Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερα και απο μας. Θα σας γραψω τα τελευταια μας κατορθωματα.1) Ισως καπως καθυστερημενα μαθαμε πως το παπακι κανει "παπαπα" , η κοτουλα "κοκοκο" ,αλλα ολα τα λεφτα ειναι το αρνακι που κανει "μπεεε" βραχνο σαν τη Σαπφω Νοταρα! Τρελο γελιο, δεν ξερω γιατι το κανει ετσι αλλα δεν υπαρχει....2) Απο προχθες μου δινει φιλακια . Σκυβει ακουμπα τα χειλακια της στο μαγουλο μου και μου κανει "μμμμμα" . Επειδη εγω τα κανω πανω μου και γελαω, φωναζω κτλ, εκεινη το συνεχιζει ωσπου στο τελος ανοιγει το στομα και με γλυφει. Στο τσακιρ κεφι μου χωνει και καμια δαγκωνια.3) Ο αντρας μου κοντευει να γινει καρδιακος. Προχθες την ειχε αφησει στο σαλονι με το στερεο να παιζει στρουμφακια και καθοταν στο γραφειο οταν ξαφνικα τα στρουμφακια αρχισαν να δυναμωνουν. Εδω πρεπει να πω πως τα στερεοφωνικα ειναι πανω σε μια μικρη βιβλιοθηκη 1,60 υψος οπου μπροστα εχουμε βαλει και μια καρεκλα μπας και ζησει κανενα βιβλιο. Μπαινει στο σαλονι και βλεπει την κυρια να εχει ανεβει πανω στην καρεκλα και να δυναμωνει τη φωνη ανενοχλητη.Για να φτασει δεν την καρεκλα ειχε παρει την λεκανη που βαζω τα ρουχα την ειχε τουμπαρει και την εκανε σκαλακι για να ανεβει στην καρεκλα!!!!!!!!!!!!! Σημερα παλι την αφησε δεμενη στο καρεκλακι και μπηκε για ντους. Οταν βγηκε την βρηκε ορθια, λυτη με το ενα ποδι πανω στο τραπεζακι και ενα χαμογελο ως τα αυτια!!!! Εχετε να πειτε κατι? Εγω δεν εκανα παιδι, τον Μογλη εκανα. Και ειναι και κοριτσι..... Τι να πω? Στελιτσα κρυωσες ή αλλεργικο ειναι?

fS4Kp3.png

ttiMp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα και απο μας. Θα σας γραψω τα τελευταια μας κατορθωματα.1) Ισως καπως καθυστερημενα μαθαμε πως το παπακι κανει "παπαπα" , η κοτουλα "κοκοκο" ,αλλα ολα τα λεφτα ειναι το αρνακι που κανει "μπεεε" βραχνο σαν τη Σαπφω Νοταρα! Τρελο γελιο, δεν ξερω γιατι το κανει ετσι αλλα δεν υπαρχει....2) Απο προχθες μου δινει φιλακια . Σκυβει ακουμπα τα χειλακια της στο μαγουλο μου και μου κανει "μμμμμα" . Επειδη εγω τα κανω πανω μου και γελαω, φωναζω κτλ, εκεινη το συνεχιζει ωσπου στο τελος ανοιγει το στομα και με γλυφει. Στο τσακιρ κεφι μου χωνει και καμια δαγκωνια.3) Ο αντρας μου κοντευει να γινει καρδιακος. Προχθες την ειχε αφησει στο σαλονι με το στερεο να παιζει στρουμφακια και καθοταν στο γραφειο οταν ξαφνικα τα στρουμφακια αρχισαν να δυναμωνουν. Εδω πρεπει να πω πως τα στερεοφωνικα ειναι πανω σε μια μικρη βιβλιοθηκη 1,60 υψος οπου μπροστα εχουμε βαλει και μια καρεκλα μπας και ζησει κανενα βιβλιο. Μπαινει στο σαλονι και βλεπει την κυρια να εχει ανεβει πανω στην καρεκλα και να δυναμωνει τη φωνη ανενοχλητη.Για να φτασει δεν την καρεκλα ειχε παρει την λεκανη που βαζω τα ρουχα την ειχε τουμπαρει και την εκανε σκαλακι για να ανεβει στην καρεκλα!!!!!!!!!!!!! Σημερα παλι την αφησε δεμενη στο καρεκλακι και μπηκε για ντους. Οταν βγηκε την βρηκε ορθια, λυτη με το ενα ποδι πανω στο τραπεζακι και ενα χαμογελο ως τα αυτια!!!! Εχετε να πειτε κατι? Εγω δεν εκανα παιδι, τον Μογλη εκανα. Και ειναι και κοριτσι..... Τι να πω? Στελιτσα κρυωσες ή αλλεργικο ειναι?

