Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Ναι ο σύζυγος έπαιρνε τα well man conception πριν τις ωοληψιες. Είχε πάρει αντιβίωση όταν είχε 2 φορές βρεθεί βακτήριο στο σπερμα. (Ecoli συγκεκριμένα). Τίποτα άλλο δε ζητήθηκε. Τι άλλο θα έπρεπε θεωρητικά να κάνει;

Εγω συμπληρώματα δε παίρνω, είχα ρωτήσει τον γιατρό και είχε πει πως δε πιστεύει ιδιαίτερα σε αυτά. Παρόλα αυτά σήμερα ξαναρώτησα και μου είπε θα μου προτείνει κάποια να πάρω.

Καλησπέρα κορίτσι μου ! Καμμία συγγνώμη, που να τα θυμάσαι τόσα εδώ μέσα. ☺️

Εχω δοκιμάσει 2 φορές βραχύ πρωτόκολλο και είχα 2 και 3 ωάρια κάθε φορά. Έπαιρνα meriofert/arvekap/orgalutran ΑΜΗ 0,4 πριν από ένα χρόνο μετρημένη. Μετά έκανα κατ εξακολούθηση 5 φυσικούς τροποποιημένους με femara που έδιναν 1-2 ωάρια. 12 ωάρια σύνολο σε 7 ωοληψιες, 7 γονιμοποιήσεις και 3 βλαστοκύστες. Αυτό είναι το aftermath. Βάλαμε τις 2 καλύτερες κ μένει 1. Εσύ είχες ανταπόκριση με τη διέγερση όπως φαίνεται ενώ εγώ καμμία. Ίσα ίσα τη δεύτερη φορά που κάναμε διέγερση κ πήραμε 3 ωάρια, ήταν όλα ανώριμα. Ισως ζορίστηκε ο οργανισμός δε ξέρω.

Το εν λόγω βιβλίο το έχω κατεβάσει σε audiobook και έχω ξεκινήσει και το ακούω. Αυτό που θέλω να δοκιμάσω είναι να πάρω εγώ συμπληρώματα απλά θέλω να έχω το οκ του γιατρού για να μην πράττω αυθαίρετα κ επηρεάσω κάτι άθελα μου. Περιμένω να δω ποιες βιταμίνες θα μου προτείνει. Γενικά θεωρεί πως δεν επηρεάζουν τα συμπληρώματα ιδιαίτερα αλλά δεν είναι και κατά. Με ρώτησε για τον τρόπο ζωής μου πάλι. Μου λέει αδύνατη είσαι, φαντάζομαι διατροφικά είσαι οκ. Του είπα πως δεν κάνω κ την άριστη διατροφή αλλά τελευταία προσπαθώ να το φτιάξω. Επίσης δε πίνω σταγόνα αλκοόλ έτσι κ αλλιώς δε μου αρέσει και καπνίζω iqos. (Που και πάλι κακό είναι αλλά από το να παίρνω και πίσσα εκτός από νικοτίνη καλύτερα). Ξέρω ζευγάρια ένα βήμα πριν την κύρωση του ήπατος από το αλκοόλ κ τις καταχρήσεις που μια χαρά  έκαναν παιδιά βέβαια. Οποτε οκ πιστεύω επηρεάζει αλλά όχι σε καταλυτικό βαθμό. Δεν είναι δλδ πως θα κόψω το τσιγάρο και θα αλλάξουν όλα δια μαγείας. 

Αυτο που σκέφτηκα είναι πως με το που κάναμε την ετ, είχα κρυώσει κ είχα φουλ καταρροή. Κάποιο κοινό κρυολόγημα ίσως. Δε ξέρω αν αυτό καταπόνησε τον οργανισμό με κάποιο τρόπο. Ισως και όχι.

Ενώ δε με κάλυψαν απόλυτα όσα μου είπε γιατί δεν βρήκαμε απαντήσεις για όλα, ήταν τόσο υποστηρικτικός στη συζήτηση. Μου είπε πως έχει πεισμώσει με εμένα κ θέλει να τα καταφέρω κ απλά να οπλιστώ με υπομονή κ αυτός θα δοκιμάσει ο τι περνάει από το χέρι του. Μου λέει « είσαι πολύ δυνατή κορίτσι μου κ προσπαθείς τόσο καιρό, δε θα το αφήσουμε έτσι». Μέχρι και ωοληψιες δωρεάν πρότεινε να μου κάνει γιατί το έχει βάλει στόχο λέει. Προφανώς δε θα το δεχτώ αλλά κατάλαβες. Έδειξε καλή πρόθεση επειδή έχει δει πόση επιμονή έχουμε δείξει.

