Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ωραια αυτά που λέτε για τις πάνες! άντε λοιπόν μόλις καλοκαιριάσει να ξεκινήσουμε με βρακάκι! το περιμένω! αν και η δουλειά δεν με αφήνει παρά λίγες ώρες το μεσημέρι μαζι του στο σπίτι!

Επίσης αποφασίσαμε να βάλουμε μπροστά και για το δεύτερο! Θα πάω για τις αναγκαίες εξετάσεις βέβαια πρώτα....

έχω και τον παππού μου στο νοσοκομείο και είναι πολύ ασχημα...:-( ίσως δεν αντέξει... είναι μεγάλος αλλά τον αγαπώ πάρα πολύ.....

ευτυχώς έζησε να γνωρίζει τον δισέγγονό του και αυτό με χαροποιεί!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ωραια αυτά που λέτε για τις πάνες! άντε λοιπόν μόλις καλοκαιριάσει να ξεκινήσουμε με βρακάκι! το περιμένω! αν και η δουλειά δεν με αφήνει παρά λίγες ώρες το μεσημέρι μαζι του στο σπίτι!

τα ίδια σκέφτομαι κι εγώ.:(

Επίσης αποφασίσαμε να βάλουμε μπροστά και για το δεύτερο! Θα πάω για τις αναγκαίες εξετάσεις βέβαια πρώτα....

με το καλό!:D:D:D:D

έχω και τον παππού μου στο νοσοκομείο και είναι πολύ ασχημα...:-( ίσως δεν αντέξει... είναι μεγάλος αλλά τον αγαπώ πάρα πολύ.....

ευτυχώς έζησε να γνωρίζει τον δισέγγονό του και αυτό με χαροποιεί!

όλα για μας είναι!:cool:

Kαλημερα σε όλες. Πως ειστε? Τα 5ωρα μια χαρα το βραδυ. Η μικρη ουτε που ακουγεται. Ο μεγαλος με εχει γονατισει. Ανακατευει τα παντα, σπαει,σκιζει λερωνει...

Ολη μερα τρεχω και του φωναζω... Δεν μπορω ουτε τουαλετα να παω...

κοριτσια τι κανετε?

στελλα τι καλα με την μικρη ! να δεις που ετσι θα στο παει τωρα για τον βασιλη ασε ολες σε μια ιδια κατασταση πρεπει να ειμαστε ε απο μωρακια γινονται σιγα σιγα παιδακια και δεν μαζευονται !

Και εμεις μολις φτιαξουν λιγο ακομα οι μερες θα βγαλουμε το παμπερς και θα κυκλοφορουμε με βρακακι σκεφτομαι να το ξεκινησουμε αρχες πια του καλοκαιριου μια που θα ειμαστε περισσοτερο στο σπιτι λογω του μικρου.εντομεταξυ της τελευταιες μερες η Μαριστελλα μου μου δινει την εντυπωση οτι εχει αρχισει να καταλαβενει οτι θα ερθει και καποιο αλλο μωρο στο σπιτι φερνει τα ρουχα του μωρου και μου λεει γκογκο (κωνσταντινος) ποπο τα χαιδευει ερχεται χαιδευει την κοιλια μου την φιλαει και φερνει και κουδουνιστρες πανω απο την κοιλια μου για τον γκογκο μας :tongue:και γενικα οταν της λεω για τον μικρο και το πως θα με βοηθαει και εκεινη δειχνει να χαιρεται !τωρ; ελπιζω να μην αλλαξει κατα πολυ η συμπεριφορα της μολις τον δει παντως τον αγαπαμε τοοοοοοοοοοοσσσσσσοοοοοοοοοοοο και ανοιγει τα χερακια της να μου δειξει ;) το γλωσσακι της εχει λυθει οπως και ολα τα αλλα και θελει να ειναι ανεξαρτητη σε ολα της αυτα τα δικα μας!

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

Kαλησπερα κοριτσακια! Πως ειστε? Στελλα η μπουμπου τελεια! Εδω η Εβελινα αν κοιμηθει 5 ωρες συνεχομενα κανουμε παρτυ! Τελευταια ειναι πολυ ανησυχη το βραδυ, συνεχεια ξυπνα και κλαιει ωσπου να παω στο δωματιο της. Αν παει δε ο μπαμπας κλαιει πιο δυνατα για να παω εγω . Αν δεν το κανω εχουμε εμετους.... Πολυ λουκι, εχουμε εξαντληθει απο την αυπνοια... Ελπιζω να ειναι φαση και να περασει γιατι μας βλεπω να σερνομαστε στο τελος. Και βεβαια ολη τη μερα ντουρασελ. Οπως λες Στελλα τρεχει πηδαει σκορπαει τα παντα!!! Προχθες μου εφερε ολο χαρα ενα ποτηρι με νερο που πως το εφτασε στη μεση του τραπεζιου ακομη δεν εχω καταλαβει και βεβαια το μισο χυθηκε στο δρομο! Ουφ! Κουραση πολλη. Ευτυχως απο σημερα εχω 15 μερες διακοπες μπας και στρωσω λιγο. Σεβη η μικρη σου πρεπει να ειναι μεγααααααααλη τσαχπινα! Γελασα πολυ με τη γιατρο και τον μικρο νταη! Κατα τα αλλα πολυ καλα, τρακαρα προχθες και εκανα ενα 1000ρικο ζημια στο αμαξι, περασα ενα κοκκινο καραμπινατο. Τι να κανω η αυπνη μανα? Τελευταια στιγμη το ειδα. Περαστικα μας! Ευτυχως δεν επαθε κανεις τιποτα και μονο ζημιες μετραμε. Τι θα κανετε το Πασχα?