:shock::lol::lol::lol::lol:

κι άλλο ταλιμπανάκι!!!!!

Στέλλα, θα αρχίσω να πιστεύω ότι το 'χει ο μήνας της γέννησής τους.;):tongue:

εμείς το μπεεεεε, ακόμα δεν της το μάθαμε. κάνει το βαβ κ της αρέσει να είναι με σκυλάκια. εγώ τα φοβάμαι, εκείνη τα λατρεύει, κυρίως στο χωριό μου.

βλέπει τις κότες κ κάνει κοκό. το ίδιο κάνει κ όταν τρώει κοκό, αβγό.

κούκο ή κ κούκου λέμε την κουκουβάγια.

γειά ή γειά σε, όταν χαιρετάμε. αλλά δεν έχει πάντα κέφια, όταν της το ζητάμε.

με την μπέλα (κούνια μπέλα) έχει τρέλα. λέει το τραγουδάκι

μπούρου μπούρου... μπέλα

μπλα μπλα ...πέλα

μπλα μπλα ...τέλα

μπλα μπλα ...μπέλα κ.ο.κ.

με τόση μπέλα, κ στον ύπνο, της πήραν οι γονείς μου μια κούνια για τη βεράντα μας κ χθες σήκωσε τη γειτονιά με το μπέλα σε επανάληψη μέχρι να κοιμηθεί:shock::tongue:;):P:D

κατά τα άλλα, σκέφτομαι να την στείλουμε παιδικό από Σεπτέμβριο, γιατί θέλω να κοινωνικοποιηθεί κ να μάθει πράγματα. κυρίως ότι δεν είναι το κέντρο του κόσμου.

στον κόσμο των γιαγιάδων η Χρύσπα είναι το κέντρο του κόσμου.

στον πραγματικό κόσμο όμως η Χρύσπα θέλω να είναι ένα καλό παιδί.

ξέχασα...έτσι με φιλάει κ η Χρύσπα.

το κάνει τελευταία κ όταν την έχω στη λεκάνη. θέλει να αγκαλιαζόμαστε. μου βάζει τα χέρια μου στο σώμα της, στο πρόσωπό της κ με φιλάει στο στόμα ή στο μάγουλο, πολλές φορές με δοντάκια κ άλλοτε με γλείφει.

καλά εγώ λιώνω, ο μπούλης της ζηλεύει.

όσο για σκανταλιές κ ταρζανιές...λίαν προσεχώς θα σας ανεβάσω φωτό με την Χρύσπα την μικρή καθαρίστρια. κρατάει 2 σφουγγαρίστρες, μία σκούπα κ ένα φαράσι κ παίζει στην βεράντα, αλλοτε όρθια, άλλοτε ξαπλωτή. ρούχα για κλίβανο, παιδί για πλυντήριο!

όμως είναι η χαρά μου να την βλέπω ευχαριστημένη!!!!! να εξερευνά τις ικανότητές της.........

ετσι και μεις...

καθαρίζει πάντα μαζί μου το μπαλκόνι, με την σκούπα και το φαράσι βέβαια...:cool:

όσο για τα φιλιά και τις αγκαλιές, τα κανει συνέχεια τις τελευταίες μέρες...μου πιανει το πρόσωπο και μισοκλείνει τα μάτια του, και έρχεται σε επαφή με το πρόσωπό μου. μάλλον όλα τα μωράκια τις ίδιες ανάγκες έχουν! επαφη με την μαμά τους!