Θα δοκιμάσω τώρα τον τελείως φυσικό.. και ο,τι γίνει. Μετά δε ξέρω τι μένει.

Κοίτα με τα συμπληρώματα κάνεις λάθος . Δεν κάνουν θαύματα αλλά δίνουν στον οργανισμό μια ώθηση. Για το αγόρι σου αυτές οι βιταμίνες που επερνε είναι αρκετά ελαφριές ας πούμε . Συνήθως τα συμπληρώματα προτείνετε πλέον να περνονται κάποια συστατικά μόνα τους καλητερα βγαίνει Κ πιο οικονομικά από το να περνεις πιο ακριβές για το είδος βιταμίνες Κ κάνουν Κ καλύτερη δουλειά ... 

Δεν θα δεις τα θαύματα αλλά εσύ χρειάζεσε ακόμα Κ το ένα Τσικ διαφορά που μπορείς να πάρεις... 

Δεν είναι μόνο για την ποιότητα των ωαρίων είναι Κ για τον οργανισμό σου γενικότερα για να ανταπεξέλθει καλητερα να ανταποκριθεί καλητερα να δεχθεί τα έμβρυα καλητερα . 

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πάτησε πάνω σ'ενα παιχνίδι τη στιγμή που ο μπαμπάς της τοποθετούσε στο πάτωμα ΄ενα πάπλωμα μη τυχόν και σκαρφάλωνε...κι έγινε. Τώρα έβγαλα το κάγκελο αλλά φοβάμαι πάλι μη τριγυρνάει στο σπίτι ή μην πέσει στο δωμάτιο γιατί είναι πολύ στενό (1,5μ. πλάτος έχει).

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια τι κανετε? χρονια πολλα σε ολες για χθες

μαργαριτα περαστικα σας συμβαινουν ομως τετοια ατυχηματα μην σκας περαστικα να ειναι ολα

Εμεις κοριτσια για παιδικο να σας πω την αληθεια δεν το σκεφτομαι και ιδιαιτερα ακομα αφου θα ειμαι στο σπιτι με τον μικρο θα εχει και εκεινη μια παρειτσα να ασχολειται οποτε λεω για αργοτερα να παει τενια και εγω την ιδια αποψη ειχα με τον αντρα σου να μιλησει πρωτα για να ξερω τι γινεται

για το καρεκλακι τωρα εχουμε και εμεις ενα και εχει σκαλες της το εχω στο τραπεζι για να τρωμε ολοι μαζι απλα τον τελευταιο καιρο δεν θελει να καθετε πια εκει θελει να καθετε σε κανονικη καρεκλα να τρωει νομιζει οτι μεγαλωσε μαλλον χαχα

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Το θέμα είναι ότι δεν κάθεται στο κρεβάτι να κοιμηθεί. Την κυνηγάω στο δωμάτιο που χοροπηδάει, ενώ πριν μόλις την έβαζε στη κούνια έκλαιγε ένα λεπτό και κοιμόταν. Πείτε μου εσείς που τα κοιμίζετε χωρίς κάγκελα κάθονται ή φεύγουν από το κρεβάτι;

καλημέρα μανούλες!

Μαργαρίτα, περαστικούλια. σε καταλαβαίνω απόλυτα.

η δικιά μου προχθές όταν την έφερε η πεθερά μου ήταν με χτυπημένα τα χειλάκια της κ πρησμένα, σημαδεμένη στο πηγούνι κ γενικά είχε το κακό της το χάλι.

πώς όμως να πω κουβέντα στην πεθερά, όταν ξέρω το παιδί μου, είναι πολύ ζωηρή.

κ η Χρύσπα έχει ξεφύγει στον ύπνο της. χθες ενώ κοιμήθηκε στις 10.30, ξυπνούσε το βράδυ κάθε λίγο κ λιγάκι κ μιλούσε μόνη της γελώντας. έβγαζε την πιπίλα, έλεγε τα λογάκια της, την ξαναέβαζε κ χοροπηδούσε στο κρεβάτι μας, σκουντώντας τον μπαμπά της να παίξουν....

