Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Από την μεριά μου πάντως είμαι καθαρή κυρίως γιατί το λέω πχ "όλα εντάξει?" αν κι ο άλλος σου απαντάει "ναι μια χαρά όλα τέλεια..." και δεν έχει το θάρρος τι να πεις??:(

Για να διευκολύνω την κατάσταση κάνω ότι δεν τρέχει τίποτα αλλα τότε οι σχέσεις είναι επιφανειακές:-(

Τι να πεις με έπιασαν τα υπαρξιακά μου μέρες (αγάπης)που είναι......:shock:

Φιλιά πολλά!

από τη μεριά σου πάντως σίγουρα δεν είναι επιφανειακές! οπότε.... μια χαρά!;):)

‎....Σας εύχομαι να είστε

Θ Ε Ρ Μ Ο Ι σαν το κόκκινο των αυγών,

Γ Λ Υ Κ Ο Ι σαν το τσουρέκι,

Ε Κ Ρ Η Κ Τ Ι Κ Ο Ι σαν πυροτέχνημα

και φυσικά να έχετε καλύτερη τύχη από το αρνί...

.....Κ Α Λ Η Α Ν Α Σ Τ Α Σ Η

ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!

χρόνια πολλά κ καλά με υγεία!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ τι κανετε?

ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σας μας την εκανε ο μπεμπης πιο νωρις δεν κρατιοταν το παλικαρι μου ηθελε να δει την μαμα του χαχαχαχαχα!

Μια χαρα ολα γεννησα την τεταρτη σπασανε τα νερα μου και σημερα βγηκαμε η Μαριστελλα ειναι λιγο απομακρη προς το παρον τον κοιταει απο μακρια μονο και πλησιαζει για ελαχιστα πραγματα αυτο ηταν και το μονο που με απογοητευσε αλλα ελπιζω να περασει συντομα στις φωτογραφιες που εβλεπε οσο ημουν στην κλινικη τον φιλουσε συνεχεια !Αυτα τα νεα μας !!!

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!!!

ό,τι καλύτερο για τα μωρά σου κ την οικογένειά σου Κατερίνα μου!

φιλιά πολλά!

Κοριτσακια Χριστος Ανεστη!! Υγεια,χαρα, να χαιρομαστε οσους αγαπουμε και να ειναι καλα οοοοολα τα παιδακια μεγαλυτερα και πιο....φρεσκα!

Αληθώς ο Κύριος!

Να χαιρόμαστε τα πιτσιρίκια μας γερά κ χαρούμενα!:D

κοριτσακια μου χριστος ανεστη!!!

κατερινα μου τα ειπαμε απο το τηλ αλλα στα λεω και απο εδω να σου ζησει ο παιδαρος!!!

εμεις σημερα βγαλαμε την κουνια και βαλαμε κρεβατι τωρα κοιμαται και περιμενω να ξυπνησει και να δω αν θα ερθει μονος του...εκανε τρελη χαρα μολις το ειδε ελεγε κοιτα κοιτα νιδια(παιχνιδια) και ελιωνε στα γελια!!!!αντε να δω...εσεις αλλαξατε κρεβατια???μηπως βιαστηκα??

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

εεεεεε λοιπον ολα τελεια στο καινουργιο δωματιο!!ο μικρος ξυπνησε το πρωι στις 8,5 πραγμα σπανιο μιας και ξυπναει κατα τις 7,5....ξυπνησε χωρις γκρινια και κλαμα σηκωθηκε και ηρθε στο κρεβατι μου και ελεγε μαμα μαμα ....και σκαρφαλωσε και ανεβηκε στο κρεβατι μου και με ξυπνησε......τελειααααααααααα.....ειμαι πολυ χαρουμενη που περασαμε ακομα ενα σταδιο...

φιλακιααααααα

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Καλησπέρα κοριτσάκια και νέα μωράκια!

Αχ, χάθηκα και έχασα όλες τις εξελίξεις!

Να ευχηθώ πρώτα απ΄όλα να ζήσουν τα νέα μωράκια της παρέας μας! Στέλλα μου, να σας ζήσει το κοριτσάκι σας, να είναι γερή και φωτισμένη και να την βλέπεις να μεγαλώνει αγαπημένη μαζί με το Βασιλάκη! Κατερίνα, επίσης, να σας ζήσει ο Κωνσταντίνος, δυνατός και καλότυχος να είναι! Θα δεις η Μαριστέλλα θα είναι μια στοργική μεγάλη αδερφούλα!