τον ενισχυτή συνέχεια τον δυναμωνει και μας ξεκουφαίνει, έχει πλάκα που όταν το κάνει απότομα τρομάζει και ο ίδιος!!! :D

και εμείς έχουμε βάλει κουνια στο μπαλκόνι και τρελαίνεται! μπούα μπούα είναι η κούνια! το λεει μελωδικά!

:shock::lol::lol::lol::lol:

κι άλλο ταλιμπανάκι!!!!!

Στέλλα, θα αρχίσω να πιστεύω ότι το 'χει ο μήνας της γέννησής τους.;):tongue:

εμείς το μπεεεεε, ακόμα δεν της το μάθαμε. κάνει το βαβ κ της αρέσει να είναι με σκυλάκια. εγώ τα φοβάμαι, εκείνη τα λατρεύει, κυρίως στο χωριό μου.

βλέπει τις κότες κ κάνει κοκό. το ίδιο κάνει κ όταν τρώει κοκό, αβγό.

κούκο ή κ κούκου λέμε την κουκουβάγια.

γειά ή γειά σε, όταν χαιρετάμε. αλλά δεν έχει πάντα κέφια, όταν της το ζητάμε.

με την μπέλα (κούνια μπέλα) έχει τρέλα. λέει το τραγουδάκι

μπούρου μπούρου... μπέλα

μπλα μπλα ...πέλα

μπλα μπλα ...τέλα

μπλα μπλα ...μπέλα κ.ο.κ.

με τόση μπέλα, κ στον ύπνο, της πήραν οι γονείς μου μια κούνια για τη βεράντα μας κ χθες σήκωσε τη γειτονιά με το μπέλα σε επανάληψη μέχρι να κοιμηθεί:shock::tongue:;):P:D

κατά τα άλλα, σκέφτομαι να την στείλουμε παιδικό από Σεπτέμβριο, γιατί θέλω να κοινωνικοποιηθεί κ να μάθει πράγματα. κυρίως ότι δεν είναι το κέντρο του κόσμου.

στον κόσμο των γιαγιάδων η Χρύσπα είναι το κέντρο του κόσμου.

στον πραγματικό κόσμο όμως η Χρύσπα θέλω να είναι ένα καλό παιδί.

και εγώ θέλω να τον στείλω παιδικό απο σεπτέμβρη, ο άντρας μου όμως ούτε να το ακούσει. Λεει οτι αφού το παιδί δεν μιλάει ακόμα κανονικά, πώς θα μας πει αν συμβεί κάτι? αντε βγάλε ακρη τώρα... εγώ βέβαια διαφωνω, γιατί δεν θέλω να έχω το παιδί συνεχεια σπίτι με την γιαγιά του, πρέπει να κοινωνικοποιηθεί. ασε που αν εχω μείνει εγκυος θα είναι μια ανακούφιση να λείπει το παιδί το πρωι, και να φεύγω ανετα για την δουλεια...αλλά οι αντρες ρε παιδί μου, πάντα να περνάει το δικό τους...:mad:

Διαφημίσεις

Filoudaki κι εγώ θα φοβόμουν να τη στείλω αν δε μίλαγε. Άσε που πρέπει να έχει βγάλει και τις πάνες ως τότε. Βέβαια, αν πάει σταθμός μπορεί να εξελιχθεί πιό άμεσα ο λόγος του και γενικά, αλλά δε θα σου φέρνει σπίτι ιώσεις και να χεις και το μωρό;

Για πείτε μου κάτι τώρα, ακόμα σε καρεκλάκι τα ταϊζετε ή κάθονται μαζί σας στο τραπέζι; Ψάνχω κάτι για να υπερυψώνεται στην καρέκλα αλλά δε ξέρω τί θα ναι πιό χρήσιμο. Εσείς που τα βάζετε;

ετσι και μεις...

καθαρίζει πάντα μαζί μου το μπαλκόνι, με την σκούπα και το φαράσι βέβαια...:cool:

όσο για τα φιλιά και τις αγκαλιές, τα κανει συνέχεια τις τελευταίες μέρες...μου πιανει το πρόσωπο και μισοκλείνει τα μάτια του, και έρχεται σε επαφή με το πρόσωπό μου. μάλλον όλα τα μωράκια τις ίδιες ανάγκες έχουν! επαφη με την μαμά τους!

