα

Επεξεργάστηκαν by filoudaki

Διαφημίσεις

εμενα παλι μ'αρεσει το μαγειρεμα και αυτο που μισω ειναι το σιδερωμα... το βαριεμαι αφανταστα...

Χριστινα ειδα τις φωτο του αγοριου σου στο facebook τελειος ειναι... και εγω εχω βαλει φωτογραφιες απο την κορουλα μου....να τις δειξεις στον γιο σου μηπως του αρεσει!!!!............

filoudaki εγω απο το πρωι εχω κανει ενα σωρο δουλειες σημερα ολη μερα σχεδον κοιματε...τωρα περιμενω να ξυπνησει για να φαει........

εχουμε αρκετο κρυο εδω και χθες το πρωι χιονισε για 5 λεπτα μονο τωρα βρεχει...

Σημερα γινομαστε 2 μηνων και πρεπει να παμε για το πρωτο μας εμβολιο αλλα με αυτον τον καιρο δεν ξερω αν θα βγουμε...ο αντρας μου αγχωθηκε παρα πολυ για το εμβολιο φοβαται να μην πονεσει η κορη του...χαζομπαμπας τελειως!!!!!!

τενια σκουπα βαζω οποτε θελω και ηρεμει μην σου πω τον παιρνει και ο υπνος!!αλλα κατα τα αλλα και εμας θα μας φαει η σκονη!!!καθομαι και κοιταω τα μωρα μας ολων μας και νομιζω οτι ειμαστε κολλητες και βλεπω τα παιδια των φιλεναδων μου!!!ωραια ειναι οπως λενε μακρυα και αγαπημενες!!!οσο για το μαγειρεμα ουτε εμενα μου αρεσει και ειμαι καλη στο να παραγγελνω απο εξω!!χιχιχι!!μαρεσει να κανω γλυκα ομως!!!

κατβαλ δοντακι απο τοσο μικρο??μπραβο σας!!!θα εχω να το λεω!!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Ναι και εχουμε πολυ γκρινια ασε :mad: μαλλον καταλαβε οτι θα κανουμε κουραμπιεδες και μελομακαρονα και θελει να φαει και αυτο :tongue: εσες πως τα πατε?

Ε βέβαια εδώ βγάζει και δοντάκια :P!

Ο Αλέξανδρος βγήκε και είναι στη μάνα μου τώρα. Μόλις ξυπνήσει θα πάω να τον δω. Μη γελάσετε αλλά 2 μέρες που έχω να τον δω μου έλειψε πολύ :(. Βλέπετε από τη μέρα που γεννήθηκε δεν τον έχω αποχωριστεί ούτε μία μέρα.

Ήρθε ο Αντώνης και μου έλεγε πώς πέρασε και η καρδιά μου έκανε κρακ.

Πάντως ήταν τυχερός που την πέρασε τόσο ελαφριά. Τα άλλα παιδάκια είχαν ορούς και ήταν τέζα. Μου έλεγε και για ένα παιδάκι 1,5 χρονών που έκλαιγε ο κακομοίρης με τον ορό και όταν τον εξέταζαν οι γιατροί και η μάνα του το έβριζε κωλόπαιδο το ανέβαζε άντε γα.....σου και τέτοια. Κι έγινα έξαλλη, έπρεπε να ήμουν εγώ εκεί.

Διαφημίσεις

Ιωάννα φέρε κανα μελομακάρονο και απο δω,...

μόνο αυτό το γλυκό μπορώ να φάω για την ώρα...

τα γαλ/κα κομμένα!!! χαχαχα

Εχω ρημάξει τον φούρνο της γειτονιάς και τα μελομακάρονα κια τα τουλουμπάκια! :lol:

Είδα φωτογραφίες από τα μωράκια σας. Νομίζω πώς έχουμε τα πιο όμορφα μωρά οι μανούλες του Οκτωβρίου.

Εγώ πάντως ούτε μαγειρεύω (ας είναι καλά η μάνα μου) ούτε σιδερώνω (παίρνω γυναίκα).

δεν μας εβρησκε ειπε αλλα τωρα της ειπα και θα ερθει συντομα!!!τωρα πηγε να ταισει!!και εγω θελω μελομακαρονααααααααααα!!!!!!!!πειναω θελω γλυκο και η διαιτα δεν αφηνει!!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...