Κορίτσια, πώς χαίρομαι που γεννήσατε και όλα πήγαν καλά και πάει αυτή η φάση της αναμονής και της αγωνίας... εγώ θα πρέπει να κάνω λίγο υπομονή ακόμα και ελπίζω κι εύχομαι όλα να πάνε τελικά καλά...

Σε όλες τις μανούλες και τα παιδάκια μας, πλέον, να ευχηθώ Χριστός Ανέστη! Ωραίες μέρες μας έκανε, τι όμορφη που είναι η φύση, καταπράσινη και ανθισμένη! Στις πόλεις μυρωδιά δεν παίρνουμε, πάντως...

Ως προς τις εξελίξεις μας, δεν έχουμε βγάλει πάνα ακόμα και κοιμόμαστε ακόμα στην κούνια μας, τις λίγες ώρες που κοιμόμαστε. Το λεξιλόγιο παραμένει σχετικά περιορισμένο, αλλά καταλαβαίνουμε πάρα πολλά. Στο χωριό που πήγαμε, λατρέψαμε τα τρακτέρ, και τα πραγματικά, αλλά και τα ποδηλατοτρακτέρ των ξαδερφών μας και θέλουμε τώρα κι εμείς. Δεν έχουμε ακόμα πάρει κανενός είδος όχημα, το θεωρούσα λίγο περιττό..., αλλά μάλλον δεν είναι. :rolleyes: Το αρνάκι μας άρεσε πολύ, να ταν κι άλλο....

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Διαφημίσεις

Χρονια πολλα! Χριστος Ανεστη! Υγεια σε όλα τα παιδακια.

Χριστινα πριν 4 μηνες πηδηξε απο την κουνια του ο Βασιλακης και του εβγαλα το καγκελο. Σαν κανονικο κρεβατι δηλαδη. Ερχεται μονος του το πρωι. Μαααα λαλα (μαμα γαλα). Θα παρουμε κουκετα σε λιγο γιατι θα ειναι η μικρη στην κουνια. Αλλο αγχος αυτο.

καλημέρα κορίτσια!

η Χρύσπα καλά καλά δεν κοιμάται στην κούνια της, δεν σκέφτομαι ακόμα να της αγοράσω κρεβάτι.

δουλεύω πολλές ώρες κ όταν έρχεται η ώρα του βραδινού ύπνου το θεωρώ φυσιολογικό να κοιμόμαστε μαζί, να είμαι δίπλα της όταν βλέπει εφιάλτη κ χτυπάει η καρδούλα της πιο γρήγορα. είμαι εκεί να βάλω το χέρι μου στο στήθος της, να την χαιδέψω, να ακούσω το γέλιο της στον ύπνο της, να λέει επίσης στον ύπνο της "μπέλλα" ...

σε ό,τι αφορά τα τρακτέρ, κ στην Χρύσπα αρέσουν, καθότι βλέπει συχνά στο χωριό μου, την ανεβάζει ο πατέρας μου στην καρότσα από το αγροτικό κ εκείνη τραγουδάει κ χορεύει!

Βερολίνα μου με το καλό θα γεννήσεις κι εσύ ένα ακόμα γερό μωράκι. Έμαθες τί περιμένεις, κορίτσι ή αγόρι;

μάκια!

καλημερα κοριτσια τι κανετε?

εμεις περναμε εβδομαδα προσαρμογης! Η μαριστελλα βοηθαει πολυ με το μωρο και δειχνει να το θελει προς το παρον τουλαχιστον!

την εχουμε βαλει και εμεις στο κρεβατι κανονικα χωρις καγκελα εδω και καιρο ολα καλα βεβαια απο την ημερα που γεννησα κοιματε μαζι μας για να μην νιωσει καπως αλλα δεν δειχνει να εχει προβλημα να παει στο κρεβατι της περισσοτερο εχω εγω τα θελω ολα μαζι μου λαθος μου αλλα δεν μπορω προς το παρον αυτα κοριτσακια μου μολις βρω παραπανω χρονο θα σας τα πω αναλυτικα φιλακια σε ολες

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

καλημερα κοριτσια τι κανετε?

εμεις περναμε εβδομαδα προσαρμογης! Η μαριστελλα βοηθαει πολυ με το μωρο και δειχνει να το θελει προς το παρον τουλαχιστον!

την εχουμε βαλει και εμεις στο κρεβατι κανονικα χωρις καγκελα εδω και καιρο ολα καλα βεβαια απο την ημερα που γεννησα κοιματε μαζι μας για να μην νιωσει καπως αλλα δεν δειχνει να εχει προβλημα να παει στο κρεβατι της περισσοτερο εχω εγω τα θελω ολα μαζι μου λαθος μου αλλα δεν μπορω προς το παρον αυτα κοριτσακια μου μολις βρω παραπανω χρονο θα σας τα πω αναλυτικα φιλακια σε ολες

μπράβο! τί καλό κορίτσι!