τον ενισχυτή συνέχεια τον δυναμωνει και μας ξεκουφαίνει, έχει πλάκα που όταν το κάνει απότομα τρομάζει και ο ίδιος!!! :D

και εμείς έχουμε βάλει κουνια στο μπαλκόνι και τρελαίνεται! μπούα μπούα είναι η κούνια! το λεει μελωδικά!

:D:D:D

και εγώ θέλω να τον στείλω παιδικό απο σεπτέμβρη, ο άντρας μου όμως ούτε να το ακούσει. Λεει οτι αφού το παιδί δεν μιλάει ακόμα κανονικά, πώς θα μας πει αν συμβεί κάτι? αντε βγάλε ακρη τώρα... εγώ βέβαια διαφωνω, γιατί δεν θέλω να έχω το παιδί συνεχεια σπίτι με την γιαγιά του, πρέπει να κοινωνικοποιηθεί. ασε που αν εχω μείνει εγκυος θα είναι μια ανακούφιση να λείπει το παιδί το πρωι, και να φεύγω ανετα για την δουλεια...αλλά οι αντρες ρε παιδί μου, πάντα να περνάει το δικό τους...:mad:

ο δικός μου άντρας ενώ στην αρχή ήταν πιο θετικός, όταν με είδε ότι το πήρα ζεστά, σαν να τον κόβω υποχωρητικό. γενικά αν πω άσπρο θα πει μαύρο. αν πω μαύρο, θα επιλέξει ασπρο.

ούτε η δικιά μου μιλάει Τένια. κ ακόμα δεν βγάλαμε την πάνα. κ φαντάσου ότι η Χρύσπα έχει ευαισθησία εκεί. σε κάθε αλλαγή πάνας πλύσιμο, ποτέ μωρομάντηλο, μόνο ελαιόλαδο κλπ

δεν θα αφήσω όμως το μικρό μου να γίνει κακομαθημένο, εγωκεντρικό.

με τα άλλα παιδάκια θα μιλήσει πιο γρήγορα, θα εκτονώνεται στο παιχνίδι, θα μάθει να πειθαρχεί, θα μπει στο πρόγραμμα του παιδικού κ όχι στο πρόγραμμα των γιαγιάδων, θα μάθει πράγματα που εγώ δεν μπορώ ή δεν γνωρίζω τον τρόπο ή δεν είχα το χρόνο...κυρίως θέλω να κάνει φίλους.

ελπίζω να μας την πάρουν.

αν συμβεί κάτι, θα το μάθουμε. υπάρχει κόσμος. θα γνωριστούμε κ με τους άλλους γονείς....κλπ κλπ:cool:

όσο για τις πάνες σε 2-3 εβδομάδες, δεν μπορεί θα ζεστάνει κ θα φορέσουμε βρακάκι. θέλει υπομονή κ επιμονή κ συζήτηση...

θα τα καταφέρουμε όλες κ όλα τα πιτσιρίκια!

όσο για το 2ο με όλη μου την καρδιά να είσαι ήδη!!!!!!:):):)

Filoudaki κι εγώ θα φοβόμουν να τη στείλω αν δε μίλαγε. Άσε που πρέπει να έχει βγάλει και τις πάνες ως τότε. Βέβαια, αν πάει σταθμός μπορεί να εξελιχθεί πιό άμεσα ο λόγος του και γενικά, αλλά δε θα σου φέρνει σπίτι ιώσεις και να χεις και το μωρό;

Για πείτε μου κάτι τώρα, ακόμα σε καρεκλάκι τα ταϊζετε ή κάθονται μαζί σας στο τραπέζι; Ψάνχω κάτι για να υπερυψώνεται στην καρέκλα αλλά δε ξέρω τί θα ναι πιό χρήσιμο. Εσείς που τα βάζετε;

ακόμα στο καρεκλάκι, αλλά κι εγώ το σκέφτομαι αυτό που λες...με έχει προβληματίσει κι εμένα.