αυτά κ άλλα παρόμοια βλέπω κ θέλω να την στείλω βρεφονηπιακό από Σεπτέμβριο.

με το που θα της πούμε "όχι", βάζει τα κλάματα. έχει κακομάθει.

εμείς της έχουμε κατεβάσει το επίπεδο του στρώματος στο χαμηλότερο, αλλά κάγκελα δεν της έχω βγάλει, όχι ότι δεν θέλω, αλλά ο σύζυγος φοβάται ότι αν της τα βγάλουμε τώρα, δεν θα μείνει ούτε λεπτό στο κρεβάτι της, θα αλωνίζει σε όλο το σπίτι, δεδομένου ότι έχει κατέβει από το κρεβάτι μας που κοιμόταν κι έτρεχε σε όλο το σπίτι χαχανίζοντας για το κατόρθωμά της να βάλει για ύπνο τους γονείς κ να σουλατσάρει μόνη στο σκοτάδι....

κατά τα άλλα ο καιρός είναι άθλιος κ δεν μου αρέσει καθόλου που πάλι κλειστήκαμε μέσα.

Κατερίνα, βάλε μας φωτογραφίες του Κωνσταντίνου σου, πληζ!

πόσο νυστάζωωωωωωωωωωω!!!!

καλημερα!

και εγώ Σέβη θέλω να τον στείλω παιδικό, αλλά ο Πάνος ανένδοτος!

Για τον ύπνο, αφήστε τα, και εμείς τα ίδια.

Το βράδυ ξύπνησε στις 2 και δεν ηρεμούσε με τον Πάνο. Οπότε τον έφερε στο κρεββάτι μας να τον ηρεμήσω εγώ. Ε, στο κρεβάτι μας δεν κάθεται ποτέ! Σήκώνεται, και το βλέπει σαν παιχνίδι. Οπότε τον πήγα στο δωμάτιό του, μέχρι τις 3 εκανε να κοιμηθεί! Ευτυχως ξύπνησε μετά απο ενα 6ωρο.

<εμείς έχουμε κρεββατάκι, που αν βγάλεις το ένα κάγκελο και το κάνεις σαν κανονικό κρεββάτι, δεν εχει καμιά σταθερότητα, πάει σαν τη βάρκα! Αυτό τότε δεν ειχαμε σκεφτεί να το δούμε οταν το αγοράσαμε, δεν το φανταστήκαμε. Οπότε πού να τολμήσουμε να βγάλουμε το κάγκελο τώρα!:-( Μ΄αρεσει που μας είχε πει ο πωλητής οτι θα το έχουμε μέχρι τα 5 του χρόνια!!!:rolleyes:

Διαφημίσεις

καλημερα!

και εγώ Σέβη θέλω να τον στείλω παιδικό, αλλά ο Πάνος ανένδοτος!

Για τον ύπνο, αφήστε τα, και εμείς τα ίδια.

Το βράδυ ξύπνησε στις 2 και δεν ηρεμούσε με τον Πάνο. Οπότε τον έφερε στο κρεββάτι μας να τον ηρεμήσω εγώ. Ε, στο κρεβάτι μας δεν κάθεται ποτέ! Σήκώνεται, και το βλέπει σαν παιχνίδι. Οπότε τον πήγα στο δωμάτιό του, μέχρι τις 3 εκανε να κοιμηθεί! Ευτυχως ξύπνησε μετά απο ενα 6ωρο.

<εμείς έχουμε κρεββατάκι, που αν βγάλεις το ένα κάγκελο και το κάνεις σαν κανονικό κρεββάτι, δεν εχει καμιά σταθερότητα, πάει σαν τη βάρκα! Αυτό τότε δεν ειχαμε σκεφτεί να το δούμε οταν το αγοράσαμε, δεν το φανταστήκαμε. Οπότε πού να τολμήσουμε να βγάλουμε το κάγκελο τώρα!:-( Μ΄αρεσει που μας είχε πει ο πωλητής οτι θα το έχουμε μέχρι τα 5 του χρόνια!!!:rolleyes:

στο δικό μας βγαίνουν τα κάγκελα κ γίνεται κρεβάτι. όμως εκεί κοιμάται τα ΣΚ μόνο τα πρωινά κ τα βράδια για καμιά ώρα. μετά στο κρεβάτι μας.