σε καταλαβαίνω απόλυτα που τα έχεις κ τα δυο μαζί σου!

εσύ ξέρεις καλύτερα τα παιδιά σου από τον καθένα!

να σου ζήσουν!:D:D

Κουκλες καλο μηνα!! Που χαθηκατε ολες?

καλημέρα κ καλό μήνα!:)

έπεσε πολλή δουλειά στο γραφείο!;):(

η μικρή μου έχει γίνει ατίθαση:eek:! αργεί να κοιμηθεί:(, κλαίει, αν πάω τουαλέτα, :Pπιο βεντούζα δεν γίνεται...μέχρι που την Παρασκευή το βράδυ στις 3.30π.μ. που σηκώθηκα για τουαλέτα (συγνώμη κιόλας) αναγκάστηκα να την πάρω αγκαλιά μου. γελοίο θέαμα, αλλά πιο βάρβαρο το κλάμα της μέσα στην άγρια νύχτα!:eek:

μπορείτε να γελάστε ελεύθερα! σας επιτρέπω!;):P

φιλιά σε όλες κ στα πιτσιρίκια σας!:)

Διαφημίσεις

καλημέρα!

Κατερίνα να σου ζήσει ο γιος!:D

Στέλλα τί κάνει η κόρη σου?:D

εμείς καλά! Πήγαμε Καλαμάτα το Πάσχα.

όλο μιλάει ο Αλεξανδρος. Ολο λεξούλες και προτασούλες! Κάθε μέρα νιώθω πως γίνεται παιδάκι! δεν είναι πια μωρό!!!

Ο,τι ακούει το επαναλαμβανει, με τον τροπο του βέβαια! :cool:

πήγα για παπ πριν το Πάσχα, ακόμα περιμένω το αποτέλεσμα...:rolleyes: αλλά αυτή η γιατρός αναλαμβάνει φτ μετά απο καισαρική, αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις βέβαια...

και λέω να το προσπαθήσω, αν με το καλό μείνω έγκυος.

θέλω να ζήσω αυτή την εμπειρία!

Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά και από μένα κοπέλες!

Κατερίνα να σας ζήσει ο γιόκας!

Σεβούλα μου, γέλασα με την εικόνα που μας περιέγραψες :) εεε τι τραβάμε οι μάνες!

Μικρά ανθρωπάκια, απέραντη ευτυχία!!

Καλησπερα σε όλες. Πως ειστε? Πηγα τουαλετα για 1 λεπτο και βρηκα τονΒασιλακη μεσα στον νεροχυτη..... Πηρε την καρεκλα και ανεβηκε. Σοκ! Τι αλλο θα κανει?

Το μωρο μια χαρα τρωει και κοιμαται.

καλημέρα!

εμείς καλά! Πήγαμε Καλαμάτα το Πάσχα.

όλο μιλάει ο Αλεξανδρος. Ολο λεξούλες και προτασούλες! Κάθε μέρα νιώθω πως γίνεται παιδάκι! δεν είναι πια μωρό!!!

Ο,τι ακούει το επαναλαμβανει, με τον τροπο του βέβαια! :cool:

πήγα για παπ πριν το Πάσχα, ακόμα περιμένω το αποτέλεσμα...:rolleyes: αλλά αυτή η γιατρός αναλαμβάνει φτ μετά απο καισαρική, αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις βέβαια...

και λέω να το προσπαθήσω, αν με το καλό μείνω έγκυος.

θέλω να ζήσω αυτή την εμπειρία!

με το καλό, σου το εύχομαι!:D

Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά και από μένα κοπέλες!

Σεβούλα μου, γέλασα με την εικόνα που μας περιέγραψες :) εεε τι τραβάμε οι μάνες!

γέλα ελεύθερα!:P

Καλησπερα σε όλες. Πως ειστε? Πηγα τουαλετα για 1 λεπτο και βρηκα τονΒασιλακη μεσα στον νεροχυτη..... Πηρε την καρεκλα και ανεβηκε. Σοκ! Τι αλλο θα κανει?

Το μωρο μια χαρα τρωει και κοιμαται.

Στέλλα, τα μικρά μας έχουν την ίδια περιέργεια να το πω...πρωτοτυπία το λες...πάντως είναι εξίσου ζωηρά.

γερά να είναι κ δεν πειράζει ν κάνουν κ παλαβωμάρες!:tongue:;):cool:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...