βρε κορίτσια, όταν λετε δεν μιλάνε ακόμα, τί εννοείτε?

ο αντρας μου εννοεί να μιλάει κανονικά, σαν παιδάκι 3-4 ετών, είναι δυνατόν, τόσο θα περιμένουμε δλδ για παιδικό?

ο Αλεξ μιλάει όπως τα παιδάκια της ηλικίας του, δλδ ό,τι ακούει το επαναλαμβάνει με τον δικό του τρόπο. άλλα τα λεει καλα, αλλά δεν κανεις και διάλογο! μπορεί να πει 2 λέξεις στη σειρά, αλλά μέχρι εκεί. Εμεις καταλαβαινόμαστε, αλλά αν συμβεί κα΄τι στον παιδικό, ο αντρας μου φοβάται οτι δεν θα μπορει να το εκφράσει.

:D:D:D

ο δικός μου άντρας ενώ στην αρχή ήταν πιο θετικός, όταν με είδε ότι το πήρα ζεστά, σαν να τον κόβω υποχωρητικό. γενικά αν πω άσπρο θα πει μαύρο. αν πω μαύρο, θα επιλέξει ασπρο.

ούτε η δικιά μου μιλάει Τένια. κ ακόμα δεν βγάλαμε την πάνα. κ φαντάσου ότι η Χρύσπα έχει ευαισθησία εκεί. σε κάθε αλλαγή πάνας πλύσιμο, ποτέ μωρομάντηλο, μόνο ελαιόλαδο κλπ

και εγώ μόνο νερο με χαμομήλι και κηραλοιφή στον πωπό

δεν θα αφήσω όμως το μικρό μου να γίνει κακομαθημένο, εγωκεντρικό.

με τα άλλα παιδάκια θα μιλήσει πιο γρήγορα, θα εκτονώνεται στο παιχνίδι, θα μάθει να πειθαρχεί, θα μπει στο πρόγραμμα του παιδικού κ όχι στο πρόγραμμα των γιαγιάδων, θα μάθει πράγματα που εγώ δεν μπορώ ή δεν γνωρίζω τον τρόπο ή δεν είχα το χρόνο...κυρίως θέλω να κάνει φίλους.

ελπίζω να μας την πάρουν.

αν συμβεί κάτι, θα το μάθουμε. υπάρχει κόσμος. θα γνωριστούμε κ με τους άλλους γονείς....κλπ κλπ:cool:

όσο για τις πάνες σε 2-3 εβδομάδες, δεν μπορεί θα ζεστάνει κ θα φορέσουμε βρακάκι. θέλει υπομονή κ επιμονή κ συζήτηση...

θα τα καταφέρουμε όλες κ όλα τα πιτσιρίκια!

όσο για το 2ο με όλη μου την καρδιά να είσαι ήδη!!!!!!:):):)

μπα ακόμα δεν το χω πάρει πολύ ζεστά :rolleyes:

ακόμα στο καρεκλάκι, αλλά κι εγώ το σκέφτομαι αυτό που λες...με έχει προβληματίσει κι εμένα.

σε καρεκλάκι απο το μαδερκερ, που μπαινει στην κανονική καρέκλα και εχει και 3 θέσεις για το ύψος που το θες. Ειναι βολικό ευχρηστο ελαφρύ. Καθεται στο τραπεζι μαζί μας κανονικά.

ο αντρας μου εννοεί να μιλάει κανονικά, σαν παιδάκι 3-4 ετών, είναι δυνατόν, τόσο θα περιμένουμε δλδ για παιδικό?

ο Αλεξ μιλάει όπως τα παιδάκια της ηλικίας του, δλδ ό,τι ακούει το επαναλαμβάνει με τον δικό του τρόπο. άλλα τα λεει καλα, αλλά δεν κανεις και διάλογο! μπορεί να πει 2 λέξεις στη σειρά, αλλά μέχρι εκεί. Εμεις καταλαβαινόμαστε, αλλά αν συμβεί κα΄τι στον παιδικό, ο αντρας μου φοβάται οτι δεν θα μπορει να το εκφράσει.

