Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια!

Να σας πω για το καινούργιο μας κατόρθωμα; Ανεβαίνει πάνω στο κουνιστό της αλογάκι, μετά ανεβαίνει όρθια πάνω στη σέλα και μετά αφήνει και τα χέρια!! :-0

Έσκασα στα γέλια γιατί θυμήθηκα το ανέκδοτο με τον Τοτό που έκανε ποδήλατο κι έλεγε:

- Mαμά κοίτα, χωρίς χέρια!

- Μαμά κοίτα, χωρίς πόδια!

- Μαμά κοίτα, χωρίς δόντια! :-)

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

καλημέρα σε όλες τις μανούλες!

χθες η μικρή μου είχε κοιμηθεί 2.30 ώρες το μεσημέρι κ λογικά θα αργούσε να κοιμηθεί το βράδυ.

κατά τις 8.30 την αλλάζω, την βλέπω λίγο γκρινιάρα, της βάζω πιπίλα κ καθόμαστε μαζί στον καναπέ. ο μπαμπάς της έκανε μπάνιο. λογικά είχαμε ώωωρα μπροστά μας μέχρι να έρθει η ώρα να κοιμηθεί. βάζω λοιπόν την τηλεόραση στο ΕΤ3 που είχε ψαλμωδίες....σε 5 λεπτά είχε κοιμηθεί το μανάρι μου! έρχεται ο πατήρ, μας βλέπει, σταυροκοπιέται κ μας υποσχέθηκε να γράψει ψαλμωδίες για ώρα ανάγκης;):P:rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γέννησε η κάτβαλ;

Να σας ζήσει, γερό κ καλότυχο το αγοράκι σου!

ό,τι καλύτερο για τη ζωή του!

Καλό σαραντισμό!

πω πω! συγκινήθηκα. σαν χθες ήταν που μας λέγατε με την Στέλλα για τα μωρά που έρχονται...Συγχαρητήρια, να χαίρεστε τα δύο λουλούδια σας!

Γέννησε η κάτβαλ;

Να σας ζήσει, γερό κ καλότυχο το αγοράκι σου!

ό,τι καλύτερο για τη ζωή του!

Καλό σαραντισμό!

πω πω! συγκινήθηκα. σαν χθες ήταν που μας λέγατε με την Στέλλα για τα μωρά που έρχονται...Συγχαρητήρια, να χαίρεστε τα δύο λουλούδια σας!

Αντε και να δεις σε λιγο καιρό που θα μας λες και τα δικά σου.......................

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Γειά σας κορίτσια!

Να σας πω για το καινούργιο μας κατόρθωμα; Ανεβαίνει πάνω στο κουνιστό της αλογάκι, μετά ανεβαίνει όρθια πάνω στη σέλα και μετά αφήνει και τα χέρια!! :-0

Έσκασα στα γέλια γιατί θυμήθηκα το ανέκδοτο με τον Τοτό που έκανε ποδήλατο κι έλεγε:

- Mαμά κοίτα, χωρίς χέρια!

- Μαμά κοίτα, χωρίς πόδια!

- Μαμά κοίτα, χωρίς δόντια! :-)

Καλά το ανέκδοτο πολύ γέλιο, ελπίζω όμως τα δοντάκια σας να μείνουν στη θέση τους. Ο Άγγελος έχει σπάσει το ίδιο δόντι 2 φορές μας λύπει ένα κοματάκι, και μ΄αυτά που κάνει πάλι καλά λέω.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

Αντε και να δεις σε λιγο καιρό που θα μας λες και τα δικά σου.......................

ευχαριστώ πολύ.