σε μας επείγει ο παιδικός!

τις προάλλες της μιλούσα για τα πρέπει κ την πήρε ο ύπνος...:P

μεγάλη επιτυχία. ο άντρας μου μου ζήτησε να το επαναλάβω......;):rolleyes:

ΑΝΑΡΙΤΑ περαστικά στη μικρούλα.

Τί εννοείς έσπασε τον καρπό της; Κανονικά; Τον έχετε σε νάρθηκα;

Πωπω πακέτο...

Για τον παιδικό αν έχετε άλλη λύση εγώ είμαι της άποψης μετά τα 3.

Μια καλή λύση για κρεβατάκι είναι κάποια παιδικά του ικεα πολύ μικρά με καγκελάκια κοντά γύρω γύρω. Επίσης είναι χαμηλά και να πέσουν δεν θα πάθουν τίποτα.

Το μεγάλο μου 18 μηνών τον είχαμε βάλει σε κανονικό εφηβικό κρεβάτι.

Αυτοί στις κούνιες τους για όσο ακόμα χωράνε.

Kαλημερα σε όλες! Περαστικα στη μικρουλα...

Και εμεις τρελο προβλημα μετον υπνο. Τον παιρνει ο υπνος στο κρεβατι μας και μετα τον πάμε μεσα στο δικο του. (Κουνια χωρις καγκελα) Οταν καταλαβει που ειναι ερχεται σε μας κλαιγοντας.... Αυτες τις μερες θα κοιταξουμε και για κουκετα. Μεγαλο προβλημα παντως. Σημερα ειμαι με 3 ωρες υπνο.

Διαφημίσεις

καλησπερα!!

μαργαριτα περαστικα σας!!!εμενα ειναι σε κανονικο κρεβατι με καγκελο και κοιμαται το πρωι οταν ξυπνσει ερχεται μονος του στο κρεβατι να με ξυπνησει!!!δεν σκεφτομαι καν να βγαλω το καγκελο γιατι εννοειτε οτι θα σαβουριαστει!!!!

οσο για τον παιδικο απο σεπτεμβριο θα τον παω σιγουρα στο δημοσιο...μονο καλο θα του κανει!!!εστω 4 ωριτσες...μαλιστα ανυπομωνω αν θυμαστε τον ειχα απο 7 μηνων στο παιδικο που δουλευα και εγω ,περα απο τις αρρωστιες που περασαμε και ηταν πολλες....το παιδι μου ειναι παρα πολυ κοινωνικο και καθολου ζωηρος.πηγαινει με ολους φτανει αν δεν τον ξερει να τον γνωρισει για κανενα 5λεπτο...

αυτααααααααα

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

τί έγινε βρε Φρόσω, τί διαβασα δίπλα? την διώξατε τελικά?

τί έγινε;:confused: ελπίζω να μη γίνομαι αδιάκριτη...;)

αύριο τελικά θα πάω για αίτηση σε δημόσιο παιδικό σταθμό, αλλά σκέφτομαι να αρχίσω ψήσιμο στον άντρα μου για ιδιωτικό.

έχω κάποιες αμφιβολίες για τον δημοτικό......

ο αριθμός των παιδιών σε σχέση με τους παιδαγωγούς, το φαγητό, η υγειινή...μπορεί κ να κάνω λάθος.

να πάρω κ τη μικρή μαζί μου το πρωί; θα ήθελα να δω τις αντιδράσεις της στο χώρο, με τα παιδιά...

αν και χρονικά δεν ξέρω αν βολεύει τα πεθερικά μου που την κρατούν αυτή την εβδομάδα να έρθουν αργότερα...μάλλον θα ψήσω την πεθερά μου...μεγάλα μέσα....:cool:.

Ευχαριστώ για τις ευχές! Τουλάχιστον θα βγάλει γρήγορα το γύψο, σε 15 μέρες. Πάντως δεν παλουκώνεται στο κρεβάτι της με τίποτα. Γυρνάει σ'όλο το σπίτι παρόλο που κουτουλάει.

Τώρα για το δημοτικό παιδικό σταθμό, αυτή τη βδομάδα δεν ήταν που απεργούσαν οι υπάλληλοι επειδή δεν επαρκούν για τα παιδάκια; Ανησυχητικό νομίζω...