Εντάξει υπερβολικό είναι να θέλει να μιλάει κανονικά, απλώς εγώ προτιμώ τις γιαγιάδες μέχρι τουλάχιστον να πάνε 3ετών. Άλλωστε παιδάκια δε βλέπει στις κούνιες ή φίλων σας;

Πάντως μία φίλη μου που το έβαλε από 6μηνών δεν είχε κανένα πρόβλημα και σίγουρα..δε μίλαγε! :-)

Διαφημίσεις

την καταλαβαίνω μόνο εγώ σε αυτά που λέει κ όχι πάντα;)

κατανοητές λέξεις μόνο λίγες. δεν θα μπορούσε να συνεννοηθεί με άλλον.

όμως αν κάτι δεν πάει καλά στο παιδί, αυτό το καταλαβαίνει πρώτα η μάνα από ένστικτο. αυτό πιστεύω ότι διορθώνει τα πράγματα, από το μειονέκτημα του να μη μιλάει κανονικά.

το βλέπω π.χ. το παιδί όταν μου το φέρνουν οι γιαγιάδες πότε είναι καλά κ πότε όχι. πότε είναι χορτασμένο από αγάπη κ πότε απλά αν το φύλαξαν σωστά.;)

Τετάρτη θα πάω στον παιδικό να ρωτήσω κ να δω από κοντά. μακάρι να πάνε όλα καλά!!:)

Μανούλες, καλημέρα και Χρόνια Πολλά!!!

Όσον αφορά στο καρεκλάκι, εγώ τη βάζω κάποτε όταν πρόκειται να ταΐσω μόνο την Αννούλα, απλά για να την περιορίσω και να την κουμαντάρω καλύτερα. Είναι καρεκλάκι ΙΚΕΑ, όμως πλέον άρχισε να στενεύει το καρεκλάκι και δυσκολεύεται να περάσει τα ποδαράκια της μέσα, οπόταν σιγά σιγά δεν θα το χρησιμοποιούμε. Όταν όμως καθόμαστε στο τραπέζι με τον σύζυγο για φαγητό, τότε τη βάζουμε στην κανονική καρέκλα, για να είναι μαζί μας, και μπορεί να της βάλουμε και κανένα μαξιλαράκι ακόμη για να μπορεί να φτάνει καλύτερα. Και εκεί απαιτεί να τρώει μόνη της.... Φαντάζεστε τι γίνεται!!!

Για τον παιδικό, μπορώ να σας καταθέσω τη δική μας εμπειρία. Την Αννούλα την πάμε στον σταθμό από 5 μηνών παρά κάτι μέρες, γιατί δεν είχαμε άλλη επιλογή... Αρρώστησε αναπόφευκτα 2-3 φορές μέχρι τώρα, ευτυχώς όλα περαστικά. Τώρα μιλάει αρκετά, πιστεύω ότι βοήθησε και ο σταθμός, και εξηγούμαστε αναλόγως καλά. Δηλαδή λέει πότε κάνει κακά και θέλει πανί, λέει αν θέλει να πάει έξω στην αυλή, λέει αν θέλει κρεμούλα και πολλά άλλα! Γενικά στον σταθμό τον συγκεκριμένο που την πάμε είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, μένουμε σε χωριό και είναι κοινοτικός βρεφοκομικός σταθμός.

Μικρά ανθρωπάκια, απέραντη ευτυχία!!

Την πάτησα σαν αρχάρια...η μικρή έπεσε από την κούνια με ανεβασμένα τα κάγκελα κι έσπασε τον καρπό της. Τώρα θα την κοιμίζω στο πάτωμα πάνω στο στρώμα της μόνο.

οχι ρε γμτ!!!!

περαστικά σας και γρήγορα!

μην κατηγορείς τον εαυτό σου, γίνονται ατυχήματα!!!

τί έγινε, πήγε να βγεί και σκαρφάλωσε? βρήκε πάτημα στην πάντα???

γιατί δεν βγάζεις το ένα κάγκελο της κουνιας της, ωστε να κατεβαίνει όποτε θέλει>?

και να βάλεις μπροστα μαξιλάρια, ώστε να μην κινδυνεύει αν πέσει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...