όμως προσανατολίζομαι στο να εξοικειώνομαι σιγά σιγά με την ιδέα ότι ο σύζυγος δεν θέλει άλλο παιδί. μου ήταν δύσκολο να το παραδεχτώ, αλλά πλέον το κατάλαβα. δεν πειράζει. ;):cool:

Καλά το ανέκδοτο πολύ γέλιο, ελπίζω όμως τα δοντάκια σας να μείνουν στη θέση τους. Ο Άγγελος έχει σπάσει το ίδιο δόντι 2 φορές μας λύπει ένα κοματάκι, και μ΄αυτά που κάνει πάλι καλά λέω.

έχω την εντύπωση πως οι αγορομάνες είναι πιο ψύχραιμες από τις κοριτσομάνες. :P

καλημέρα σε όλους!!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για το καινούριο μωράκι της παρέας! γερό και τυχερό να είναι!!

Αναριτα καλο το ανεκδοτακι!

Filoudaki καλή αρχή!!!

Σέβη μην απελπίζεσαι το πιθανότερο είναι σε ένα χρόνο που θα έχει "ξεπεταχτει" η μικρή να αλλάξει γνώμη και ο μπαμπάς :-)

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ σε όλους και να έχουμε πραγματικά αγάπη μεταξύ μας γιατί περνάμε δύσκολη καθημερινότητα.....αλλά και αυτές οι κοινωνικές-φιλικές (βλ. και κουμπαρικές) σχέσεις βρε κορίτσια γιατί είναι τοοοοόσο δύσκολες??

Αγάπη και ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ!!!! :-)

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

olive καλημέρα!

εμείς τις κάνουμε δύσκολες τις σχέσεις, εμείς τις απλοποιούμε!

όσο για το άλλο, δεν απελπίζομαι. προσαρμόζομαι, για να μην απογοητεύομαι.

αν αλλάξει γνώμη, εδώ θα είμαι!

καλή Ανάσταση!

olive καλημέρα!

εμείς τις κάνουμε δύσκολες τις σχέσεις, εμείς τις απλοποιούμε!

όσο για το άλλο, δεν απελπίζομαι. προσαρμόζομαι, για να μην απογοητεύομαι.

αν αλλάξει γνώμη, εδώ θα είμαι!

καλή Ανάσταση!

Από την μεριά μου πάντως είμαι καθαρή κυρίως γιατί το λέω πχ "όλα εντάξει?" αν κι ο άλλος σου απαντάει "ναι μια χαρά όλα τέλεια..." και δεν έχει το θάρρος τι να πεις??:(

Για να διευκολύνω την κατάσταση κάνω ότι δεν τρέχει τίποτα αλλα τότε οι σχέσεις είναι επιφανειακές:-(

Τι να πεις με έπιασαν τα υπαρξιακά μου μέρες (αγάπης)που είναι......:shock:

Φιλιά πολλά!

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Διαφημίσεις

‎....Σας εύχομαι να είστε

Θ Ε Ρ Μ Ο Ι σαν το κόκκινο των αυγών,

Γ Λ Υ Κ Ο Ι σαν το τσουρέκι,

Ε Κ Ρ Η Κ Τ Ι Κ Ο Ι σαν πυροτέχνημα

και φυσικά να έχετε καλύτερη τύχη από το αρνί...

.....Κ Α Λ Η Α Ν Α Σ Τ Α Σ Η

ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ τι κανετε?

ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σας μας την εκανε ο μπεμπης πιο νωρις δεν κρατιοταν το παλικαρι μου ηθελε να δει την μαμα του χαχαχαχαχα!

Μια χαρα ολα γεννησα την τεταρτη σπασανε τα νερα μου και σημερα βγηκαμε η Μαριστελλα ειναι λιγο απομακρη προς το παρον τον κοιταει απο μακρια μονο και πλησιαζει για ελαχιστα πραγματα αυτο ηταν και το μονο που με απογοητευσε αλλα ελπιζω να περασει συντομα στις φωτογραφιες που εβλεπε οσο ημουν στην κλινικη τον φιλουσε συνεχεια !Αυτα τα νεα μας !!!

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ !!!!!!

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...