Καλησπέρα μανούλες και μπεμπάκια!

ΑΝΑΡΙΤΑ περαστικά στη μικρούλα σου! Γυψάκι, ε; Το δέχεται; Την καημενούλα! Όλα καλά, αυτό είναι το λιγότερο από ατυχήματα που μπορούν θεωρητικά να συμβούν. Αφήστε, κορίτσια μέσα σε δεπτερόλεπτα, τι μπορούν να σκαρφιστούν να κάνουν... Εμένα τώρα ανοίγει όλες τις μπαλκονόπορτες και την κεντρική είσοδο να φύγει και βάλαμε σύρτες και άλλες ασφάλειες, προσέχτε το κι αυτό, θα το κάνουν ξαφνικά. Χθες βάλαμε και πλαστικό πλέγμα στο μπαλκόνι, γιατί και αυτό το φοβάμαι.... και οι κίνδυνοι δεν τελειώνουν εδώ, ο Θεός να φυλάει.

ΝΙΚ, πολύ μου αρέσει η επινοητικότητα της κορούλας σου! Όχι θα κάτσει να σκάσει.

Όσο για τον ύπνο κι εμείς το ίδιο... Τελευταία ξυπνάει κάθε βράδυ στις 3 και κλαίει για να τον πάρουμε στο κρεβάτι μας. Εκεί συνεχίζει τον ύπνο του μια χαρά...κλωτσώντας μας βέβαια (χιχιχιχ). Δεν ξέρω κι εγώ τι να κάνω. Να τον αφήσουμε να κλαίει μέσα στη νύχτα. Είναι η φάση που βγάζει και όλα του τα δόντια, κάτι μεγάλα πίσω, πωπω, και ίσως να φταίει κι αυτό; Επίσης, όλο αυτό συμπίπτει και με τη φάση που θέλουμε να τον βγάλουμε από την κούνια, για να την χρησιμοποιήσουμε για το μωρό (όταν έρθει με το καλό). Του πήραμε από την Ιkea το κρεβατάκι με τα καγκελάκια που λέει η frosobal, αλλά δεν το στήσαμε ακόμα.... Κι εγώ φοβάμαι ότι θα σουλατσάρει μόνος του στο σπίτι, όταν κοιμόμαστε!

Κατά τα άλλα κι εγώ σκέφτομαι να τον πάω στον δημόσιο παιδικό σταθμό από Σεπτέμβρη και μαζεύω τα χαρτιά. Εγώ δεν φοβάμαι τόσο την υγιεινή, που λες sevoula, (καθαρός πολύ μου φαίνεται) όσο τον προαύλιο χώρο που τα βγάζουν διάλειμμα. Έχει τσουλήθρες και διάφορα παιχνίδια και αυτά τα θεωρώ επικίνδυνα. Το φαγητό θέλω να ελπίζω ότι είναι προσεγμένο. Και οι ιδιωτικοί, όμως, θέλουν κι αυτοί μια περιουσία, βρε κορίτσια, τι να πω;

Sevoula, μια και με είχες ρωτήσει το δεύτερο μωράκι είναι και αυτό αγοράκι... Ελπίζω να πάνε όλα καλά.

Αυτά τα νέα μου για την ώρα

Πολλά φιλάκια σε όλα τα παιδάκια!

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Τώρα για το δημοτικό παιδικό σταθμό, αυτή τη βδομάδα δεν ήταν που απεργούσαν οι υπάλληλοι επειδή δεν επαρκούν για τα παιδάκια; Ανησυχητικό νομίζω...

όντως ανησυχητικό.

πήγα σήμερα το πρωί κ είχαν ανακοίνωση για στάση εργασίας από 7-10π.μ.. έφυγα για δουλειά. Δευτέρα πάλι.:(

Σαν χώρος μου άρεσε, τεράστιο κτίριο, καινούργιο, με αρκετά μεγάλο χώρο στο ισόγειο για τα παιδιά για παιχνίδι, αλλά τα τμήματα είναι στον πρώτο όροφο, με εξωτερική μεγάλη σκάλα:eek::shock::confused:. με προβλημάτισε πάρα πολύ αυτή η σκάλα.

κατα τα άλλα είναι κοντά στο σπίτι κ βολεύει.