fS4Kp3.png

ttiMp3.png

Κοριτσια τι κανετε;;

Αχ,Νικ και εγω σημερα πατησα μια γατα:-( φρεναρα αλλα ηταν τοσο κοντα και η καημενη ετρεχε γρηγορα να ξεφυγει απο κατι που το αμαξι μεχρι να σταματησει ,περασα απο πανω της.κριμα!

Πλησιαζει το Πασχα και εδω ο καιρος χαλασε φυσαει αυτες τις μερες μας εχει κλεισει σιτι.

Κατερινα η Μαριστελλα μονο που τρωει μονη θα σε βοηθαει ,θα ταιζει και τον μικρο:D

Kαλημερα σε όλες. Πως ειστε? Εξελισονται σε διαολακια τα μωρα μας....

Νικ θα προσπαθησω να ερθω και στις κουνιες.

Πασχα ευτυχως εδω δυστυχως για 8η χρονια με τα πεθερικα. Γκρρρ....Ειναι κακο που θελω να ειμαι με την αδερφη μου??? Ειναι και 5 εβδομαδων εγκυος. Δεν αντεχω αλλες γιορτες με πεθερικα και κουνιαδα...........

Κοριτσια τι κανετε;;

Αχ,Νικ και εγω σημερα πατησα μια γατα:-( φρεναρα αλλα ηταν τοσο κοντα και η καημενη ετρεχε γρηγορα να ξεφυγει απο κατι που το αμαξι μεχρι να σταματησει ,περασα απο πανω της.κριμα!

Πλησιαζει το Πασχα και εδω ο καιρος χαλασε φυσαει αυτες τις μερες μας εχει κλεισει σιτι.

Κατερινα η Μαριστελλα μονο που τρωει μονη θα σε βοηθαει ,θα ταιζει και τον μικρο:D

χαχαχαχαχα Ιωαννα μου θα τον ταιζει η θα του πινει το γαλα ?ασε που φοβαμει και το αλλο γιατι οτι τρωει ερχεται και ταιζει και εμας μηπως του δινει λιγο και του μωρου για να μην ζηλευει και αυτο ?

Καλα ρε η δικαιολογησε για την γατα πολυ πιθανον να μην εφτανες να την δεις βαλε μαξιλαρακι στο καθισμα χαχαχαχαχα

Να χαιρεσαι τον αντρα σου και απο εδω !!

καλημερα κοριτσια !

Νικ μου παλι καλα που δεν επαθε κανενας τιποτα μεγαλη ζημια βεβαια αλλα τουλαχιστον ας μεινει εκει στα σιδερα θελει προσοχη παντως !

στελλα μου υπομονη σου ευχομαι του χρονου να κανεις ολες τις γιορτες με την αδερφη σου και με τα παιδακια σας !!

Εμεις παντως το πασχα θα ειμαστε στο σπιτι σε αναμονη οποτε δεν θα κανουμε κατι !

Διαφημίσεις

Νικ, εσείς να είστε καλά! κι εμείς ζωηρεύουμε πολύ κ αργούμε ολίγον τί να κοιμηθούμε. με τη μικρή πέφτουμε ξερές στις 10.30. μάνα κ κόρη.

Στέλλα, τί ωραία εικόνα να φιλάει ο Βασιλάκης τη μικρούλα! υπέροχο!!!

Ιωάννα, πάλι καλά δεν έπαθες εσύ τίποτα. πόσες φορές πετάγονται σκυλάκια, γατάκια κ από αιφνιδιασμό χάνονται άνθρωποι. κρίμα το ζωντανό, αλλά πάλι καλά΄...

Γειά σας κορίτσια!

Να σας πω για το καινούργιο μας κατόρθωμα; Ανεβαίνει πάνω στο κουνιστό της αλογάκι, μετά ανεβαίνει όρθια πάνω στη σέλα και μετά αφήνει και τα χέρια!! :-0

Έσκασα στα γέλια γιατί θυμήθηκα το ανέκδοτο με τον Τοτό που έκανε ποδήλατο κι έλεγε:

- Mαμά κοίτα, χωρίς χέρια!

- Μαμά κοίτα, χωρίς πόδια!

- Μαμά κοίτα, χωρίς δόντια! :-)

Γειά σας κορίτσια!

Να σας πω για το καινούργιο μας κατόρθωμα; Ανεβαίνει πάνω στο κουνιστό της αλογάκι, μετά ανεβαίνει όρθια πάνω στη σέλα και μετά αφήνει και τα χέρια!! :-0

Έσκασα στα γέλια γιατί θυμήθηκα το ανέκδοτο με τον Τοτό που έκανε ποδήλατο κι έλεγε:

- Mαμά κοίτα, χωρίς χέρια!

- Μαμά κοίτα, χωρίς πόδια!

- Μαμά κοίτα, χωρίς δόντια! :-)

:lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...