Καλησπέρα μανούλες και μπεμπάκια!

ΑΝΑΡΙΤΑ περαστικά στη μικρούλα σου! Γυψάκι, ε; Το δέχεται; Την καημενούλα! Όλα καλά, αυτό είναι το λιγότερο από ατυχήματα που μπορούν θεωρητικά να συμβούν. Αφήστε, κορίτσια μέσα σε δεπτερόλεπτα, τι μπορούν να σκαρφιστούν να κάνουν... Εμένα τώρα ανοίγει όλες τις μπαλκονόπορτες και την κεντρική είσοδο να φύγει και βάλαμε σύρτες και άλλες ασφάλειες, προσέχτε το κι αυτό, θα το κάνουν ξαφνικά. Χθες βάλαμε και πλαστικό πλέγμα στο μπαλκόνι, γιατί και αυτό το φοβάμαι.... και οι κίνδυνοι δεν τελειώνουν εδώ, ο Θεός να φυλάει.

ΝΙΚ, πολύ μου αρέσει η επινοητικότητα της κορούλας σου! Όχι θα κάτσει να σκάσει.

Όσο για τον ύπνο κι εμείς το ίδιο... Τελευταία ξυπνάει κάθε βράδυ στις 3 και κλαίει για να τον πάρουμε στο κρεβάτι μας. Εκεί συνεχίζει τον ύπνο του μια χαρά...κλωτσώντας μας βέβαια (χιχιχιχ). Δεν ξέρω κι εγώ τι να κάνω. Να τον αφήσουμε να κλαίει μέσα στη νύχτα. Είναι η φάση που βγάζει και όλα του τα δόντια, κάτι μεγάλα πίσω, πωπω, και ίσως να φταίει κι αυτό; Επίσης, όλο αυτό συμπίπτει και με τη φάση που θέλουμε να τον βγάλουμε από την κούνια, για να την χρησιμοποιήσουμε για το μωρό (όταν έρθει με το καλό). Του πήραμε από την Ιkea το κρεβατάκι με τα καγκελάκια που λέει η frosobal, αλλά δεν το στήσαμε ακόμα.... Κι εγώ φοβάμαι ότι θα σουλατσάρει μόνος του στο σπίτι, όταν κοιμόμαστε!

Κατά τα άλλα κι εγώ σκέφτομαι να τον πάω στον δημόσιο παιδικό σταθμό από Σεπτέμβρη και μαζεύω τα χαρτιά. Εγώ δεν φοβάμαι τόσο την υγιεινή, που λες sevoula, (καθαρός πολύ μου φαίνεται) όσο τον προαύλιο χώρο που τα βγάζουν διάλειμμα. Έχει τσουλήθρες και διάφορα παιχνίδια και αυτά τα θεωρώ επικίνδυνα. Το φαγητό θέλω να ελπίζω ότι είναι προσεγμένο. Και οι ιδιωτικοί, όμως, θέλουν κι αυτοί μια περιουσία, βρε κορίτσια, τι να πω;

Sevoula, μια και με είχες ρωτήσει το δεύτερο μωράκι είναι και αυτό αγοράκι... Ελπίζω να πάνε όλα καλά.

Αυτά τα νέα μου για την ώρα

Πολλά φιλάκια σε όλα τα παιδάκια!

δυο αγόρια κ κοντά ηλικιακά θα είναι τα καλύτερα φιλαράκια!:D με το καλό!

μια περιουσία δεν λες τίποτα. κι εγώ μόνο για το οικονομικό διστάζω, αλλιώς δεν πατούσα σε δημοτικό παιδικό σταθμό ούτε απ' έξω περαστική.;)

αλλά τα χρήματα δεν βγαίνουν πια τόσο εύκολα όπως παλιά κ οι δουλειές μας δεν είναι εξασφαλισμένες σαν του Δημοσίου, βρέξει χιονίσει. σήμερα δουλεύεις, αύριο μπορεί κ να μην δουλεύεις.:cool:

από την άλλη αν είναι να δίνω 75-80 ευρώ τροφεία, κ αν δικαιούμαι κάποιο ποσό για παιδικό σταθμό από το ταμείο μου, έστω 50 ευρώ, τότε κάτι γίνεται. :confused:

θα δούμε...

στην τελική, αξίζει για 1-2 χρόνια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...